Αγγελόπουλοι: "Δεν θέλαμε να μηδενιστεί ο Παναθηναϊκός"

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκαν για όλα όσα συνέβησαν πριν από το τζάμπολ του τρίτου τελικού στο ΟΑΚΑ, υποστηρίζοντας ότι δεν ήθελα να μηδενιστεί ο Παναθηναϊκός.

Αγγελόπουλοι: "Δεν θέλαμε να μηδενιστεί ο Παναθηναϊκός"

"Ο κ. Σχινάς τους είπε ότι αν δεν βγουν σε 15 λεπτά, θα μηδενιστούν. Εμείς επισημάναμε ότι δεν θέλουμε να μηδενιστεί, ότι θα βγάλουμε τα άτομα έξω και το κάναμε. Εμείς ήμασταν μέσα στους 22, επομένως δεν θα αφήναμε τον πάγκο", είπαν σχετικά οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ.

Για τη νίκη της ομάδας τους είπαν: "Καιρός ήταν. Πρόκειται για μία ιστορική νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες, το προπονητικό τιμ και σε όλη την αποστολή, ακόμα και σε εκείνους που βρίσκονταν στην εξέδρα κι όχι στον πάγκο".

Όσον αφορά το εξωαγωνιστικό σκέλος του ντέρμπι, οι αφοί Αγγελόπουλοι δήλωσαν: "Έχουν γίνει πολλά. Θα μιλήσουμε μετά από το τέλος των τελικών".

Οι ιδιοκτήτες της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ, πάντως, δεν παρέλειψαν να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: "Όλα ήταν άψογα. Ήρθαμε στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά μετά τους τελικούς του 2007 (σ.σ. τότε είχαν πάει ως φίλαθλοι) και δεν έχουμε κανένα παράπονο. Αυτό ζητάμε κι εμείς από τους φιλάθλους μας την Κυριακή. Να ασχοληθεί με την ομάδα του και να δημιουργήσει μία κόσμια ατμόσφαιρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK