Κατάμεστο το ΟΑΚΑ στο τελευταίο παιχνίδι του Διαμαντίδη!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε τους φιλάθλους πως τα εισιτήρια για τον 4ο τελικό με τον Ολυμπιακό εξαντλήθηκαν.

Κατάμεστο το ΟΑΚΑ στο τελευταίο παιχνίδι του Διαμαντίδη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το απόγευμα της Δευτέρας (28/05, 19:30) τον Ολυμπιακό στον 4ο τελικό της Basket League. Η αναμέτρηση είναι κρίσιμη για τους "πράσινους", καθώς θέλουν μόνο νίκη προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του πρωταθλήματος.

Όπως αναμενόταν, η "πράσινη" ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως υπήρξε sold out. Οι φίλοι του "τριφυλλιού" θα δουν από κοντά το τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ, επομένως, σε συνάρτηση με την κρισιμότητα του αγώνα, το ενδιαφέρον έχει εκτιναχθεί στα ύψη!

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον τέταρτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Basket League με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα 30/5/2016 και ώρα 19.30.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού απέδειξαν για ακόμη μία φορά εμπράκτως την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα, εξαντλώντας τα εισιτήρια σε λιγότερο από 24 ώρες, γι’ αυτό και η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει!

Είμαστε σίγουροι πως οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα επιδείξουν για ακόμα μια φορά ευπρεπή συμπεριφορά, αντάξια των αξιών και την ιδέας του Παναθηναϊκού μας. Με τη φωνή τους και μόνο θα σπρώξουν την ομάδα στη νίκη στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι του μεγάλου αρχηγού μας, Δημήτρη Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ.

Τέλος, με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK