Δυσκολίες στην υπόθεση Ραντλ

Εμπόδια παρουσιάζει η υπόθεση του Τζερόμ Ραντλ, ο οποίος ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν βιάζεται να υπογράψει σε κάποια ομάδα λόγω Eurobasket.

Δυσκολίες στην υπόθεση Ραντλ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει την ύπαρξη ενδιαφέροντος για τον Τζερόμ Ραντλ, ωστόσο πρόκειται για μία περίπτωση που παρουσιάζει αντικειμενικές δυσκολίες για να προχωρήσει.

Ο 28χρονος πλέι μέικερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν στην Εσκισεχίρ είχε κατά μέσο όρο 15,8 πόντους και πέντε ασίστ ανά ματς, δεν δείχνει να βιάζεται να κλείσει σε κάποια ομάδα, καθώς θα αγωνιστεί στο Eurobasket με την εθνική Ουκρανίας.

Επιπλέον, το υψηλό κασέ στην παρούσα φάση δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την υπόθεση, αλλά οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ δεν βιάζονται να την παρατήσουν.

Να σημειωθεί ότι έχουν προταθεί οι Τάιρους Τόμας (έχει θητεία στο NBA, ωστόσο δεν συγκίνησε τα μέλη του "δικεφάλου), Τζέισον Μπρίκμαν (κουβαλά ευρωπαϊκή εμπειρία όντας παίκτης της Ντιναμό Μόσχας και της Μπέιροϊτ) και Άντονι Κινγκ (παλιός παίκτης του Άρη που προέρχεται από καλή σεζόν με την Άρτλαντ στο EuroCup, αλλά είναι ακριβός).

News 24/7

24MEDIA NETWORK