Τσαγκρώνης: "Ο Άρης δεν πρέπει να έχει παράπονα από την ΕΟΚ"

Ο Τάκης Τσαγκρώνης απάντησε στη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και θύμισε τη βοήθεια που έχει παράσχει η Ελληνική Ομοσπονδία για να λυθούν συγκεκριμένα θέματα.

Τσαγκρώνης: "Ο Άρης δεν πρέπει να έχει παράπονα από την ΕΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο γ.γ της ΕΟΚ ανέφερε στον Arena FM: " Όσα είπε ο κ.Αρβανίτης για την ΕΟΚ και τους διαιτητές είναι αστεία, αλλά ήταν θυμωμένος, εν βρασμώ ψυχής. Δεν θα πρέπει να ξεχνά ο Άρης τις προσπάθειες που έκανε η ομοσπονδία για να βοηθήσει να λυθεί το πρόβλημα με τη FIBA και άλλα ζητήματα. Ο Άρης δεν θα πρέπει να έχει κανένα παράπονο απ' την ομοσπονδία, την είχε συμπαραστάτη σε όλα του τα προβλήματα.

Εκείνο που θα πρέπει να κάνει, σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου, είναι να ελέγξει περισσότερο αυτούς τους ανεγκέφαλους που δημιουργούν τα προβλήματα. Η θέση της ΕΟΚ ήταν και είναι να γίνονται οι αγώνες και να τελειώνουν μέσα στο γήπεδο. Εμείς θέλουμε να γίνονται οι αγώνες, όχι να διακόπτονται.

Δεν μπορώ να μπω όμως στην ψυχολογία κάθε διαιτητή, ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Άλλος δείχνει μεγαλύτερη επιείκεια, άλλος όχι, δεν μπορώ να το εξηγήσω εγώ αυτό. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η θέση μας είναι ότι οι αγώνες πρέπει να τελειώνουν μέσα στα γήπεδα. Αν κάποιος διαιτητής κάνει παράβαση του κανονισμού, πρέπει να τον ελέγξω. Υπάρχουν κανονισμοί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK