ΔΙΑΨΕΥΣΗ: "Καμία επαφή με Παναθηναϊκό για Γκέρσον"

Ο Έλληνας εκπρόσωπος του Πίνι Γκέρσον, Δημήτρης Μπούρας διαψεύδει μέσω του Contra.gr οποιαδήποτε επαφή με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΨΕΥΣΗ: "Καμία επαφή με Παναθηναϊκό για Γκέρσον"
Γκέρσον Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός

Ο Πίνι Γκέρσον παρουσιάστηκε από ιντερνετικό δημοσίευμα ως ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά ο Δημήτρης Μπούρας διέψευσε κάθε λέξη απ' όσα ήρθαν στην επιφάνεια τις τελευταίες ώρες.

Ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού προπονητή στην Ελλάδα, ο οποίος και συνόδευε τον "Πίνχας" στις επισκέψεις του στα γήπεδα, ανέφερε στο Contra.gr: " Δεν υπάρχει κανένα θέμα, δεν έχει γίνει καμία επαφή. Απορώ πώς βγαίνει ένα τέτοιο θέμα την ώρα που ο Παναθηναϊκός διεκδικεί το πρωτάθλημα. Ο Πίνι απλώς έρχεται και βλέπει τους αγώνες".

Σε ερώτησή μας μήπως από τον Παναθηναϊκό τον είχαν ενοχλήσει μετά το "διαζύγιο" με Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο Δημήτρης Μπούρας ήταν κάθετος. " Ούτε τότε είχε γίνει οποιαδήποτε επαφή", συμπλήρωσε.

Αλήθεια είναι πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκτιμά πολύ τον Πίνι Γκέρσον τόσο όσο προπονητή όσο και ως άνθρωπο. Μάλιστα υπήρξε ενδιαφέρον μετά το τέλος της πρώτης θητείας του Αργύρη Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό, προ διετίας δηλαδή. Τότε όμως ο 64χρονος προπονητής ζήτησε "κλειστό" συμβόλαιο χωρίς οι επαφές να προχωρήσουν περαιτέρω.

Από τότε μέχρι σήμερα έχει κυλήσει πολύ νερό στ' αυλάκι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK