Λάσκαρης: "Ζητάμε και εμείς την παραίτηση της ΚΕΔ"

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης των "κιτρίνων" με την ΑΕΚ και εξαπέλυσε τα βέλη του γι' ακόμα μία φορά προς την ΚΕΔ!

Λάσκαρης: "Ζητάμε και εμείς την παραίτηση της ΚΕΔ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νέο επεισόδιο είχαμε στην κόντρα μεταξύ της ΚΑΕ Άρης και της ΚΕΔ. Ο ισχυρός άνδρας των "κιτρίνων", Νίκος Λάσκαρης μίλησε στην κάμερα της NOVA, λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ και τάχθηκε στο πλευρό του Παναθηναϊκού, ο οποίος ζήστησε ανοιχτά, κατά τη διάρκεια της χθεσινής (24/05) κλήρωσης, την παραίτηση των μελών της ΚΕΔ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Θέλαμε να γίνει μια γιορτή του μπάσκετ, αλλά δεν θέλουν να μας πάνε εκεί. Στο θέαμα και το fair play. Η ΚΕΔ δεν μπορεί να μας το δώσει αυτό. Ζητάμε και εμείς την παραίτηση της ΚΕΔ. Δεν πάει άλλο, ως εδώ. Θέλουμε ένα νέο πλαίσιο που θα μπορεί να λειτουργήσει επαγγελματικά. Να έχουμε επαγγελματίες διαιτητές που θα σφυρίζουν επαγγελματικές ομάδες. Γι’ αυτό ακριβώς ξεκινήσαμε αυτή τη διαδικασία και, τυχαία ή όχι, ακολούθησαν και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός είπε επίσημα ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ και τους χειρισμούς της.

Ήμασταν οι τέσσερις, κορυφαίες ομάδες μαζί στον ίδιο χώρο και συμφωνούσαμε ότι δεν γίνεται να συνεχίσει έτσι. Εμείς θελήσαμε να το δείξουμε και με έναν επιπλέον τρόπο. Το γήπεδο έχει γίνει γνωστό σε όλη την Ευρώπη για τον παλμό του. Αν δεν αλλάξει κάτι, τα γήπεδα θα μείνουν άδεια. Πρέπει αυτό να αλλάξει, να υπάρχει το fair play.

Η επιτυχία της προσπάθειάς μας εξαρτάται και από τα media. Έχω ακούσει πως κάποια Μέσα το έχουν κάνει θέμα, ενώ άλλα μέσα το αναφέρουν απλώς. Αυτό είναι λάθος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK