Οριακή η κατάσταση στον ΚΑΟΔ

Ουδείς γνωρίζει το μέλλον του ΚΑΟΔ στη Basket League, αφού στο κάλεσμα της ιδιοκτησίας δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Οριακή η κατάσταση στον ΚΑΟΔ
Μέξας ΚΑΟΔ

Ο ΚΑΟΔ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και ψάχνει χείρα βοηθείας. Όταν στις 3 Αυγούστου η δραμινή ΚΑΕ προσκάλεσε κάθε ενδιαφερόμενο να βοηθήσει οικονομικά, προαναγγέλλοντας διάλυση, ευελπιστούσε πως ευαισθητοποιήσει τοπικούς επιχειρηματίες και θα βρεθεί λύση. Ο χρόνος όμως κυλάει εις βάρος των "πράσινων" και φως στο τούνελ δεν φαίνεται.

Όπως ο κόουτς Κώστας Μέξας δήλωσε στον Sport24 Radio, η κατάσταση παραμένει δύσκολη, αφού " δεν υπήρξαν αντιδράσεις μετά το κάλεσμα του ιδιοκτήτη. Δεν υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για στήριξη στην ομάδα, ώστε η ιδιοκτησία να θέλει ο ΚΑΟΔ να συνεχίσει στην Basket League".

Ο ίδιος προσπαθεί να σχεδιάσει (στο μυαλό του) την ομάδα της επόμενης περιόδου, αλλά περιθώρια δεν υπάρχουν. " Δεν είναι ευχάριστο να είσαι σε αυτή τη θέση και να ενημερώνεσαι από το διαδίκτυο για τις εξελίξεις. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του ιδιοκτήτη, αλλά δύσκολα θα παραχωρηθεί η ομάδα", τόνισε.

Κάνει πάντως υπομονή ελπίζοντας. Γνωρίζει πάντως ότι " η κατάσταση είναι ιδιόμορφη στη Δράμα από οικονομικής άποψης. Η κρίση την έχει επηρεάσει πολύ. Είναι λογικό λοιπόν κάποιος που βάζει χρήματα σε μια ομάδα από την τσέπη του να κουραστεί κάποια στιγμή. Ο ιδιοκτήτης έχει και το καρπούζι και το μαχαίρι και περιμένουμε τις αποφάσεις του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK