"Η Stoiximan.gr Basket League ενώνει, το μπάσκετ νοιάζεται και ο αθλητισμός είναι έκφραση πολιτισμού"

Οι εκπρόσωποι της Stoiximan, Μεγάλου Χορηγού του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ έδωσαν το "παρών" στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, όπου με κεντρικό μήνυμα η "H Stoiximan.gr Basket League ενώνει, το μπάσκετ νοιάζεται και ο αθλητισμός είναι έκφραση πολιτισμού", πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου ενόψει της ημιτελικής και τελικής σειράς των Playoffs του πρωταθλήματος Μπάσκετ.

"Η Stoiximan.gr Basket League ενώνει, το μπάσκετ νοιάζεται και ο αθλητισμός είναι έκφραση πολιτισμού"
STOLISVAGGELIS

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι τέσσερις αρχηγοί και προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στα Playoffs, όπως επίσης και θεσμικοί φορείς της διοργάνωσης.

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Stoiximan ανέφερε πως είναι ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία να είναι συνοδοιπόρος της διοργάνωσης για δεύτερη χρονιά, τονίζοντας πως " το πρωτάθλημα είναι μέχρι στιγμής ιδιαίτερο ανταγωνιστικό, με πλούσιο θέαμα και ελπίζω να είναι το ίδιο και στα Playoffs. Για τη Stoiximan είναι πολύ σημαντικό κομμάτι το θέμα της κοινωνικής προσφοράς. Μαζί με τον ΕΣΑΚΕ, τους ανθρώπους του και τις ομάδες, και μέσω του Basket Αγάπης μπήκαμε σε όλα τα γήπεδα και ενισχύσαμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, όπως συνέβη και στον τελικό κυπέλλου όπου βρέθηκαν παιδιά από ιδρύματα της Κρήτης, οι μικροί ήρωες, και το έζησαν με την ψυχή τους. Στιγμές που ζουν πολύ σπάνια. Καλή επιτυχία στις ομάδες και τους αθλητές, και να πάνε όλα καλά για τη χώρα και τον ελληνικό αθλητισμό που περνούν δύσκολες ώρες".

Αντίστοιχα, στην εναρκτήρια ομιλία του, ο προέδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, χαρακτήρισε θετικό τον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της Stoiximan.gr Basket League, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως " παρακολουθήσαμε πολύ θεαματικούς, ποιοτικούς και συνάμα ανταγωνιστικούς αγώνες. Μάλιστα, αρκετοί μπασκετικοί σχολιάστες εξέφρασαν την άποψη ότι επιτέλους έχουμε ξανά πρωτάθλημα...». Κλείνοντας την ομιλία του ευχήθηκε καλή επιτυχία και στις τέσσερις ομάδες επισημαίνοντας πως «ελπίζω να παρακολουθήσουμε όμορφες και συναρπαστικές αναμετρήσεις. H Stoiximan.gr Basket League ενώνει και το μπάσκετ νοιάζεται".

Στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν και οι εκπρόσωποι των 4 ομάδων που συμμετέχουν στα Stoiximan.gr Basket League Playoffs,καθώς και οι πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος, των οποίων τις αναλυτικές δηλώσεις, όπως και το σύνολο της ημέρας, μπορείτε να δείτε εδώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK