Χρυσικόπουλος: "Δύσκολο και περίεργο πρωτάθλημα"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κηφισιάς, Λίνος Χρυσικόπουλος, μίλησε για τους στόχους της νέας σεζόν, την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ενώ ζήτησε από τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια.

Χρυσικόπουλος: "Δύσκολο και περίεργο πρωτάθλημα"

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Κηφισιάς. Ο Κερκυραίος φόργουορντ μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας των Βορείων Προαστίων για την επιλογή του, τους στόχους του, το νέο πρωτάθλημα, αλλά και την μετακόμισή του στην Αθήνα.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για την Κηφισιά: "Το προπονητικό τιμ και το οικογενειακό κλίμα έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου. Υπάρχει επαγγελματισμός και φερεγγυότητα σε αυτή την ομάδα και είμαι χαρούμενος με την επιλογή μου".

Για τους στόχους του: "Να ξεπεράσω τους τραυματισμούς μου και να αποτελώ μια από τις βασικές επιλογές του προπονητή μου. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Για το πρωτάθλημα: "Θεωρώ πως φέτος θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο και περίεργο πρωτάθλημα και θα πάρει χρόνο σε πολλές από τις ομάδες να δεθούν μεταξύ τους. Θα είναι σίγουρα πολύ ανταγωνιστικό και κάθε αγωνιστική θα έχει ενδιαφέρον".

Για τους φιλάθλους της Κηφισιάς: "Θα ήθελα να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας και να είναι στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι γιατί φέτος θα τους χρειαστούμε στο πλευρό μας".

Στον ελεύθερο χρόνο του: "Όταν δεν παίζω μπάσκετ θέλω να περνάω χρόνο με τους φίλους μου".

Αγαπημένο φαγητό: "Η παστιτσάδα φυσικά".

Για τη μετακόμιση στην Αθήνα: "Μου άρεσε η ιδέα του να έρθω για αυτή τη σεζόν στην Αθήνα. Είναι κάτι το οποίο δεν έτυχε να κάνω μέχρι τώρα. Χρειαζόμουν μια αλλαγή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK