Tα "ήξεις αφήξεις" του Πετγουέι ξεπερνούν της... Πυθίας

Τι μεσολάβησε κι ενώ Μπρεντ Πετγουέι ανακοίνωσε την απόφασή του να εγκαταλείψει το μπάσκετ, θα συνεχίσει να παίζει με τον Άρη τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του μήνα!

Tα "ήξεις αφήξεις" του Πετγουέι ξεπερνούν της... Πυθίας
Πετγουέι EUROKINISSI

Είτε μετάνιωσε (και δεν θέλει να το πει) είτε ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν τόσο πειστικός όταν μίλησαν ιδιαιτέρως. Όποιο ενδεχόμενο κι αν ισχύει, ο Μπρεντ Πετγουέι δεν θα σταματήσει το μπάσκετ, τουλάχιστον όχι αυτόν το μήνα.

Όπως ενημέρωσε ο Άρης, ο "Δράκος" είχε μια κουβέντα με τον Αμερικάνο πάουερ φόργουορντ και έλαβε τη διαβεβαίωση πως θα μείνει για να μην αφήσει στα κρύα του λουτρού την ομάδα πριν από τα προσεχή παιχνίδια με Αβελίνο στο Τσάμπιονς Λιγκ και Γυμναστικό Λάρισας στη Stoiximan.gr Basket League

Μετά έχει ο... Πετγουέι. Διότι στη διάρκεια της διακοπής λόγω των εθνικών ομάδων θα ζυγίσει ξανά τα δεδομένα και θα καταλήξει.

Μήπως πάντως ο Άρης να ψάχνει για ξένο; Γιατί δεν μπορεί να ξέρει πώς θα ξυπνάει κάθε ημέρα ο "Air Georgia" και τι θα σκέφτεται όταν κοιτάει τον εαυτό του στον καθρέπτη... Προτού δηλαδή γράψει στο twitter!

News 24/7

24MEDIA NETWORK