Η καλύτερη πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος

Την καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ. Από τρεις παίκτες εκπροσωπείται ο πρωταθλητής Ολυμπιακός και από έναν Παναθηναϊκός και Άρης.

Από τον Βασίλη Σπανούλη, τον Κώστα Σλούκα, τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη αποτελείται η καλύτερη πεντάδα της Basket League, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από τον ΕΣΑΚΕ.

Στη διαδικασία συμμετείχαν κατά ποσοστό 40% φίλαθλοι (5.700 χρήστες του διαδικτύου) και εκπρόσωποι των ΜΜΕ και κατά 60% οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων του Πρωταθλήματος.

Στην ψηφοφορία του κοινού οι παίκτες της πρώτης πεντάδας έλαβαν 2.326 ψήφους ο Βασίλης Σπανούλης, 1.160 ο Κώστας Σλούκας, 3.526 ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, 1.745 ο Γιώργος Πρίντεζης και 1.179 ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα