Τα εισιτήρια με την ΑΕΚ

Στη διάθεση του κοινού είναι από την Τετάρτη (1/10) τα εισιτήρια για τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της β' φάσης του Κυπέλλου.

Τα εισιτήρια με την ΑΕΚ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για τα εισιτήρια αναφέρει"

"Η Άρης Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ο οποίος θα γίνει την Τρίτη 7/10 (5μ.μ.) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ για τις διακεκριμένες θέσεις GOLD στις θύρες 2-3, η τιμή είναι 15 ευρώ. Από τη στιγμή που τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για το Κύπελλο, για τους κατόχους η τιμή του εισιτηρίου για τον αγώνα με την ΑΕΚ είναι 5 ευρώ.

Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία της Άρης Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, 1ος όροφος, τηλ. 2310 265 600), από αύριο μέχρι την Παρασκευή (3/10), 9π.μ. - 8μ.μ., τη Δευτέρα 6/10 από τις 9π.μ. ως τις 8μ.μ. και την ημέρα του αγώνα (Τρίτη 7/10) από τις 9π.μ.".

Αναφορικά με την επιβράβευση πιστότητας η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ ανάφερε: "Η Άρης Κ.Α.Ε. θέλοντας να ευχαριστήσει τους φιλάθλους οι οποίοι στήριξαν την ομάδα την περσινή χρονιά και βρέθηκαν και στους 13 εντός έδρας αγώνες του Άρη (το ματς με τον Κολοσσό ήταν κεκλεισμένων των θυρών), κληρώνει ένα εισιτήριο διαρκείας στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης πιστότητας και διαρκούς παρουσίας στο γήπεδο.

Σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3/10, ένας τυχερός φίλαθλος θα κερδίσει το εισιτήριο διαρκείας της νέας χρονιάς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK