Εποχή Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό!

Τσάβι Πασκουάλ με τη βούλα! Ο Καταλανός κόουτς υπέγραψε το συμβόλαιό του και επιβεβαίωσε μέχρι τελείας το ρεπορτάζ του Contra.gr.

Εποχή Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απομένει πλέον για να επισημοποιηθεί η πρόσληψη του Τσάβι Πασκουάλ. Μετά τη συμφωνία που προέκυψε την Πέμπτη με τον Σάβιτς, ο Καταλανός κόουτς και επί 8,5 σεζόν προπονητής της Μπαρτσελόνα, μελέτησε τους όρους και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Πρώτα βέβαια διευθετήθηκε το θέμα με την εφορία, το οποίο καθυστέρησε για κάποιες, λίγες ώρες, το ζήτημα. Ούτως ή άλλως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε αποφασίσει να ξοδευτεί για να τον πείσει και να τον φέρει στην Αθήνα και δεν υπήρχε περίπτωση να κολλήσει κάπου η διαπραγμάτευση.

Ο Πασκουάλ δεσμεύτηκε με το "τριφύλλι" για την επόμενη τριετία και μετά την επιστροφή του Παναθηναϊκού από τη Μόσχα θ' αναλάβει τα καθήκοντά του.

Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει στο ευρωπαϊκό ματς με την Μπάμπεργκ, διότι μέχρι την Κυριακή και το ματς με τον Κόροιβο δεν θα έχει προλάβει να εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον του.

Παράλληλα, θα πρέπει να δούμε ποιες θα είναι οι εισηγήσεις του σε ό,τι έχει να κάνει με τη στελέχωση του ρόστερ. Θα κρατήσει ή θ' αλλάξει ξένους; Διότι το μπάσκετ που πρεσβεύει ο Πασκουάλ είναι συγκεκριμένο και μοιάζει δύσκολο να προσαρμοστεί σε κάτι άλλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK