Οριακή η κατάσταση στον ΚΑΟΔ

Ουδείς γνωρίζει το μέλλον του ΚΑΟΔ στη Basket League, αφού στο κάλεσμα της ιδιοκτησίας δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Οριακή η κατάσταση στον ΚΑΟΔ

Ο ΚΑΟΔ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και ψάχνει χείρα βοηθείας. Όταν στις 3 Αυγούστου η δραμινή ΚΑΕ προσκάλεσε κάθε ενδιαφερόμενο να βοηθήσει οικονομικά, προαναγγέλλοντας διάλυση, ευελπιστούσε πως ευαισθητοποιήσει τοπικούς επιχειρηματίες και θα βρεθεί λύση. Ο χρόνος όμως κυλάει εις βάρος των "πράσινων" και φως στο τούνελ δεν φαίνεται.

Όπως ο κόουτς Κώστας Μέξας δήλωσε στον Sport24 Radio, η κατάσταση παραμένει δύσκολη, αφού "δεν υπήρξαν αντιδράσεις μετά το κάλεσμα του ιδιοκτήτη. Δεν υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για στήριξη στην ομάδα, ώστε η ιδιοκτησία να θέλει ο ΚΑΟΔ να συνεχίσει στην Basket League".

Ο ίδιος προσπαθεί να σχεδιάσει (στο μυαλό του) την ομάδα της επόμενης περιόδου, αλλά περιθώρια δεν υπάρχουν. "Δεν είναι ευχάριστο να είσαι σε αυτή τη θέση και να ενημερώνεσαι από το διαδίκτυο για τις εξελίξεις. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του ιδιοκτήτη, αλλά δύσκολα θα παραχωρηθεί η ομάδα", τόνισε.

Κάνει πάντως υπομονή ελπίζοντας. Γνωρίζει πάντως ότι "η κατάσταση είναι ιδιόμορφη στη Δράμα από οικονομικής άποψης. Η κρίση την έχει επηρεάσει πολύ. Είναι λογικό λοιπόν κάποιος που βάζει χρήματα σε μια ομάδα από την τσέπη του να κουραστεί κάποια στιγμή. Ο ιδιοκτήτης έχει και το καρπούζι και το μαχαίρι και περιμένουμε τις αποφάσεις του".

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα