ΚΑΟΔ-Κολοσσός 68-72

Μεγάλο παιχνίδι στη Δράμα όπου ο ΚΑΟΔ άγγιξε την επική ανατροπή από το -27, αλλά ο Κολοσσός πήρε με χιτσκοκικό τρόπο το διπλό (72-68).

ΚΑΟΔ-Κολοσσός 68-72

Η εξέλιξη:

Το πράγμα φάνηκε ότι θα... ανοίξει από την αρχή όταν και ο Κολοσσός πήρε διψήφιο προβάδισμα πόντων, ουσιαστικά υπογράφοντας την τρίτη νίκη σε τέσσερις επισκέψεις στη Δράμα. Το 23-12 του πρώτου δεκαλέπτου με τους Σκοτ και Τσάμη σε μεγάλα κέφια, πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ακόμα και με 27 πόντους διαφορά!

Κάπου εκεί, όμως, τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν στο παρκέ. Με τον Ζάρα και τον Παπαμακάριο να παίρνουν τα όπλα τους, ο ΚΑΟΔ άρχισε επική αντεπίθεση, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα. Σε αυτό βέβαια βοήθησε και η καθίζηση του Κολοσσού που πίστεψε ότι το ματς τελείωσε από το ημίχρονο. Ο ΚΑΟΔ λίγο έλειψε να φτάσει σε μια ιστορική νίκη, φτάνοντας μία ανάσα από τη μεγάλη ανατροπή, αλλά στις κρίσιμες στιγμές οι Ροδίτες πήραν τις σωστές αποφάσεις -και τα κρίσιμα ριμπάουντ- και έφτασαν στο χιτσκοκικό 72-68.

Η καλύτερη πεντάδα:

Ο Άγγελος Τσάμης που με το καλάθι του στα 23΄΄ ουσιαστικά έβαλε τέλος στο σερί 39-12 του ΚΑΟΔ.

Εξαιρετική απόδοση με πολύ καλά στατιστικά και από τον Μανωλόπουλο.

Στους MVP και ο Σκοτ που πέτυχε 5 τρίποντα.

Ο Ζάρας άρχισε να φορτώνει το αντίπαλο καλάθι βοηθώντας στην επιχείρηση "η μεγάλη ανατροπή".

Τα ίδια και ο Παπαμακάριος, ο οποίος στην τελευταία περίοδο έβγαλε στο παρκέ όλη την εμπειρία του.

Φύλλο αγώνα:

Ματσάρα στη Δράμα αν και η εξέλιξη στα δύο πρώτα δεκάλεπτα έδειχνε για περίπατο του Κολοσσού. Ο ΚΑΟΔ έδειξε ότι το -27 δεν τον αντιπροσωπεύει ως ομάδα και όταν ήταν αξιόμαχος, απείλησε τον Κολοσσό, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω στη Δράμα είναι... σαν στο σπίτι του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK