Άστραψε και βρόντηξε ο Πεδουλάκης, καταγγελία των "πρασίνων"

Με τους παίκτες του τα είχε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ, κάνοντας λόγο για σοφτ σύνολο που θέλει πολλή δουλειά για ν' αποκτήσει σκληράδα και χαρακτήρα.

Άστραψε και βρόντηξε ο Πεδουλάκης, καταγγελία των "πρασίνων"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκου στο ΣΕΦ, απορημένος από την έλλειψη διάθεση των παικτών του να παλέψουν. Μάλιστα ο κόουτς του "τριφυλλιού" ανέφερε πως "αν ο Παναθηναϊκός δεν γίνει σκληρός, δεν θα είμαι εγώ εδώ".

Προηγουμένως είχε δηλώσει πως " ήταν μια τραγική εμφάνιση. Κάποια πράγματα τα καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό με το ριμπάουντ. Δεν βάζουμε το κορμί μας, δεν έχουμε διάθεση, ενέργεια, μέταλλο. Έχουμε γίνει αρκετά σοφτ και πρέπει να είμαστε πιο σκληρoί για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Παίζαμε μεσ' την καλή χαρά. Αν θες να κερδίσεις στο ΣΕΦ πρέπει να είσαι σκληρός και να διαβάζεις.

Λογικό είναι να μην ξέρουμε τους ρόλους μας. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί. Δεν συγχωρείται να μην είναι καλά ο Νικ, γιατί εμείς δεν έχουμε καν λύση. Πήραμε μια Φεράρι και χάσαμε τη μηχανή μας. Δεν ξέρουμε ακόμη το σετ παιχνίδι. Πρέπει να γίνουμε ομάδα, να αποκτήσουμε χαρακτήρα. Πρέπει στον Παναθηναϊκό να γυρίσει το DNA. Πολλά παιδιά δεν έχουν ξαναπαίξει τέτοια ντέρμπι".

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ

Εν τω μεταξύ, οι "πράσινοι" κατήγγειλαν πως στη διάρκεια της ανάπαυλας μπήκαν άγνωστοι στ' αποδυτήρια, διασταυρώθηκαν με παίκτες του Παναθηναϊκού και επιτέθηκαν φραστικά σε διαιτητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ολυμπιακός έκανε πλάκα στο πρώτο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK