ΚΑΕ Κηφισιά: "Ο πρώτος διαιτητής έγραψε ψέματα στο φύλλο αγώνα"

Η ΚΑΕ Κηφισιά εξέδωσε ανακοίνωση για τον επεισοδιακό αγώνα με το Λαύριο, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις για τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης. Διαβάστε αναλυτικά.

ΚΑΕ Κηφισιά: "Ο πρώτος διαιτητής έγραψε ψέματα στο φύλλο αγώνα"
INTIME SPORTS

Το καλάθι του Δημήτρη Μαυροειδή στην αναμέτρηση της Κηφισιάς με το Λαύριο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με συνεπεια οι γηπεδούχοι να εκδώσουν ανακοίνωση, εκτοξεύοντας τα βέλη τους προς το διαιτητικό τρίο.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων τονίζει πως οι διαιτητές καθόρισαν το αποτέλεσμα και πως τέτοιες μεθοδεύσεις ακυρώνουν τη προσπάθεια της.

Η ανακοίνωση:

Το Σάββατο γίναμε θεατές σε ένα θέατρο του παραλόγου όπου τρεις κύριοι με γκρίζες στολές καθόρισαν το αποτέλεσμα του αγώνα ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΑΥΡΙΟ. Πάγια αρχή της ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ είναι να ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και όχι με τη διαιτησία, όμως αυτή η μεθοδευμένη τακτική μας υποχρεώνει να καταγγείλουμε δημόσια όσα συνέβησαν στον εν λόγω αγώνα. Δεν είναι μόνο το εγκυρότατο καλάθι του Μαυροειδή που ακύρωσαν σαν εκπρόθεσμο (και για το οποίο ήδη κατατέθηκε ένσταση), αλλά τουλάχιστον είκοσι φάσεις όπου σφυρίζουν ανάποδα.

Τέτοιες μεθοδεύσεις ακυρώνουν τις προσπάθειες τόσο των αθλητών μας όσο και της διοίκησης, η οποία εδώ και τρία χρόνια προσπαθεί σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας να δημιουργήσει ένα υγιές και αξιόμαχο σύνολο και φιλάθλους με υγιή νοοτροπία. Γι' αυτό το λόγο διατρανώνουμε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα «ως εδώ και μη παρέκει». Θα ακολουθήσει λεπτομερές βίντεο με όλες τις φάσεις που καθόρισαν τον αγώνα. Προς το παρόν θα επαναλάβουμε κάτι που ακούστηκε μετά το τέλος του αγώνα από όλο τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο: ΝΤΡΟΠΗ.

Ως προς τον πρώτο διαιτητή, ο οποίος έχει ενσυνείδητα γράψει αναλήθειες για τον πρόεδρο της ΚΑΕ στο φύλλο αγώνα, τον καλούμε άμεσα να ανακαλέσει τις υποτιθέμενες ύβρεις του, αλλιώς θα εξαντλήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας. Μέχρι τότε θα αρκεστούμε να πούμε ότι έγραψε ψέματα στο φύλλο αγώνα.

Κλείνοντας να τονίσουμε ότι η ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ έχει την πιο φιλική έδρα της κατηγορίας και δεν έχει προκαλέσει ποτέ κανέναν, γι' αυτό άλλωστε και ο κάθε διαιτητής αισθάνεται ελεύθερος να σφυρίζει όπως ακριβώς θέλει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK