Ενδιαφέρον από Ιταλία για Τσαϊρέλη

Ιταλικός σύλλογος έχει βάλει... στο μάτι τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη πρόταση προς τον παίκτη.

Ενδιαφέρον από Ιταλία για Τσαϊρέλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν υπάρχει κάποιο νεότερο στο θέμα του Μιχάλη Τσαιρέλη αναφορικά με το "φλερτ" που υπάρχει εδώ και καιρό με τον ΠΑΟΚ καθώς από τον "Δικέφαλο" δεν έχει γίνει κάποια βελτιωμένη οικονομική προσφορά προς τον παίκτη.

Ο "Τσάι" δεν είναι θετικός στο ποσό που είχε προσφέρει ο ΠΑΟΚ, αλλά μια ανεβασμένη οικονομική πρόταση (πάντα μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ΚΑΕ) ενδεχομένως να άλλαζε τα νυν δεδομένα (υπάρχει στασιμότητα) αφού ο παίκτης θέλει να παίξει στους "ασπρόμαυρους", στις τάξεις των οποίων δεν φαίνεται να έχουν "διαγράψει" την περίπτωση του Τσαϊρέλη, ούτε μια πιθανή προσπάθεια πάνω στο θέμα του. Για τον Ελληνα φόργουορντ να σημειωθεί πως έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από σύλλογο της Ιταλίας. Μάλιστα εκτιμάται πως το επόμενο διάστημα ίσως να υπάρξει και επίσημη πρόταση προς τον παίκτη.

Ο Χάτσερ στον γάμο του γυμναστή του ΠΑΟΚ

Κατά τα άλλα με την ευκαιρία της παρουσίας του Γουίλιαμ Χάτσερ στη Θεσσαλονίκη μένει να φανεί αν υπάρξει κάποιο "παραθυράκι" παραμονής του Αμερικανού στον ΠΑΟΚ, αν και τα δεδομένα παραμένουν δύσκολα λόγω του υψηλού κασέ του παίκτη.

Ο Χάτσερ την Κυριακή (24/7) βρέθηκε στον γάμο του γυμναστή του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Βασιλείου (το παρών στον γάμο έδωσαν παίκτες των "ασπρόμαυρων", αλλά και οι Πρέλεβιτς, Μαρκόπουλος και Σταυρόπουλος) και στον "Δικέφαλο" αυτό που έλεγαν την συγκεκριμένη μέρα είναι πως δεν έγινε κάποια επαφή με τον Αμερικανό για πιθανή νέα συνεργασία.

Για τους "κοντούς" από την πιάτσα των μάνατζερ ακούστηκε πως εξετάστηκε η -ακριβή- περίπτωση του Κουίν Κουκ ενώ στην ατζέντα υπάρχει το όνομα του Ντάριλ Μπράιαντ για τον οποίο υπάρχει ένα κλίμα πως αν θέλει ο ΠΑΟΚ μπορεί να προχωρήσει την περίπτωσή του, αλλά στην παρούσα φάση στον "Δικέφαλο" "κοιτούν" άλλες καλύτερες λύσεις από τον Αμερικανό που έπαιξε στην Α2 Ιταλίας πέρυσι (2015-16) και ενδεχομένως την επόμενη εβδομάδα υπάρξει ανακοίνωση καλαθοσφαιριστή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK