Τα συγχαρίκια του Άρη στους διαιτητές

Πολλά και έντονα τα παράπονα του Άρη για τη διαιτησία του αγώνα στο δεύτερο αγώνα με την ΑΕΚ, έκαναν λόγο για "προαποφασισμένη έκβαση" στη σειρά.

Τα συγχαρίκια του Άρη στους διαιτητές

Επίσημη μορφή πήρε η διαμαρτυρία της ΚΑΕ Άρης για τα σφυρίγματα των ρέφερι στην αναμέτρηση της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο Παλέ. Οι λέξεις φαρσοκωμωδία και "προαποφασισμένη" δεσπόζουν στο κείμενο.

" Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί το διαιτητικό τρίο των κ.κ. Σχινά, Μπήτη και Μαγκλογιάννη, οι οποίοι οδήγησαν τη σειρά των αγώνων με την ΑΕΚ εκεί που έπρεπε, στο 2-0.

Ο ΑΡΗΣ έχει αδικηθεί και στο (πρόσφατο και μη) παρελθόν, όμως αυτήν τη φορά οι τρεις διαιτητές χρειάστηκε να υπερβάλλουν εαυτούς για να ηττηθεί η ομάδα μας, αφού ούτε η αποβολή του προπονητή μας, ούτε η διακομιδή του Will Cummings στο νοσοκομείο, ούτε ο νέος τραυματισμός του Βασίλη Καββαδά φαίνονταν ικανοί παράγοντες για να λυγίσουν τους παίκτες μας, οι οποίοι πήραν διαφορά 10 πόντων στον αγώνα και την είδαν να εξανεμίζεται με τρόπο μαγικό...

Θέλουμε πραγματικά να συγχαρούμε και τους παίκτες μας, που κατάφεραν να ολοκληρώσουν έναν αγώνα ο οποίος εξελίχθηκε σε φαρσοκωμωδία.

Κι όλα αυτά, σε μία σειρά που ως μοναδικό έπαθλο έχει το γόητρο. Δε θέλουμε ούτε να φανταστούμε τι θα συνέβαινε αν οι αγώνες αυτοί έκριναν κάτι πιο ουσιαστικό.

Δε θα κάνουμε τη χάρη σε κανέναν και θα παλέψουμε για τη νίκη το Σάββατο στο «Νίκος Γκάλης», ακόμα κι αν η έκβαση της σειράς είναι (προ)αποφασισμένη…", ανέφερε η ανακοίνωση των "κίτρινων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK