Γύρισε η γλώσσα του Χάρις

Σοκαριστικές σκηνές στο κλειστό της Αμαλιάδας, αφού ο Ντάρελ Χάρις του Κοροίβου έμεινε αναίσθητος στο παρκέ για αρκετά λεπτά.

Γύρισε η γλώσσα του Χάρις

Μια άσχημη πτώση στο παρκέ έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του Ντάρελ Χάρις του Κοροίβου.

Στην αναμέτρηση με τον Άρη ο Αμερικανός έπεσε άτσαλα στο παρκέ μετά από μία διεκδίκηση του ριμπάουντ και χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Όπως ελέχθη στην ανάπαυλα, τού είχε γυρίσει η γλώσσα και είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Ευτυχώς η άμεση επέμβαση των γιατρών απέτρεψε τα χειρότερα και λίγα λεπτά μετά ο Χάρις, αφού ανέκτησε την επαφή του με το περιβάλλον, αποχώρησε υποβασταζόμενος (και χειροκροτούμενος από κοινό, συμπαίκτες και αντιπάλους), για τα αποδυτήρια του κλειστού της Αμαλιάδας.

Στη διάρκεια μάλιστα του παιχνιδιού έπαιξε ξανά, αφήνοντας πίσω την περιπέτειά του.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ