Ανακοίνωσε Σλαφτσάκη ο Κόροιβος

Νέο μεταγραφικό "χτύπημα" από τον Κόροιβο που ανακοίνωσε τον Διαμαντή Σλαφτσάκη.

Ανακοίνωσε Σλαφτσάκη ο Κόροιβος
Σλαφτσάκης

Η μεταγραφική ενίσχυση του Κόροιβου Αμαλιάδας συνεχίζεται, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Διαμαντή Σλαφτσάκη μία ημέρα μετά από τον δανεισμό του Ανδρέα Χριστοδούλου από τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση και το βιογραφικό από την ΚΑΕ

"Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Διαμαντή Σλαφτσάκη για έναν χρόνο.

Ο 21χρονος (γεννημένος στις 27 Ιουλίου 1994) Έλληνας παίκτης έχει ύψος 2.02μ και μπορεί να παίξει τόσο ως σμολ, όσο και ως πάουερ φόργουορντ. Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε το μπάσκετ από τον ΓΑΣ Χαλκηδόνα, όπου τον εντόπισαν από νεαρή ηλικία οι άνθρωποι του Μαντουλίδη και τον έφεραν στα εκπαιδευτήρια. Εκεί έδωσε εξ' αρχής το στίγμα του και ήρθε άμεσα η κλήση στις "μικρές" εθνικές ομάδες, που έδινε ανελλιπώς το παρών όλα αυτά τα χρόνια.

Το 2012 άνοιξε γι' αυτόν η πόρτα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, υπογράφοντας στον ΚΑΟΔ, όπου και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Τη σεζόν που μας πέρασε είχε κατά μέσο όρο 4 πόντους, 3 ριμπάουντ, 0.7 ασίστ και 0.8 κλεψίματα ανά αγώνα. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας, φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Κόροιβου στην πρεμιέρα των "25ων Μαυροσκουφείων", αντιμετωπίζοντας την Καβάλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK