Σκληρά λόγια από Λάσκαρη για ΕΣΑΚΕ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Δεν ήταν το αποτέλεσμα που προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Λάσκαρη μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ήταν ο τρόπος που, όπως υποστήριξε, έχασε ο Άρης, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει.

Σκληρά λόγια από Λάσκαρη για ΕΣΑΚΕ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Επίθεση εξαπέλυσε ο Νίκος Λάσκαρης με αφορμή το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Παλέ, θεωρώντας ότι η διαιτησία έπαιξε το ρόλο της. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη ήταν έξω φρενών και από τα βέλη του δεν ξέφυγαν ο ΕΣΑΚΕ, οι δύο "μεγάλοι" του πρωταθλήματος, ακόμη και η ΑΕΚ.

" Δυστυχώς δεν μας επέτρεψαν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. ήταν εμφανές, κάθε φορά που πλησιάζαμε όλο και κάτι γινόταν. Είναι κρίμα για τους παίκτες.

Τον Παναθηναϊκό τον ενδιαφέρει να είναι κοντά στην κορυφή, αλλά κανείς δεν θέλει να κερδίζει έτσι. Έτσι είναι το σύστημα, αλλά πρέπει να το αλλάξουμε.

Κάποιοι δεν σέβονται το όνομα και την ιστορία του Άρη. Εχουν γίνει κι άλλη φορά τα ίδια.

Το μπάσκετ θα πρέπει να παίζεται στον αγωνιστικό χώρο.

Κάτι πρέπει να αλλάξει, σε τέτοιο αίσχος πως να επενδύσει κάποιος; Δεν λέω ότι είμαστε τέλειοι, αλλά όταν δεν σου επιτρέπουν να διεκδικήσεις τη νίκη πόσο θ' αντέξεις;

Εμείς δεν θα πληρώσουμε για να παίζουν δίκαια! Δεν θα υποκύψουμε στον εκβιασμό. Θέλουμε να παίζεται σωστό μπάσκετ, αλλιώς ας σταματήσουμε το πρωτάθλημα».

Μας έχουν ζητήσει να πληρώσουμε και σε μένα προσωπικά. Δεν θα τους κατονομάσω όμως. Κάποιοι έχουν μπει μέσα σε αυτό και άρχισαν να κάνουν δωράκια και χάρες. Ιστορικά ο ΕΣΑΚΕ δεν είχε ποτέ τόση δύναμη στην διαιτησία, έχει βάλει το χεράκι του. Εμείς δεν ερωτηθήκαμε ποτέ.

Ο ΕΣΑΚΕ υποτίθεται ότι είναι εκεί για όλες τις ομάδες, όχι για να κάνει τα χατίρια σε δύο ή τρεις. πρωτάθλημα. Στην Ισπανία πώς γίνεται και εδώ να κάνουν κόλπα για να παίξουν Δευτέρα;

Αυτά που βλέπουμε δεν είναι τυχαία. Ακόμα χειρότερα είναι στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει σκοπιμότητα, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Δεν υπογράφηκε ποτέ κάτι στον ΕΣΑΚΕ για εύνοια των ομάδων της Ευρωλίγκας… Να έχουν βοήθεια μέσα σε ένα πλαίσιο οι ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη είχε συμφωνηθεί και αυτό το πλαίσιο είναι το Σαββατοκύριακο.

Έχουμε πολύ καλές μονάδες. Αν ήμασταν λίγο τυχεροί και δεν είχαμε τραυματισμούς, θα βλέπαμε έναν άλλο Άρη.

Ή θα εγκαταλείψουμε τη χρονιά ή θα φέρουμε ενισχύσεις… Δεν θέλαμε σαν οικογένεια να χαθεί η σεζόν. Είναι ποιοτικός ο Ντραγκίσεβιτς, το έδειξε με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι 100% έτοιμος και σίγουρα δεν βοηθούν οι τέσσερις αγώνες σε οχτώ ημέρες.

Φέραμε και τον Γιάνκοβιτς, που ήταν στόχος και είχαμε βρεθεί στις αρχές της σεζόν. Δε θέλουμε δανεικούς, αλλά από την άλλη πλευρά θέλαμε να δείξουμε στον Βλάντο ότι κάνουμε αυτή την εξαίρεση για να δείξουμε πόσο τον θέλαμε

Έχουν ακουστεί διάφορα. Είναι κρίμα να έρχεσαι σε μια ομάδα για να μην φαληρίσει και με το που λείπεις, να ακούς διάφορα και να βλέπεις άτομα που υποτίθεται ότι είναι Αρειανοί ν' αρχίζουν να σκάβουν τον λάκκο! Είμαστε στην Ελλάδα, έχουμε να κάνουμε και με άτομα που έχουν μάθει να ζουν μέσα από τον Άρη και λογικό είναι να προσπαθούν να μπουν πάλι μέσα.

Το αν αποκτήσουμε έξτρα παίκτες ή όχι έχει να κάνει με το αν μας επιτραπεί να παίξουμε μπάσκετ… Να χτυπήσουμε τι; Το πρωτάθλημα; Θα μας το επιτρέψουν; Είδαμε κάτι τέτοιο; Η αγάπη μας για την ομάδα, μας έκανε να κάνουμε κάποιες κινήσεις, που ίσως δεν θα έπρεπε. Θα δώσουμε τη μάχη μας και διοικητικά, θα πάμε στην Αθήνα και θα εξηγήσουμε ότι το γήπεδό μας θα γίνει σαν αυτό της ΑΕΚ... Ένα άδειο γήπεδο που βάζουν φωτιές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK