Ώρα μηδέν για τον Άρη

Με φουρτουνιασμένη θάλασσα στην οποία προς το παρόν πλέει μία σχεδία πάνω στην οποία έχουν εναποτεθεί τα όποια όνειρα και ελπίδες να «σωθεί» η χρονιά μοιάζει ο Άρης. Ποιο είναι το σχέδιο ανατροπής των δεδομένων και της απομάκρυνσης/παραγκωνισμού Λάσκαρη και ποια «μεγάλη χορηγία» υποστηρίζει ότι έχει στα σκαριά ο μεγαλομέτοχος.

Ώρα μηδέν για τον Άρη

Το μόνο σίγουρο για τον Άρη είναι ότι κάθε μέρα που περνάει είναι εις βάρος της ομάδας και αυτού που θα παρουσιάσει την επόμενη σεζόν.

Με ήδη τρεις παίκτες (Μαρμπλ, Σανικίτζε, Καββαδά) να έχουν κάνει καταγγελία στη FIBA (του Μαρμπλ αναμένεται από μέρα σε μέρα η τιμωρία-απαγόρευσης μεταγραφών) και ενός (Γιάνκοβιτς) στον ΕΣΑΚΕ, με τη δαμόκλειο σπάθη της παύσης της ρύθμισης (Άρθρο 99) να πιέζει άπαντες, αφού μέχρι τη Δευτέρα 31 Ιουλίου πρέπει να καταβληθεί η δόση των 50.000 ευρώ και με το μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και ν' αναβάλει συνεχώς τις πληρωμές των (πολλών) οφειλόμενων από την προηγούμενη σεζόν τα πάντα κρέμονται από μία κλωστή.

Κλωστή που είναι έτοιμη να σπάσει και να παρασύρει στον όλεθρο και το αγωνιστικό τμήμα.

Κατ’ αρχήν η δόση των 50.000 ευρώ. Έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τις 25-30.000 ευρώ από τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας και κάποιες… δωρεές επιφανών Αρειανών και υπάρχει αισιοδοξία ότι τελικά θα συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα χρήματα διαφορετικά η ζημιά θα είναι ανυπολόγιστη.

Όσον αφορά στην επόμενη της 31ης Ιουλίου μέρα; Έχουν ήδη αρχίσει προσπάθειες ανεύρεσης χρηματοδότη που να καλύψει το 35% των μετοχών που δεν έχει η οικογένεια Λάσκαρη. Από τον νυν ιδιοκτήτη έχει ζητηθεί να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει διάθεση είτε αποχώρησης είτε πώλησης του δικού του μεριδίου, αφού άλλωστε δεν υπάρχει και αγοραστής. Γίνονται κάποιες προσπάθειες και επαφές με επενδυτές εκτός Ελλάδας, αλλά όλες είναι σε φιλολογικό επίπεδο αφού όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα πράξει η οικογένεια Λάσκαρη.

Η οποία σύμφωνα με πληροφορίες στο συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης (απουσία του κ.Νίκου Λάσκαρη) υποστήριξε ότι έχει στα σκαριά χορηγία με τον εθνικό αερομεταφορέα της Τουρκίας (Turkish Airlines), τη χορηγό εταιρεία της Ευρωλίγκα, που θα επενδύσει ποσό που φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Όμως όταν από το Δ.Σ. ζητήθηκε από τον εκπρόσωπο του κ.Λάσκαρη να παρουσιάσει κάποια πιο απτά στοιχεία εκείνος δεν είχε, ενώ υποστήριξε ότι η χορηγία αυτή θα ισχύσει από τον προσεχή Οκτώβριο!

Μέχρι τότε βέβαια ο Άρης δεν έχει ούτε χρόνο ούτε χρήμα για να περιμένει οπότε η συγκεκριμένη "πρόταση" μοιάζει ανεδαφική και σχεδόν ουτοπική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από εβδομάδα θα τρέξουν οι εξελίξεις με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο αφού άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν και ο κόσμος του Άρη αρχίζει να αγανακτεί…

News 24/7

24MEDIA NETWORK