Διακοπή για ρίψεις αντικειμένων στο Άρης-ΑΕΚ (VIDEOS)

Η αναμέτρηση του Αλεξάνδρειου μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ διεκόπη πριν από την έναρξη της δεύτερης περιόδου εξαιτίας ρίψεων αντικειμένων από τους οπαδούς των γηπεδούχων. Δείτε video.

Διακοπή για ρίψεις αντικειμένων στο Άρης-ΑΕΚ (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Θερμόαιμοι οπαδοί εισέβαλαν στο χώρο πίσω από τη γραμματεία, ταρακούνησαν το προστατευτικό και προκάλεσαν ένταση, η οποία έγινε αντιληπτή από τους διαιτητές, με συνέπεια να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια.

Την ίδια ώρα υπήρξε ρίψη αντικειμένων προς τον πάγκο της ΑΕΚ, τα μέλη του οποίου αποχώρησαν με τη σειρά τους για τα αποδυτήρια, προκειμένου να προστατευθούν.

Δείτε videos:

O Λευτέρης Αρβανίτης, πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, μετέβη άμεσα στα αποδυτήρια για να συνομιλήσει με τους διαιτητές και να διαπιστώσει τις προθέσεις τους.

Διακοπή για ρίψεις αντικειμένων στο Άρης-ΑΕΚ (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Έπειτα από περίπου 10 λεπτά, οι παίκτες ξαναβγήκαν για προθέρμανση, ενώ οι διαιτητές ζήτησαν μερική εκκένωση του χώρου πίσω από τη γραμματεία.

Με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, ο Χρήστος Γρόλλιος, νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, είπε μεταξύ άλλων: "Η βούληση των δύο ομάδων και των διαιτητών ήταν να συνεχιστεί ο αγώνας και θα συνεχιστεί με την παρουσία του κόσμου. Ευχόμαστε να υπάρξει ψυχραιμία για να μην συμβεί το παραμικρό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK