Επίσημη επιβεβαίωση για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Ζήση

Ο διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ Γιώργος Νικολάου μίλησε στο του Sport24 Radio και ξεκαθάρισε ότι "αποτελεί κοινό μυστικό το ενδιαφέρον για Νίκο Ζήση".

Επίσημη επιβεβαίωση για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Ζήση
ANADOLU AJANS

Μάλιστα τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες ο Ντράγκαν Σάκοτα θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου για όλα τα θέματα που απασχολούν τη Βασίλισσα.

Για την χρονιά, που έφυγε ο Νικολάου είπε: "Ήταν καθ’ όλα επιτυχημένη, αν αναλογιστεί κανείς πώς ξεκινήσαμε. H AEK ξαναμπήκε στην ατζέντα, στην καθημερινότητα, του οπαδού της ΑΕΚ. Κι αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του κυρίου Αγγελόπουλου, του κυρίου Αλεξίου, του κυρίου Δουβή, του τεχνικού επιτελείου και των παικτών, κυρίως μετά τις οβιδιακές αλλαγές του περασμένου Νοεμβρίου".

Για την διοργάνωση, που θα παίξει η ΑΕΚ στην Ευρώπη: "Στόχος της ΑΕΚ, πριν και μετά τους αγώνες με τον Άρη στα πλέι οφ ήταν και παραμένει η Ευρώπη. Προς αυτή την κατεύθυνση προετοιμαζόμαστε. Ο κόσμος της ΑΕΚ στήριξε την προσπάθεια. Τα εισιτήρια αλλά και η προσέλευση του κόσμου είναι ένα κριτήριο, που θα συνεκτιμηθεί όταν αποφασίσει η Ευρωλίγκα. Θα γίνει συνάντηση, πιθανότατα, στην Βαρκελώνη ανάμεσα στον κύριο Αγγελόπουλο και τον Τζόρντι Μπερτομέου για να “κλειδώσει” η συμμετοχή μας στην διοργάνωση, που θα επιλεγεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK