Το "πισωγύρισμα" με Μαρμπλ δεν αφήνει τον Πρίφτη να ησυχάσει

Ο Δημήτρης Πρίφτης βρίσκεται συνέχεια στο ίδιο σημείο: να ψάχνει παίκτες για το ρόστερ του Άρη.

Το "πισωγύρισμα" με Μαρμπλ δεν αφήνει τον Πρίφτη να ησυχάσει
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πάνω που ο Άρης άρχισε να βρίσκει αγωνιστική ισορροπία, ήρθε η αποχώρηση του Ντέβιν Μαρμπλ να προκαλέσει ρήγμα στα θεμέλια.

Η απόκτηση του 24χρονου Αμερικανού ήταν από εκείνες που η ελληνική ομάδα προσπάθησε πολύ το περασμένο καλοκαίρι και στα μέσα Αυγούστου δικαιώθηκε για την επιμονή-υπομονή της. Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν βάσει... προσδοκιών.

Ο πρώην παίκτης των Μάτζικ δεν ανταποκρίθηκε στο ρόλο του ηγέτη, είχε μόλις 7.6 πόντους στη Stoiximan.gr Basket League και 10.6 στο Champions League (νούμερα που ανέβασαν οι 16 πόντοι με τη Ναχαρίγια), και από τον πρώτο μήνα (τέλη Οκτωβρίου) ήταν στην πόρτα της εξόδου.

Ο Πρίφτης ήθελε να στηρίξει την επιλογή του και του έδωσε δεύτερη ευκαιρία. Η οποία "κάηκε" οριστικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις (καταγγελία σύμβασης), με αποτέλεσμα από την Πέμπτη η ΚΑΕ ν' ανακοινώσει το διαζύγιο και την προσπάθεια εύρεσης συμβιβαστικής λύσης. Μάλιστα ο Μαρμπλ έφυγε ήδη για τις ΗΠΑ.

Όσο κι αν ο Αμερικανός δεν έφτασε στο μάξιμουμ των απαιτήσεων, ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του ροτέισον και το κενό που προέκυψε στα φτερά της περιφέρειας θα πρέπει να καλυφθεί. Διότι οι υποχρεώσεις είναι πολλές (πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη).

Κοινώς ο Δημήτρης Πρίφτης θα πρέπει για ακόμη μια φορά να βγει στην αγορά, να φτιάξει λίστες, να ψάξει για παίκτη. Το ίδιο είχε συμβεί μετά το σοβαρό τραυματισμό του Σανικίντζε. Τότε βρήκε τον Ντραγκίτσεβιτς, παίκτη που ως ένα σημείο κόλλησε και έκλεισε την τρύπα στο "4". Ήταν νωρίς ακόμα.

Τώρα; Ιδίως τη στιγμή που ο Άρης έβρισκε χημεία και ρόλους, πόσο εύκολο θα είναι η αποστολή του;

News 24/7

24MEDIA NETWORK