Τζόρτζεβιτς: "Δεν ξεκινήσαμε τίποτα εμείς, δεν θέλω να τους κάνω διαφήμιση"

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, τόνισε πως το επεισόδιο με τον Τόμιτς δεν ξεκίνησε με ευθύνη των πράσινων, ενώ δεν θέλησε να επεκταθεί στο θέμα "για να μην κάνει διαφήμιση στους αντιπάλους του". Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Τζόρτζεβιτς: "Δεν ξεκινήσαμε τίποτα εμείς, δεν θέλω να τους κάνω διαφήμιση"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς:

"Ό,τι έγινε στο παρκέ μένει εκεί. Ήθελε να το μοιραστεί μαζί σας, αλλά εντάξει. Τίποτα δεν άρχισε από το δικό μας μέρος. Ήταν μια αντίδραση σε κάτι που δεν μου άρεσε. Δεν θέλω να μιλήσω για κανέναν, γιατί δεν θέλω να διαφημίσω κανέναν".

Σχετικά με τη σημασία της νίκης, είπε : "Ήταν σημαντικό ότι δείξαμε πως μπορούμε να νικήσουμε τον πρωταθλητή και ότι δείξαμε πως έχουμε μια ομάδα που μπορεί να γίνεται καλύτερη και να παλεύει. Έχουμε ένα σημαντικό ματς σε τρεις μέρες και πρέπει να ανασυνταχθούμε, σε μυαλό και σώμα. Δεν είναι εύκολο μετά από τόση κούραση να δώσεις κίνητρο στους παίκτες".

Για το ματς σχολίασε: "Ήταν ένα πολύ σκληρό και σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μου. Μετά από τόσες μετακινήσεις σε Κίνα και Ρωσία, είχαμε μόλις έξι κανονικές προπονήσεις μαζεμένη όλη η ομάδα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου για την παρουσία τους στα τρία δεκάλεπτα. Δεν είμαι περήφανος για την πρώτη περίοδο. Μπορώ να καταλάβω γιατί αργήσαμε τόσο πολύ να μπούμε στο παιχνίδι μέχρι να αρχίσουμε να παλεύουμε όπως ξέρουμε.

"Το ποσοστό του Ολυμπιακού στα τρίποντα ήταν απίστευτο στο πρώτο δεκάλεπτο. Όμως αντιδράσαμε, κάναμε κάποιες αλλαγές, αλλάξαμε και τη νοοτροπία μας και αρχίσαμε να χτίζουμε το παιχνίδι μας από την άμυνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε τα σώματα και τα χέρια μας στην άμυνα και καταφέραμε να επιστρέψουμε στο ματς από το δεύτερο δεκάλεπτο, γιατί αν η διαφορά παρέμενε υψηλά, θα ήταν πολύ δύσκολα για μας. Γι’ αυτό λέω πως το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό για μας απόψε. Η συνεισφορά της δημιουργίας των ψηλών ήταν σημαντική, αλλά έπρεπε να το είχαν κάνει και τρεις μέρες πριν (γέλια)".

"Ήταν η πρώτη φορά που 4-5 παίκτες μας έπαιξαν στο ΟΑΚΑ με τόσο κόσμο. Το ματς με την Παρτιζάν δεν μετρά, γιατί ήταν μια γιορτή. Ήταν κατανοητό, λοιπόν, που δεν μπήκαν με τον σωστό τρόπο στο ματς. Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι πιο έτοιμοι, έχουμε έξυπνους παίκτες και ξέρουν πώς να αντιδρούν. Όταν ο αντίπαλος ανοίγει τόσο το παιχνίδι είναι δύσκολο να επιστρέψεις. Έβαλαν δύο μόνο τρίποντα μετά το καλό τους ξεκίνημα κι αυτό είναι κάτι που οφείλεται στην άμυνά μας. Είμαι ευτυχής που έχω έξυπνους παίκτες, που ξέρουν πώς να αντιδρούν σε τέτοιες καταστάσεις".

Όσον αφορά το πρόγραμμα των πρασίνων σχολίασε: "Το πρόγραμμα είναι έτσι όπως είναι και δεν μπορεί να αλλάξει. Πρέπει να κάνεις το καλύτερο που μπορείς με αυτό. Χάσαμε τον Μποχωρίδη που μπορούσε να βοηθήσει, υπάρχουν παίκτες όπως ο Χαραλαμπόπουλος και ο Παπαγιάννης που μπορούν επίσης να δώσουν λύσεις στο ροτέισον, αλλά τα τέσσερα αυτά ματς που δώσαμε δεν ήταν σε συνθήκες που θα μπορούσαμε να τους βάλουμε και δεν ήθελα στην αρχή να τους φορτώσω με έξτρα ευθύνες και να τους εκθέσω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 73-69

Eπεισόδιο Τζόρτζεβιτς-Τόμιτς

Kαλάθης σε Τόμιτς: "You are nothing pu@@@y"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK