Ανακοίνωσε Καλαμπάκο ο Κόροιβος

Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοίνωσε την Τετάρτη την πρόσληψη του Ντίνου Καλαμπάκου, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του ως προπονητής στη μεγάλη κατηγορία.

Ανακοίνωσε Καλαμπάκο ο Κόροιβος

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας βρήκε στο πρόσωπο του μέχρι πρότινος προπονητή του Παγκρατίου, Ντίνου Καλαμπάκου, τον αντικαταστάτη του Χάρη Μαρκόπουλου.

Ο 52χρονος τεχνικός πέρασε μια τριετία στον πάγκο του Παγκρατίου, με την περασμένη σεζόν να οδηγεί το σύλλογο σε επιτυχίες, καθώς έφτασε μέχρι τα πλέι οφ της Α2.

Η ανακοίνωση: «H K.A.E Kόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Ντίνο Καλαμπάκο. Η ανάδειξη του ως καλύτερου προπονητή της Α2 την χρονιά που πέρασε, αλλά κυρίως η αγωνιστική του φιλοσοφία, η προσήλωση και η πίστη του στον νέο Έλληνα αθλητή του μπάσκετ, αποτέλεσαν τα ιδιαίτερα στοιχεία της επιλογής μας και θα αποτελέσουν τα θεμέλια πάνω στα οποία θα κτιστεί η ομάδα μας , βγάζοντας στο γήπεδο την άποψη και την φιλοσοφία μας για το Ελληνικό μπάσκετ».

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ