Η επίθεση και το φετινό αρνητικό ρεκόρ

Οι 59 πόντοι που πέτυχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ, αποτελούν την χειρότερη φετινή επίδοση των "ασπρόμαυρων" επιθετικά αναφορικά με τα εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Η επίθεση και το φετινό αρνητικό ρεκόρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είναι γεγονός πως στον ΠΑΟΚ έμεινε μια "πικρή" γεύση από την αντιμετώπιση που είχαν από την διαιτησία κόντρα στην ΑΕΚ. Ωστόσο είναι αλήθεια πως οι "ασπρόμαυροι" δεν εμφανίστηκαν τόσο καλοί όσο θα έπρεπε απέναντι στην "Ενωση" και αυτό φαίνεται από τους 59 πόντους που πέτυχαν στον αγώνα του Σαββάτου.

Ποτέ ξανά ο ΠΑΟΚ δεν έμεινε τόσο χαμηλά στο σκοράρισμα σε εντός έδρας φετινό (2015-16) ματς και έτσι αυτή η συγκομιδή (των 59 πόντων δηλαδή) αποτέλεσε αρνητικό ρεκόρ για τον "Δικέφαλο" για τα παιχνίδια που έχουν γίνει στο "Παλατάκι" την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως και να έχει, το ότι ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε κακός επιθετικά απέναντι στην "Ενωση" ήταν ένα σημαντικό "αγκάθι" για τους "ασπρόμαυρους" στο ματς του Σαββάτου. Πλέον η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου για να προκριθεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, πρέπει να κερδίσει στο ΟΑΚΑ την Μ. Τετάρτη. Θα μπορούσε όμως να το είχε πετύχει αν νικούσε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK