ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Το αυτοκαλάθι του Μάρσαλ στο "Shaqtin' a Fool"!

Το αυτοκαλάθι του Τζερμέιν Μάρσαλ στο Κηφισιά - Άρης πέρασε τα όρια του Ατλαντικού και έγινε θέμα στην εκπομπή του Σακίλ Ο' Νιλ και του Τσαρλς Μπάρκλεϊ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Το αυτοκαλάθι του Μάρσαλ στο "Shaqtin' a Fool"!

Η άτυχη στιγμή του Τζερμέιν Μάρσαλ, ο οποίος σημείωσε αυτοκαλάθι κατά της Κηφισιάς με το οποίο έδωσε στον Άρη τη νίκη πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League, συμπεριλήφθηκε στην πιο διάσημη ενότητα μπασκετικής εκπομπής παγκοσμίως, στο "Shaqtin' a Fool" του Σακίλ Ο' Νιλ.

Σε κάθε εκπομπή, ο αξεπέραστος παλαίμαχος σέντερ συγκεντρώνει bloopers και γκάφες από αγώνες του NBA, παρουσιάζει τα πέντε κορυφαία εξ αυτών και τα θέτει στη δικαιοδοσία του κοινού.

Στη χθεσινοβραδινή εκπομπή "NBA on TNT", ο Ο' Νιλ επέλεξε τέσσερις φάσεις από το NBA και αυτήν που κυριάρχησε στην ελληνική επικαιρότητα την τελευταία εβδομάδα.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής, ο Έρνι Τζόνσον και οι Ο' Νιλ, Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Κένι Σμιθ, σχολίασαν τη φάση χωρίς να μπορούν να συγκρατήσουν το γέλιο τους και σημείωσαν μάλιστα ότι "η κίτρινη ομάδα νίκησε στην παράταση με αυτό το καλάθι".

Δείτε το σημερινό "Shaqtin' a Fool"

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νίκος Γιαννόπουλος: Ο Μάρσαλ, τα σενάρια συνωμοσίας και η δημοσιογραφική ευθύνη
Μετρούσε ή όχι το "αυτοκαλάθι" του Μάρσαλ; Ο κανονισμός και η κρίση του διαιτητή
VIDEO: Πάλεψαν στο στούντιο Σακίλ και Μπάρκλεϊ

News 24/7

24MEDIA NETWORK