Χογκ: "Να βελτιώσω το παιχνίδι μου"

Ο Ντάστιν Χογκ μίλησε στο επίσημο σάιτ της Κηφισιάς για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας των Βορείων Προαστίων, τους προσωπικούς στόχους του, ενώ αποκάλυψε τι κάνει τον ελεύθερο χρόνο του.

Nov 17, 2013; Ames, IA, USA; Iowa State Cyclones forward Dustin Hogue (22) grabs a rebound agianst the Michigan Wolverines at James H. Hilton Coliseum. Iowa State beat Michigan 77-70.  Mandatory Credit: Reese Strickland-USA TODAY Sports
Nov 17, 2013; Ames, IA, USA; Iowa State Cyclones forward Dustin Hogue (22) grabs a rebound agianst the Michigan Wolverines at James H. Hilton Coliseum. Iowa State beat Michigan 77-70. Mandatory Credit: Reese Strickland-USA TODAY Sports REESE STRICKLAND-USA TODAY SPORTS

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κηφισιάς, Ντάστιν Χογκ, μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας των Βορείων Προαστίων, λίγα εικοσιτετράωρα πριν μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα.

Ο 23χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση της Κηφισιάς, τους προσωπικούς στόχους, ενώ αποκάλυψε τι κάνει τον ελεύθερο χρόνο του.

Για την Κηφισιά: "Ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι για μένα. Θέλω να προσφέρω στην ομάδα και θα προσπαθήσω όσο περνάει από το χέρι μου να πετύχουμε τους στόχους μας. Με κέρδισε ο επαγγελματισμός της ομάδας. Μίλησα με την οικογένεια και τους φίλους μου και ο ίδιος το έψαξα πολύ και πιστεύω ότι είναι μια ομάδα στην οποία όλοι θα ήθελαν να είναι".

Για το πρωτάθλημα: "Έχει πολύ ενδιαφέρον και είναι ξέρω ότι είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη από φίλους μου που ζουν στην Ελλάδα και από κάποιους εδώ στην Αμερική. Έχω παρακολουθήσει κάποια ματς και είμαι ενθουσιασμένος γιατί το επίπεδο είναι πολύ υψηλό".

Πως ασχολήθηκε με το μπάσκετ: "Βασικά όταν ήμουν παιδί ξεκίνησα παίζοντας American Football . Ανταγωνιζόμουν τον μεγάλο μου αδερφό και όταν συνειδητοποίησα ότι ήταν πολύ καλύτερος από μένα πήγα στο μπάσκετ. Βελτιώθηκα και έγινα καλύτερος από εκείνος οπότε μπορώ να πω ότι βρήκα το άθλημα μου".

Οι στόχοι του: "Στόχος μου είναι να βελτιώσω και να διευρύνω το παιχνίδι μου . Δουλεύω σκληρά αλλά πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι. Σε συλλογικό επίπεδο θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου, την Κηφισιά, να πετύχουμε νίκες".

Προσωπικότητα: "Είμαι πολύ χαρούμενος άνθρωπος και λίγο πειραχτήρι. Δε θα έλεγα ότι είμαι ανώριμος αλλά μου αρέσει να "τρολάρω" τους φίλους μου".

Δυνατό σημείο: "Δυνατό μου σημείο θεωρώ την αποφασιστικότητά μου. Παίζω σκληρά είτε αυτό είναι στην άμυνα ή στην επίθεση. Είμαι ο παίκτης που βουτάει στο παρκέ και θυσιάζεται σε κάθε φάση για κάθε μπάλα για τη νίκη. Αντλώ δύναμη από την άμυνα και από τα ριμπάουντ".

Στον ελεύθερο χρόνο: "Μου αρέσουν πολύ τα παιχνίδια. Είμαστε μεγάλη οικογένεια και παίζουμε βιντεοπαιχνίδια όλοι μαζί. Επίσης, πηγαίνω βόλτες, παίζω μίνι γκολφ, πάω για μπόουλινγκ. Παίζω και επιτραπέζια παιχνίδια (γελάει). Μου αρέσει πολύ η μουσική και είμαι μεγάλος φαν του Drake".

Αγαπημένο φαγητό, ταινία, παιχνίδι: "Φαγητό το Macaroni and cheese, ταινία το Megamind και αγαπημένο παιχνίδι η Μonopoly".

News 24/7

24MEDIA NETWORK