Φοβού τον Γουόλτερς

Κόντρα στην Μπεσίκτας ο ΠΑΟΚ έχει την αποστολή να περιορίσει τον Νέιτ Γουόλτερς που είναι πολύ σημαντικός για το παιχνίδι των Τούρκων, όπως "δείχνουν" τα νούμερα. Ολα "ΟΚ" στο πρόγραμμα της Δευτέρας.

Φοβού τον Γουόλτερς

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπεσίκτας, θέλει την νίκη για να παραμείνει "ζωντανός" για την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup και για να το πετύχει αυτό είναι γεγονός πως θα πρέπει να δώσει βάρος στον περιορισμό του Νέιτ Γουόλτερς.

Ο τελευταίος ξεχωρίζει από πλευράς Μπεσίκτας και μάλιστα στο ματς που έγινε στο "Παλατάκι" (ήττα του ΠΑΟΚ από την Μπεσίκτας με 80-100) είχε πετύχει 27 πόντους.

Ο Γουόλτερς είναι ο πρώτος σκόρερ της τούρκικης ομάδας στο Eurocup με 16,4 πόντους μέσο όρο, είναι πρώτος στις ασίστ με 5,8 ανά ματς και έχει την πρωτιά στο σύστημα αξιολόγησης με 140 βαθμούς σε επτά αγώνες.

Το άδειο απουσιολόγιο και η ενίσχυση

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται το "ψάξιμο" από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά τις προσθήκες παικτών ("ψηλού" και "κοντού"), υπάρχει πάντα διαθέσιμος ο Τζος Χάρελσον (26, 2.08) που θεωρείται καλή λύση και το όνομά του έχουμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό για τον "Δικέφαλο" και αναφορικά με το θέμα της ενίσχυσης, στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" λένε πως "για την ώρα δεν έχουμε τίποτα και για κανέναν παίκτη".

Στο μεταξύ, δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Δευτέρας και ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Για την Τουρκία η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK