Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του All Star Game

Η περιφέρεια διψάει για μπάσκετ και το αποδεικνύει. Τα εισιτήρια του All Star Game της Κυριακής, στο Ηράκλειο, εξαντλήθηκαν.
Για αυτό και η Οργανωτική επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για τη θέρμη και τον ενθουσιασμό του: «Η Οργανωτική Επιτροπή του ALL STAR GAME ΟΠΑΠ 2010 θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου, ο οποίος με θέρμη και ενθουσιασμό αγκάλιασε τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, εξαντλώντας τα εισιτήρια δύο ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του».



Βέβαια, η γιορτή του μπάσκετ στην Κρήτη ξεκινάει από το Σάββατο, όπου στην Κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια», στη Νέα Αλικαρνασσό, θα γίνει η αναμέτρηση της ομάδας Under-22 με αυτή των Under-20 αλλά και αυτή μεταξύ των κορυφαίων αθλητών με καρότσι.



Το πρόγραμμα του Σαββάτου

16:00 ALL STAR GAME BASKET με Καρότσι στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Δύο Αοράκια, Ν. Αλικαρνασσού

17:15 Παρουσίαση Εγκαταστάσεων Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Δύο Αοράκια, Ν. Αλικαρνασσού

18:15 Έναρξη αγώνα ALL STAR GAME ΟΠΑΠ 2010 U20 - U22, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Δύο Αοράκια, Ν. Αλικαρνασσού



Από τις 10:00 έως και τις 21:00 θα λειτουργεί στο Βοηθητικό Γήπεδο του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στην περιοχή Δύο Αοράκια το Basket Village.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

14:00-15:00 3 on 3 Παγκορασίδων Β με 6 ομάδες (σύνολο: 24 μαθήτριες - αθλήτριες)

15:00-16:00 3 on 3 Παμπαίδων Β με 7 ομάδες (σύνολο: 28 μαθητές - αθλητές) 16:00 Άφιξη των μασκότ των ομάδων για αυτόγραφα και φωτογραφίες

16:00-17:00 Άφιξη παικτών των ομάδων U20 και U22 για υπογραφή αυτογράφων και φωτογράφηση με το κοινό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:
σχόλια

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα

loading...