Η "μάχη" της τρίτης θέσης

Ο ΠΑΟΚ από τα οκτώ παιχνίδια που μένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, έχει τρία δύσκολα ματς στην Πυλαία και ένα επικίνδυνο εκτός. Η σύγκριση με τα παιχνίδια του Άρη.

Η "μάχη" της τρίτης θέσης

Η κατάκτηση της τρίτης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ στο εξής. Στην παρούσα φάση νιώθει καυτή την ανάσα του Άρη που βρίσκεται στο -1 και υπερτερεί, δεδομένου πως τον νίκησε δύο φορές εφέτος. Ουσιαστικά η μάχη για την τρίτη θέση θα δοθεί μεταξύ του "Δικεφάλου" και του συμπολίτη του, καθώς η ΑΕΚ αυτή την στιγμή είναι τέσσερις βαθμούς πίσω και δύσκολα θ' απειλήσει.

Οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μόνο εύκολο δεν είναι. Έχει μπροστά του οκτώ ματς εκ των οποίων τα τρία είναι πολύ δύσκολα, κόντρα σε Παναθηναϊκό (εκτός), Ολυμπιακό (εντός) και ΑΕΚ (εκτός). Υπάρχει επίσης το εκτός έδρας με την Κηφισιά, η οποία είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Από εκεί και πέρα, τα άλλα παιχνίδια είναι μάλλον βατά αφού η ομάδα του Μαρκόπουλου θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Πάτρας, τον Κολοσσό και τα Τρίκαλα ενώ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανελευσινιακό.

Το πρόγραμμα του Άρη

Από την άλλη, ο Αρης έχει κι αυτός τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναικό αλλά αμφότερα στο Αλεξάνδρειο. Ακόμη για τους "κίτρινους" υπάρχει το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα υποδεχθούν τον Κόροιβο και τον Πανιώνιο και θα παίξουν εκτός με τον Κολοσσό, τα Τρίκαλα και το Ρέθυμνο. Ο "Δικέφαλος" άρχισε να... αγχώνεται για την τρίτη θέση ουσιαστικά λόγω των δύο ηττών από τον Άρη και γι' αυτό έχει μπλέξει η κατάσταση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK