Γιατί λέει "ναι" για Μαυροκεφαλίδη ο Πασκουάλ

Υπαρκτό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, προτάθηκε ως λύση στον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος τον γνωρίζει από την κοινή θητεία τους στην Μπαρτσελόνα και έχει δώσει τη συγκατάθεσή του.

Γιατί λέει "ναι" για Μαυροκεφαλίδη ο Πασκουάλ

Μετά την πρόσληψη του Τσάβι Πασκουάλ είναι βέβαιο πως θα υπάρξει και μια αναδιαμόρφωση του "πράσινου" ρόστερ. Στο οποίο χωράει και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Απ' όταν έφυγε από την ΑΕΚ, με τον τρόπο που έφυγε, ο 31χρονος ψηλός είναι ελεύθερος. Ψάχτηκε για νέα επαγγελματική στέγη, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε, μεταξύ άλλων προτάθηκε και στον Παναθηναϊκό.

ΔΕΝ ΉΘΕΛΕ Ο ΑΡΤΖΙ

Επί Αργύρη Πεδουλάκη οι "πράσινοι" δεν ενδιαφέρθηκαν. Με δεδομένο πως υπήρχε ήδη στο ρόστερ ο Γιάννης Μπουρούσης ο "Άρτζι" δεν ήθελε ακόμη έναν αργό αμυντικό στην αντιμετώπιση του πικ εν ρολ. Και οποιαδήποτε επαφή με τους εκπροσώπους του Λουκά έμεινε εκεί.

ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΣΚΟΥΑΛ

Να όμως που η περίπτωσή του επανέρχεται στο προσκήνιο. Στις συζητήσεις που έγιναν για τη συμφωνία, υπήρξε και το κομμάτι των μεταγραφών. Ο Πασκουάλ έχει μάθει να παίζει με ψηλούς που είτε σουτάρουν καλά απ' έξω είτε σπάνε σωστά την μπάλα. Ο Μαυροκεφαλίδης διαθέτει και τα δύο στοιχεία.

Το όνομά του έπεσε στο τραπέζι και ο Καταλανός κόουτς είχε θετική γνώμη. Δεν ήταν εισήγησή του, αλλά έδωσε τη συγκατάθεσή του να εξεταστεί το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Τον είχε άλλωστε παίκτη στην Μπαρτσελόνα, τον είχε διαλέξει δηλαδή, το 2013 και γνωρίζει καλά τι μπορεί να του δώσει με το πολυδιάστατο παιχνίδι του. Αρκεί να είναι απόλυτα υγιής. Διότι, όπως λένε συγκεκριμένες πηγές, ακόμη δεν έχει ξεπεράσει στο 100% το πρόβλημα τραυματισμού του στο γόνατο. Και θα χρειαστεί ένα μικρό διάστημα ακόμη για να επανέλθει σε φουλ δράση. Πατάει καλά και γυμνάστηκε αρκετά όλο αυτό το διάστημα, αλλά όσο να 'ναι η αποχή είναι μεγάλη.

ΤΑ ΣΥΝ

Πάντως το ότι είναι Έλληνας, δεν πιάνει δηλαδή θέση ξένου, παίζει εξίσου ρόλο στη θετική τροπή των πραγμάτων, αφού μπορεί να παίξει δίχως περιορισμούς. Όπως φυσικά το γεγονός πως δεν θα χρειαστούν πάρα πολλά χρήματα για να έρθει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Στον Παναθηναϊκό έπαιξε τη διετία 2013-15, χωρίς να προκαλέσει προβλήματα. Τον ξέρουν και τους ξέρει επίσης...

ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ

Mavrokefalidis workout. 4 Quarters pt1. 25 shots x 4. Killer! #Loukas Mavrokefalidis #euroleague basketball

A video posted by Mike Kalavros (@kalavrosm) on

*από τον λογαριασμό του Μιχάλη Καλαβρού στο instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εποχή Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK