Η συζήτηση με τον Τάσο Μαγουλά

Ο Τάσος Μαγουλάς συνομίλησε για δύο ώρες με τους αναγνώστες του Contra.gr για την πεντάδα του Παναθηναϊκού στη νέα σεζόν, τη σύγκριση Σφαιρόπουλου με Μπαρτζώκα και τις ελπίδες του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, την απόδοση Σπανούλη, το μέλλον του ΠΑΟΚ κι όσα συμβαίνουν στο NBA.

Η συζήτηση με τον Τάσο Μαγουλά
12:46
Σε λίγα λεπτά, ο Τάσος Μαγουλάς αρχίζει τη συζήτηση για τη φόρμα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, την Ευρωλίγκα και τα πάντα για το μπάσκετ. Στείλτε από τώρα τις ερωτήσεις σας
13:01
Καλό μεσημέρι σε όλους. Ξεκινάμε και η επικαιρότητα έχει πάρα πολλά θέματα. Από τα 2 παιχνίδια της Α1 την Δευτέρα, την πορεία αιωνίων στην Ευρωλίγκα, Άρη, ΠΑΟΚ, ΝΒΑ, οτιδήποτε θέλετε να συζητήσουμε για τις επόμενες, κάτι λιγότερο, από δύο ώρες, εδώ.
13:03
Salonica : Καλησπερα Τασο... Πιστευεις ο ΠΑΟΚ μπορει την 5η θεση ? Στα πλει οφ μπορει κατι καλυτερο ?
13:03
Λογικά, ναι. Πάει Καβάλα ενώ η Κηφισιά φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική. Άρα κοντράρεται με ΑΕΚ στον πρώτο γύρο. Ωραίο ζευγάρι.
13:03
greg : ΤΑΣΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΦΑΙΡΟ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩς ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ; Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ
13:06
Πιστεύω ναι πως απέτυχε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στον σχεδιασμό του ως πλάνο. Το αν θα πάρει ή όχι το πρωτάθλημα είναι άλλη υπόθεση, αλλά η μπερδεμένη εικόνα από την αρχή ως το τέλος δείχνει πως δεν κατάφερε να στήσει την ομάδα όπως θα ήθελε. Αν κρίνουμε πως...ήθελε να παίζει σκληρή άμυνα, τότε μάλλον ζήτησε/πήρε λάθος παίκτες. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι κακός προπονητής. Το αντίθετο, για μένα είναι εξαιρετικός κόουτς.  Είχε μία κακή σεζόν, την πρώτη σε αυτό το επίπεδο(με την λογική πως οικοδομεί αυτός). Δεν σημαίνει κάτι.
13:06
Θωμας : Τασο πως βλεπεις την θεση 3 για του χρονου. πιστευω ο χαραλαμποπουλος του χρονου πρεπει να ειναι το δευτερο 3αρι ο γιανκοβιτς πολυ στασημοτητα ρε αδερφε μου. 3ος η εξοδος
13:09
Θωμά το παζλ του Παναθηναϊκού της νέας σεζόν θα είναι πολύ ενδιαφέρον και σωστά θέτεις το θέμα τριαριού. Αλλά...Αν μείνει ο Γουίλιαμς τον θεωρούμε 3 ή 2; Αν είναι 2 ο Φελντέιν πάει πάγκο και τότε υπάρχει ο Γιάνκοβιτς  με τον μικρό(δεν υπολογίζουμε τον Πάβλοβιτς). Αν όμως παίξουν μαζί Φλεντέιν-Γουίλιαμς-Καλάθης, τότε ο χρόνος συμμετοχής στην Ευρωλίγκα θα φτάνει για έναν παίκτη.
Νομίζω πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει  να αποφασίσει τις προτεραιότητές του. Αν πιστεύει στον Γιάνκοβιτς, του ξαναδίνει την δουλειά, αλλιώς ναι, πρέπει να πάει στον μικρό ως μπακ απ.
13:09
Χάρης : Ο ΠΑΟ και με τις 3 προσθηκες δεν θεωρείς ότι απέκτησε βάθος στον πάγκο και περισσότερες αξιόπιστες λύσεις;Τώρα μπορείς να κρύψεις τις αδυναμίες Ραντούλιτσα με Κουζμιτς-Χαντερ(+2επιλογες). Έχεις Γκιστ-Χαντερ-Φωτση στο 4. Μετά Φελντειν,Χεινς,Ουιλιαμς κτλ. Αντίθετα,ο ΟΣΦΠ θεωρείς έχει βάθος;
13:13
Χάρη μου, θα επαναλάβω αυτό που έγραψα. Ο Τζόρτζεβιτς, σίγουρα χάρις την πίεση από την διοίκηση, παραδέχθηκε πως έκανε λάθος στον σχεδιασμό και τώρα προσπαθεί να φέρει αποτελέσματα. Δεν κόλλησε στις επιλογές ή στο πλάνο του. Πάει σε ένα πολύ ατομικό παιχνίδι και προχωρά σε αλλαγές συνεχείς για να κρατήσει ένταση. Θα μπορούσε να  κολλήσει στην ιδέα του αλλά προσπαθεί να φέρει αποτέλεσμα. Το βάθος πλέον έχει σημασία διότι από την στιγμή που δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, τότε προχωρά σε πολύ απλά πράγματα και καταστάσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει βάθος, αλλά... Αλλά παρά τους πολλούς παίκτες ακόμα δεν διαθέτει έναν αξιόπιστο ψηλό διαφορετικού στυλ από τον Χάντερ, έναν παίκτη που μπορούμε να ξεκουράσει τον Πρίντεζη, σταθερό σουτ από την περιφέρεια.
13:13
Φίλιππος : Νομίζεις πως και Φελντέιν και Παππάς και Γουίλλιαμς δεν χωράνε και οι τρεις του χρόνου αν υποθέσουμε πως μένουν όλοι,δεδομένου πως παίζουν στην ίδια θέση?? Για μένα δεν είναι τριάρι ο Γουίλλιαμς..
13:15
Φίλιππε εξαρτάται πώς παίζει ο προπονητής. Μπορεί να θέλει δύο δημιουργούς, οπότε θα ήταν ενδιαφέρον να πάει αυτός ή ο Φελντέιν στο ...λεγόμενο 3. Ναι δεν είναι καθαρό τριάρι και στην άμυνα θα του είναι δύσκολο να μαρκάρει αλλά μπροστά θα είναι πιο γρήγορος. Στην Ευρώπη, με τα χαμηλότερα ύψη, ο Γουίλιαμς μπορεί να παίξει σε τρεις θέσεις.
13:15
ΘΑΝΟΣ : Τάσο, χαίρεται, συμφωνείς με την παραμονή Τζόρτζεβιτς στον ΠΑΟ για μια ακόμη χρονιά; Στα γκαρντ, σαν αντικατάσταση του αρχηγού, έχεις ακουσει κάποιο όνομα;Ο Τζεντίλε της Αρμάνι; Κάποιος μικρός Σέρβος;
13:18
Βεβαίως και πρέπει να μείνει ασχέτως επιλόγου της σεζόν. Δεν γίνεται ένας νέος κόουτς να κριθεί σε έναν χρόνο με τόσες αλλαγές. Δεν γίνεται να υπάρξει ΠΟΤΕ αντικατάσταση Διαμαντίδη. Όπως δεν υπήρξε Μποντιρόγκα. Θα ψάξει να βρει έναν άλλο παίκτη να ηγηθεί δίπλα στον Καλάθη. Νομίζω πως με τον ελληνοαμερικανό ηδη ο Παναθηναϊκός έχει τον παίκτη που θα τον στηρίξει τα επόμενα χρόνια. Ο Τζεντίλε, δεν είναι παίκτης που ταιριάζει σε σοβαρή ομάδα παρά το ταλέντο του. Σέρβος; Καλύτεροι οι Έλληνες και δεν είναι εθνικιστικό. Έχουμε πια καλύτερες φουρνιές.
13:18
χιουστον 7 : Ποια η γνωμη σου για ροκετς και χαρντεν
13:19
Οι ομάδες με δύο καλούς παίκτες αντιμετωπίζουν πάντα ένα πρόβλημα: τον καλό προπονητή. Ποιος θα υποχρεώσει τον Χάρντεν έστω να δείξει ενδιαφέρον στην άμυνα και στην επίθεση να πασάρει στον Χάουαρντ; Ποιος θα πείσει τον Χάουαρντ να παίξει άμυνα για τον Χάρντεν; Το υλικό το έχουν αλλά είναι σκορποχώρι.
13:19
Γιωργοςτρικαλα13 : Καλησπέρα τασο.αν βελτιώσουμε συνολικά την περιφέρεια μας δλδ σε άμυνα και καλύτερο τρίποντο είμαστε για πολλά καλά φέτος.αυτό που θέλω από σένα τασο να μου πεις είναι πως να το πετύχουμε.καλή συνέχεια και να περνάς καλά στα ξένα.
13:20
Αυτά Γιώργο μου, γίνονται μέσα από τα παιχνίδια και τώρα δεν υπάρχει χρόνος. Ο Παναθηναϊκός θα πάει να τα δώσει όλα με όσους έχει, χωρίς να κοιτάει ποσοστά. Άμυνα ναι, ιδιαίτερα αν παίξει με Λαμποράλ εκεί θα κριθεί. Άμυνα είναι τόσο ατομικό, κυρίως, όσο και ομαδικό θέμα.
13:20
Γιαννης : Τασο ακουω πολλους να λενε οτι ο ολυμπιακος ειχε τραυματισμους που του εχουν στοιχησει, δε φταινε ομως μονο οι τραυματισμοι. Αλλωστε και αλλες ομαδες ειχαν τραυματισμους η Ρεαλ 3 μήνες χωρις τον Ρουντι, η cska χωρις Τζακσον για μεγαλο διαστημα, η λαμποραλ χωρις Κοζερ, η Ζαλγκιρις χωρις Γιαφτοκας, η Μαλαγα πολους τραυματισμους στα guard και η Φενερ συνεχιζει την πορεια της πλεον χωρις τον Βεσελυ. Οποτε θεωρω οτι δεν ειναι μονο οι τραυματισμοι η αιτια των ηττων.
13:21
queen : Συμφωνείς οτι η ΑΕΚ χρειάζεται ηγέτη και αυτός είναι μόνο ο Νίκος Ζήσης;;;τι λες,θα ρθει ή θα προτιμήσει πάλι τα λεφτά τουθ εξωτερικού
13:22
Αν ο Νίκος Ζήσης αποφασίσει πως θελει να ηγηθεί μίας προσπάθειας, ναι είναι η τέλεια λύση. Το πρόβλημα πως τα τελευταία 10 χρόνια, ο Ζήσης δεν θέλει τέτοιες καταστάσεις. Προτιμά την ηρεμία σε υψηλό επίπεδο. Η Μπάμπεργκ είναι καλύτερη ομάδα αγωνιστικά από την ΑΕΚ, αλλά μηδέν πίεση και αυτό δείχνει να το προτιμά. Δεν είναι οικονομικό το θέμα.
13:23
George77 : εκανε λαθος ο Σφαιροπουλος με τις φετινες επιλογες. Κρατησε στην θεση 4 τον Αγραβανη που δεν κανει για τοπν Ολυμπιακο, πηρε 2αρη που δεν σουταρει, δεν προεβλεψε ην κουραση του Σπανουλη απο την Εθνική και αφησε την ομαδα χωρισ σκορερ. πιστευω οτι ο Ολυμπιακος με 3 προσθηκες και τον Ματ πισω είναι αλλη ομαδα. να παρει Γουαιτ, Ντιλεινι και Μπουρουση
13:23
ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Καλησπέρα! Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο πιθανό σταύρωμα για τον ΠΑΟΚ στα play-off, με ΑΕΚ ή με Άρη; Με ποιον από τους δύο έχει πιο ρεαλιστικές πιθανότητες να προκριθεί και σε ποιά θέση θα έφερνες ίσως έναν παίκτη....Ευχαριστώ
13:25
Θεωρητικά Δημήτρη, το  καλύτερο σταύρωμα είναι με τον Άρη λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που δημιουργούνται. Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή είναι πιο πίσω από ΑΕΚ και Άρη. Οπότε θέλει κάτι να...ισορροπήσει. Αυτό είναι η ένταση αυτών των αγώνων, η πίεση. Πάλι φαβορί δεν θα είναι. Όποιον διαθέσιμο παίκτη υπάρχει που να αλλάζει το επίπεδο. Σε όποια θέση. Αν είναι ψηλός, μάλλον καλύτερα.
13:25
στεφανος : οι cavaliers φετος θα το παρουν?μακαρι να το παρει ο λεμπρον
13:25
Δεν το βλέπω, δεν το βλέπω.
13:25
giorgos : Τάσο ποια η γνώμη σου για τον Καββαδά? Πιστεύεις οτι μπορεί να παιξει σε υψηλό επίπεδο?
13:26
Φέτος έκανε την πρώτη του πραγματικά καλή χρονιά στα χαμηλά της Α1. Θέλει χρόνο, άλλωστε οι ψηλοί αργούν να φτάσουν στο ταβάνι τους.
13:26
GEORL : τασο τι χρειαζεται του χρονουο ολυμπιακος απο παιχτες?καιαν εχεις πληροφοριες γενικα η μια δικη σου αισθηση για μπακ απ πριντεζη και ποιος θα πλαισιωσει τον σπανουλη
13:28
Νομίζω πως ο Ολυμπιακός θα περιμένει το τέλος της σεζόν για να δει πώς θα κινηθεί. Οπότε είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη. Λογικά μένει ο Σπανούλης οπότε το πώς θα διαμορφωθεί η ομάδα γύρω του είναι το θέμα.
13:28
Κίμων : Τελικά ειναι λάθος σχεδιασμός ή ατυχία? Δεν είδα κάποιον απο εσάς μεσούσης της σεζόν να μιλάει για λάθος σχεδιασμό.ΤΡενο για f4 κλπ γράφατε. Και εν τέλει που το λάθοσ?
13:29
Καλωσήρθες στο contra.gr Κίμωνα. Είμαι σίγουρος πως είναι η πρώτη φορά που διαβάζεις την ιστοσελίδα μας οπότε  να σε ενημερώσω πως ο γράφων, από την αρχή, μπορείς να βρεις τα κείμενα, μιλούσε για κάποια πράγματα και όσο προχωρούσε η σεζόν, με μεγαλύτερη ζέση.
13:29
βασιλης : καλησπερα Τασο..μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι η 1+1 βολη στο κολλεγιακο?ευχαριστω
13:32
Βασίλη τον είχαμε και στην Ευρώπη τον κανονισμό. Μόλις περάσεις έναν συγκεκριμένο αριθμό φάουλ(6), ο αντίπαλος εκτελεί 1 + 1 βολές, μέχρι να φτάσεις στον αριθμό που εκτελείς 2(10 φάουλ).
13:32
theo30 : την ΑΕΚ πως την βλεπεις στα πλει οφ?
13:34
Πολύ ασταθής για να την κρίνεις. Παίζει καλά με τους πιο ισχυρούς, χάλια με τις ομάδες ιδίου επιπέδου, σταθερή μόνο με τους κατώτερους. Μπέρδεμα με ξένους και φέρνουν έναν ακόμα σχετικά βαρύ  ψηλό(Έρικ). Αν ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έκαναν λάθη, η ΑΕΚ έκανε εγκλήματα όλη την σεζόν.
13:34
Anatolikos : Έχεις κάποια πληροφόρηση για το αν θα ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ ενόψει playoff?
13:34
Όχι.
13:34
Γιώργος : Ποσό απίθανο για σένα είναι να κερδίσει η Ζαλγκίρις την Μπαρτσα; Ο Ολυμπιακός πιστεύεις θα κερδίσει;
13:36
Θα έλεγα πως μπορεί να συμβεί αλλά επειδή είναι ο πρώτος αγώνας της Πέμπτης, μάλλον δεν θα γίνει. Βέβαια η Μπαρτσελόνα έχει μία...άνεση για την 3η θέση σε αρκετά σενάρια.
13:37
Πίστευα πως θα νικήσει και την Χίμκι, αλλά διασύρθηκε. Μακριά από προβλέψεις.
13:37
Νίκος : Τάσο νομίζω πως ο παο έαν πέσει με λαμποράλ αποκτά εκείνος πλεονέκτημα ... για τον ραντούλιτσα νομίζω πως εάν βγάλει λίγο ζήλο στην άμυνα είναι θετικός
13:37
BILLYS13 : Tασο,λογικα ενας εκ των παππα γιανκοβιτς πρεπει να αποχωρησει του χρονου καθως με φελτειν,γοιλιαμς,διαμαντιδη(που παιζει αρκετα ως 2αρι) αν συνεχισει και χαραλαμποπουλο σαν μπακ απ ειμαστε γεματοι στο 2-3.λογικα πρεπει να μεινει ο παππας που ειναι καλυτερος παικτης απλως η ομαδα θα εχει θεματα χημειας με γουιλιαμς παππα που θελουν πολυ την μπαλα στα χερια τους
13:38
Ο Παππάς θα πρέπει να μάθει να παίζει και χωρίς την μπάλα και με την ομάδα. Μάλλον θα έχει ευκαιρία να το αποδείξει. Όλα είναι θέμα προπονητή. Άπαντες οι καλοί χωρούν. Καλύτερα πέντε ταλαντούχους, παρά 4 κτυπιάδες κι έναν κανονικό.
13:38
KostasG : αν αναλάμβανες τον ΠΑΟΚ σαν προπονητής ποιους παίχτες θα κρατούσες από το παρών ρόστερ;
13:39
Όλους τους Έλληνες παίκτες του και αμέσως θα υπέβαλα παραίτηση για να επιστρέψει ο μεγάλος Σούλης Μαρκόπουλος.
13:39
Χακετ : Εχουμε χασει το βασικο πενταρι μας και τον σουτερ μας και ο αλλος γραφει για λαμποραλ κοζερ ,γιαφτοκας και τσακσον που οι ομαδες τους εχουν αντικαταστατες...ημαρτον ρε παιδια! και ο βεσελι τωρα τραυματιστηκε οχι τον σεπτεμβρη
13:39
Alex : Καλησπερα Τασο Θεωρεις -και εσυ- λαθος του Σφαιροπουλου να παιξει αμυνα με hedge-out,με τη Χιμκι?Πιστευω πως επειδη γνωριζε τη κοπωση που υπηρχε,ηταν η μονη του επιλογη.Ζωνη δεν μπορουσε να παιξει,να πιεσει σε ολο το γηπεδο παλι δεν μπορουσε,ουτε αλλαγες στα σκριν μπορουσε...
13:41
Το τί πιστεύω εγώ δεν έχει σημασία διότι δεν είμαι προπονητής ούτε έχω τις γνώσεις σε αυτό το επίπεδο. Το αποτέλεσμα, όλη την σεζόν, είναι πως δεν λειτουργεί αυτή η άμυνα. Συνήθως οι προπονητές εμμένουν ως το τέλος στο πλάνο τους.
13:41
giorgos : Τάσο τι προσθήκες πιστεύεις ότι χρειάζεται η Οκλαχόμα για να φτασει στους τελικούς?
13:41
Έναν προπονητή να μαζέψει τον Γουέστμπρουκ και να βρει 2 παίκτες να παίζουν κανονική άμυνα όχι για το κόψιμο(Ιμπάκα).
13:42
john : γεια σας κ. Μαγουλα,χθες εβλεπα το ματς του ΠΑΟ με την ΑΕΚ και τη διαφορα την εκανε ενας παιχτης...ο ΠΑΟ ειναι πολυ πιο μετριος απο οτι δειχνουν τα αποτελεσματα στην ευρωλιγκα,παρολαυτα ολοι παλι επεσαν στο κακο παιχνιδι του ΟΣΦΠ,γιατι το κανετε αυτο εσεις οι δημοσιογραφοι???και αφου το κανετε γιατι ομως ποτε δεν λετε την πασα αληθεια??π.χ κανεις σας δεν λεει κακη κουβεντα για τον Σφαιροπουλο που εχει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης για τη κακη χρονια του ΟΣΦΠ...Εγω παω στοιχημα οτι εαν στη θεση του Σφαιροπουλου ηταν καποιος ξενος προπονητης θα τον ειχατε ηδη "διωξει"...ετσι δεν ειναι???την αληθεια ομως...κακο μπασκετ,κακες μεταγραφες και φαινεται οτι εχει χασει και την ψυχραιμια του,τον ρωτατε για το επιθετικο προβλημα της ομαδας και το αρνειται,τον ρωτατε για το προβλημα με τις βολες και το αρνειται....το εχει χασει το παιχνιδι προ πολλου!βεβαια ισως κι εμεις ειχαμε παραπανω απαιτησεις απο αυτες που μπορει,εξαλλου σε ομαδα με βαρια φανελοα δεν εχει εμπειριες...παντα βοηθος προπονητη ηταν!!παρα τα πολλα λογια μου θα ηθελα την αποψη σας...ευχαριστω!!
13:44
Τις ευθύνες του προπονητή τις έχουμε αναλύσει. Ο Σφαιρόπουλος έχει  μόνο καλές δουλειές ως πρώτος προπονητής, σε χαμηλότερο επίπεδο βεβαίως και ήταν/είναι πλεονέκτημα πως γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας των μεγάλων ομάδων. Πιστεύω πως παγιδεύτηκε με το περυσινό μπάσκετ που έφερε αποτέλεσμα γιατί οι αντίπαλοι δεν είχαν συνηθίσει τον Ολυμπιακό να παίζει, ας το πούμε, μπάσκετ καταστροφής του αντιπάλου. Αυτό δεν μπορεί να λειτουργεί για πολύ.
13:44
giwrgos : Ο Ολυμπιακος ειχε πολλους τραυματισμους (και ακομα εχει) απο την αρχη της χρονιας που αλλοι δεν ειχαν !! Βαλε τους ιδιους τραυματισμους σε αλλες ομαδες πιστευεις οτι καποια θα εκανε κατι καλυτερο ? Αν ναι ποια ? Συμφωνω οτι εγιναν λαθη αλλα αυτο που κανουν καποιο συναδερφοι σου ειναι ξεφτιλα !!
13:45
Γιώργο πιστεύω πως οποιαδήποτε ομάδα είχε τόσους τραυματισμούς, θα έπρεπε να έχει καλό τμήμα σκάουτιγκ για να έχει λύσεις. Πάντως η Μπαρτσελόνα, γρήγορα πήρε τον Ντόρσεϊ. Συμφωνώ πως είναι ακραιά πολλά που γράφονται, ιδιαίτερα από όσους δεν έχουν καθημερινή επαφή με το μπάσκετ.
13:46
Νίκος : Καλησπέρα.Ποιοί πιστεύεις ότι πρέπει να φύγουν από τον Παναθηναϊκό;Εγώ θέλω να φύγουν οι Κούζμιτς.Ο άνθρωπος δεν ξέρει basket,μόνο για rebound κάνει και τίποτα άλλο,ούτε καλάθι δεν μπορεί να βάλει.Ακόμη και ο Pavlovic που ήταν μέτριος από την αρχή της σεζόν,στο δεύτερο μισό του top 16 παίζει καλά.
13:46
Οι δύο Σέρβοι, μοιάζουν καλή αρχή αν και πίστευα πως ο Κούζμιτς μπορεί να βοηθήσει. Αλλά λόγω Παπαγιάννη, δεν γίνεται να συνεχίσει.
13:47
zeovani : Τελικά το συμπέρασμά μου για την διαφαινόμενη αποτυχία τουλάχιστον στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό είναι χαμηλό budget, κακή διαχείριση παικτών, κακή επιλογή 4 παικτών... Μοιρασμένες δηλαδή ευθύνες Σφαιρόπουλου & διοίκησης... Κάτι που φαίνεται να στοιχίζει και εν όψει τελικών αφού ο ΠΑΟ έχει πιο ποιοτικό ρόστερ.
13:47
Αλέξανδρος : Και ο Σφαιρόπουλος και ο Ζντοβντς έχουν πέσει θύματα της ανικανότητας τους να παρουσιάσουν ομάδες με επιθετικό πλάνο.Συμφωνείς;
13:48
Βασίλη, περισσότερο πρόβλημα είναι η αδυναμία τους να βρουν ξένους. Αυτό όμως κανονικά έπρεπε να είναι δουλειά των συλλόγων. Ναι, ισχύει για τον Ζντοβιτς σε όλη του την καριέρα. Ο Σφαιρόπουλος έχει δείξει επιθετικά πολύ καλά πράγματα αλλά σε μικρότερο επίπεδο.
13:48
ΒΑΣΙΛΗΣ : Ειναι ο Ελιοτ ο καλυτερος ξενος μετα τον Γκιστ που εχει ερθει στον Παναθηναικο μετα την εποχη ομπραντοβιτς?
13:49
Αυτή την στιγμή είναι ο Λάσμε. Στο τέλος της χρονιάς θα δούμε.
13:49
Ανδρεας : καλησπερα Τασο. Αντικειμενικα ποιες ειναι οι πιθανοτητες να βρεθει στο final 4 o Παναθηναικος με την προυποθεση οτι θα διαστυαρωθει με τη Λαμποραλ εχοντας μειονεκτημα? Αν παρει τελικα πλεονεκτημα νομιζω οτι οι πιθανοτητες ειναι με το μερος του! Ετσι δεν ειναι?
13:50
Η Λαμποράλ είναι καλύτερη ομάδα μεν, αλλά χωρίς τις προσωπικότητες του Παναθηναϊκού δε. Θα έλεγα 49-51 η πρόκριση υπέρ Παναθηναϊκού. Με πλεονέκτημα έδρας, εξαρτάται ο αντίπαλος. Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ; Δύσκολο. Πιο δύσκολο η Ρεάλ.
13:50
GEORL : τι εχεις να πεις για τον αντετοκουμπο?σε ποια ομαδα θα ταιριαζε στο νβα?βελτιωνεται κατα ποσο της % το σουτ ρεαλιστικα?μια σφαιρικη αποψη τασο..ευχαριστω
13:51
Πρώτα ο Τζόρνταν μας δίδαξε πως το σουτ βελτιώνεται πολύ, αν δουλέψεις πολύ. Οπότε...Θα ταίριαζε σε δυτική ομάδα να ανοίγει το παιχνίδι και να καλύπτει τις αδυναμίες του.
13:51
zeovani : Προπονητής τύπου Σφαιρόπουλου δεν μπορεί να μην αναδεικνύει Ελληνες. Ολοι οι Ελληνες του Ολυμπιακού είναι παγκίτες (και καλά κάνει και τους έχει εκεί). Ο Παπαπέτρου επίσης εξελίσσεται σε ρολίστα πολυτελείας... Ποια λοιπόν είναι η διάδοχη κατάσταση στον Ολυμπιακό? Μπορεί να δώσει λεφτά για παίκτες euroleague ή κάθε χρόνο θα πηγαίνει σε συνταγές αποτυχημένες ? (Βλέπε και Ουόρικ ο οποίος φαίνεται πιο αργός και από τον James)
13:53
Δεν πιστεύω στην απομάκρυνση προπονητών με μόλις έναν χρόνο διαχείρισης δικής τους ομάδας και με μία σούπερ επιτυχημένη σεζόν. Θα υπάρξει και τρίτη λογικά σεζόν όπου πλέον θα κριθεί πολύ πιο αυστηρά.
13:54
George77 : Συμφωνείς ο Λοτζεσκι να κατεβει στην θεση 2 και να παιζουν στην οι 2 Παπ;
13:54
Μα ο Λοτζέτσκι μόνο 2 μπορεί να είναι και μόνο συμπληρωματικός παίκτης.
13:54
Νίκος : Επίσης μήπως υπάρχει θέμα προπονητή με Νίκο Παππά;Ο Παππάς είχε υποστεί ρίξη χιαστών και του έκοψε μισή σεζόν,όμως στην αρχή έπαιζε μέχρι να ξαναβρεί ρυθμό κτλ.Τώρα βγαίνει ο Σαλέ και λέει ότι δεν τον υπολογίζω για φέτος.Λές να υπάρχει θέμα προπονητή-παίκτη;Είναι κρίμα για τον Παππά γιατί μπορεί να επενδύσει πολλά ο Παναθηναϊκός πάνω του.
13:55
Νικος : Καλησπερα τασο!Κουζμιτς χαντερ παυλοβιτς πιστευεις θα αποχωρισουν το καλοκαιρι;
13:55
Νίκο μοιάζει λογικό. Πιθανώς και ο Χέινς. άρα αδειάζουν 3 θέσεις ξένων.
13:56
γρεακ φρεακ : πιστευεις η μπαρτελονα θα κατσει να χασει απο την ζαλγκιρις λογω του οτι κραταει μανιατικο στην ρεαλ?ποσεςπιθανοτητες δινεις σ αυτοτο σεναριο?
13:56
Υπαρκτές αλλά λίγες
13:56
Πακης7 : Ο σφαιροπουλος γιατι στηριζεται ενω ο μπαρτζωκας εκδιωχθηκε? Πολυ ανωτερος ο κοουυς b
13:57
Ο Μπαρτζώκας είχε και τρίτη χρονιά που ο ίδιος δεν εξάντλησε. Η ίδια αντιμετώπιση.
13:57
Chris : Ο ολυμπιακός ετσι οπως τον βλέπω πάσχει απο pointguard, διώχνεις οντομ,στρομπερι και κάνεις 2 ποιοτικές προσθήκες το καλοκαίρι οχι των 150 χιλιάδων που είναι αυτοι και παίρνεις και ενα 4άρι πίσω απο πριντεζη. Εχω αδικο?
13:57
Μοιάζει λογικό.
13:58
AXL ROSE : ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ? ΣΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ? ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ..
14:00
Το να επιτίθεσαι σε κάποιον δεν βοηθά τα επιχειρήματά σου, αλλά ας πάμε στο ζητούμενο. Έρχεται από πέντε πολύ καλές χρονιές με Κολοσσό-Πανιώνιο και αυτή την στιγμή, ο Ολυμπιακός είναι ακόμα ο φιναλίστ της Ευρωλίγκας και πρωταθλητής Ελλάδας. Εσύ μου λες...Βεβαίως και φέτος κάνει  κακή σεζόν όμως ποτέ δεν κρίνεις προπονητή συλλόγου από έξι μήνες, όταν έχει πίσως περισσότερους μήνες ως επιτυχία.
14:00
Κωστας : Τάσο,μπορεί κάποιος από το Βιλανόβα να είναι στο πρώτο γύρο του draft
14:01
Δεν είμαι έτοιμος για ντραφτ και κολλεγιακό. Έμεινα πίσω φέτος. Θα ανακάμψη άμεσα.
14:01
ενας αναγνωστης : τελικα οι Pistons ισως μπουν μετα το διπλο σε Σικαγο..ποιον προτιμας για playoffs?Toronto ή Cleveland(περισσοτερες πιθανοτητες για 1-2 νικες δηλαδη)...
14:02
Πάντα Τορόντο. Όσο σοβαροί κι αν είναι, δεν έχουν το...απρόβλεπτο, το κάτι παραπάνω για να τους φοβηθείς στα πλέι οφ.
14:02
giorgos : Ανάμεσα σε Χακετ και Σλούκα ποιον 8εωρείς πιο χρησιμο?
14:03
Ως μονάδες, ο Χάκετ είναι καλύτερος παίκτης. Περισσότερες δουλειές. Στον Ολυμπιακό, ο Σλούκας θα ήταν πιο χρήσιμος.
14:03
Φίλιππος : Τι γνώμη έχεις για τον Λαρεντζάκη και τον Σκουλίδα?? Για τον Θανάση Αντετοκούμπο δεν είναι καλύτερα μια επιστροφή στην Ευρώπη?? Θα τον ήθελα και στον ΠΑΟ σαν τριάρι..
14:04
Ο Λαρεντζάκης, πρέπει να έχει επόμενο σταθμό ομάδα που θα παίζει Ευρώπη. Για τον Σκουλίδα δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Ναι συμφωνώ απόλυτα για τον Θανάση.
14:04
Manos : Τασο καλησπερα..Πιστευεις οτι οι προβλεπομενες επιθεσεις του Ολυμπιακου (η μπαλα σε Σπανουλη Πριντεζη) ειναι εντολη Σφαιροπουλου η' οι υπολοιποι παικτες φοβουνται να παρουνε πρωτοβουλιες;
14:04
Ναι είναι εντολή του προπονητή.
14:04
ψορας : ποιος πιστευεις οτι λειπει απο τον περσινο ολυμπιακο ποιο πολυ?
14:05
Κρίνοντας από το πώς παίζουν φέτος, ουδείς πλην Σλούκα βεβαίως. Αγωνιστικό πλάνο λείπει από τους πρωταθλητές.
14:05
rouxlas : Τάσο καλησπέρα. Σε υποθετικό σενάριο προτιμάς νίκη στον έβδομο τελικό της δύσης με follow από dunkan ή νίκη τως warriors με half-court τρίποντο του curry?
14:06
Το δεύτερο. Οι Γουόριορς ανοίγουν νέους δρόμους στο ΝΒΑ όπως δεν κατάφεραν να κάνουν οι Σανς.
14:06
panos : τασο,θεωρεις οτι ο οσφπ εχει λιγοτερες πιθανοτητες να κατακτησει το πρωταθλημα αν και με πλεονεκτημα εδρας?
14:06
'Όχι.
14:06
Σωτήρης : Πιστεύετε στον προπονητή Τζόρτζεβιτς; Έχει δείξει οτι ειναι ενας άνθρωπος που μιλάει πολύ πράγμα που δεν θεωρώ θετικό ενω έχει αρκετες αστοχίες στο κοουτσαρισμα
14:08
Σωτήρη και στο ξεκίνημα και τώρα μας δείχνει πως είναι έξυπνος μεν, αλλά προπονητικά δεν του βγήκε τίποτε. Καμιά φορά μετρά περισσότερο η ευελιξία και την έχει. Στον πάγκο την ώρα του αγώνα, δείχνει κυρίως την απειρία του. Αυτά βελτιώνονται με τον χρόνο.
14:08
GEORL : ποια ομαδα πιστευεισ οτι θα παρει το πρωταθλημα στο νβα?εχω μια αισθηση οτι αυτη θα ειναι οι σπερς
14:08
Μοιραζόμαστε την ίδια αίσθηση.
14:08
Memorex : Καλησπερα. Τασο, επειδη σου εχω εμπιστοσυνη, πιστευεις οτι οι σχεσεις Σλουκα-Αγγελοπουλων ειναι τετοιες που θα επετρεπαν καποια στιγμη επιστροφη του Σλουκα στπν Ολυμπιακο;; Κι αν ναι, το βλεπεις να γινεται καποια στιγμη;; Δηλαδη ενταξει, πηγε στο εξωτερικο, πηρε τις εμπειριες του και μετα επιστρπφη στην Ελλαδα;; Το βλεπεις;
14:10
Δεν το βλέπω απίθανο, ίσως στην τελευταία χρονιά του Σπανούλη. Τότε θα το ήθελε και ο Σλούκας. Αλλά...Μία γνώμη: δεν γίνεται πάντα να κοιτάει  ο Ολυμπιακός πίσω. Να έρθει ο Σλούκας, να έρθει ο Χάινς, κλπ. Όλα αλλάζουν και μία επιτυχημένη συνταγή το 2012 δεν σημαίνει πως θα πετύχει το 2017.
14:10
ΛΑΜΠΡΟΣ 7 : Καλησπέρα Τάσο , Με επιστροφή Γιανγκ και Λοτζέσκι, 1 καλό 4 αρι για να ξεκουράζει τον Πρίντεζη και 1 σκόρερ στο 1-2 η ομάδα θα είναι για F4 του χρόνου. Τι λες?
14:11
Λάμπρο μου, αυτά είναι λογικά σε θεωρητικό επίπεδο. Ποιος θα είναι ο ...σκόρερ, πόσο θα προσαρμοστεί κλπ. Κυρίως τί μπάσκετ θα θέλει ο προπονητής του Ολυμπιακού.
14:11
γιωργος : Κυριε μαγουλα ποια ειναι η γνωμη σας για το θεμα παραμονης του σφαιροπουλου;φετος απετυχε στο θεμα του προγραμματισμου γιατι η ομαδα απο την αρχη δεν ειχε τεσσαρι και εκανε λαθος μεταγραφες..επισης πρεπει να μεινει ο σπανουλης;;και με ποιον ρολο;
14:12
Θα πρέπει να μείνουν και οι δύο. Ο Σπανούλης μπορεί να γυρίσει ως πλέι μέικερ και να μπει ένα δυάρι δίπλα του. Κυρίως θα πρέπει η ομάδα του να τον προστατεύει στην άμυνα  όπως κάνουν όλοι με τους σταρ τους.
14:12
GEORL : ρε παιδια ας το δουμε ρεαλιστικα το πραγμα..πες οτι στον παναθηναικο τραυματιζοταν(χτυπα ξυλο)ο ραντουλιτσα απο οκτωμβρη και ο φελντειν πχ θα ηταν η ιδια ομαδα?θα μπορουσε να ανικαταστησει τον ραντουλιτσα ποιος?τι λες τασο?
14:13
Την άποψή μου την ξέρεις, πως υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι παίκτες για να καλύψεις απουσίες. Όχι ίδιοι, αλλά σίγουρα καλοί. Εκεί κόλλησε ο Ολυμπιακός. Έχασε τον Γιανγκ κι έφερε τον Τζέιμς που τώρα είναι στην Α2 Τουρκίας και τον Ουόρικ από την Αυστραλία στα 34.
14:13
Δημήτρης : Καλησπέρα Τάσο. Στην απάντησή σου στις 13:13, σχολιάζεις το πρόβλημα του Ολυμπιακού στους ψηλούς. Δε νομίζεις ότι ο Γουόρικ μένει αναξιοποίητος από τον Σφαιρόπουλο; Αν μη τι άλλο θα έπρεπε να υπάρχουν συστήματα που θα αξιοποιούν το καλό του σουτ από μέση απόσταση.
14:14
Δημήτρη μου ισχύει, αλλά αυτό είναι και το βασικό πρόβλημα. Τί πλάνο έχει ο Ολυμπιακός για να εντάξει στην επίθεση τον Γουόρικ.
14:14
ΣΠΥΡΟΣ : ΒΑΖΕΛΑΣ αλλα θεωρω οτι η ομαδα παιζει χαρι μονο στο ταλεντο καποιων .θεωρω τον σερβο λιγο ..ακομα τουλαχιστον
14:14
stathis : Καλησπερα, Αποκλείεις να θέλει να χάσει επίτησες η Μπράτσα έτσι ώστε να αποκλειστεί η Ρεαλ λόγω αντιπαλότητας?
14:15
Καθόλου αλλά δεν γίνεται να ξεκινάμε την συζήτηση από αυτό.
14:15
kiss33 : Τασο καλησπερα...δεδομενου οτι ο Διαμαντιδης δεν αντικαθισταται απο παικτη με τα ιδια χαρακτηρηστικα (και που να βρεις τετοιο;) ποιον πιστευεις οτι πρεπει να κυνηγησει ο ΠΑΟ το καλοκαιρι για να τον βαλεις διπλα στον Καλαθη???
14:16
Αν συνεχίσει έτσι ο Γουίλιαμς, τον έχεις και ταιριάζουν με τον Φελντέιν επίσης, ενώ 2 Έλληνες στο τρία θα κάνουν δουλειά.
14:16
nontas13 : δε θεωρεις οτι το παιχνιδι του παναθηναικου απο τα 6,75 ειναι αρκετα μετριο για ομαδα που εχει στοχο το φαιναλ φορ? επισης δεν πιστευεις οτι το μεγεθος του παναθηναικου δε συναδει με το να ασχολειται τοσο πολυ με τον παιχτη Παππα?
14:18
Μπασκετικά ο Παναθηναϊκός πάει προς φάιναλ φορ, επειδή είναι ο Παναθηναϊκός. Με την έννοια πως μετρά πολύ το γεγονός πως στους παίκτες ασκείται η πίεση να ξεπεράσουν τον εαυτό τους επειδή είναι ο έξι φορές πρωταθλητής. Ο κόσμος στηρίζει, υπάρχει η πίστη και βεβαίως προσωπικότητες. Ως μπάσκετ, δεν έχει δείξει κάτι και το επιβεβαιώνουν οι προσθήκες παικτών ικανών στο ένας ένας.
14:18
George77 : η αποψη σου για τους ξενους του ΑΡΗ. μπορουν σε ομαδα Ευρωλιγκασ;να κανιε κινηση ο Ολυμπιακοσ;
14:20
Τους είδαμε φέτος στην δεύτερη φάση του γιουροκάπ. Δεν τα πήγαν καλά ομως μην ξεχνάμε πως σε κάποια ομάδα όπως η Μπάμπεργκ θα μπορούσε ο Ουάιτ να κολλήσει. Ή να θέλει κάποιος αναπληρωματικό ψηλό και να  πάρει τον Χάγκινς. Αν ο Άρης δεν πάρει καλούς Έλληνες, τα συγκεκριμένα παιδιά δεν τον πάνε μακριά.
14:20
Θωμάς : Στον Ολυμπιακό βρίσκονται όλοι σε σύγχυση...αν δεν είχε ανεβάσει στροφές ο Βασίλης το τελευταίο διάστημα θα είχε χαθεί και το πλεονέκτημα έδρας στην Ελλάδα με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Το κακό όμως είναι ότι Βασίλης δεν ήταν να παίξει στο "κόκκινο" σε 3 ματς σε διάστημα μιας εβδομάδας. Για μένα άμεση επαναφορά Αθηναίου στο ροτέισον και τέλος ο Όντομ που όσο φιλότιμος και να είναι δεν νομίζω ότι δίνει κάτι στο οποίο υστερεί η ομάδα. Με Λοτζέσκι τι γίνεται κάποια εξέλιξη ?
14:21
Περιμένουν πως θα επιστρέψει για τα ημιτελικά της Α1. Αν περάσει ο Ολυμπιακός Ευρωλίγκα, δύσκολα θα παίξει.
14:21
GEORL : ποια ομαδα σου αρεσε τασο του μπαρτζωκα η του σφαιροπουλου?αντικειμενικα
14:22
Ελπίζω να μην φανεί πως κρατάω ισορροπίες: Οι φετινές επιλογές ξένων θα ταίριαζαν απόλυτα στο μπάσκετ που ήθελε ο Μπαρτζώκας αλλά δεν έπαιξε. Νομίζω πάντως του Μπαρτζώκα διότι είχε μία συγκεκριμένη άποψη.
14:22
john : κ. Μαγουλα,ποια η αποψη σας για την διαχειρηση του Χακετ φετος απο τον coach??ο παιχτης ειναι επαγγελματιας και τον παραδεχομαι αλλα σε πολλα ματς ειναι σαν καποιος να του εχει ενα λουρι να τον κραταει πισω,ενταξει δεν ειναι φονικος σουτερ αλλα επιθετικα θα επρεπε να τον εχει αξιποιησει καλυτερα ο coach!!οατν το αποφασιζει να παει στο ενας με εναν ειναι πολυ καλος γιατι ειναι δυνατο κορμι και εχει καλη ισορροπια,και καλαθι να μην βαζει θα παρει καποια φαουλ!!
14:23
Αλλά έτσι είναι οι ομάδες. Πρέπει να παίρνουν αυτό που θέλουν. Ο Χάκετ στην Ιταλία όντως ήταν ανεξέλεγκτος. Και αυτός εντάσσεται στην κακή επίθεση.
14:23
ΣΠΥΡΟΣ : Βαζελοσ ειμαι αλλα νομιζω οτι η ομαδα παιζει μονο με το ταλεντο καποιων .Δεν ξερω αν ο σερβοσ στα δυσκολα θα μπορεσει να παρει παιχνιδι.την γνωμη σου
14:24
Συμφωνώ  κι εγώ και ο Τζόρτζεβιτς όπως το δήλωσε άλλωστε χθες.
14:24
axilleas : Πιος εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες για πρωταθλημα?ΟΣΦΠ Η ΠΑΟ
14:24
Ελάχιστο προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Ελαχιστότατο.
14:24
machado7 : Τασο καλησπερα μηπως καποιοι παικτες του ολυμπιακου δε θελουν τον Σφαιροπουλο;
14:25
Σε αυτό το επίπεδο, τέτοια τερτίπια δεν περνάνε. Οι διοικήσεις τα καταλαβαίνουν αμέσως.
14:25
giannis naxos : πιστευεις οτι θα ηταν καλυτερος ο johnathan gibson anti marc heinz
14:26
Όχι γιατί ο τρόπος παιχνιδιού μάζι με του Γουίλιαμς. Θέλει την μπάλα για να σκοράρει. Να σκοράρει πολύ. Ο Χέινς είναι και αυτός σκόρερ αλλά μπορεί να οργανώσει κάποιες φορές.
14:26
Αντωνης : βλεπεις να γκρεμιζεται κι αλλο το οικοδομημα που εφτιαξε ο Ιβκοβιτς απο το 2011 και μετα με τις τοσες αποχωρησεις σημαντικων παικτων βλεπε σλουκα,ντανστον,αντιτς;
14:27
Να γκρεμιστεί; Ο Ολυμπιακός του χρόνου, λογικά, θα έχει στην πεντάδα τα 3 ή 4/5 της ομάδας που έφτιαξε ο Ντούντα. Καθόλου δεν γρεμίζεται. Η προσπάθεια είναι να βελτιωθεί, να ενισχυθεί.
14:27
mike : Pistevo o sferopoulos ektos apo kako sxediasmo xrisimopii se lathos thesi stromperi k papapetrou o protos ine kaliteros sto dio an k den exi to sout alla eki mpori na peksi katapliktiki amina k o pap i fisiki tou thesi ine to tria episis o sfero exi emmones k avto ine to vasiko tou provlima p.x me spanoulli k mantzari mazi i omada ine tragiki idika stin periferiaki amina pia i gnomi s
14:28
Αντωνης : ποσο εφικτο ειναι να σκασουν οι Αγγελοπουλοι λεφτα για τον Κοπονεν στην θεση του Στρομπερι;
14:28
παντελης : Υπαρχει περίπτωση να ερθει ξανα ο μεγαλος Ντούσαν ιβκοβιτσ στον ολυμπιακο ποσα παιρνει στην εφες και ποσα παιρνει ο σφαιροπουλος στον ολυμπιακο
14:28
Ανδρέας : Τάσο καλησπέρα.Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να πλαισιώσει το Σπανούλη, το Μάντζαρη και το Χάκετ με ένα πολύ ποιοτικό γκάρντ (π.χ. Ντιλέινι). Και ο Σπανούλης θα πρέπει να παίζει από του χρόνου ένα ποιοτικό τέταρτο σε κάθε ματς ώστε να δημιουργεί πολλά προβλήματα στις άλλες άμυνες και οι προπονητές δε θα έχουν αμυντικό πλάνο μόνο γι αυτόν. Θα ήθελα τη γνώμη σου..
14:30
Γκρουπάρω λίγο τις ερωτήσεις Ανδρέα, Παντελή, Αντώνη, Μάικλ.
Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό δεν είναι πρόσωπα, παίκτες, αλλά τί θέλει να οικοδομήσει. Τί μπάσκετ θέλει να παίξει. Πρώτα πρέπει να αποφασίσει το πώς και μετά παίκτες υπάρχουν. Το μόνο εύκολο.
14:30
Χάρης : Αγαπητέ Τάσο, μπορείς να πεις κάτι για την ΑΕΚ (αν ξέρεις βέβαια...); Όντως προτίθενται να φτιάξουν μια ομάδα επιπέδου ευρωλίγκας ή απλώς μας δουλεύουν με αλχημείες και μπαλώματα; Μιλάμε για το εγγύς μέλλον πάντα...
14:32
Χάρη, όμως ακούσεις πως από την φετινή εικόνα εντός κι εκτός παρκέ, συνεχίζουν, δύο, τρεις άνθρωποι και η ομάδα θα έχει συγκεκριμένους ρόλους και ανθρώπους για αποφάσεις, τότε να είσαι σίγουρος πως θα διεκδικήσει πολλά πράγματα. Όσο υπάρχουν 10 παράγοντες, 20 γιατροί, 30 παρατρεχάμενοι, γονείς, παιδιά κλπ, δεν θα γίνει η ΑΕΚ που μπορεί.
14:32
Διονυσία : Νομιζω πως το μεγαλύτερο λάθος του Ολυμπιακου φέτος ήταν οι πολλές αλλαγές (οι περισσότερες αχρειαστες),που χάλασαν την χημεία της ομάδας κ μπέρδεψαν τους ρόλου
14:32
GEORL : τασο πιστευεις η εθνικη πρπει να στηριχθει στον αντετοκουμπο στο να κατεβαζει μπαλες οπως μετα το ολ σταρ στους μπακσ?
14:33
Εξαρτάται ποιοι θα είναι δίπλα του για να δώσουν σουτ. Λογικά θα του είναι πιο δύσκολο καθώς δεν υπάρχουν χώροι.
14:33
λουδοβικος : γεια σου Τασο μπορει ο Αντετοκουνμπο να κανει τριμπ νταμπλ απεναντι στην παρεα του λεμπρον τα ξημερωματα και αν εχει περιθωρια βελτιωσης για την επομενη σεζον;
14:33
πανος : Τάσο καλησπέρα. Όσον αφορά τις παθανότητες παραμονής του Williams πιστεύεις ότι εν τέλει θα παραμείνει στον ΠΑΟ?
14:33
Κωστας απο Χαλανδρι : για τον Γουιλιαμς τι σχολιο εχεις να κανεις και αν θα παραμεινει για κανα τριαρι χρονια;
14:37
Κώστα και Πάνο αναφορικά με τον Γουίλιαμς. Το σκέφτεται να μείνει διότι βλέπει πως είναι ο μόνος τρόπος να πείσει το ΝΒΑ πως εξελίχθηκε. Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο όμως. Δεδομένη η εξαιρετική άποψη για τον Αμερικανό αλλά δικαιώνει και μία άποψη που συζητάγαμε πολλές φορές. Ήρθε χωρίς ένα λεπτό σε ευρωπαϊκό  μπάσκετ και σαρώνει. Αυτό συμβαίνει αφενός διότι είναι παικτάρα, αλλά για δύο λόγους: ακόμα οι αντίπαλοι δεν τον ξέρουν τόσο καλά και το κυριότερο, δεν γνωρίζει ο ίδιος του αντιπάλους του. Οι Αμερικανοί δεν έχουν ιδέα από Ευρώπη και παίζουν με την νοοτροπία "ποιος είναι αυτός; δεν τον βλέπω. Θα περάσω από πάνω". Δεν πα να είναι Σπανούλης, Διαμαντίδης, Ναβάρο, ούτε που τους ενδιαφέρουν γιατί δεν τους ξέρουν. Βγάζουν αυτό το θράσος και αν έχουν ταλέντο, τότε παίζουν άνετα.
14:37
Αρης : Αν του χρονου Ο Λοτζεσκι παιζει μαζι με Σπαν στο 2 που θα βρεθει χρονος για το 2αρι που τοσο χρειαζεται ο Ολυμπιακος;
14:38
Αν Άρη μου, αποφασίσουν πως θα παίξουν μαζί, τότε πρέπει να πάνε το παιχνίδι στην επίθεση καθώς δεν περιμένεις άμυνα ιδιαίτερα από τον Αμερικανό. Ο Σπανούλης κάτι θα κάνει...πίσω, αλλά μετά τον ξεχνάς μπροστά.
14:38
βαγγελης : οι Γουοριορς προλαβαινουν να σπασουν το ρεκορ των μπουλς η αυτο που παθανε απο τους σελτικς τους κοπηκαν τα ποδια;
14:39
Λογικό είναι τώρα αντί να ξεκουράζονται να κυνηγούν νίκες με ομάδες που παίζουν ελεύθερα. Θα το πετύχουν. Ελπίζω.
14:39
zeovani : Δεν λέμε Τάσο ο Σφαιρόπουλος να φύγει απλά λέμε τι έχει κάνει ως τώρα: Κακές επιλογές ξένων το καλοκαίρι και τώρα Απώλεια Κυπέλλου και διαφαινόμενη απώλεια Ευρώπης Εκανε σημαία την άμυνα->Δημιουργία ομάδας ψυχολογίας (βλ. απώλειες βολών) η οποία ενώ βαράει τούβλα μπροστά εφόσον βασίζεται στην άμυνα θα έπρεπε να είναι ψυχρή.
14:39
Thanasis Bosnia : Taso kalispera kai sygnwmi gia ta greeklish Pws blepeis ton quino colom gia osfp tou xronou? Nomizw oti einai eksairetikos combo guard
14:40
Ο Κώστας ΚαΪμακόγλου λέει εξαιρετικά λόγια τον Ανδοραίο(τώρα σωθήκατε με το πώς θα πούμε τον κάτοικο της Ανδόρας). Πολύ καλή σεζόν και ψημμένος πια. Αλλά θέλει την μπάλα στα χέρια του.
14:41
antiferrarikos : κυριε Μαγουλα ποσο σιγουρο ειναι να παιξει ο Ολυμπιακος στους φετινους τελικους οταν στα ημιτελικα εχει να παιξει με την ΑΕΚ που και χθες εδειξε οτι ειναι σε ανοδικη πορεια;
14:41
Πολύ σίγουρο διότι αν παίξει με ΑΕΚ θα έχει μπροστά του μόνο Ελλάδα. Η διαφορά υπάρχει και ας μην φάνηκε φέτος.
14:41
panagiotis : Δεν ειναι τοσο κακος φετος ο σπαν οσο λενε,σκεψου ο,τι περυσι ειχε λαφαγετ και νταρντεν με 40τοθς εκατο ποσοστο καριερας και τωρα εχει στρομπερι και οντομπου δεν το εχουν το σουτ,αρα πως θα ανοιξουν οι αμυνες συμφωνεις?Κατα τα αλλα θελουμε να μην αλλαξουμε την ομαδα(δηλωση σφαιρο),εφυγε(λανθασμενα ο πετγουει)και εμπιστευθηκε τον αγραβανη,τον οποιο δεν βαζεικαι βαζει τεσσαρι ο παπαπετρου και καποιες φορες 5 ο πριντεζης.Το σημαντικοτερο λαθος στο σχεδιασμο κατεμε ηταν ο,τι δεν πηρε 2 τεσσαρι και ο,τι ειχε 3 ξενους σεντερ.Βεβαια ο γιανγκ και ο λοτζεσκι δεν αντικαθιστουνται η ατυχια επαιξε μεγαλο ρολο.Συμφωνω καιεγω θεωρω ο,τι πρεπει να μεινει ο σφαιρο δεν εγινε ξαφνικα καλος προπονητης με 3 σωστες προσθηκες και παραμονη σπαν του χρονου θα ειμααστε για φαιναλ φορ.Ποια η αποψη σου?ΥγΠλην γκερσον οιαγγελοπουλοι δεν διωχνουν προπονητες,υγ2Σεβασμος σε αυτη την ομαδαπου μας εχει προσφαιρει τοσες χαρες,παμε για το πρωταθλημα,αν το παρει η χρονια θα ειναι επιτυχημενη
14:43
Στο θέμα Σπανούλη πίστεύω πως υπάρχει μία αδυναμία του Ολυμπιακού να στηρίξει τον ηγέτη του...επικοινωνιακά. Ο νοών νοείτο, πιστεύω. Αγωνιστικά μια χαρά είναι ο Σπανούλης. Όταν όμως έχει 2 και 3 απέναντί του, και η μοναδική λύση είναι να τους...νικήσει, τότε ναι θα φαίνεται χάλια.
14:43
θεμης : καλησπερα, μια παρατηρηση να κανω, χθες ο παο επαιξε στο τελος με 3 αριστεροχειρες στην πενταδα! αυτο δυσκολευει την αμυνα της αντιπαλης ομαδας;
14:44
Αυτά τα ωραία Θέμη  μου, τα έλεγε ο Ιωαννίδης με Πάσπαλιε-Μπέρι: θα βάλω 2 αριστερόχειρες και θα τους μπερδέψω. Λόγια για εντυπώσεις. Ε, η άμυνα θα πάει στο αριστερό χέρι των παικτών αφού θα είναι πλειοψηφία.
14:45
Nikos : Τάσο, αν ο ΠΑΟ δεν κρατήσει τον Χέινς (και σταματήσει κ ο Διαμαντίδης) θα κινηθεί για Wanamaker; Μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή για δεύτερος μετά τον Καλάθη.
14:45
Όχι καλέ μου Νίκο, κανέναν Wanamaker ή Wannabe. Η περίπτωση Γουίλιαμς δείχνει τον δρόμο για ξένους.
14:45
Νικος : η φετινη ευρωλιγκα θα ειναι υποθεση μεταξυ Φενερ,ΤΣΣΚΑ εκτος και αν πεταχτει καμια λαμποραλ λογω μπουρουση η καμια μπαρτσελονα
14:46
Νικος : πιστευεις οτι το καλοκαιρι ο παο μπορει να χτυπησει εμπακουε;
14:46
Όχι ιδιαίτερα. Θέλει κάτι ανάμεσα σε Γκιστ και Ραντούλιτσα
14:46
Νικος : Τασο θεωρεις οτι οι Αγγελοπουλοι φοβουνται να ριξουν λεφτα για να φερουν παικτες των 3-4 εκ για να μην παθουν ξανα τα παλαια με παικτες σαν τον τεοντοσιτς,τον κλειζα,τον γκριρ που δεν εφεραν ουτε εναν τιτλο;
14:47
(χρώμα Ομπράντοβιτς)Νίκο μου ποιος είπε πως δεν βάζουν χρήματα. Ο Ολυμπιακός έχει ένα από τα υψηλότερα μπάτζετ της Ευρωλίγκας. Το πώς το διαθέτει είναι το ζήτημα.
14:47
A.K. 47 : Τάσο καλησπέρα, μιας και νομίζω πως στηρίζουμε την ίδια ομάδα στο ΝΒΑ δηλαδή τους ηρωικούς Σανς. Θέλω να ρωτήσω τι πλανο υπάρχει για την επόμενη χρονιά? Και αν ακούγεται κάτι για την free agency? γτ 2 χρονια τώρα η ομάδα ειναι πολύ μετρια..
14:48
Το πλάνο ήταν Τσάντλερ-Όλντριτζ κι ένας από τους δύο γκαρντ με τον Μπούκερ. Χάσαμε τον Όλντριτζ αλλά νομίζω πως εκεί θα επιμείνουν αν μείνει ο Τσάντλερ. Ένας δεύτερος ψηλός σε μία ανταλλαγή και τώρα, ίσως ο Νάιτ προτιμηθεί να μείνει.
14:49
κωστας : τασο καλησπερα, χαιρομαι που ξαναεπανηλθες στα λαιβ τσατ...ειμαι ΑΕΚτζης κ δεν μπορω να καταλαβω γτ η ομαδα δεν μπορει να κερδισει ενα μεγαλο ματς(3 ηττες απο ΑΡΗ,2 απο ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΣΦΠ) einai ηττες στις λεπτομερειες βεβαια κ με χαμηλοτερο μπατζετ οκ..παρολα αυτα υπαρχει μια αδυναμια της ομαδας να κερδισει μεγαλο ματς για να ανεβασει την ψυχολογια.
14:49
kostas : Kαλησπέρα Τάσο!Θεωρώ πως ο Ντούντα τελειώνει στο τέλος της σεζόν.Μου φαίνεται πιθανό πως αν ο Ζέλικο αποτύχει σε περίπτωση που όντως πάει φαιναλ φορ και δεν κερδίσει το πρωτάθλημα να έχει θέμα.Τελικά τα λεφτά δεν είναι το παν.Συμφωνείς;Γνώμη σου για το μέλλον τους;
14:50
Κώστα μου αυτό αποδείχθηκε πέρυσι. Αν ο Ζοτς αποτύχει και φέτος, όπως έχει ήδη αποτύχει στην Ευρώπη ο Ντούντα, θα αποδεικνύεται πως και τα παράλογα λεφτά, πέραν των ορίων της πρόκλησης, δεν είναι αρκετά. Οι μεγάλες ομάδες θα είναι πάντα μεγάλες και οι άλλοι απλά θα πληρώνουν.
14:50
ΛΑΡΡΥ ΛΕΓΕΝΤ : Τάσος Μαγουλάς: Το δεύτερο. Οι Γουόριορς ανοίγουν νέους δρόμους στο ΝΒΑ όπως δεν κατάφεραν να κάνουν οι Σανς. Κυρίε Μαγουλα, έτσι παμε σε νεα μπάσκετ ρατσιστικο. Αποκλεισμός των σεντερ απο το NBA. Αν συνεχίσουμε ετσι δεν θα παίζουν παίχτες ανω των 2.05
14:51
Σωστός αλλά αν δεν έχω Ντάνκαν, πώς θα κερδίσω; Δεν πρέπει να βρω λύση; Αντίθετα, ανοίγει το μπάσκετ.
14:51
Γιώργος : Τάσο καλησπέρα. Τι γνώμη έχεις για τον (ένα ακόμα) νέο ξένο της ΑΕΚ; και προσωπικά, αν και ο Γκριν είναι μετριότατος, βλέπω να έχει μπει κάποια τάξη στην ομάδα. Συμφωνείς;
14:53
Το πλεονέκτημα του Έρικ είναι πως έχει παίξει στην Ελευσίνα. Πέραν της πλάκας είναι καλός παίκτης, όπως περιγράφουμε τον αθλητικό σέντερ, αλλά νομίζω πως έχει βαρύνει κάπως για να παίξει πιο σέντερ.
Η ΑΕΚ είχε μπει σε τάξη μόλις προσελήφθη ο Μανωλόπουλος ως βοηθός. Από τότε, καμία αλλαγή πραγματική. Μόνο επιλογές παικτών αμφιβόλου ποιότητας.
14:54
giorgos peristeri7 : θα συμφωνήσω στο ότι ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να κοιτάει πίσω για να βρίσκει λύσεις. Ωστόσο οι τοπ στην Ευρωλίγκα παίχτες ουσιαστικά είναι ένα κλειστό κλαμπ. Επομένως ή θα απευθυνθείς σε αυτή την αγορά ή θα ψάχνεις πάντα το επόμενο κελεπούρι. Οι αφοί δοκίμασαν και τα 2 και έπιασε το δεύτερο αλλά το ρίσκο δεν βγαίνει πάντα. Αν θα ήθελα εγώ πάντως μια επιστροφή περισσότερο και από αυτή του Παπανικολάου θα ήταν ο Μίλος. Νομίζω θα μπορούσε να είναι και πλάι στον Σπανούλη και ο συνεχιστής του . Τι λες Τάσο ?
14:54
Ο Μίλος με όλο του το ταλέντο, δεν έχει αποδείξει πως μπορεί να κερδίσει. Ο Σπανούλης πήρε μία ομάδα από το χέρι και της άλλαξε την ιστορία. Ξαναζεσταμένο φαϊ.
14:54
Fotis : Ο Φωτσης πιστευεις οτι θα μεινει του χρονου? Ψηνεται ισως επιστροφη Μαυροκεφαλιδη?
14:55
Ναι και...όχι.
14:55
GIST : ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο παο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟΝ Γουλιαμς..ουτε καλαθη ουτε κανεναν..
14:55
Panos00 : Τασο ο Αραποβιτς της Τσεντεβιτα πως σου φενεται?Θα μπορουσε να παιξει σαν 4ρι στον Παο?Για αντιΦωτσης?
14:55
Aggelos : Τάσο καλησπέρα,Τι αλλαγές βλέπεις στο ρόστερ της επόμενης χρονίας για ΠΑΟ? Φεύγουν Παβλοβιτς και Κούζιμτς, θα αντικατασταθούν? Τι πιθανότητες δίνεις για Γουίλιαμς βάση ρεπορτάζ? ΝΒΑ Σανς φέτος ή Κάρι και η παρέα του? Τους Καβαλίερς πως τους βλέπεις;
14:57
Υπομονή ως προς τις αλλαγές. Θα δούμε για Γουίλιαμς. Πάντα Σανς ακόμα και πέντε Ευρωπαίους να είχαμε. Οι Καβαλίερς όσο δεν έχουν άνθρωπο να τους μαζέψει από τον πάγκο έχουν πρόβλημα. Θα πάνε όσο πάει ο Λεμπρόν.
14:57
yiannis 13 : Είστε απολαυστικοί και άμπαλοι Κ. ΜΑΓΟΥΛΑ Κ Κ.ΣΩΤΗΡΙΟΥ εκτόσ βέβαια απο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ , μετα το 1-3 του ΠΑΟ σε 9-4 ακομα θεωρείτε ασχετο τον ΣΑΛΕ , ενω για sferopoulo & ivkovic σωστοι καλοι και παει λεγοντασ , απλα γελαω με το οπαδιλικι σασ!!!!!!!!!!
14:58
Το γέλιο μακραίνει το ζωή και αφού το προσφέρουμε είναι πολύτιμο αγαθό. Μας τιμά.
14:58
Τασος - Κωστας - Μητσιου : Τασο καλημερα, ελπιζω να εισαι καλα. Την Λοκομοβιτ πως την βλεπεις ? Θα παει F4?
14:59
Το βλέπω δύσκολο γιατί ...κουμπώνει με μεγάλο αντίπαλο. Έμπειρο.
14:59
Νικος : Αγχωνομαστε ολοι για την αποχωρηση Διαμαντιδη απλα επειδη δεν υπαρχει ουτε με το κυαλι η επομενη μερα. Μετα αυτον και τον Σπανουλη τι?? ΤΙΠΟΤΑ. Απλα θα αναφερω μερικα ονοματα καποτε πρωταθλητες κοσμου και ευρωπης...σημερα ανυπαρκτους...Γιαννοπουλος...Μπογρης...Παππας...Πανανικολαου...Σλουκας...Γιανκοβιτς...Μαντζαρης...Σαρικοπουλος...Κασελακης. Την ιδια στιγμη που καποιοι λιγοτερο ταλαντουχοι αλλων χωρων τοτε πρωταγωνιστουν στο ΝΒΑ τωρα. Τα συμπερασματα δικα σας...
14:59
Ρονάλντο Μπλάκμαν : Κύριε Μαγουλά πιστεύετε ότι η ΑΕΚ φέτος με ένα πεντάρι αλα Μίρκο Μιλίσεβιτς και ένα βρωμόσουτο σαν του Δημήτρη του Ποδαρά μπορούσε την υπέρβαση?
15:00
Αν είχαν το Μπλάκμαν να τους κουμαντάρει, ναι θα ήταν σούπερ. Παικτάρα ο Ποδαράς και ο Μιλίσεβιτς έδειξε πόσο δημοκρατικό είναι το μπάσκετ, αν το ξέρεις.
15:00
kris : Καλησπέρα Τάσο. Δεν θέλω να υποστηρίξω Σφαιρό, αλλά πόσα ματς θα είχε χάσει ο ΠΑΟ με τραυματία Ραντου + Φελντέιν, η Μπάρτσα με Τόμιτς + Περπε, η Ρεάλ με Αγιόν + Ριβερς. Οπότε, σωστά κρίνεις ότι ο Σφαιρό ίσως πρέπει να μείνει αλλά και να σταματήσει (λέω) η μονοκρατορία του Σπανούλη. Ευχαριστώ
15:00
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ : Κύιε Μαγουλά καλησπέρα, εν τέλει δεν θα ήταν προτιμότερος ο Khalid Suliman στη θέση του Σπανούλη στον Ολυμπιακό ??
15:01
Αντι Λοτζέσκι περισσότερο. Σου έχω 2/3 βασίλειε γηγενή 1,94 παικτάρα.
15:01
logikos : Τι νομίζεις ότι θα γινόταν με ΠΑΟ στον όμιλο του Ολυμπιακού, χωρίς Ραντούλιτσα και Γκιστ, για παράδειγμα; Ο Ολυμπιακός ήταν άτυχος φέτος, δεν του βγήκε τίποτα.
15:01
Υποθέσεις δεν γίνεται να κάνουμε. Απλά δεν πιστεύω πως μόνο η τύχη παίζει ρόλο.
15:01
malekos : Έχει ακουστεί ενδιαφέρον αιωνίων για Οκάρο Ουάιτ?
15:02
Μακάρι είτε να μείνει στον Άρη είτε ο Άρης να βρει καλύτερο. Παίκτες σαν τον Ουάιτ υπάρχουν πολλοί για τους αιωνίους που έχουν χρήματα.
15:02
giorgos13 : Τασο καλησπερα.Το καλοκαιρι μ εδεδομενη την αποχωρηση Διαμαντιδη,την πιθανη οπισθοχωρηση Φωτση κ την περιπτωση Παππα ο ΠΑΟ δεν εχει ελληνικο κορμο.Τη γνωμη σου παρακαλω
15:03
Η περίπτωση Παππά αφορά μόνο τον ίδιο και το πόσο αποφασισμένος θα είναι όπως ήταν όταν του έδωσε την 1η ευκαιρία ο Παναθηναϊκός. Ουδείς τον εμποδίζει να γυρίζει παρά μόνο ο εαυτός του.
15:03
Petos : Τασο καλησπερα. Γνωριζεις μηπως τους λογους περιθεριοποιησης του Νικου Παππα; Πιστευεις οτι θα συνεχισει του χρονου;
15:03
Χρηστος : Σε ποια θεση ειναι το μπατζετ του Ολυμπιακου σε σχεση με τις αλλες ευρωπαικες ομαδες 5ο-6ο-7ο πιο πανω ή πιο κατω?
15:04
Σε αυτές τις θέσεις.
15:04
Leto23 : Νομίζω η καλύτερες επιλογές για του χρόνου στον ΠΑΟ θα ήταν στον άσο ο ερτελ η ο γοναμεικερ και στο 3 ματσιουλις η κουσμισκσας και στο 4 χανγκα και 5 ζιμπρες
15:04
g777777 : ποσο τις εκατο δινεις στο να ερθουν τ αποτελεσματα που θελει ο οσφπ
15:04
Λίγες
15:04
panathinaikakias : τασο καλησπερα > για εσενα ο καλαθης μπορει να ηγηθει στα επομενα 5 χρονια του εξαστερου?? γτ ο ουιλιαμς δυσκολα θα μεινει πανω απο 2 χρονια αμα κανει τετοι
15:05
Ήταν, είναι και θα είναι η καλύτερη επιλογή. Βλέπουμε φέτος πως κάνει τα πάντα(οκ σουτ δεν βάζει) για την ομάδα. Άμυνα, οργάνωση, 30-35 λεπτά.
15:05
panagiotis : Βλεπω το μαικ τζειμς και απορω γιατι δεν αχοληθηκε ο οσφπ στο κολοσσο επαιζε δεν τον ηξερανειναι να τραβασ τα μαλλια σου και πιστευω πως κουμπωνει τελεια μαν ενα στηριγμα του σπανουλη,συμφωνεις?ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡ
15:07
Κάπου εδώ τελειώνουμε. Σας ευχαριστώ όλους για τον εξαιρετικό διάλογο και τις απόψεις είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε. Καλό απόγευμα σε όλους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK