Η συγκλονιστική αφήγηση της Marca για τον ελληνικό τελικό

Το ελληνικό μπάσκετ είναι είδηση σε κάθε γωνιά της μπασκετικής Ευρώπης, πόσο μάλλον στην Ισπανία που έχει μπασκετική παιδεία και το ελληνικό πρωτάθλημα χαίρει μεγάλης εκτίμησης. Η εφημερίδα Marca στην ανάλυσή της για τον 4ο ελληνικό τελικό, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Η συγκλονιστική αφήγηση της Marca για τον ελληνικό τελικό

Ο τίτλος του σχετικού άρθρου είναι: "Ακόμη ένα θαύμα από τον Σπανούλη. Κέρδισε το πρωτάθλημα με ένα απίστευτο τρίποντο" και συνεχίζει: "Ο Ολυμπιακός κέρδισε τους τελικούς με 3-1 χάρη σε τρεις παραστάσεις του ήρωά του".

Στο κυρίως θέμα του κειμένου, αναφέρεται: "Ο Σπανούλης και ο Διαμαντίδης έχουν πραγματοποιήσει πολλές μεγάλες στιγμές μαζί. Στον 4ο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος υπέγραψαν ακόμη μία, αλλά με διαφορετικό στίγμα για κάθε παίκτη.

Για τον Διαμαντίδη ήταν το τέλος μιας καριέρας με πολύ πικρό τρόπο για τον Ολυμπιακό όμως ήταν η συνέχεια ενός θρύλου που μοιάζει ατελείωτος. Απέναντι στον Διαμαντίδη ο Σπανούλης πρωταγωνίστησε σε μια φάση, από αυτές που μόνο παίκτες σαν κι αυτόν μπορούν να κάνουν εφικτές".

Στη συνέχεια γίνεται μια περιγραφή για το πόσο δραματικά εξελίχθηκε η σειρά των τελικών για να καταλήξει: "Αυτή τη φορά, ένα κεφάλαιο στο μύθο του Σπανούλη έφερε μία από τις πιο πικρές ημέρες για τον φίλο του, Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος έκλεισε την καριέρα του με μια βαριά ήττα".

Η συγκλονιστική αφήγηση της Marca για τον ελληνικό τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Διαμαντίδης τελείωσε και το twitter υποκλίθηκε
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ: Σήκωσαν στα χέρια τον Σπανούλη!
A-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ε-Σ στιγμές με Διαμαντίδη: Αποθέωση έξω από τα αποδυτήρια
Το συγκλονιστικό γράμμα Ιταλού φιλάθλου για τον Διαμαντίδη
Σπανούλης για ανανέωση: "Περιμένω να με καλέσει η διοίκηση"
Διαμαντίδης: "Απίστευτες στιγμές στον Παναθηναϊκό, ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι σταματάω"
Το τρίποντο του Σπανούλη μέσα από το γήπεδο
Σπανουλόσημο: Back door sweep

News 24/7

24MEDIA NETWORK