Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου 93-65

Ο Ολυμπιακός είδε τον Κολοσσό να πλησιάζει στο σκορ, όμως την κατάλληλη στιγμή πάτησε... γκάζι και "καθάρισε" εύκολα με την υπόθεση νίκη, επικρατώντας στο ΣΕΦ της ομάδας της Ρόδου με 93-65 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου 93-65
INTIME SPORTS

Η εξέλιξη

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Κολοσσός παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός καταφέρνοντας μάλιστα να έχει το προβάδισμα με 23-21 μετά το τέλος της περιόδου. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ξεφούσκωσαν όμως και ο Ολυμπιακός βρήκε την ευκαιρία να "χτίσει" μια μικρή διαφορά, χωρίς όμως να φορτσάρει. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Ροδίτες τα έδωσαν όλα και μείωσαν στους τρεις, όμως οι ερυθρόλευκοι κρατούσαν το καλύτερο για το τέλος. Με 30 πόντους στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς έφτασε πανηγυρικά στη νίκη με 28 πόντους διαφορά, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες μετά την ήττα από την Κηφισιά πριν από μια εβδομάδα.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Βασίλης Σπανούλης ηγήθηκε στο σκοράρισμα (16 πόντους), αλλά και στις ασίστ (7) για τον Ολυμπιακό και φρόντισε να δώσει την απαιτούμενη ώθηση όταν ο ρυθμός πάγωνε.

2. Όπως και ο Σπανούλης, ο Αγραβάνης πέτυχε 16 πόντους στο ματς, ενώ με τα 6 ριμπάουντ που μάζεψε ήταν από τους κορυφαίους στον "αέρα". Πολύ καλή παρουσία και από αυτόν.

3. Ο Μάικ Τζέιμς έδειξε από ένα σημείο και έπειτα να παλεύει μόνος του για τον Κολοσσό. Σημείωσε 28 πόντους και αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ στον αγώνα.

4. Ο Ματ Λοτζέσκι δεν βρέθηκε σε τοπ φόρμα, όμως ήταν από τους καλύτερους για τους ερυθρόλευκους. Ολοκλήρωσε το ματς με 14 πόντους και δύο τάπες.

5. Έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα μετά από συνεργασία με τον Σπανούλη και ξεσήκωσε την εξέδρα. Παράλληλα είχε τα περισσότερα ριμπάουντ για τον Ολυμπιακό (7).

Το φύλλο αγώνα

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πολλά να θυμάται από αυτό το ματς. Κρατάει μόνο τα αντανακλαστικά που επέδειξε όταν ο Κολοσσός πλήσιασε στους τρεις (53-50). Από εκείνο το σημείο και έπειτα έβαλε 40 πόντους, ενώ οι Ροδίτες μόλις 15, καθαρίζοντας έτσι με σχετική ευκολία το ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK