Στο Πράβετς ο Άρης

Εκτός Ελλάδας θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Άρη. Οι κιτρινόμαυροι έφυγαν το πρωί της Κυριακής για το Πράβετς της Βουλγαρίας όπου και θα παραμείνουν μέχρι και την Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Pravec, ο Αρης θα πραγματοποιήσει προπονήσεις και θα δώσει ένα φιλικό αγώνα, την Τετάρτη (9/9) με τη Rilski.

Στο Πράβετς ο Άρης

Στην αποστολή μετέχουν 16 καλαθοσφαιριστές (Βασίλης Ξανθόπουλος, Μιχάλης Πελεκάνος, Slaven Cupkovic, Δημήτρης Φλιώνης, Okaro White, Dominic Waters, Θεόδωρος Ζάρας, Jamelle Hagins, Jake Cohen, Βασίλης Σίμτσακ, Jerel McNeal, Στέλιος Πουλιανίτης, Τάσος Δήμας, Νίκος Δίπλαρος, Βασίλης Χρηστίδης, Βαγγέλης Δημητρακάς). Μοναδικός απών είναι ο ασθενής Σούρος Μούρτος και επικεφαλής είναι ο τιμ μάνατζερ του Άρη, Βασίλης Βουρτζούμης.

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη, Σάββας Καμπερίδης, δήλωσε αναφορικά με την παρουσία του ΑΡΗ στο Πράβετς: «Αποφασίσαμε ότι είναι καλό να πάμε κάπου έξω ώστε να αλλάξει η ομάδα παραστάσεις, οι παίκτες και το τιμ να περάσουν κάποιες μέρες μαζί. Είναι ευχάριστο ότι το συνδυάζουμε με ένα φιλικό παιχνίδι, όπως είχε σχεδιάσει ο κόουτς Πρίφτης. Έτσι κλείνει ο πρώτος δύσκολος κύκλος των προπονήσεων και με την επιστροφή μας θα ακολουθήσει ένας δεύτερος κύκλος, συνδυασμός προπονήσεων και φιλικών. Θα περιμένουμε και τον κόουτς να επιστρέψει για να μπούμε στην τελική ευθεία πριν τις επίσημες υποχρεώσεις».

Αναφορικά με τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, ο Σάββας Καμπερίδης ανέφερε: «Η προετοιμασία κυλάει όπως υπολογίζαμε. Οι παίκτες δείχνουν μεγάλη διάθεση και συνέπεια απέναντι στις εντολές και ομαδικό πνεύμα πολύ πιο ώριμο από την εποχή που βρισκόμαστε. Το ευχάριστο είναι ότι αυτό το διάστημα πέρασε χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς και μπορούμε να συνεχίσουμε όλοι απερίσπαστοι την προσπάθειά μας».

News 24/7

24MEDIA NETWORK