To διαζύγιο με τον Άρη πλήγωσε τον Γιαννάκη και το ομολόγησε

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν στον πάγκο του Άρη και σε συνέντευξή του δεν έκρυψε τα παράπονά του για τις συνθήκες εργασίας του στους "κίτρινους".

BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM) EUROKINISSI

"Δεν αισθανόμουν ότι η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Στη Λάρισα κάποιοι άνθρωποι αποφάσισαν για το αποτέλεσμα του αγώνα. Τι να πω; Για τις τεχνικές ποινές; Φάνηκε μια εμπάθεια, μια νευρικότητα, ένας τρόπος. Λυπάμαι που αποφάσισαν κάποιοι άλλοι το αποτέλεσμα του αγώνα.

Με τον ΠΑΟΚ, αντιμετωπίσαμε μια ομάδα η οποία λειτουργεί από τον Ιούνιο, έχει μια ροή. Η δική μας ομάδα πάλεψε. Στην ουσία το κερδίσαμε το παιχνίδι. Έγιναν τρεις καραμπόλες και μπήκαν τα σουτ. Η ομάδα πάλευε, έπαιζε, γιατί να έχω ανασφάλεια;

Δεν είχαμε τα όπλα που θα θέλαμε, αλλά μια ομάδα για την οποία ακολουθούσαν 5-6 παιχνίδια στο γήπεδό της", τόνισε μεταξύ άλλων ο "δράκος" σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Cosmote TV", ενώ για το "αντίο" του στον Άρη αλλά και τις συνθήκες που το επέβαλαν αυτό, είπε:

"Έχω ζήσει εκπληκτικές αλλά και δύσκολες στιγμές στον Άρη. Δεν θέλω να γίνει τρίτη φορά. Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά, αυτό είναι δεδομένο, αλλά έτσι είναι τα πράγματα», για να συμπληρώσει σχετικά με τις συνθήκες:

"Μπορεί η παρουσία μου να δώσει μεγαλύτερη ώθηση αλλά και ο τρόπος που σκέφτομαι. Πάντα με ενδιαφέρει η καλύτερη οργάνωση αλλά στον Άρη δεν έβρισκες άνθρωπο για να μιλήσεις γι’ αυτά τα θέματα. Σου έλεγε "μπορεί, θα δούμε". Είχαμε έλλειψη στελεχών. Τα περισσότερα παιδιά πληρωνόντουσαν με χρωστούμενα από τις προηγούμενες χρονιές.

Όσο κι αν θέλαμε, δεν μπορούσαμε να επικεντρωθούμε μόνο στο μπάσκετ. Και η ομάδα έδειξε κάποια στοιχεία όπως και κάποια παιδιά. Δεν μας βόλεψε επίσης το ότι παίζαμε δύο αγώνες την εβδομάδα παρότι τα παιδιά έπαιρναν εμπειρίες.

Όταν όμως δεν έχεις στελέχη και 15 παίκτες να είναι έτοιμοι να παίξουν, ήταν δύσκολο να ανταποκριθούμε. Κάποια στιγμή, μια παίζαμε καλά και μια όχι. Τα ταξίδια γινόντουσαν με το λεωφορείο, μετά ήρθαν και οι τραυματισμοί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK