Χάνει τους ανθρώπους του ο Λάσκαρης, απ-ελευθερώθηκε Αρβανίτης

Αφού ο Νίκος Λάσκαρης έχασε και τον Λευτέρη Αρβανίτη από το ΔΣ της ΚΑΕ Άρης, η άμμος στην κλεψύδρα τελειώνει μέρα με τη μέρα.

Χάνει τους ανθρώπους του ο Λάσκαρης, απ-ελευθερώθηκε Αρβανίτης

Η παραίτηση του Λευτέρη Αρβανίτη από την προεδρία της ΚΑΕ Άρης έρχεται να δυσχεράνει το έργο της οικογένειας Λάσκαρη και δη του Νίκου προκειμένου να κρατήσει όρθιο τον Άρη.

Ο παράγοντας των "κιτρινών" αναγνώρισε στον ομογενή μεγαλομέτοχο ότι " κατά το αρχικό διάστημα που άσκησε διοίκηση μέχρι και το μήνα Οκτώβριο του έτους 2016 ήταν συνεπής στις εξαγγελίες του και επιβεβαίωσε τα παραπάνω".

Συμπλήρωσε όμως " ατυχώς έκτοτε, για λόγους που αφορούν αποκλειστικά τον ίδιο το Νίκο Λάσκαρη και δεν σχετίζονται με την "ΚΑΕ ΑΡΗΣ", ο μεγαλομέτοχος επέδειξε αδυναμία να ανταποκριθεί στις διοικητικές και οικονομικές υποχρεώσεις της εταιρείας, με αποτέλεσμα την αγωνιστική στασιμότητα και τη διόγκωση των οφειλών της προς τρίτους".

Με αποτέλεσμα και ο ίδιος να φθαρεί, να μην μπορεί να προσφέρει αυτά που ήθελε και να οδηγηθεί σε αποχώρηση από τη διοίκηση." Η παρατεινόμενη αδυναμία του μεγαλομετόχου σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη διόγκωση των χρηματικών οφειλών της εταιρείας επιβάλλει την απεμπλοκή μου, με δεδομένο ότι υπό τις παρούσες συνθήκες δεν μου παρέχεται η παραμικρή δυνατότητα θετικής προσφοράς από τον Ιούνιο του 2016 και ως εκ τούτου αδυνατώ πλέον να συνδράμω και να νομιμοποιώ με την παρουσία μου πρακτικές οι οποίες επιβαρύνουν κι άλλο οικονομικά την ΚΑΕ ΑΡΗΣ", ανέφερε επιπροσθέτως.

Στο φινάλε δε κάλεσε τον Νίκο Λάσκαρη " να πάρει τις αποφάσεις και να αναλάβει τις πρωτοβουλίες που πρέπει ώστε η ομάδα να βγει από την κρίση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK