Η συζήτηση με Συρίγο, Μαγουλά, Καβαλιεράτο

Οι Γιώργος Συρίγος, Τάσος Μαγουλάς και Σπύρος Καβαλιεράτος συνομίλησαν για 5,5 ώρες (!) με τους αναγνώστες του Contra.gr για όλα όσα έγιναν στην τέταρτη "μάχη" των "αιωνίων", τις δηλώσεις Αγγελόπουλων, τη διαιτησία και τον τελικό του ΟΑΚΑ.

Η συζήτηση με Συρίγο, Μαγουλά, Καβαλιεράτο

Ο διάλογος για τους τελικούς της Basket League

10:47
Καλημέρα. Το live chat για τον 4ο τελικό (και όχι μόνο) θα αρχίσει στις 13:00, αλλά μπορείτε να στείλετε από τώρα τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας από την ειδική φόρμα
10:48
orange_iguana : Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός είναι μπλεγμένος σε ένα σύμπλεγμα λουζεριάς και σφαγής, περίπου όπως ήταν ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟ στα χρόνια του Κόκκαλη. Κάτι πρέπει να γίνει μ'αυτό δεν νομίζετε; Απαράδεκτοι Σπανούλης(1 πόντο!!) και Κόλινς(αμαρκάριστος σε όλο το παιχνίδι, δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ).
11:06
Παναγιωτης : ο συγκεκριμένος παναθηναικός του αρτζι είναι φτιαγμένος έτσι που όταν είναι πλήρης είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο πολύ δύσκολα χάνει απο τον ολυμπιακό.με τον γκιστ να πατάει καλά,ακόμη και χωρίς τον περσινό ουκιτς ο κομπλεξαρισμένος ολυμπιακός του οακα δεν έχει τύχη.θα ήθελα και την αποψή σας.ευχαριστώ
12:15
Ha Ris : Γιατί δημοσιεύετε επιλεκτικά αποσπάσματα της συνέντευξηςτων ΑΑγγελόπουλων που δημιουργούν την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να στείλει παίκτες στην Εθνική λόγω της διαιτησίας, ενώ οι Αγγελόπουλοι κατέστησαν σαφές ότι ο λόγος είναι το γεγονός ότι οι παίκτες δεν ασφαλίζονται και σε περίπτωση τραυματισμού, τα έξοδα βαραίνουν αυτούς;
12:56
Σε πολύ λίγη ώρα αρχίζει το live chat. Μείνετε συντονισμένοι και στείλτε τα σχόλιά σας
13:02
Καλό μεσημέρι... Είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε τις ερωτήσεις σας
13:03
estiakos : Καλημέρα σας, Πέρα απο την τεχνική ανάλυση του αγώνα πρέπει να επισημάνω ότι ο Συρίγος στη φωτό αποτελεί μια κόπια, μία βελτιωμένη version του 3D θα έλεγα...Ο αγαπητός Καβαλιεράτος είναι εμφανές ότι κάνει φαουλ με το χέρι, ωστε να διασπάσει το επιτυχημενο σκριν του Μαγουλά, εκτος φυσικά αν προηγείται φάουλ με το προτεταμένο στομάχι του Τάσου.. ΥΓ: Στα αγωνιστικά τωρα του αδιαφορου χθεσινου ματς, θεωρω οτι καταλυτικο παραγοντα αποτελεσε η διπλη παρουσια Γκιστ-Λασμε στην αρχική πενταδα (δηλ. η επιτυχημενη περυσινη συνταγη)..Η αμυνα Γκιστ σε Σπανουλη και η αλληλοκαλυψη των παικτων του ΠΑΟ ηταν για σεμιναριο και μπλόκαρε την ομαδα του ΟΣΦΠ..
13:03
πανος : καλημερα!!!πιστευεται οτι ο σπανουλης μπορει να παρει το παιχνιδι μονος του τη τεταρτη με αυτην τη ψυχολογια???
13:05
πανος : Η ψυχολογία στον Ολυμπιακό είναι κακή συνολικά, όχι μόνο για τον Σπανούλη. Αλλά μέχρι την Τετάρτη υπάρχει χρόνος... Όπως ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε την ήττα στο ΟΑΚΑ, έτσι μπορεί και ο Ολυμπιακός να ανακάμψει ψυχολογικά για την Τετάρτη.
13:06
kat.7 : Καλησπερα.Πως ειδατε το χτεσινο ματς; Ο Οσφπ ηταν χαλια αλλα πιστευω σωστα πρεπει να φωναζει για την διαιτησια.Και κατι για Μπαρτζωκα ο Σερμα αποκτηθηκε για αυτα τα ματς εχει παιξει ελαχιστα και χτες κρατησε κολλινς πολυ μεσα και εκανε κακο πιστευω οτι μπορπυσε να παει σε ενα σχημα με Λοτζεσκι και Στρατο.Τι πιστευετε;
13:11
Καλό μεσημέρι και από μένα. Πάμε για έναν πέμπτο τελικό, δυστυχώς όχι με τις καλύτερες συνθήκες. Η πόλωση και η προκατάληψη είναι ξανά στην πρώτη γραμμή..
13:11

kat.7: Ο Κόλινς έκανε κακό χθες στον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός ρίσκαρε το σουτ του Αμερικανού και δικαιώθηκε, ο Κόλινς ήταν άτολμος, διστακτικός. Στις ήττες οι κορυφαίοι κάθε ομάδας είναι όσοι δεν έχουν παίξει, γι αυτό τώρα όλοι λένε για τον Σερμαντίνι και τον Παπαπέτρου. Η αλήθεια όμως είναι ότι ουσιαστικά διχως αυτούς έφτασε στο 2-1 ο Ολυμπιακός. Ο Μπαρτζώκας έχει το μερίδιό του στην ήττα, όπως έχει και το μερίδιό του στις νίκες και το γεγονός ότι έγινε μπρέικ.

Δεν είπε κανείς ότι άδικα φωνάζει ο Ολυμπιακός, τα υπόλοιπα τα εξήγησα στο σχόλιό μου στο contra.gr

13:11
chris : Απο το πρωι διαβαζω διαφορα. Ο καθενας βγαζει την πικρα του και ριχνει ευθυνες σε οποιον θελει. Δικαιωμα του αλλα η αληθεια ειναι οτι τα σορτσακια γινανε καφεοπως το γραψατε και εσεις. Ο Ολυμπιακος ας κυταξει τις επιλογες του και ας αφησει στην ακρη τις γραφικοτητες.
13:11
GiwrgosR : Kalimera, Pame se 5o teliko kai ekei tha milisei gia alli mia fora i diaitisia kai i "OMADARA" panathinaikos.To erwtima mou einai, Bash eikonas einai kaliteros o olimpiakos, alla ti mporei na kanei kai na "klepsei" to mats metaurio? mhpws prepei na mpei stin exsiswsh o spanoulis pou paizei 4-5 xronia ston olympiako kai den exei paixsei pote kala me ton panathinaiko?
13:14
Χρήστο, αφού το πας καλά τι τα θες τα καφέ σορτσάκια και αυτού του είδους τους χαρακτηρισμούς; Ο Παναθηναϊκός είχε ιερό πάθος και ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το βάρος του φαβορί. Μάλλον πίστεψε ότι ο Παναθηναϊκός είχε ήδη παραδώσει πνεύμα.. 
13:14
κωστας : αγανακτισμένος πια με τους δημοσιογράφους,παίρνει ο ολυμπιακός το πρωτάθλημα με 30 πόντους φταίει η διαιτησία,το παίρνει ο πό στο μπάσκετ χάρη σε ένα καλάθι και απλά γίναν λάθη,φοβάστε τον γιαννακόπουλο απλά? έχει την δύναμη να σας απολύσει όλους?
13:14
GiwrgosR : O Παναθηναϊκός ξανάγινε φαβορί λόγω έδρας, έστω κι αν στα σημεία ως τώρα ο Ολυμπιακός δείχνει καλύτερος. Ο Ολυμπιακός έχασε μια μεγάλη ευκαιρία και η ψυχολογία είναι με το μέρος των πρασίνων. Ο Σπανούλης έβαλε ένα μεγάλο καλάθι την Πέμπτη και έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό, αλλά στο ΣΕΦ κρύφτηκε... Αν δεν παίξει καλά την Τετάρτη, δεν έχει τύχη η ομάδα του.
13:16
παναγιωτης : Οταν καποιους τιτλους δεν αξιζε να τους παρει ο παο και σωνει και καλα επρεπε να τους παρει ο παο με την δαιτησια και οταν πας με το γραμμα του νομου και δεν σε ακουει κανεις καλυτερα να μην στειλεις κανενα στην εθνικη για να δουμε τι θα κανουν οι παικτες του παο στο παγκοσμιο
13:17
Κώστα, όταν βλέπεις 15 ρεπόρτερ Ολυμπιακού, που είναι δεδομένο ότι δεν έχουν καμία συμπάθεια και απολύτως καμία εξάρτηση από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, να γράφουν όλοι το ίδιο πράγμα ("πρώτα απ' όλα έχασε ο Ολυμπιακός"), είναι δυνατόν να λες αυτά τα πράγματα; 
13:17
Kostas 7 : Η Διαιτησία ήταν κάκιστη,Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός αλλά με μία καλή διαιτησία θα κέρδιζε..Υπάρχουν πάρα πολλές φάσεις που δείχνουν ότι οι διαιτητές ήθελαν να κερδίσει ο ΠΑΟ..Ο Περπέρογλου βάζει κανονικό λει απ και δεν το μετράνε..Δίνουν 3 βολές στον Ματσιούλης ενώ ο Περπέρογλου δεν τον ακούμπησε..Ο Μάντζαρης έπαιξε 8 λεπτά και βγήκε με 5 φάουλ...Πάμε στην τελευταία φάση..Γίνεται η επαναφορά στον Διαμαντίδη του κάνουν αμέσως φάουλ και οι κύριοι Αναστόπουλος,Καρακατσούνης και Παναγιώτου δεν δινουν τίποτα..Το ίδιο και στον Φώτση και πάλι τίποτα..Το δίνουν στον Λάσμε στα 2 και βλέπουμε ότι γλίτωσαν όσα περισσότερα δεύτερα μπορούσαν για να το πάρει η Ομαδάρα τους..Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι άθλιοι και πρέπει να καταλάβουν ότι έτσι η χώρα δεν πάει μπροστά..Βγαίνει και ο Ζαβλανός και λέει ότι δεν καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να σφυρίζεις σε τέτοιες καταστάσεις..Φυσικά το κατανοούμε αλλά αυτό το πράγμα γίνεται συνέχεια..ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ..
13:18
Ψαροκασέλας : Καλημέρα παιδιά. Θεωρώ ότι σωστά άφησαν αμαρκάριστο τον Κόλλινς, γενικά είναι εύστοχος αλλά σουτάρει πολύ αργά για τη θέση του (αρκεί να τον παρακολουθήσει κανείς στο ζέσταμα 10-15' και θα το διαπιστώσει). Κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία, μιας και ο Τάσος τοποθετήθηκε την Πέμπτη. Ευχαριστώ.
13:18
MARIA : ο ολυμπιακος δεν ηταν καλος.μπορειτε να μου πειτε,αυτο πως δικαιολογει τους διαιτητες να μην μετρανε καλαθι που χτυπαει ταμπλο? το οτι ο ολυμπιακος ηταν αστοχος γιατι νομιμοποιει τους διαιτητες να του στερουν τις οποιες ελπιδες στο τελος?
13:19
MARIA : Είναι μεγάλη συζήτηση αυτή. Φυσικά και οι διαιτητές πρέπει να είναι πάντα δίκαιοι και να σφυρίζουν ό,τι βλέπουν.
13:20
Λεωνίδας : Τραγική εμφάνιση από τον ΟΣΦΠ που είχε τους Κόλινς, Σπανούλη, Περπερόγλου και Μάτζαρη σε κάκιστη βραδιά. Ο ΠΑΟ έπαιξε στο ζωγραφιστό με Λάσμε και δικαιώθηκε. Ο Μπαρτζώκας μπορούσε να το αντιμετώπισει με Σερμαντίνι ή με Καββαδά. Γιατί δεν δίνει χρόνο σε Παπαπέτρου και γιατί ο Κατσίβελης να είναι χειρότερος από τον Κόλινς?
13:22
Λεωνίδας : Ο Παναθηναϊκός πέρασε την μπάλα μέσα στη ρακέτα γιατί διάβασε σωστά τα μις ματς στην άμυνα του Ολυμπιακού. Νομίζω όμως ότι το ματς δεν κρίθηκε από την επίθεση του Παναθηναϊκού, αλλά από την επίθεση του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι ήταν άστοχοι και διστακτικοί.
13:23
Giorgos_86 : kalhspera paidia!mporeite na mou peite an uparxei pleonektima sto mpasket?an oxi, ti mporei na skeftontai oi treis diaitites stin teleutaia fasi? giati ginontai 4 me 5 foul. euxaristw
13:24
Giorgos_86 : Όχι, πλεονέκτημα στο μπάσκετ δεν υπάρχει, κακώς οι διαιτητές δεν σφύριξαν αμέσως το φάουλ
13:29
Ψαροκασέλα, το πλάνο του Αλβέρτη ήταν κατά 95% ίδιο με το "καλό" περσινό πλάνο του Πεδουλάκη. Το βασικότερο είναι βεβαίως η ψυχολογία κι αυτό το κομμάτι ήταν έργο καθαρά του Αλβέρτη και των συνεργατών του. Η λογική όσον αφορά την τακτική είναι η εξής: 
1. Επιστρέφουν οι πράσινοι έγκαιρα πίσω για να περιορίσουν τον Ολυμπιακό σε παιχνίδι 5 εναντίον 5. 
2. Ο Γκιστ πάνω στον Σπανούλη και κλειστή άμυνα απ' τους υπολοίπους, για να μην τρυπήσει ο αρχηγός του Ολυμπιακού την άμυνα και πατήσει στο ζωγραφιστό. Με αυτή την λογική είναι υποχρεωτικό να αφήσουν κάτι στην περιφέρεια και αυτό ήταν βεβαίως το σουτ του Κόλινς αλλά σε πολλές περιπτώσεις και των άλλων περιφερειακών του Ολυμπιακού. 
3. Αποτελεσματική άμυνα στο λόου ποστ (κλειστά σε κάθε περίπτωση, για να μην μπορεί να περάσει εύκολα η μπάλα χαμηλά) για να περιοριστεί το παιχνίδι του Πρίντεζη και του Περπέρογλου με πλάτη (δημιουργία και εκτέλεση). 
Για την διαιτησία, το έγραψα και στο άρθρο: ο Παναγιώτου ήταν αλλού γι' αλλού. Και στο τέλος, όταν μετρούν οι λεπτομέρειες, χάνεται χρόνος για τον Ολυμπιακό, αφού κυλούν σχεδόν πέντε δεύτερα μέχρι να σφυριχτεί φάουλ. Με τέτοια εικόνα που παρουσίασε όμως η ομάδα του Γ. Μπαρτζώκα, για μένα δεν είναι σε καμία περίπτωση η διαιτησία υπεύθυνη για το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι το ίδιο ακριβώς έγραψε και ο Σπύρος, ενώ αυτή ήταν και η προσέγγιση του Γιάννη Φιλέρη και του Παντελή Διαμαντόπουλου στην χθεσινή Super Basketball. 

13:29
γιαννης : ο λουκας ο μαυροκεφαλιδης εχει συμβολαιο; θα μεινει και του χρονου στον παναθηναικο ;
13:29
MARIA : αν απουσιασουν απο εθνικη μαντζαρης-σλουκας-περπερογλου-παπαπετρου-πριντεζης-σπανουλης δεν θα ειναι καλυτερα? αφου ειναι λουζερ και λιγοι? δε θα ειναι καλυτερα να πανε ο διαμαντιδης και ο παππας και ο φωτσης?
13:30
Γιάννη, ο Μαυροκεφαλίδης θα είναι σίγουρα και του χρόνου στα πράσινα. 
13:30
giannis : o olympiakos itan aparadektos agwnistika alla tha ithela to sxolio sas gia tin diatisia. an tosa xronia vlepoyme to idio skiniko giati den antidraei o vasilakopoulos kai i eok? tha ithela ta sxolia sas
13:31
Γιάννη, απάντησα ήδη δύο φορές για τα της διαιτησίας.
13:31
MARIA : αν απουσιασουν απο εθνικη μαντζαρης-σλουκας-περπερογλου-παπαπετρου-πριντεζης-σπανουλης δεν θα ειναι καλυτερα? αφου ειναι λουζερ και λιγοι? δε θα ειναι καλυτερα να πανε ο διαμαντιδης και ο παππας και ο φωτσης?
13:35
Μαρία, δεν είναι λογική αυτή. Η Εθνική ομάδα δεν προσφέρεται για πλακίτσα. Είναι ευθύνη και όχι υποχρέωση. Και δεν μπορεί να μπαίνει μπροστά στην κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, αλλά και σε αυτή του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία. 
Ας πούμε ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλου έχουν δίκιο να τα έχουν με τον Βασιλακόπουλο. Η Εθνική όμως δεν μπορεί να μπαίνει στη μέση. Είναι υπεράνω όλων. 
Όσο για τους παίκτες του Ολυμπιακού, δεν μου αρέσει να ακούω, ούτε ως αστείο, ότι θα είναι καλύτερα για την Εθνική χωρίς αυτούς, γιατί είναι τάχα λούζερ. Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης λούζερ; Να είμαστε σοβαροί...
13:37
MARIA : ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ ΟΥΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΕΡΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΙΔΗΣ ??? ΣΙΧΑΜΑΤΑ. ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΜΕΤΟ....ΒΡΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ....ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΡΕ ΜΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ
13:38
Mike80 : Και στους τέσσερις τελικούς ή ομάδα που ήταν μπροστά στην πρώτη περίοδο νίκησε. Τι σχολιάζετε σε αυτό;
13:39
Mike80 : Αυτό είναι ένα στοιχείο που ελάχιστοι έχουν δώσει σημασία και ίσως το έχουμε υποτιμήσει... Εστω κι αν δεν θεωρώ ότι ένα ματς μπορεί να κριθεί στο πρώτο δεκάλεπτο.
13:43
Όπως βλέπεις Maria, τα περνάμε ακόμα κι αυτά τα μηνύματα. Σαν το δικό σου. Εμπρηστικό, προσβλητικό και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Αν υπάρχουν τόσοι Ολυμπιακοί που βράζουν για την αδικία και την στάση των δημοσιογράφων, τότε επίτρεψέ μου να σου πω ότι υπάρχουν άλλοι τόσοι Ολυμπιακοί που βράζουν λόγω των ακραίων αντιδράσεων όπως η δική σου. Ο φίλος που αναφέρω στο άρθρο μου, είναι οργανωμένος οπαδός.
13:44
DIonyshs : Re mas doyleyete? Ta bhmata toy Lasme ta eide kaneis? To anyparkto faoul sto matsioulis to eide kaneis?, to kalathi tou perperoglou to eide kaneis? to xylo sthn amyna tou pao to eide kaneis? to katahra epithetiko tou gist sto petway to eide kaneis? o printezhs gia na akeni prospatheia ebgaze aima, ola ayta eina mikra lathakia anousia? As mas pei kapoios...
13:45
νικολας : Τασο, γιατι, γιατι, γιατι, παιδια με τοσο ταλεντο (Παπας, Γιανκοβιτς), να αραχνιαζουν στον παγκο; Ο Γιανκοβιτς που σε 6' εκανε τα παντα, δεν ξαναμπηκε στο β' ημιχρονο; Θεωρησε ο Φρανκι οτι εδωσε οτι δεν ειχε να δωσει;
13:45
Νικόλα, ο Αλβέρτης πίστεψε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πλέον υποψιασμένος. Όντως τα σουτ που πήρε ο Γιάνκοβιτς ήταν αμαρκάριστα. Δεν τον περίμενε ο Ολυμπιακός. Ο Αλβέρτης έκανε το τρικ, αλλά γενικά θα ζήσει και θα πεθάνει με τους πιο μεγάλους, τους πιο έμπειρους.
13:49
Thomas-Arnhem/Ollandia : Cherete, ipostirizo ton OSFP apo tis meres tou trelo-Scurry kai 20 chronia sto exoteriko akomi trelamenos. Omos ola auta per dietisias einai ilithiotites. O OSFP aftoktonise kai bravo ston Vazelo pou edeixe oti echi @@@@! Apomenei na deixoume tin terarti oti ta dika mas einai megalitera. Ean chasoume o PAO einai dikaiotatos protathlitis.
13:50
Thomas-Arnhem/Ollandia : Ζεις 20 χρόνια στο εξωτερικό, γι αυτό και έχεις διαφορετική νοοτροπία.
13:51
Διονύση, επαναλαμβάνω. Άσε τους "αντικειμενικούς" και τους ουδέτερους στην άκρη. Πως είναι δυνατόν 10-15 ρεπόρτερ Ολυμπιακού να λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα ("δεν φταίει η διαιτησία"); Είναι συνεννοημένοι; Είναι μέρος της συνωμοσίας; Εξαρτώνται με κάποιο τρόπο απ' τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού; 
Θα σου πω τι έγινε: Όλοι είδαν το ίδιο πράγμα και αυτό ακριβώς έγραψαν. Μια κακή διαιτησία, η οποία όμως δεν έκρινε το αποτέλεσμα. Ή εν πάση περιπτώσει ήταν τόσο κακός ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την κρίση τους, που όλα σκεπάστηκαν κάτω απ' αυτό. 
13:51
Τσορι Ντομίνγκεζ : Δεν ντρέπεστε να έχετε στη συζητηση άνθρωπο που έχει κάνει μία από τις πιο εμετικές περιγραφές ποδοσφαιρικού αγώνα.... Ντροπή για ενα αντικειμενικό σαιτ σαν το contra!
13:52
Ηλιας : καλησπερα σας...θεωρειτε οτι ο ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα ναι η οχι και γιατι...προσωπικα θεωρω πως ειναι αφου μεχρι στιγμης εχει κανει 3 καλα παιχνιδια στην σειρα ενω ο παο ενα...ο παο ειναι πιο τυχερος θεωρω..ευχαριστω
13:53
Τσόρι Ντομίνγκεζ, εγώ ξέρω ότι όταν ο Μαγουλάς μιλάει για μπάσκετ - παρά την μούρλα του, η οποία αν τον ήξερες προσωπικά θα καταλάβαινες αμέσως ότι είναι... διασκεδαστική - μιλάει σοβαρά και λέει τις δικές του αλήθειες. Άσε λοιπόν τον Τσόρι στην άκρη και δες το μπάσκετ μονάχα και τα σχόλια του Τάσου επ' αυτού. 
13:54
Γιώργος : Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν χρησιμοποιείται ο Παππάς;Χειρότερος στην άμυνα, στο σουτ, στa drive, στις δυνάμεις από τον Κάρυ είναι δυνατόν να είναι. ΓΙα τουν Ουκιτς υπάρχει το ελαφρυντικό ότι προσπαθεί στην άμυνα. Έλεος πια, βάλτε τον να δείξει ότι δεν μπορεί. Βαρέθηκα να βλέπω πρωην αθλητές να ιδρωκωπάνε..
13:54
Ηλιας : Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος ή μάλλον ο Παναθηναϊκός χειρότερος. Η ουσία όμως είναι ότι φαβορί για τον τίτλο ξανάγινε ο Παναθηναϊκός. Αρα αυτό πρέπει να προβληματίζει τον Ολυμπιακό...
13:58
Andreas : Κε Καβαλιερατο γιατι απομονωνετε τις φασεις του οσφπ και δεν λετε τιπτοε για τον Παναθηναικο και τις δικες του;πχ του περπε με το ταμπλο ειναι στο 3ο δεκαλεπτο και του ΠΑΟ οι περισσοτερες στο 4ο
13:59
Andreas :  Ποιες φάσεις έχω απομονώσει ακριβώς; Δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις;
13:59
Γιώργο, όσον αφορά τον Παππά, χθες είδαμε το εξής:
Στον ρόλο που θεωρητικά περιμένεις ότι ταιριάζει γάντι σε αυτόν, χρησιμοποιήθηκε ο Γιάνκοβιτς. Στην ουσία έπαιξε σαν δημιουργός, έστησε δύο πικ & ρολ, τρύπησε δύο φορές την άμυνα με ντρίπλα σε πρώτο χρόνο και γενικότερα πήρε καλό βαθμό.
Λέγαμε ότι ο Αλβέρτης δεν άλλαξε πράγματα. Κι όμως, το έκανε. Έβγαλε τον Ράιτ απ' το ροτέισιον και έβαλε τον Γιάνκοβιτς. Ως "τεσσάρι" στον τρίτο αγώνα, ως γκαρντ χθες. Και ο Βλάντο τον δικαίωσε, δείχνοντας παράλληλα πόσο πολυδιάστατο είναι το ταλέντο του. 
Όσο για το ερώτημα "γιατί ο Βλάντο κι όχι ο Παππάς, ή και οι δύο", προφανώς ο προπονητής εμπιστεύτηκε τον πιο έτοιμο πνευματικά. 
14:00
χρηστος : καλησπέρα!θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα πάει με την ψυχολογία στα τάρταρα στο ΟΑΚΑ και θα πνιγεί πάλι σε μία κουταλιά νερό.συμφωνείτε??
14:00
νικολας : Τασο, γιατι, γιατι, γιατι, παιδια με τοσο ταλεντο (Παπας, Γιανκοβιτς), να αραχνιαζουν στον παγκο; Ο Γιανκοβιτς που σε 6' εκανε τα παντα, δεν ξαναμπηκε στο β' ημιχρονο; Θεωρησε ο Φρανκι οτι εδωσε οτι δεν ειχε να δωσει;
14:01
Νικόλα ο Γιάνκοβιτς έπαιξε 8 λεπτά και ήταν άκρως αποδοτικός. Αυτό αποφάσισε ο προπονητής και είδες ότι βγήκε σωστό. Άρα οφείλουμε να εμπιστευτούμε την κρίση του. 
14:01
χρηστος : Η ψυχολογία θα αλλάξει μέχρι την Τετάρτη, αυτοί οι τελικοί μας έχουν δείξει πως γίνονται διπλά και στους ελληνικούς τελικούς. Αν παίξει μπάσκετ ο Ολυμπιακός και είναι σωστά προετοιμασμένος για το αγωνιστικό κομμάτι, μπορεί να νικήσει ξανά.
14:02
Andreas : Δυστυχως για τις αδικες φωνες του οσφπ φερετε μεγαλ ευθυνη και εσεις οι δημοσιογραφοι οπου απομομωνετε 2 φασεις του οσφπ λες και ο Παναθηναικος δεν αδικθηκσε πουθενα,σας παρακαλω δλδ...
14:07
Ανδρέα, μην πάμε τώρα στο άλλο άκρο. Νομίζω ότι, τουλάχιστον σε αυτά τα δύο τελευταία παιχνίδια, η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιογράφων έχουν κρατήσει υψηλό επίπεδο. Επισήμαναν τα αγωνιστικά στοιχεία, κατέκριναν τον Δ. Γιαννακόπουλο για τις δηλώσεις του, είπαν και για τα λάθη των Αγγελόπουλων που έβαλαν στη μέση την Εθνική ομάδα, νομίζω ότι δεν άφησαν ασχολίαστο τίποτα.   
14:07
Και μια είδηση επί του πιεστηρίου. Ο Ολυμπιακός έδωσε εντολή στους παίκτες του να μην παραστούν στην σημερινή πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Νέων. Εχουν κληθεί Παπαπέτρου, Αγραβάνης και Χριστοδούλου.
14:11
kostas : Καλημερα και καλο μηνα!Εγω για μια φαση δεν ειμαι σιγουρος.Για το καλαθι και φαουλ του γκιστ!Ηταν οντως καλαθι και φαουλ ή ο πετγουεϊ ειχε προλαβει να στηθει(αρα επιθετικο)??
14:14
kostas : Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ο κανονισμός δεν λέει για το αν ο αμυντικός πρόλαβε να στηθεί ή όχι. Αν δηλαδή ο αμυντικός έχει στηθεί και ο επιθετικός πέσει στην πλάτη του ή τα πλευρά του, ο αμυντικός κάνει φάουλ. Το ζητούμενο είναι αν η σύγκρουση έχει γίνει στον κορμό του σώματος (δηλαδή στο στήθος) του Πέτγουεϊ ή όχι... Η αν ο Πέτγουεϊ κινείται προς τον Γκιστ και όχι ο Γκιστ προς τον Πέτγουεϊ. Όπως και να έχει, το περίεργο της φάσης είναι ότι ο Ολυμπιακός άφησε τον Γκιστ να διασχίσει όλο το γήπεδο και να φτάσει ως το λέι απ. Τραγικό.
14:16
Τα πράγματα είναι ήδη πέρα απ' τα όρια. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν πήγαν στην Εθνική Νέων. Δεν υπάρχει "ναι μεν, αλλά" σε τέτοιες περιπτώσεις. Διαφωνώ κάθετα με την απόφαση και επαναλαμβάνω. Η Εθνική είναι ευθύνη, όχι υποχρέωση. Και είναι πάνω απ' όλους. Βασιλακόπουλο, Αγγελόπουλους, Γιαννακόπουλους.  
14:17
niop : 1χανεις σε ολο το ματς 10+ και διαμαρτυρεσαι? 2 οι φασεις που αδικειται ειναι το κοψιμο που χτυπαει ταμπλο και στο τελος που δεν εχουν αποφασισει ακομα τι ηταν η τι θελουν βηματα η φαουλ 3 φαουλ πριντεζη στον καρυ 1ημιχρονο δεν δινεται γραμμη ο λασμε δεν παταει ποτε στο 2ημιχρονο βηματα στο τελος δεν κανει και φωναζουν κιολας. οταν κερδισαν τα δυο ματς δεν φωναζαν αλλα χτες γιατι το ειχαν σιγουρο ολοι τους ετσουξε. μπαρτζωκας πολυ λιγος και σαν προπονητης και σαν ανθρωπος που το μονο που ειπε χτες ηταν η διαιτησια και καθως τα ελεγε ετρεμε και ηταν πανικοβλητος. αγγελοπουλοι εκτος τοπου και χρονου αλλα ελεγαν τη μια αλλα την αλλη και αυτοι σε πανικο αλλα ειπαμε το ειχαν σιγουρο.
14:24
Niop, δεν αφήνεις κι εσύ στην άκρη τις ακραίες τοποθετήσεις; Τα "έτσουξε" και όλα αυτά σε τι ωφελούν; 
Το λέω κι ας παρεξηγηθώ: Υπάρχει μένος και προκατάληψη. Και στις δύο πλευρές. Ένα 24ωρο πριν τον τέταρτο τελικό της Δύσης, Σαν Αντόνιο-Θάντερ, δεν μέτρησε καλάθι σαν κι αυτό του Ολυμπιακού (είχε χτυπήσει η μπάλα στο ταμπλό) και μάλιστα όχι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο καθοριστικότερο σημείο του αγώνα. Δεν μίλησε ΚΑΝΕΙΣ!
Εδώ τι θα είχε γίνει; Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Αυτό που έχουμε κύριοι δεν είναι αθλητική κουλτούρα. Και ευτυχώς που υπάρχει και στα δύο στρατόπεδα μία μικρή (αλλά διόλου αμελητέα) μερίδα φιλάθλων, που λένε το εξής: σταματήστε επιτέλους να σφάζεστε και κοιτάξτε μονάχα το μπάσκετ. Δεν είναι κατάσταση αυτή.
14:24
Κωστακης! : στους φετινους τελικους ποιος ειναι καλυτερος? διαμαντιδης η σπανουλης? οχι απαραιτητα απο τους ποντους αλλα απο την ωριμοτητα και τις αποφασεις τους!
14:25
stamatis : kkalispera,eimai arwstos panathinaikos,to prwtathlima fetos omws san kaliteri omada to axizei o olympiakos,oso kai an me ponaei ayto.........tha mou peite vevaia ston agwna krinontai ola kai oxi sta logia,nai tha symfwnisw.den mporei na xanei o osfp mesa sto sef apo 6 paixtes tou pao.kai apo.an telika to parei o pao.fovamai oti tha epanapaftoun kai den tha allaxoun tipota,enw sxedon prepei na allaxoun ta panta.poia einai i gnwmi sas
14:25
Κωστακης! : Αυτό θα το δούμε την Τετάρτη το βράδυ. Όπως είναι 2-2 η σειρά, έτσι είναι και στην ισοπαλία η δική τους μονομαχία. Ο νικητής του πέμπτου τελικού τα παίρνει... όλα.
14:28
Σταμάτη, ανήκεις στην μικρή μερίδα που μπορεί ακόμα να βλέπει τα πράγματα με ψυχραιμία. Ο Ολυμπιακός πράγματι μπορεί να ξενακερδίσει στο ΟΑΚΑ, γιατί αγωνιστικά είναι καλύτερη ομάδα, στο καθαρό αγωνιστικό κομμάτι. Δεν θεωρώ όμως ότι αν εν τέλει επικρατήσει η ομάδα σου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει θα κρυφτούν κάτω απ' το χαλάκι. 
14:30
Δημήτρης : Περιμένετε το ΟΑΚΑ να είναι ζούγκλα τη τετάρτη ?? επίσης ο ολυμπιακός αξίζει το φετινό πρωτάθλημα και στο τέλος πιστεύω θα απονεμηθεί μπασκετική δικαιοσύνη (αν φυσικά επιτραπεί απο τους διαιτητές) και ο ολυμπιακός θα είναι ο πρωταθλητής...
14:30
SwedenPAO : De pisteuete oti oi Aggelopouloi prepei kai autoi na thmwrhthoun gia ta sxoleia tous xtes?
14:31
νικολας : Τασο, γιατι, γιατι, γιατι, παιδια με τοσο ταλεντο (Παπας, Γιανκοβιτς), να αραχνιαζουν στον παγκο; Ο Γιανκοβιτς που σε 6' εκανε τα παντα, δεν ξαναμπηκε στο β' ημιχρονο; Θεωρησε ο Φρανκι οτι εδωσε οτι δεν ειχε να δωσει;
14:32
Sweden PAO, δεν ξέρω ποια είναι η ερμηνεία που θα δώσουν τα αρμόδια όργανα, όμως οι Αγγελόπουλοι, μπορεί να διαφωνώ μαζί τους, όμως δεν χρησιμοποίησαν υβριστικούς χαρακτηρισμούς. 
14:32
Έκανε το προπονητικό τρυκ,είναι σαφές ότι ο Παναθηναϊκός προετοίμασε εξαιρετικά το παιχνίδι, αλλά στο τέλος θα ζήσει και θα πεθάνει με τους έμπειρους παίκτες του.
14:32
notis : Τασο, απευθύνομαι σε εσενα γιατί είσαι ο μόνος δημοσιογράφος που τα έχει βάλει ανοιχτά με τον Βασιλακόπουλο οπότε είμαι σίγουρος οτι καταλαβαίνεις για τι μιλάνε οι Αγγελόπουλοι. Πως κρίνεις την κίνηση των Αγγελόπουλων; Τι άλλο όπλο τους έχει μείνει σε ενα σύστημα που ελέγχεται απο τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος δεν κρίνεται απο κανέναν και υποστηρίζει μια ομάδα; Επίσης δεν καταλαβαίνω αυτό το "ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να μιλάει γιατί δεν έπαιξε καλα". Ούτε με την ΤΣΣΚΑ επαιζε καλα για 27' αλλα εκει του επιτρέψανε να το γυρισει. Και τέλος, μήπως οι διαιτητές σφυριξαν όπως σφυριξαν εχθές για να μην το "βρουν μπροστά τους";
14:33
Ηλιας : καλησπερα σας...θεωρειτε οτι ο ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα ναι η οχι και γιατι...προσωπικα θεωρω πως ειναι αφου μεχρι στιγμης εχει κανει 3 καλα παιχνιδια στην σειρα ενω ο παο ενα...ο παο ειναι πιο τυχερος θεωρω..ευχαριστω
14:33
Δημήτρης : Πρέπει να παραδεχθούμε ότι παρά τις όποιες ασχήμιες έχουν γίνει, σε γενικές γραμμές η κατάσταση και στα δύο γήπεδα είναι καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά σε τελικούς. Το ότι έχει γίνει από ένα μπρέικ αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Και θα μπορούσε να γίνει και στο πρώτο ματς. Όχι δεν περιμένω καμία "ζούγκλα" και θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει τις ελπίδες του για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
14:36
Η γνώμη μου είναι σαφής: αν κάποιος κρίνει ότι αδικείται, είναι προτιμότερο να αντιδρά θεσμικά παρά να αποδεικνύει πόσο...εύφλεκτα είναι τα καταστήματα των διαιτητών, οι φούρνοι, τα αυτοκίνητα κλπ. Από την στιγμή που αδικούνται,δικαιούνται να αντιδράσουν δημόσια και σύννομα. Το είχαν κάνει αν θυμάμαι σωστά και οι παίκτες της ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο το 2000. Για μένα οι εθνικές, δυστυχώς, έχουν καταντήσει τσιφλίκι ενός ανθρώπου και της παρέας του. Εννοείται ότι ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά και είναι ο βασικός λόγος. Άλλωστε δεν νομίζω ότι το πρόβλημα με τους διαιτητές το είχε ο Ολυμπιακός στο β μέρος.
14:36
καμπεας : καλησπερα...την γνωμη σας για την διαιτησια..τα τεχνικα,τα λαθη των ομαδων και μπουρου μπουρου τα γνωριζουμε..πειτε-ετσι για διαφορα-την γνωμη σας για τους διαιτητες ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ....
14:36
Ηλία, καθαρά αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα. Έχει περισσότερες λύσεις και μεγαλύτερη ποιότητα. Όμως τα μεγάλα παιχνίδια συνήθως κρίνονται κατά 80% πνευματικά και 20% αγωνιστικά. Περίμενες, με την εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, να μπει χθες τόσο αποφασισμένος; Το έκανε όμως..
14:38
σωκρατης : καλησπερα σπυρο. ποιοσ πιστευεισ οτι θα ειναι ο νικητης της τεταρτης
14:38
καμπεας : καλησπερα...την γνωμη σας για την διαιτησια..τα τεχνικα,τα λαθη των ομαδων και μπουρου μπουρου τα γνωριζουμε..πειτε-ετσι για διαφορα-την γνωμη σας για τους διαιτητες ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ....
14:39
σωκρατης : Ο Ολυμπιακός
14:39
Τρεις κακοί, φοβισμένοι άνθρωποι τα έκαναν θάλασσα στο πρώτο ημίχρονο. Συνήλθαν στο β'. Έχασαν τρεις τέσσερις χοντρές φάσεις σε αυτό το διάστημα. Ο Ολυμπιακός αν έπαιζε καλύτερα, αν έβαζε τα σουτ του, δεν θα γινόταν αυτή την κουβέντα. Άλλωστε θυμίζω ότι παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε 17-0 βολές στο β μέρος του τρίτου τελικού, ο Ολυμπιακός νίκησε  και δεν είπε τίποτε για την διαιτησία.
14:39
nickcheat : κύριε Μαγουλά: Παράλειψη που δεν ασχολήθηκατε με τη δήλωση Μπαρτζώκα ότι ο εκνευρισμός των παικτών δεν προέρχονταν από την "αγωνιστική" ψυχολογία (εννοώντας τη διαιτησία). Σ αυτό πρέπει να σταθεί όποιος έχει ασχοληθεί στη ζωή του με κάποιο άθλημα... ...που θα πει: 1. Σπανούλης και λοιποί διεθνείς: δεν έχουν τύχη να κερδίσουν σειρά με τον διορισμένο όσα χρόνια και να παίζουν 2. Τη διαφορά μπορούν να κάνουν παίκτες που δεν ξέρουν όπως Λοτζέσκι και Κόλινς. Οι συγκεκριμένοι δεν μπορούνε λόγω προσόντων. Κάποτε, βέβαια, είχαμε Κλέιζα, Τσίλντρες κα οι οποίοι μπορούσαν αλλά κι αυτοί δεν τα καταφέρανε. 3. Όταν έχουν επιτεθεί ακόμη και στον Πηλοϊδη (που κανονικά έπρεπε να χει πάρει μια κούπα σπίτι του) κι απειλούν την Πέμπτη, πώς να παίξουν οι έρμοι την Κυριακή. Τέλος, Πολύ σωστή και ακόμη πιο σωστά διατυπωμένη η απόφαση για την εθνική. Αμήν. Ας κατεβάσουμε Εθνική με γκρι να διδάξουμε στον πλανήτη πως κερδίζεις.
14:41
Κώστας : Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται,παύει να είναι σύμπτωση.Ο Σπανούλης από τότε που πήγε στον Ολυμπιακό δεν έχει αποτελέσει ποτέ βαρόμετρο της ομάδας του σε κάποια νίκη απέναντι στον Παναθηναικό.Είναι θέμα συμπλέγματος ή κάτι άλλο τρέχει;
14:43
Οι διαιτητές δεν νομίζω ότι επηρέασαν τον Σπανούλη να κάνει έρμπολ όταν γύρισε το παιχνίδι στο -6; Γενικά δεν είδα τους παίκτες ότι μέσα στο παρκέ ασχολούνταν με την διαιτησία. Περισσότερο Φώτσης και ο Μασιούλις γκρίνιαζαν. Το πρόβλημα του Ολυμπιακού θα είναι στο ΟΑΚΑ αν οι αθλητές του κοιτούν κάθε σφύριγμα ως δικαιολογία. Θυμίζω το 2012, στον 2ο τελικό όταν ο Διαμαντίδης είχε πατήσει γραμμή αλλά οι διαιτητές δεν το είδαν, ο Ίβκοβιτς φώναζε, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν ασχολήθηκαν και πήραν το πρωτάθλημα.
14:44
Νίκος_Βόρεια : Λυπάμαι για το Ελληνικό μπάσκετ, που πάντα και για όλα φταει η διαιτησία.Ας μαθουμε επιτέλους να χάνουμε αλλιως να μην κατεβουν οι ομάδες του χρόνου
14:44
γιωργος : Τελικα στην τελευταια φαση με τον διαμαντιδη ειναι φαουλ ή βηματα;ας αποφασισουν τι θελουν;οι μισοι λενε οτι επρεπε να δωθει φαουλ και οι αλλοι μισοι οτι ηταν βηματσ
14:44
Τρία φάουλ, που οδηγούν σε βήματα.
14:44
Κώστας : Ο Σπανούλης την Πέμπτη "καθάρισε" το ματς. Νομίζω ότι είναι μπασκετικό το θέμα και κάθε φορά είναι διαφορετικό. Το σίγουρο είναι ότι ο Σπανούλης παθαίνει κάτι όταν έχει μπροστά του τον Γκιστ... Είναι λάθος γενικά του Ολυμπιακού να κάνει το πικ με τον παίκτη που μαρκάρει ο Γκιστ ή ο Λάσμε... Για να κάνουμε μια μπασκετική ανάλυση, ο Ολυμπιακός πρέπει να αφήσει τον Σπανούλη να πάει στο 1 εναντίον 1 με περιφερειακό και πολύ περισσότερο με τον Διαμαντίδη. Οσο θα έχει μπροστά του τον Λάσμε ή τον Γκιστ, θα έχει πρόβλημα, με ελάχιστες εξαιρέσεις.
14:44
jim13 : Οσο και να τον κρύβεται τον Μαγουλά με τον σκριν δεν φαίνεται πιο αδύνατοσ
14:44
takaros : kalispera paidia...xtes eida enan polu kako mantzari gia ton olumpuako kai eixan akoustei kati dimosieumata oti tha er8ei ston panathinaiko!!!lete na paizei kapio rolo to x8esino tou paixnidi??
14:45
Δεν κρίνεται χθες, έπαιξε οκτώ λεπτά λόγω φάουλ. Πολύ καλός στα δύο προηγούμενα, άρα...
14:45
MIXALHS : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΕΡΗΣΕ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΑΙΚΟ ΣΥΝ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΣ 3 ΒΟΛΕΣ. Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΟΥΤΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΜΟΛΙΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΕΔΙΝΑΝ ΦΑΟΥΛ ΓΙΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ. ΕΛΕΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.
14:45
κυριακή : Καλησπέρα Ομολογουμένως όλοι ακόμη και οι Παναθηναϊκοι πίστευαν πως εύκολα ή δύσκολα χθες ο Ολυμπιακός θα κατακτούσε το πρωτάθλημα αλλά οι παίκτες με τα πράσινα μας διέψευσαν. Συγχαρητήρια λοιπόν σε αυτούς τους παίκτες και συγνώμη που τους είχαμε ξεγράψει. Εμένα όμως αυτό που με απασχολεί είναι το μέτα. Μη μια ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος κρύψει τα προβλήματα και η διοίκηση δεν πάρει τις σωστές αποφάσεις για το ρόστερ της ομάδας. Υ.Σ Πραγματικά λυπάμαι που χρησιμοποιείται η εθνική ως μέσο εκβιασμού προς τον Βασιλακόπουλο. Και αυτό που είπαν οι Αγγελόπουλοι πως η μη συμμετοχή των παικτών στην εθνική δεν σχετίζεται με τη κακή κατά αυτούς διαιτήσια απέναντι στον οσφπ αλλά με την ασφάλεια των παικτών δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι
14:46
giwrgos13 : εχω να πω εσεις οι ολυμπιακοι που συνεχεια λετε για διαιτησια σε καθε χαμενο αγωνα σας να σταματησετε και να δειτε την ομαδα σας...σταματηστε να κλαιτε γιατι και εμεις εχουμαι παραπονα αλλα δεν καθομαστε να επιλουμαι πψς δεν θα στειλουμαι παικτες στην εθνικη αυτα ειναι τραγικα πραγματα!! οταν εχεις εναν σπανουλη με 1 ποντο απλα δεν μιλας!! χανεις και δεν εμπλεκεις διατησεις και αλλα χιλια πραγματα
14:46
ΚΩΣΤΑΣ4 : Την Πεμπτη οι Παναθηναικοι εκραζαν τον Γιαννακοπουλο για τις απαραδεκτες δηλωσεις του, χθες οι Ολυμπιακοι ζητωκραυγαζαν για τους προεδρους που δειχνουν οτι θεωρουν την Εθνικη τσιφλικι τους. Υ.Γ. Ποιοτικα γυρισαμε σε εποχες ΠΑΟΚΑΡΑΣ-Αρη
14:47
Ελπίζω να μην εννοείς αγωνιστικά.Διότι θα αντάλλασα όλους τους τελικούς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού την τελευταία διετία, με ένα Άρης-ΠΑΟΚ, στα τέλη των 80ς.
14:48
bill13 : Καλησπέρα σας.Μπορέιτε να μας εξηγησετε γιατι ο παπας δεν παιζει απο την στιγμη που εχει αποδειξει οτι μπορει να τα καταφερει;;πχ Γιανκοβιτς
14:48
Θεόφιλος Τουλούζη : Kalispera sas. Eilikrina exw varethei na tsakonomai me tous filous mou gia diaitisia..kathomaste kai analuoume mia pros mia tis faseis..vgainei teliko skor 15-17 i kapou ekei..gia ola auta ftaine ksekathara oi 3 proedroi.Polles fores apantw stous filous mou na katsoun na doun tous agones sto NBA kai na doun ekei egklimata diaititika!! alla oxi edw sti mizeria mas na poulisoume fullades...Ante na erthei i epoxi Stern stin Ellada kai tin europi, milas paragonta? plirwne!! YG. mpravo sto polu oraio kai tolmiro eksofullo tou "Fos". Exoume katantisei na leme mpravo sta kala kai autonohta... YG2: Katw ta xeria apo tin ethniki!! YG3: suggnomi gia ta greeklish eimai eksoteriko me kseno pliktrologio..
14:49
Δεν θέλει ο Αλβέρτης να βγάλει τον Διαμαντίδη, και οι άλλοι του γκαρντ παίζουν δυνατή άμυνα.
14:49
Κωστακης! : στους φετινους τελικους ποιος ειναι καλυτερος? διαμαντιδης η σπανουλης? οχι απαραιτητα απο τους ποντους αλλα απο την ωριμοτητα και τις αποφασεις τους!
14:49
Θεόφιλος Τουλούζη : Στην Ευρωλίγκα και στο ΝΒΑ γίνονται και χειρότερα λάθη, αλλά κανείς δεν ασχολείται τόσο πολύ με τη διαιτησία. Ακόμα και στο φάιναλ φορ είδαμε πολλά λάθη...
14:50
Αυτή την στιγμή είναι στο 1-1. Ο Σπανούλης τον τρίτο, ο Διαμαντίδης τον τέταρτο. Όποιος πάρει τον πέμπτο...
14:50
βασιλης : μήπως κάποια στιγμή πρέπει εκεί στον Πειραιά να βάλουν το καφαλι κάτω και αν αφήσουν τις δικαιολογίες ..... κάτι σχετικό με προπονητή και μεταγραφικά στον παναθηναϊκό ξέρουμε ???
14:51
Υπάρχουν πολλές υποψηφιότητες, αλλά το έχω ξαναπεί, ότι η λύση Αλβέρτη με Μανωλόπουλο-Πρίφτη, δεν είναι κακή.
14:51
Καμπέα, τα είπαμε. Ο Παναγιώτου ήταν κακός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο τελευταίο 10λεπτο δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα απ' την τελευταία φάση. Το έχω ήδη γράψει 20 φορές. Για μένα, ο Ολυμπιακός έχει δικαίως παράπονα, τα οποία όμως δεν είναι αρκετά για να καλύψουν την αγωνιστική του εικόνα. 
Νομίζω επιπλέον ότι ξεχνάμε το εξής: ο Ολυμπιακός σούταρε τρίποντο για την ισοφάριση με τον Σλούκα. Για μπάσκετ θα μιλήσουμε; Ο Αλβέρτης φάνηκε απ' την αντίδρασή του ότι είχε δώσει εντολή για φάουλ και μετά βεβαίως τραβάει τα μαλλιά του. 
Ξαναπάμε στην διαιτησία. κανένα σφύριγμα ή μη σφύριγμα, πλην της τελευταίας φάσης που έχει τη σημασία της, δεν ψαλίδισε τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για ανατροπή. Και ήταν πολλές, με δεδομένο ότι η διαφορά ήταν μεγάλη. 
Ξέρετε ότι δεν μου αρέσουν οι συζητήσεις για την διαιτησία, όμως θα προσπαθήσω έστω μία φορά να μιλήσω την γλώσσα σας: όταν ο διαιτητής θέλει να σε τελειώσει, να σου αφαιρέσει κάθε πιθανότητα ανατροπής σε ένα παιχνίδι που η διαφορά φτάνει και τους 14 πόντους, δεν αφήνει τα πράγματα να φτάσουν στο σουτ του Σλούκα και στις υπόλοιπες τελευταίες κρίσιμες κατοχές. Το έχει καθαρίσει νωρίτερα. Αυτά για την διαιτησία...
14:51
nasos7 : καλημέρες. απγοητευμένος από χτες δεν μπορώ να ησυχάσω ακόμα. δε φταίνε οι διαιτητές αλλά ειναι προκλητικοί ειδικά στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. για ποιο λόγο γίνεται αυτό κάθε φορά?αν ο καιμακογλου κατηφορίσει στον πειραία θα υπολογίζεται σαν 3 ή σαν 4?χωράει με περπερογλου λοτζεσκι και παπαπέτρου στην ιδια 12 αδα?
14:51
nasos7 : καλημέρες. απγοητευμένος από χτες δεν μπορώ να ησυχάσω ακόμα. δε φταίνε οι διαιτητές αλλά ειναι προκλητικοί ειδικά στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. για ποιο λόγο γίνεται αυτό κάθε φορά?αν ο καιμακογλου κατηφορίσει στον πειραία θα υπολογίζεται σαν 3 ή σαν 4?χωράει με περπερογλου λοτζεσκι και παπαπέτρου στην ιδια 12 αδα?
14:52
Ο Παπαπέτρου φαίνεται ότι σε αυτά τα σκληρά παιχνίδια θα μπορούσε να πάρει πρόταση.
14:52
Κώστας : Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται,παύει να είναι σύμπτωση.Ο Σπανούλης από τότε που πήγε στον Ολυμπιακό δεν έχει αποτελέσει ποτέ βαρόμετρο της ομάδας του σε κάποια νίκη απέναντι στον Παναθηναικό.Είναι θέμα συμπλέγματος ή κάτι άλλο τρέχει;
14:53
nasos7 : καλημέρες. απγοητευμένος από χτες δεν μπορώ να ησυχάσω ακόμα. δε φταίνε οι διαιτητές αλλά ειναι προκλητικοί ειδικά στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. για ποιο λόγο γίνεται αυτό κάθε φορά?αν ο καιμακογλου κατηφορίσει στον πειραία θα υπολογίζεται σαν 3 ή σαν 4?χωράει με περπερογλου λοτζεσκι και παπαπέτρου στην ιδια 12 αδα?
14:53
Πρώτα είναι θέμα της άμυνας του Παναθηναϊκού και μετά της πίεσης που έχει για να κερδίσει την τέως ομάδας του.
14:53
tasos 77 : Οι καλοι αγγελοπουλοι και ο κακος τρακης!για τον μπαρτζωκα ...τι να πει κανεις...ψαχνει απο πριν δικαιολογιες...θα τιμωρηθουν ποτε για ολα τα ανυποστατα που ξεστομιζουν καθε τοσο?Ερ. θα αντεξει ο παο να παιξει με 4 παιχτες εναν ακομα τελικο η θα σκασει οπως με την τσκα στον 5ο αγωνα?
14:53
Νάσο, για διαιτησία είπαμε πολλά. Ο Καϊμακόγλου είναι καθαρό "4". Εννοείται ότι χωράει με Πέρπε, Λοτζέσκι και Παπαπέτρου. Ο Στράτος είναι 3 και λίγο 4, ο Λοτζέσκι 3 και 2 και ο Παπαπέτρου ο ορισμός του 3. 
14:54
ΚΩΣΤΑΣ4 : Την Πεμπτη οι Παναθηναικοι εκραζαν τον Γιαννακοπουλο για τις απαραδεκτες δηλωσεις του, χθες οι Ολυμπιακοι ζητωκραυγαζαν για τους προεδρους που δειχνουν οτι θεωρουν την Εθνικη τσιφλικι τους. Υ.Γ. Ποιοτικα γυρισαμε σε εποχες ΠΑΟΚΑΡΑΣ-Αρη
14:55
nasos7 : Δεν είναι ώρα ούτε για μεταγραφολογία, ούτε βέβαια θεωρώ πιθανό να επιστρέψει ο Καϊμακόγλου στην Ελλάδα. Όπως και έχει, σε όποια ομάδα παίζει υπολογίζεται πρώτα στο "4" και σε ειδικές καταστάσεις στο "3".
14:55
Ένα παιχνίδι, όλη η χρονιά. Δεν υπάρχει κούραση. Ο προπονητής για μένα, ο οποιοσδήποτε, έχει κάθε δικαίωμα να λέει την γνώμη του και οφείλει να το κάνει δημόσια. Από το ...γράψτε ότι είδατε, είναι καλύτερο ότι ο Μπαρτζώκας λέει την γνώμη του συγκεκριμένα.
14:55
Δημήτρης : Περιμένετε το ΟΑΚΑ να είναι ζούγκλα τη τετάρτη ?? επίσης ο ολυμπιακός αξίζει το φετινό πρωτάθλημα και στο τέλος πιστεύω θα απονεμηθεί μπασκετική δικαιοσύνη (αν φυσικά επιτραπεί απο τους διαιτητές) και ο ολυμπιακός θα είναι ο πρωταθλητής...
14:56
Αν είναι ζούγκλα, αυτό θα είναι σε βάρος του Παναθηναϊκού. Θυμίζω ότι χθες, μόλις ο Ολυμπιακός πήγε στους έξι και είχε το μομέντουμ άρχισαν τα ...ΑΤΙΑ, και πέρασαν πέντε λεπτά να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Μπράβο στην πλειοψηφία του κόσμου στο ΣΕΦ που τους αποδοκίμασε.
14:56
Παναγιώτης : ο συγκεκριμένος παναθηναικός του αρτζι είναι φτιαγμένος έτσι που όταν είναι πλήρης είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο πολύ δύσκολα χάνει απο τον ολυμπιακό.με τον γκιστ να πατάει καλά,ακόμη και χωρίς τον περσινό ουκιτς ο κομπλεξαρισμένος ολυμπιακός του οακα δεν έχει τύχη.θα ήθελα και την αποψή σας.ευχαριστώ
14:57
Δαμιανος : Την τεταρτη εφοσον το κερδισει ο παο θα ακολουθησει κ φιεστα ή θα γινει οπως περυσι αλλη μερα;
14:57
nasos7 : η ολυμπιακάρα έχει αποδείξει τα τελευταία 3 χρόνια ότι όταν παίζει με την πλάτη στο τοίχο και τα παιχνίδια είναι do or die συνήθως βγάζει μαχητικότητα και τα παίρνει. ειδικα στην ευρωλιγκα. ας ελπίσουμε το ιδιο να γινει και στο ΟΑΚΑ
14:58
Δημήτρης : Περιμένετε το ΟΑΚΑ να είναι ζούγκλα τη τετάρτη ?? επίσης ο ολυμπιακός αξίζει το φετινό πρωτάθλημα και στο τέλος πιστεύω θα απονεμηθεί μπασκετική δικαιοσύνη (αν φυσικά επιτραπεί απο τους διαιτητές) και ο ολυμπιακός θα είναι ο πρωταθλητής...
14:58
TEO 13 : ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ??ΑΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΟΥΤΑΡΑΜΕ ΟΛΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΒΟΛΕΣ ΕΣΕΙΣ ΣΟΥΤΑΡΑΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ Κ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΧΤΕΣ ΠΑΛΙ ΕΧΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ??ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ??ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ????ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 10 ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΔΙΚΗΘΗΚΑΜΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 2 ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΦΝΩΑΖΕΤΕ ΣΤΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΕΡΠΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΔ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΤΕ??ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΒΗΜΑΤΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΠΑΛΙ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΤΕ....ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ Κ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΣΕΙΣ Μ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ
14:58
ανδρεας : πειτε μας λιγο παλι αυτα που λετε απο χθες, με ποστ οριεντιτ, φειντ (νταν)αγουει , αισολεισον τρακ και μπαρμπουτσαλα, και μην μας πειτε για τα 10 σφυριγματα που πηρε ο παο στο 1ο ημιχρονο, οταν εκτισε και ψυχολογια, ή για την διαφορετικη διαιτητικη αντιμετωπιση τοσο στην αμυνα πανω στην μπαλα, οσο και μακρια απο αυτην. υπο το φοβο του πολιτικαλ κορεκτ, του ιντερνετικου τρολαρισματος δεν λετε τιποτα κυριοι. και αν εσεις φοβαστε να γραψεται στο λαπτοπ, ο κοραξ να μην φοβαται να σφυριξει?
14:58
Andreas : το τραγικο ειναι οτι αρκετοι εχουν...ποδφσφαιροποιησει το μπασκετ με αλλους κανονες και λογικες,μετα απαιτουμε να μαθουν και το αθλημα.τι σχεση εχει το 20 βαθμοι στο ποδοσφαιρο με το μπασκετ;
14:59
Λεωνίδας : είναι δυνατόν τόσα χρόνια οι παράγοντες του ολυμπιακού να έχουν παράπονα και ο κύριος Βασιλακόπουλος να κάθεται καρεκλοκένταυρα στην θέση του στα 80+? Δεν είναι ένα θέμα που αξίζει να θιχτεί από τους ρεπόρτερ? πχ στην μπάλα ο Γκαγκάτσης δεχόταν καθημερινή κριτική.. Στο μπάσκετ τίποτα.. Υπάρχουν και δηλώσεις του προέδρου του Πανιωνίου εναντίον της ΕΟΚ.. Τόσο δύσκολο είναι να γίνει αλλαγή διοίκησης και αλλαγή διαιτητών? Δν βγαίνουν νέα ταλέντα από τις σχολές διαιτησίας? Ευχαριστώ εκ των προτέτων για τις όποιες απαντήσεις..
14:59
nasos7 : Δεν είναι απόλυτο ότι κερδίζει, αλλά βγάζει μαχητικότητα. Γι αυτό και κανείς δεν μπορεί να τον ξεγράψει κι ας είναι στο καναβάτσο. Όπως ήταν πριν από το ματς στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός.
15:00
Δημήτρη, δεν ξέρω αν το ΟΑΚΑ θα είναι ζούγκλα την Τετάρτη, αλλά το κλίμα είναι πλέον βαρύ. Πέρα πάντως απ' τα όσα συνέβησαν με πρωταγωνιστή τον Δ. Γιαννακόπουλο, την περασμένη Πέμπτη όλα ήταν εξαιρετικά. Το είπαν και οι Αγγελόπουλοι. 
15:01
Είναι αδύνατον να αλλάξει. Ακόμα και  όταν ...φύγει, πάλι αυτός θα βγαίνει από κεκτημένη ταχύτητα. Δυστυχώς το μπάσκετ δεν έχει την...πίεση και τις ομάδες που θα τον τελείωναν, όπως έγινε στα 90ς. Χωρίς Άρη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, δεν μπορεί να γίνει τίποτε. Ο Πανιώνιος παλεύει αλλά είναι μόνος. Οι αιώνιοι; Το μικροσυμφέρον.  Να ξέρεις ότι οι καλύτεροι διαιτητές είναι οι μη διεθνείς, αλλά μην τους περιμένεις. Θα έπρεπε το μπάσκετ να έχει επαγγελματική διαιτησία, ανεξάρτητη από την ΕΟΚ.
15:01
nasos7 : η ολυμπιακάρα έχει αποδείξει τα τελευταία 3 χρόνια ότι όταν παίζει με την πλάτη στο τοίχο και τα παιχνίδια είναι do or die συνήθως βγάζει μαχητικότητα και τα παίρνει. ειδικα στην ευρωλιγκα. ας ελπίσουμε το ιδιο να γινει και στο ΟΑΚΑ
15:01
kat.7 : Σπυρο εχεις δικαιο οποιος δεν παιζει ειναι ο κορυφαιος αλλα γιατι πηρε σερμαντινι και δεν πηρε τον Μπομπι Μπραουν σε τετοια ματς οπως το χτεσινο που κολλησε ο Αρχηγος θα μπορουσε ευκολα να ξεμπλοκαρει η ομαδα.Και για τον Παο περιμενα ναπαιξει καλα ενας παιχτης εκπληξη καλα περιμενα το Παππα αλλα ηταν ο Γιανκοβιτς.Θυμαμαι πριν χρονια σε εναν πεμπτο τελικοειχε κανει το ιδιο ο ομπραν. με τον παπανικολαου που απο κει που δεν επαιζε εβαλε 20ποντους
15:02
Mpampis : Βαρεθήκαμε να ακούμε τόσα χρόνια τον Ολυμπιακό να κλαίγεται για τη διαιτησία. Η καλύτερη ομάδα σε συλλογικό επίπεδο όλων των εποχών στην Ελλάδα με 6 ευρωπαϊκά δεν είχε ποτέ ανάγκη τη διαιτησία. Και όλα τα πρωταθλήματα είναι πεντακάθαρα, όχι όπως στο ποδόσφαιρο που υπάρχει αποδεδειγμένη παράγκα.
15:02
Καμμία αυτοκρατορία, Άρη, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, δεν κτίστηκε με λουλούδια. Ούτε μία.
15:02
Πετρος : Οταν ο οσφπ πηρε το 2012 πρωταθλημα και 2 κυπελλα και 2 ευρωπαικα τοτε ηταν καλες οι διαιτησιες;στις βολες προηγειται ο οσφπ στατιστικα ολα αυτα τα χρονια και ακομα φωναζει...
15:02
πανος13 : Μονο ο ολυμπιακος επηρεαστηκε απο τη διαιτησια;; Τα βηματα του λασμε που δεν ηταν φαουλ του λοτζεσκι στον λασμε κατω απο το καλαθι το τριτο φαουλ του λασμε δεν υπαρχει και οσο για τις διαμαρτυριες του οσφπ περα απο το παρατυπο κοψιμο του λασμε δεν βλεπω κατι αλλο δεν υπαρχουν βηματα του 3D συμφωνειτε;;
15:03
George7 : Όλοι μιλάμε για γραφικότητες, οι Παναθηναικοί για τους Αγγελόπουλους, και οι Ολυμπυιακοί για τον Γιαννακόπουλο. Την ίδια στιγμή που η σειρά των τελικών είναι "φτωχή" απο μπασκετικής πλευράς. Κι εδώ είναι που πιστεύω πόσο "αχρείαστα" είναι κάτυι ρεπορτάζ τύπου "Η χειραψία των Αγγελλόπουλων με τον γιανακόπουλο", "Οι αγκαλίτσες του Σαβίδη με τον Αλαφούζο" κτλ. Δηλαδή αν το πάρει ο ΠΑΟ την Τετάρτη ή ο Ολυμπιακός...κατα τη γνώμη σας πρέπει να πανηγυριστεί; Αυτές οι ομάδες νοσούν. Και απο αγωνιστικής πλευράς και απο ψυχολογικής. Και μεγάλο μερίδιο φέρουν εκείνοι, που φωναζουν στα μικρόφωνα λέγοντας οτι "μαζεύουν" τους παιχτες απο εθνική, είτε οτι δεν το ξανακάνουν χωρίς προφυλακτικό. Άρρωστα πραγματα παιδιά.
15:03
andreas : Αν και ολυμπιακός το έβλεπα τόσο πολύ το χτεσινό να έρχεται που προτίμησα να πάω για ψάρεμα από το να κάτσω να πάθω πάλι εγκεφαλικά...Αυτή η δυναμική υπεροχής που έχει δημιουργήσει ο ΠΑΟ απέναντί μας όλα αυτά τα χρόνια δεν νομίζω να υπάρχει κάτι ανάλογο ανάμεσα σε αιωνίους σε όλη την Ευρώπη σε οποιοδήποτε άθλημα. Παρεπιπτόντως ωραίο δημοσιογραφικό θέμα για ψάξιμο!! Ο Παο παίζει με τον αυτόματο πιλότο του Ζέλικο με τον 3D στα 34 του. Φανταστείτε να ήταν εδώ ο Ζέλικο και ο 3D νεότερος. Με swift θα είχε τελειώσει η σειρά. Κατά τη γνώμη μου το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ψυχολογικό και δεν ξέρω ποιο μπορεί να είναι το γιατρικό. Αν χάσουμε και αυτό το πρωτάθλημα ειλικρινά δεν ξέρω πότε θα σηκώσουμε κεφάλι στο μπάσκετ. Τα περί διαιτησίας τα ακούω βερεσέ...
15:04
Προσωπική μου αποτυχία το κείμενο πριν από ενάμισυ χρόνο, που έλεγα πόσο ελπιδοφόρα ήταν η χειραψία τους. Mea culpa.
15:04
giorgos : μεγαλο φταιξιμο εχετε οι δημησιογραφοι για την ενταση που δημιουργηται βγαζεται πριν τον αγωνα αρθο που λεει εχουμε πρωταθλητη παει ο κοσμος του ολυμπιακου ετοιμος για κουπα εσεις κανετε κακο στο μπασκετ και δεν ειναι κανενας το φαβορι κοροιδεβεται τον κοσμο και τον ευτο σας υπαρχετε για να κρυβεται ολες της βρομιες που γινονται πισω απο τα αθληματα(οι περισοτεροι τουλαχιστον)
15:05
Αν μιλάς για το άρθρο μου στο contra.gr, ο τίτλος ήταν σήμερα έχουμε πρωταθλητή και το κείμενο έλεγε ότι ο νικητής του αγώνα, ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ, παίρνει την κούπα. Πέραν του προφανούς, εξηγούσα γιατί το...παίρνει ο Παναθηναϊκός αν γυρίσει την σειρά.
15:05
Αρης Πατρα : μια ερωτηση στον Τασο οσον αφορα τα σχολια του εγγελοπουλου για τον βασιλακοπουλο!!! Δικιο δεν εχει???
15:06
andreas : Αυτός ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς. Είναι μια ομάδα που κτίστηκε από τον Πεδουλάκη με τη λογική να μπορεί να αντιμετωπίσει και να νικήσει τον Ολυμπιακό. Σε αυτό τα καταφέρνει μια χαρά, όμως δεν φτάνει για να προχωρήσει και στην Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να πάρει το πρωτάθλημα και πέρυσι και φέτος, αλλά στο πιο καθοριστικό σημείο δεν ήταν έτοιμος. Αν χάσει και φέτος τον τίτλο, τελικά δεν θα τον έχει χάσει στο ΟΑΚΑ, αλλά στο ΣΕΦ... Δύο ήττες πέρυσι, μία φέτος.
15:06
Δεν γίνεται αυτοί οι τόσο ισχυροί παράγοντες, τόσα χρόνια να μην έχουν βρει λύση σε αυτό που τονίζουν οι ίδιοι ως πρόβλημα. Λύση ξεκάθαρη κι έντιμη, χωρίς άλλες ατραπούς.
15:06
andreas : Αν και ολυμπιακός το έβλεπα τόσο πολύ το χτεσινό να έρχεται που προτίμησα να πάω για ψάρεμα από το να κάτσω να πάθω πάλι εγκεφαλικά...Αυτή η δυναμική υπεροχής που έχει δημιουργήσει ο ΠΑΟ απέναντί μας όλα αυτά τα χρόνια δεν νομίζω να υπάρχει κάτι ανάλογο ανάμεσα σε αιωνίους σε όλη την Ευρώπη σε οποιοδήποτε άθλημα. Παρεπιπτόντως ωραίο δημοσιογραφικό θέμα για ψάξιμο!! Ο Παο παίζει με τον αυτόματο πιλότο του Ζέλικο με τον 3D στα 34 του. Φανταστείτε να ήταν εδώ ο Ζέλικο και ο 3D νεότερος. Με swift θα είχε τελειώσει η σειρά. Κατά τη γνώμη μου το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ψυχολογικό και δεν ξέρω ποιο μπορεί να είναι το γιατρικό. Αν χάσουμε και αυτό το πρωτάθλημα ειλικρινά δεν ξέρω πότε θα σηκώσουμε κεφάλι στο μπάσκετ. Τα περί διαιτησίας τα ακούω βερεσέ...
15:06
t-mac : den mporei kai den thelei o olumpiakos ton titlo tou fabori ap oti katalaba...etsi ekane to back to back etsi kerdise to 12 to prwtathlima...pws ekshgeitai auto???
15:07
Παίζει απέναντι σε μία ομάδα που κυριαρχεί 15 χρόνια. Λογικό δεν είναι;
15:07
Στεφανος : Χθες τα παιδια εδειξαν τι σημαινει ΤΡΙΦΦΥΛΙ.Τωρα στο σπιτι μας τους εχουμε τσι δεν ειναι?
15:07
Πετρος : Ο καρυ δεχεται χτυπημα στο προσωπο απο πριντεζη που ηταν βολες,δεν δοθηκε κατι,ανυπαρκτο 3ο φαουλ Λασμε και Φωτση,βηματα στο καρφωμα που τελειωνε το ματς στον λασμε,γραμμη που δε πατησε ποτε ο λασμε και ο καρυ και γινεαι σημαια το καλαθι περπε στο 3ο δεκαλεπτο. για τις προπονητικες ευθυνες φυσικα ουτε κουβεντα.
15:07
andreas : Αφου υπαρχουν εκατερωθεν παραπονα για την διαιτησια γιατι δεν αλλαζει η επιτροπη της ΚΕΔ η οποια ειναι ιδια τα τελευταια χρονια.....?
15:08
Γιατί ..ελπίζουν ότι ο Αη Γιώργης θα τους ευλογήσει κάποια στιγμή. Πού να ήξεραν...
15:08
giannis : pragmatika tha ithela to sxolio sas gia ta toson etwn diaititika lathi enantion tou olympiakou. poia i thesi tis eok kai tou vasilakopoulou??? einai krima na ginontai ola auta kai panta enantion mias omadas. o olympiakos xtes itan tragikos alla an i diaitisia itan 50-50 opos ola edeiksan tha to eperne to paixnidi h' tha pigaine stin paratasi. anamenw ta sxolia sas.
15:08
Νικος_Πειρ : Ειναι ποτε δυνατόν ο Κόλινς, περιφεριακός και επαγγελματιας του ΝΒΑ, να μην μπορει να σουταρει ολομόναχος στα 5 μέτρα. Ο ανθρωπος είναι ασχετος από μπάσκετ.Ακόμα και εγώ θα το έβαζα για πλάκα....
15:08
βασιλης : Υπάρχουν κι άλλες φάσεις. Ο Διαμαντίδης κάνει βήματα σε δυο φάσεις, χωρίς να καταλογιστούν. Ένα φάουλ του Περπέρογλου πάνω στον Ματσιούλις σε σουτ τριών πόντων δεν υπήρξε ποτέ. Αλλά κι ο Λάσμε δεν έκανε βήματα στο τέλος. Όπως και στο πρώτο μέρος ένα φάουλ του Πρίντεζη σε λέι-απ του Κάρι δεν δόθηκε. να τα λέμε ολα
15:09
Ραφαήλ : Το να μην στείλεις τους παιχτες σου στην εθνική δεν ειναι λυση....δε φταει η εθνικη στο σαπιο συστημα που υπαρχει...απλα παιδια τα πραγματα ειναι απλα οτι και να κανει ο ολυμπιακος πρωταθλημα δε θα παρει και αυτο το ειδαμε στο προηγουμενο παιχνιδι στο οακα εκει που οι διαιτητες ειχαν τη προθεση να παιξουν 50-50 αλλλα στο τελος ειδαμε τι εγινε...και 30 ποντους διαφορα να παρει ο ολυμπιακος αυτοι θα βρουν το τροπο να νινησει ο παο...
15:09
George7 : Όλοι μιλάμε για γραφικότητες, οι Παναθηναικοί για τους Αγγελόπουλους, και οι Ολυμπυιακοί για τον Γιαννακόπουλο. Την ίδια στιγμή που η σειρά των τελικών είναι "φτωχή" απο μπασκετικής πλευράς. Κι εδώ είναι που πιστεύω πόσο "αχρείαστα" είναι κάτυι ρεπορτάζ τύπου "Η χειραψία των Αγγελλόπουλων με τον γιανακόπουλο", "Οι αγκαλίτσες του Σαβίδη με τον Αλαφούζο" κτλ. Δηλαδή αν το πάρει ο ΠΑΟ την Τετάρτη ή ο Ολυμπιακός...κατα τη γνώμη σας πρέπει να πανηγυριστεί; Αυτές οι ομάδες νοσούν. Και απο αγωνιστικής πλευράς και απο ψυχολογικής. Και μεγάλο μερίδιο φέρουν εκείνοι, που φωναζουν στα μικρόφωνα λέγοντας οτι "μαζεύουν" τους παιχτες απο εθνική, είτε οτι δεν το ξανακάνουν χωρίς προφυλακτικό. Άρρωστα πραγματα παιδιά.
15:09
michalis_oropos : ισχυει οτι ο Μάντζαρης εχει κλεισει στον παναθηναικο?? που πιστευετε θα κριθει ο πεμπτος τελικος??? και γιατι ουκιτς και οχι παππας για πιο λογω δν χρησιμοποιουν τον παππα
15:09
giannis : mia erwtisi thelw na kanw, gt otan o olympiakos einai metrios dn mporei na kerdisei pote ton panathinaiko enw to aditheto simvenei polles fores? sigoura ftene oi paixtes k o proponitis pou eixane mia toso kaki mera alla an apo tis 20 faseis pou sfirixan aditheta sto olympiako, sfirizan toulaxiston tis 10 swsta tha ixame allo apotelesma? egw pistevw pws nai
15:09
vagelis : ο ολυμπιακος εχασε επειδη ηταν κακος..Επαιξε μεγαλο ρολο η διαιτησια με αποκορυφωμα τα βηματα στο τελος του διαμαντιδη και τα φαουλ που του καναμε για να σταματησει ο χρονος και δεν τα εδειναν,,Πρεπει να ντρεπονται
15:09
Πατάπιος : Γιατί φέτος ο coach Μπαρτζώκας γκρινιάζει τόσο πολύ και χαλάει την ισορροπία της ομάδας. Δεν τον θυμόμαστε έτσι πέρυσι. Με τόσο κακούς Κόλλινς και Σλούκα και με τον Μάντζαρη με αρκετά φουλ, τον Κατσίβελη γιατί τον έχει παροπλισμένο. Επίσης Λάσμε με 4 φαουλ. Γιατί δεν τον σημαδεύει κανείς;
15:09
Ζήσης : Θεωρείτε πως η αλλαγή στα μαρκαρίσματα και τα miss match που έγιναν εχτές (Γκιστ στον εκάστοτε γκαρντ όταν αμύνεται ο ΠΑΟ, Λάσμε με έναν κοντό όταν επιτίθεται) είναι ένα πρόβλημα που αδυνατεί να ξεπεράσει ο ΟΣΦΠ; Κι αν όχι, με ποιον τρόπο πιστεύετε πως μπορεί να το κάνει;
15:09
Ζακου : Πόσες αλλαγές θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός για την νέα σεζόν ;
15:10
giannis13 : Ρε να ειμασται λιγο σοβαροι!δλδβο πανσθηναικος δεν αδικιθηκε χθες;και λεω εγω τρ αν εδιναν τ φαουλ στο διαμαντιδη το πιο πιθανο ηταν να βαλει και τις 2!ενω ο λασμε εχασε μια.και σε μισ φαση εδωσαν ανυπαρκτο επιθετικο στον λασμε γ ν καλυψουν τ λαθος μ τν περπερογλου.μην το βλεπετε μονοπλευρα και μια ζωη τ ριχνετε στη διαιτησια!
15:10
George7 : Επίσης, η φάση με το καλάθι στο μπλοκ πάνω στο ταμπλό, δεν είναι απο τις φάσεις που δεν γίνονται αντιληπτές...Δεν είναι απο εκείνες τις φάσεις που έχουν τις ιδιότητες να γίνουν "συζήτηση". Αυτή η φάση έδειξε πραγματικά ποσο κακή ήταν η χθεσινή διαιτησία, χωρίς να σημαίνει αυτό οτι ο κάκιστος Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη.
15:10
drfeelgood : οσο δικαιο ηταν να διαμαρτυρεται ο γιανακ. για διαιτησια στο 3 αλλο τοσο δικαιο ειναι και για τους αγγελοπ στο 4.....σε αυτο το παιχνιδι στην εδρα σου με τετοια εμφανιση οφειλεις να κανεις μοκο....οπως και με τετοια τραγικη εικονα ο παο (η ομαδα μου) στα τελευταια 3 λεπτα αντι να τελειωσεις στο +10 το κανεις ντερμπι με επιθεσεις βγαλμενες απο τοπικο πρεπει να κρατασ ς πισινη γιατι δεν ειναι και τοσο δυσκολο να χασεις μεσα στο ΟΑΚΑ....περι διαιτησιας για καθε φαση υπερ του ενος αν θελετε βρισκουμε μια φαση υπερ του αλλου......
15:10
jimakos : Πρωτη φορά σε αγώνα μπάσκετ δε μέτρησε καλάθι που χτύπησε στο ταμπλώ. Είναι λόγος αυτός γι διαμαρτυσρία;
15:11
Ηλιας : καλησπερα σας...θεωρειτε οτι ο ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα ναι η οχι και γιατι...προσωπικα θεωρω πως ειναι αφου μεχρι στιγμης εχει κανει 3 καλα παιχνιδια στην σειρα ενω ο παο ενα...ο παο ειναι πιο τυχερος θεωρω..ευχαριστω
15:11
alex : ΣΠυρο και Γιωργο τη γνωμη σας: αυτη η γκρινια με τη διαιτησια μας κανει γραφικους... ο Ολυμπιακος εχασε γιατι ηταν κατωτερος των περιστασεων , οπως και ο Παναθηναικος τις προηγουμενες φορες... Σε εναν αγωνα που ληγει στον ποντο μπορω να βρω (ειδικα στο μπασκετ) απειρες φασεις υπερ και κατα των δυο ομαδων... Απλα το θεμα ειναι ποιος καθεται ν ασχοληθει με αυτο και ποιος οχι.. Αν ο ολυπιακος συνεχισει ν χει το μυαλο του στη διαιτησια θα χασει και το πρωταθλημα... καλη σας μερα
15:11
θανος : ρε τασο δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιζουν τοσο φοβισμενα...ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες ελεος ενταξει καναν οι διαιτητες τραγικα λαθη αλλα επιτρεπεται να παιξει τετοιο μπασκετ ο ολυμπιακος??τελικος πρωταθληματος κ να κανεις τετοια εμφανιση?κ μετα να λεμε για την διαιτησια?μου φαινεται κοιταμε το δενδρο κ οχι το δασος αυτο ειναι το κακο ερμηνευουμε την ηττα κατα το δοκουν...δεν μπορει οι διαιτητες να φταινε οταν χανεις 30 τριποντα ουτε ολες τις βολες 3 λεπτα πριν την ληξη ελεος
15:12
You said it all.
15:12
Δημήτρης Σεπόλια : Καλησπέρα.Πρέπει επιτέλους να σταματήσει το θέμα το θέμα της διαιτησίας.Η διαιτησία ήταν,είναι και θα είναι κακή όταν δεν σφυρίζουν διεθνείς διαιτητές.Εσείς οι Ολυμπιακοί σταματείστε επιτέλους να γκρινιάζετε.30 βολές βαρέσατε χθες και πάλι γκρινιάζετε.όλα σας φταίνε.ξεχάσατε τον ανθρώπινο παράγοντα τελείως.Για μια φάση που την είδαμε πάνω από 4 φορές επανάληψη κάποιος πήρε απόφαση επιτόπου.Είδαμε και στην ευρωλίγκα τι κάνατε με ξένους διαιτητές. αλήθεια να ρω΄τησω που οφείλεται η συνεχής παρουσία του κόλινς και η μη συμμετοχή του σλούκα λίγο παπαράνω ή έστω και του κατσίβελη???Τελικά ο Μπαρτζώκας μήπως έχει κάποιες εμμονές??Ο Γιάνκοβις πρεπει να πάρει και άλλο χρόνο την Τετάρτη καθώς και να ανέβει και άλλο ένα guard γιατί ο Διαμαντίδης θα κλατάρει!
15:12
MIXALHS : ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΣΕΦ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.
15:12
george7, πράγματι νοσούν και οι δύο. Ιδιαίτερα όταν έρχεται ο ένας απέναντι στον άλλο. Εκεί, κανείς απ' τους δύο δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το ενδεχόμενο να χάσει απ' τον αντίπαλο. Αυτό είναι το χειρότερο. Όταν φτάνουμε στο πράσινο ή κόκκινο, δεν κυριαρχεί η δίψα να κερδίσουν. Αυτό που πρώτα απ' όλα θέλουν είναι να μην κερδίσει ο αντίπαλος. Ελπίζω να έγινε κατανοητό. 
15:13
Ζήσης : Θεωρείτε πως η αλλαγή στα μαρκαρίσματα και τα miss match που έγιναν εχτές (Γκιστ στον εκάστοτε γκαρντ όταν αμύνεται ο ΠΑΟ, Λάσμε με έναν κοντό όταν επιτίθεται) είναι ένα πρόβλημα που αδυνατεί να ξεπεράσει ο ΟΣΦΠ; Κι αν όχι, με ποιον τρόπο πιστεύετε πως μπορεί να το κάνει;
15:13
κωστας : καθαρά μπορειτε να πειτε αν υπάρχει παιχνίδι ολυμπιακού-παναθηναικού που να έχει αδικηθεί ο παναθηναικός,μια φορά στα τόσα χρόνια έστω κι από λάθος θα γινόταν αλλά εδώ βλέπουμε το ίδιο αποτέλεσμα συνέχεια,ευχομαι να φυγουν κι οι αγγελόπουλοι πλέον να παίζουν μόνοι τους να μην χρειάζεστε κι εσείς στην τελική
15:17
alex : Ο Ολυμπιακός έχει τα δίκια του, μην τους βγάλουμε και τρελούς... Από την άλλη όμως ασχολήθηκαν και πάλι περισσότερο απ' ό,τι έπρεπε. Όχι μία, αλλά πολλές φορές έχουν κερδίσει ομάδες έχοντας κόντρα στη διαιτησία. Ε, ο Ολυμπιακός μπορούσε να κερδίσει και μάλιστα με ευκολία αν έκανε την εμφάνιση του ΟΑΚΑ, μέχρι το 30'... Γιατί ο Παναθηναϊκός του δευτέρου ημιχρόνου ήταν πολύ κακός.
15:18
george_89 : ο ολυμπιακος χθες αδικηθηκε απο τους διαιτητες οσο ακριβως αδικηθηκε και ο παναθηναικος ...πρεπει να εισαι απλα υγιης φιλαθλος για να το καταλαβεις αυτο ..
15:19
george_89 : Απλά στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι στο ΟΑΚΑ αδικούνται μόνο αύτοί, ποτέ και ο Παναθηναϊκός.
15:19
Ζήση, δεν υπήρχαν αλλαγές στην περίπτωση του Σπανούλη. Ο Αλβέρτης έστειλε, όπως είχε κάνει πέρσι απ' ένα σημείο των τελικών και μετά ο Πεδουλάκης, κατευθείαν επάνω του τον Γκιστ. Έτσι πήγε ο Μασιούλις στο 4αρι του Ολυμπιακού. 
Όσο για τις αλλαγές που έφερναν τον Λάσμε απέναντι σε κοντό (αμέσως μετά το σκριν στο πικ & ρολ), είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης να πετύχει αυτή η άμυνα. Ο Ολυμπιακός είχε σημείο αναφοράς στο τρίτο παιχνίδι αυτή ακριβώς την τακτική, ενώ με αυτή την προσέγγιση οδήγησε τη σειρά με την Ρεάλ στο πέμπτο παιχνίδι. 
15:20
jimakos : Το να μην σφυρας το φάουλ στο Διαμαντίδη αλλα στο Λάσμε είναι απαραίτητα προς όφελος του Παναθηναικού; ποιός ειναι περισσότερο ευστοχος;
15:20
jimakos : Το να μην σφυρας το φάουλ στο Διαμαντίδη αλλα στο Λάσμε είναι απαραίτητα προς όφελος του Παναθηναικού; ποιός ειναι περισσότερο ευστοχος;
15:21
jimakos : Πέρασαν 6 δευτερόλεπτα όμως. Μετά ο Ολυμπιακός δεν είχε χρόνο για κανονικό σουτ.
15:21
Jimako, αυτό που λες είναι εν μέρει σωστό. Ναι μεν ο Διαμαντίδης είναι πιο σίγουρη λύση στις βολές, όμως ο χρόνος που κυλάει είναι το σημαντικότερο στοιχείο σε τέτοιες περιπτώσεις. 
15:22
still : otan astoxouse o PAO legate oti htan apo thn kalh amina tou OSFP otan astoxi o OSFP htan distaktikos h amina xthes tou PAO ligize sidera kai htan gia seminario
15:23
giannis13 : Ρε να ειμασται λιγο σοβαροι!δλδβο πανσθηναικος δεν αδικιθηκε χθες;και λεω εγω τρ αν εδιναν τ φαουλ στο διαμαντιδη το πιο πιθανο ηταν να βαλει και τις 2!ενω ο λασμε εχασε μια.και σε μισ φαση εδωσαν ανυπαρκτο επιθετικο στον λασμε γ ν καλυψουν τ λαθος μ τν περπερογλου.μην το βλεπετε μονοπλευρα και μια ζωη τ ριχνετε στη διαιτησια!
15:23
Still, τα περί διστακτικότητας και βιασύνης σε άλλες περιπτώσεις, τα παραδέχτηκε ο ίδιος ο Μπαρτζώκας.
15:25
giannis13 : Εχουν γίνει και φάσεις που αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός, απλά στο τέλος δεν ισχύει ότι βόλευε τον Ολυμπιακό να μην δοθεί φάουλ στον Διαμαντίδη και να δοθεί στον Λάσμε. Άλλο το φάουλ στα 8 δευτερόλεπτα και άλλο στα 2 δευτερόλεπτα.
15:26
giannis : mia erwtisi thelw na kanw, gt otan o olympiakos einai metrios dn mporei na kerdisei pote ton panathinaiko enw to aditheto simvenei polles fores? sigoura ftene oi paixtes k o proponitis pou eixane mia toso kaki mera alla an apo tis 20 faseis pou sfirixan aditheta sto olympiako, sfirizan toulaxiston tis 10 swsta tha ixame allo apotelesma? egw pistevw pws nai
15:27
Ανεστης : Καλησπερα και απο εμενα,ειμαι φιλαθλος του ολυμπιακου και τον παρακολουθω πλεον μονο στο μπασκετ.Συγχαρητηρια στον παναθηναικο για τη χθεσινη του νικη την οποια δεν περιμενα σε καμια περιπτωση.Η εκτιμηση μου ειναι οτι στον 5ο τελικο ο παναθηναικος θα βιωσει οτι επαθε η Τσσκα Μοσχας στην Πολυ.Δηλαδη εναν ολυμπιακο που με καταθεση ψυχης θα φτυσει αιμα και στο τελος θα δικαιωθει.
15:28
Ανεστης : Θεωρώ ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Όλα είναι ανοιχτά, έστω και αν φαβορί ξανάγινε ο Παναθηναϊκός. Ο τελικός ξεκινά με ποσοστό 60-40 υπέρ του Παναθηναϊκού κατά τη γνώμη. 60-40 έδιναν και στον Ολυμπιακό στον τέταρτο τελικό.
15:29
HoopDreams7 : Καλησπέρα σας. Κατά τη δική μου μπασκετική λογική προσμετρώντας το μπάσκετ που έχουν παίξει ολο΄κληρη τη χρονιά, αλλά και τα ρόστερ ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Συνεχίζοντας σε αυτή τη λογική, μια σειρά τελικών (και όχι ένα παιχνίδι) στο μπα΄σκετ κερδίζει ο καλύτερος. Η φετινή σειρά τελικών μέχρι πρίν το χτεσυνό παιχνίδι βάδιζε όπως ακριβώς την περίμενα, με σαφές πλεονέκτημα δηλ του ΟΣΦΠ, καθώς το ταβάνι της ομάδας του ΠΑΟ είναι περιορισμένο... Και όμως, χτές η ομάδα με τον άπειρο προπονητή, το μικρότερο ρόστερ, το χαμηλότερο ταβάνι, την χειρότερη δυνατή ψυχολογία κέρδισε δικαιότατα..γιατί: διότι ο καλύτερος Ολυμπιακός δεν είχε την κατάλληλη προετοιμασία απο τον πάγκο του. άψυχος και χαλαρός με έναν προπονητή με έκδηλα τα σημάδια του άγχους απο την αρχή του παιχνιδιού. Το body language του coach-B μαρτυρούσε ότι ο ίδιος ήθελε ν τελειώσει το παιχνίδι πριν αρχίσει. Ότι και να γίνει στον 5ο τελικό (πλέον τα περί καλύτερης ομάδας σε σειρά τελικών πάνε περίπατο στο τελικό παιχνίδι και με αντιστραμένη ψυχολογία) το λάθος του Μπαρζώκα είναι ασυγχώρητο.
15:32
HoopDreams7 : είναι άδικες κατά τη γνώμη οι κατηγορίες που δέχεται ο Μπαρτζώκας για τον τέταρτο τελικό. Δεν μπορεί να φταίει μόνο αυτός, Ούτε ο Σπανούλης. Ολοι μαζί κερδίζουν, όλοι χάνουν. Φυσικά και έκανε λάθη στη διαχείριση ο κόουτς του Ολυμπιακού, όπως και στην ψυχολογική προετοιμασία. Όμως στο τρίτο παιχνίδι πήρε άριστα και όλοι τότε... έκραζαν τον Αλβέρτη. Οι τελικοί δεν ολοκληρώθηκαν και σε όλη τη σεζόν ο Παναθηναϊκός δεν έχει αποδείξει ότι είναι καλύτερος...
15:36
Πάμε σε μία τελευταία προσέγγιση περί διαιτησίας, παρότι νωρίτερα είπα "φτάνει, ως εδώ". Αυτό το "όταν ο Ολυμπιακός είναι μέτριος δεν μπορεί να κερδίσει ποτέ, ενώ το αντίθετο συμβαίνει πολλές φορές", το οποίο έγραψες Γιάννη, για μένα δεν έχει βάση. 
Είπαμε ότι ο παναγιώτου ήταν κακός (στο πρώτο ημίχρονο), ενώ στην τελευταία φάση μειώθηκαν οι πιθανότητες του Ολυμπιακού επειδή έτρεξε ο χρόνος Δεν έγιναν όμως και λάθη εναντίον του Παναθηναϊκού; βεβαίως έγιναν. 
Έπαιξαν όλα αυτά τα λάθη ρόλο στο να φτάσουμε σε ένα δραματικό φινάλε; Για μένα όχι. Αν οι διαιτητές ήθελαν να τελειώσουν τον Ολυμπιακό, είχαν 10 ευκαιρίες να μην τον αφήσουν καν να πλησιάσει. Αν απ' την άλλη οι διαιτητές ήθελαν να κόψουν την φόρα του Παναθηναϊκού είχαν επίσης αμέτρητες ευκαιρίες να το κάνουν.
15:36
pancho : ειναι λογικο ολοι οι προβεβλημενοι μπασκετικοι αθλητικογραφοι να ειναι ολυμπιακοι  γ.συριγος, φιλερης, καβαλιερατος, διαμαντοπουλος, μαγουλας, μιχαλος, καρυδας, αυγουλης
15:37
Να ξεκαθαρίσω και κάτι ακόμα, που προκύπτει από το ρεπορτάζ. Ο Ολυμπιακός ούτως ή άλλως δεν θα άφηνε τους παίκτες να πάνε στην Εθνική, ανεξάρτητα από την έκβαση των τελικών... Όπως και θα τους αφήσει αν καλυφθούν τα συμβόλαιά του από ασφάλεια... Αυτή είναι η επίσημη θέση. Από την άλλη η Ομοσπονδία υποστηρίζει πως υπάρχει ασφάλιση... Αρα το πρόβλημα στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι οι τελικοί, αλλά η ασφάλιση... Και αν βρεθεί λύση σε αυτό, μπορεί να υπάρξει συμμετοχή στην Εθνική.
15:39
Theocharis : Τα ιδια εκαναν και στο ΠΑΟΚ - Πανιωνιος οι διαιητες. Τραγικα σφυριγματα. Μια σφυριζαν τις επαφες, μια οχι. Αυτο τρελαινει τους παιχτες. Σε τετοιες περιπτωσεις παντα θελουν να ευνοησουν καποιον, αλλες φορες τους βγαινει αλλες οχι. Τραγικο επιπεδο διαιτησιας γενικα σε πολλα παιχνιδια σε ολη τη διαρκεια της σεζον. Η διαφορα ειναι οτι ο Ολυπμιακος ηταν χαλια εχτες και ο Παναθηναικος ειτε ετσι ειτε αλλιως εβρισκε λυσεις. Το σιγουρο ειναι οτι εχουν μικρυνει πολυ και οι δυο ομαδες και η ποιοτητα παιχνιδιων που προσφερουν ειναι κατωτερη προηγουμενων χρονων και κατωτεροι προσδοκιων για εμας τους ουδετερους.
15:39
Pancho, εσύ υποστηρίζεις ότι είμαστε όλοι Ολυμπιακοί και την ίδια στιγμή μια μεγάλη μερίδα φίλων του Ολυμπιακού μας περνάει γενεές δεκατέσσερις μιλώντας ακόμα και περί pay roll του Δ. Γιαννακόπουλου. Παράνοια... 
15:40
πολυ : Ηταν καλυτερος ο παναθηναικος χθες κ αξιζε τη νικη. Πιστευω οτι ο ολυμπιακος αιφνιδιαστηκε απο το παθος κ την αποφασιστικοτητα των αντιπαλων. Δεν ειναι κριμα να τα ριχνουμε ολα στη διαιτησια κ να φανατιζεται ο κοσμος?
15:41
Πόλυ, ένα έχω να σου πω: Πες τα χρυσόστομη!!!
15:41
Theocharis : Λάθη γίνονται και θα γίνονται παντού στο μπάσκετ. Ας μην ασχολούμαστε μόνο με τους διαιτητές. Θα διαφωνήσω με το επίπεδο, μόνο το πρώτο ματς ήταν κακό, στα άλλα είδαμε και ωραίο μπάσκετ και μπόλικη τακτική. Εχουμε δει και καλύτερα παιχνίδια στο παρελθόν, αλλά έχουμε δει και χειρότερα, με θεωρητικά πολύ καλύτερο ρόστερ από τος αιώνιους. Νομίζω ότι είναι θέμα προπονητικής φιλοσοφίας αυτό που βλέπουμε και όχι ποιότητας παικτών.
15:42
HoopDreams7 : Καλησπέρα σας. Κατά τη δική μου μπασκετική λογική προσμετρώντας το μπάσκετ που έχουν παίξει ολο΄κληρη τη χρονιά, αλλά και τα ρόστερ ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Συνεχίζοντας σε αυτή τη λογική, μια σειρά τελικών (και όχι ένα παιχνίδι) στο μπα΄σκετ κερδίζει ο καλύτερος. Η φετινή σειρά τελικών μέχρι πρίν το χτεσυνό παιχνίδι βάδιζε όπως ακριβώς την περίμενα, με σαφές πλεονέκτημα δηλ του ΟΣΦΠ, καθώς το ταβάνι της ομάδας του ΠΑΟ είναι περιορισμένο... Και όμως, χτές η ομάδα με τον άπειρο προπονητή, το μικρότερο ρόστερ, το χαμηλότερο ταβάνι, την χειρότερη δυνατή ψυχολογία κέρδισε δικαιότατα..γιατί: διότι ο καλύτερος Ολυμπιακός δεν είχε την κατάλληλη προετοιμασία απο τον πάγκο του. άψυχος και χαλαρός με έναν προπονητή με έκδηλα τα σημάδια του άγχους απο την αρχή του παιχνιδιού. Το body language του coach-B μαρτυρούσε ότι ο ίδιος ήθελε ν τελειώσει το παιχνίδι πριν αρχίσει. Ότι και να γίνει στον 5ο τελικό (πλέον τα περί καλύτερης ομάδας σε σειρά τελικών πάνε περίπατο στο τελικό παιχνίδι και με αντιστραμένη ψυχολογία) το λάθος του Μπαρζώκα είναι ασυγχώρητο.
15:46
ΔΗΜΗΤΡΗΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΑΟ.ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
15:47
ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Το όχι στην Εθνική το έχουν πει νωρίτερα, πολύ πριν αρχίσουν οι τελικοί. Το επανέλαβαν και χθες και είχε πάλι σχέση με την ασφάλιση των παικτών, όχι με το αποτέλεσμα του αγώνα.
15:47
hoopdreams7, που ήσουν τόση ώρα; προφανώς είσαι Ολυμπιακός, αλλά ούτε λέξη για την διαιτησία. Προτιμάς να επικεντρωθείς πάνω στα λάθη της δικής σου ομάδας και σου βγάζω το καπέλο. Διαφωνώ μαζί σου μονάχα στο τελευταίο. Δεν μπορείς να μιλάς για ασυγχώρητο λάθος του Μπαρτζώκα, όταν υπάρχει μπροστά το πέμπτο παιχνίδι και κατά συνέπεια η ευκαιρία να διορθωθεί. 
Πάντως θεωρώ ότι με την προσέγγιση που είχε στην συν. Τύπου, βάζοντας μπροστά την διαιτησία παρότι παραδέχτηκε τα λάθη της ομάδας του, θα έχει ακόμα δυσκολότερη δουλειά στην πνευματική προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει Τετάρτης. Πρώτα απ' όλα γιατί φαίνεται ότι δεν είναι ο ίδιος ήρεμος..
15:48
ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Η γνώμη μου για την τελευταία φάση είναι ότι φταίει ο Μπαρτζώκας διότι δεν έχει κρατήσει ταιμ αουτ.Αν είχε θα προλαβαινε στα τρια δευτερα να κανει μια καλη επιθεση...Το οτι δεν δοθηκε φαουλ στον Διαμαντηδη ηταν υπερ του ολυμπιακου γιατι θα μπορουσε να χαθει η μπαλα ή να χαθουν οι βολες στη συνεχεια...
15:49
George : Η απόφαση να παίξουν ή όχι στην εθνική θα πρέπει να ανήκει στους παίχτες. Χωρίς απειλές για τιμωρίες. Αν κρίνουν πως αυτό πρέπει να πράξουν ας το κάνουν. Η Εθνική δεν πρέπει να μπλέκεται σε τέτοιες ιστορίες, και φυσικά πρέπει να συνεχίζει με όσους θέλουν. Με το ζόρι ή με μισή καρδιά δεν γίνεται δουλειά. Η διαιτησία ήταν κακή, και οι δυο ομάδες μπορούν να βρουν από 5 φάσεις που αδικήθηκαν (όποιος θέλει βγάζει και μια ζυγαρία και ζυγίζει να δει ποιος αδικήθηκε περισσότερο), αλλά πόσο δύσκολο τέλος πάντων είναι να πει ο χαμένος "Ναι, ήμουν χειρότερος, έχασα. Αν ήμουν καλύτερος θα κέρδιζα όσα ανάποδα σφυρίγματα και αν υπήρχαν"
15:50
χρήστος αγανακτισμένος : η μεγαλύτερη ντροπή είναι η αποθεωση σήμερα των πρασίνων που δεν θα κέρδιζαν ποτέ ακόμα και από αυτόν τον τραγικό Ολυμπιακό ο οποίος είναι κλάσεις καλύτερος τους. Ούτε τον Παοκ δεν μπορούσαν να κερδίσουν στα ημιτελικά και χρειάστηκαν τους γκρι και στα δύο πρώτα ματς στο ΟΑΚΑ; μήπως τα ξεχάσατε; Μήπως ξεχάσατε πως οι πρα΄σινοι εκφωνητές είχαν μείνει με το στόμα ανοικτό και με τον Παοκ όταν σφύριζαν οι γκρι ότι ήθελαν υπέρ των πράσινων; Αυτός ο κακός Ολυμπιακός μπορούσε άνετα να κερδίσει χθες αν η διαιτησία ηταν στο 40-60 έστω. Όχι στο 20-80 όπως ήταν. Όμως οι γκρι έχουν βάλει τουλάχιστον 10 πόντους στο κόκκινο καλάθι και έχουν βγάλει καθαρά σουτ από το πράσινο. Για να μην μιλήσουμε για τα φάουλ και τη διαχείριση γενικά των αγώνων. Ντροπή πραγματική για το άθλημα αυτές οι σειρές θα μείνουν στην ιστορία ως τα αθλιότερα πρωταθλήματα που έχουν παρθεί ποτέ από ομάδα. Τα πράσινα πρωταθλήματα του μπάσκετ 2008-2014. Ένα πήρε ο Ολυμπιακός και το άξιζε 1000%. Τέτοια αίσχη δεν έχουν ξαναδει τα ματάκια μου...τόσα φάουλ και να μην σφυρίζουν τα κοράκια τίποτα στο τέλος! Ποιά λάθη κύριε Ζαβλανέ. Τα φάουλ που δεν σφυρίζονται από 3 παίκτες που κατεβάζουν τα χέρια τους ΠΩΣ γίνεται να μην τα βλέπουν οι διαιτητές;
15:50
George, πόσο δύσκολο είναι να πει ο χαμένος, έχασα. Σωστά το γράφεις. Αυτή είναι όλη η ιστορία...
15:51
ανδρεας : κυριε συριγο, 15 ρεπορτερ του ολυμπιακου, συνιστουν καρακατσουνη πριν και μετα το πλυσιμο. σε παιχνιδι 2 ποντων με 12-15 σφυριγματα κατα ειδικα στο 1ο ημιχρονο ,συνολικη νοοτροπια στις επαφες 20-80 σε ολον τον αγωνα, πες μας για το κολλινς που δεν εγινε ρετζι μιλερ στα γεραματα, να τα βαραει ασαλιωτα απο το τριποντο.
15:52
Για να χαλαρώσει λίγο η ατμόσφαιρα, δείτε αν υπάρχει πουθενά στο διαδίκτυο ένας αγώνας Απόλλωνα Πατρών-ΑΕΚ κάπου το 2004 με διαιτητή Ζαβλανό. Αν θέλετε να δείτε αλλοίωση αποτελέσματος, ο συγκεκριμένος υπήρξε δάσκαλος. Μην πω για ένα Παπάγος-Πάτρα. Αυτές υπήρξαν αλλοιώσεις όπως και σε άλλα παιχνίδια.
15:52
πολυ : Ηταν καλυτερος ο παναθηναικος χθες κ αξιζε τη νικη. Πιστευω οτι ο ολυμπιακος αιφνιδιαστηκε απο το παθος κ την αποφασιστικοτητα των αντιπαλων. Δεν ειναι κριμα να τα ριχνουμε ολα στη διαιτησια κ να φανατιζεται ο κοσμος?
15:52
Ανδρέα, αν αυτό πιστεύεις, αυτό είναι. Δεν θα σου αλλάξω εγώ μυαλά. Αυτό που πιστεύω εγώ, είναι αυτό που έγραψα. Απλά πράγματα.
15:52
tasos 77 : Η αναφορα στην διαιτησια ειναι γελοια τουλαχιστον οσον αφορα το τελευταιο παιχνιδι!!!Δηλαδη οι διαιτητες θελουν να βοηθησουν τον παο ,του χρεωνουν βηματα που δεν ειναι ,ακυρωνουν καλαθι και αφηνουν τον ολυμπιακο να πλησιασει το παιχνιδι στο σουτ...χαχαχχααχαχα γινεται φαουλ στον διαμαντιδη και δεν το δινουν και φταιει ο διαιτητης που ειναι υπερ του παο!!!!ομορφιες!!!!!και για να μαθουμε και κατι στον συμπαθη μπαρτζωκα..η καθε επαφη δεν ειναι φαουλ!!ελεος!!η επαφη απο μονη της δεν ειναι φαουλ!!
15:53
ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Ισως έπαιξε ρόλο το ότι δεν είχε μείνει τάιμ άουτ, αλλά ήταν τέτοια η εξέλιξη του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο που ο Μπαρτζώκας υποχρεώθηκε να πάρει το τάιμ άουτ νωρίτερα. Απλά ένα λάθος είναι ότι ο Ολυμπιακός πηγαίνει σε δίποντο και δεν εξαντλεί τα περιθώρια για τρίποντο, όμως και το ότι πάνε δύο παίκτες στον Διαμαντίδη στην επαναφορά... Όταν θέλεις να κάνεις φάουλ αμέσως δεν κάνεις παγίδα... Και κάνεις κανονικά το φάουλ δυνατά, αν αυτή είναι η πρόθεση. Η παγίδα δείχνει πρόθεση για κλέψιμο και αυτό δεν ξέρω αν είναι σωστό με 8'' να απομένουν για το τέλος.
15:53
λαμπρος : παιδια δεν ξερω,αλλα μου φαινονται παντελως ασχετοι αυτοι που τα ριχνουν ολα στη διαιτησια...ο παναθηναϊκος δεν την ειχε αναγκη...αν παμε με το γραμμα του νομου,οπως λενε και ξαναλενε μερικοι,τοτε αυτο το ματς δεν επρπε καν να γινει..κροτιδες,βεγγαλικα,ενα γηπεδο που θυμιζε συνθηκες αγωνα ποδοσφαιρου...για να μην σχολιασω το οτι κατεβηκε το μισο γηπεδο κατω απο τις μπασκετες στα τελευταια 5 λεπτα μεταφεροντας τεραστια πιεση στους παιχτες...ακομα,οταν δεν μετρησε το καλαθι του περπερογλου(λαθος)στη επομενη φαση δοθηκε απο το πουθενα επιθετικο στον λασμε...δεν δοθηκε πεντακαθαρο φαουλ και 2 βολες πιο νωρις στον καρυ,δοθηκαν λαθος βηματα στον λασμε στο τελος,και οι παιχτες του οσφπ στο τελος επαιζαν συνεχως στα ορια του φαουλ.. ο οσφπ ειχε 30 βολες χωρις να εχει τεχνιτη ποινη η' υπορεωτικα φαουλ,ενω ειχε 21 στα 60 σουτ...τελος,για τα φαουλ του ματζαρη δεν φταιει κανενας εκτος απ τον μπαρτζωκα που δεν εστειλε βοηθειες..αλλιως οποτε γυρναγε ο ψηλος του παο εβαζε ευκολα καλαθια...δεν τελειωσε τιποτα ακομα,50-50 ειναι για μενα το τελευταιο ματς...δεν λεω,καλη ομαδα ο οσφπ,ισως λιγο καλυτερος φετος,αλλα χτες εχασε δικαια...και κατι τελευταιο:να μας πουν μερικοι αν θελουν φαουλ η΄βηματα στην φαση του διαμαντιδη στο τελος...ουτε αυτοι δεν ξερουν τι θελουν...
15:53
Παιδιά, τέλος από μένα. Συνεχίζει ο Τάσος. Θα τα ξαναπούμε την Πέμπτη.
15:54
Ο Ντάνστον και κυρίως ο Πετγουέι αποτέλεσαν το μεγαλύτερο αμυντικό πρόβλημα του Ολυμπιακού. Ο δεύτερος φαινόταν  να ζητάει συνέχεια οδηγίες για τί πρέπει να κάνει.
15:55
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή. Καλή συνέχεια με τον Τάσο πρωταγωνιστή της συζήτησης.
16:15
Mario : Εγω πιστευω οτι ο Ολυμπιακος ακομη εχει τεραστιο κομπλεξ με τον ΠΑΟ. Και αυτο φανηκε χτες. Ο Παναθηναικος δεν εκανε καμια τρομερη εμφανιση χτες. Κατ'εμενα , τα τριποντα ειναι καταλυτικος παραγοντας σε αυτη τη σειρα. Και τα τριποντα δεν ειναι μονο ικανοτητα αλλα και ψυχολογια. Απο τους παικτες του Ολυμπιακου χτες, μεγαλη απογοητευση ηταν ο Πετγουει που με τη διστακτικοτητα του και την ατολμια του στα σημεια που ειχε ελευθερα σουτ, σε κρισιμα σημεία , στοιχησαν στον Ολυμπιακο.
16:15
MIXALHS : ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΣΕΦ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.
16:15
axoy : ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΝΕΙ Η ΟΧΙ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΝΤΙΔΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ
16:15
Philip rodos : Οι χθεσινες δηλωσεις Αγγελοπουλων και του Δημητρη προ ημερων εγιναν απλα για 2 λογους...1. να καλυψουν τα μειον των ομαδων τους.. και 2. να κερδισουν σφυριγματα στο επομενο παιχνιδι.. απλα πραγματα..τα αλλα εινα αμπελοφιλοσοφιες..
16:16
karras13 : Τα βήματα του λασμε η γραμμή που πατάει νωρίτερα αλλά και το φάουλ του πριντεζη στο λει απ του κάρυ δεν είναι φάσεις που θα μπορούσε ο ΠΑΟ ν έχει παράπονα? Ρωταω γιατί πιστεύω οτι τα λάθη ηταν εκατέρωθεν
16:19
thrylos : an den pane sthn ethnikh oi paixtes tou olympiakou tha fane mia agwnistikh.O Diamantidhs giati den trwei?
16:19
geo-35 : εχετε κουρασει πια με τη διαιτησια ! δειτε ξανα ολο το ματς και ξαναμιληστε ! ελεοςςςς
16:20
Γιατί έχει δηλώσει ότι αποσύρεται από την εθνική και σωστά η ΕΟΚ, σέβεται την απόφασή του.
16:20
Aντρέας : Με 19/30 στις βολές και με μηδεν στο πηλίκο σε πνευματική και αγωνιστική ετοιμότητα σε ένα τέτοιο ματς, θαρρώ ότι βλέπουμε το δέντρο και ουχί το δάσος με το να στεκόμαστε στη διαιτησία. Είμαι πικραμένος σαν Ολυμπιακός σήμερα, χάθηκε η ευκαιρία να τελειώσει την σειρά χθες ο Ολυμπιακός και με τις συνθήκες που θα επικρατουν στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη, δεν βλέπω να γυρίζει το πράγμα. Απλά απορώ γιατί τόσο άγχος και νευρικότητα από τον Ολυμπιακό;
16:20
Ζακου : Αληθεύουν τα σενάρια για Πασκουάλε ;
16:21
Θα ξέρουμε σύντομα. Δύσκολο πάντως.
16:22
νικος : Συμφωνοι υπηρξαν φασεις που αδικησαν τον ολυμπιακο οπως υπηρξαν κια φασεις που αδικησαν τον παναθηναικο δεν παταει γραμμη ο λασμε και δινει οτι παταει ενω ειναι μπροστα το 4ο φαουλ του ματσιουλης ηταν τραγικο σφύριγμα ουτε στην φαση δεν ηταν το θεατρο του ντανστον σε φαουλ του φωτση που δεν υπηρχε ενω σε ιδια φαση με μαυροκεφαλιδη δεν δοθηκε σωστά ο μπαρτζωκας καλα σε καθε παιχνιδι επρεπε να ειχε δεχτει 10 τεχνικες ποινες ο σπανουλης επισης που διαμαρτυρεται συνεχει ενω στον δευτερο τελικο ο ματσιουλις με την μια δεχτηκε τ.π. ενα σχολιο ?
16:23
Όλη η διαχείριση των Τ είναι λάθος. Όταν ο Ομπράντοβιτς και ο Ίβκοβιτς δεν δέχονταν τεχνικές ποινές, δεν γίνεται να φορτώνεις όλο τον κόσμο μετά. Ακόμα κι έτσι, έπρεπε όλοι να μπουν στην θέση τους από το πρώτο παιχνίδι. Τ, παίκτες , προπονητές και χαίρεται.
16:23
Mario : Εγω πιστευω οτι ο Ολυμπιακος ακομη εχει τεραστιο κομπλεξ με τον ΠΑΟ. Και αυτο φανηκε χτες. Ο Παναθηναικος δεν εκανε καμια τρομερη εμφανιση χτες. Κατ'εμενα , τα τριποντα ειναι καταλυτικος παραγοντας σε αυτη τη σειρα. Και τα τριποντα δεν ειναι μονο ικανοτητα αλλα και ψυχολογια. Απο τους παικτες του Ολυμπιακου χτες, μεγαλη απογοητευση ηταν ο Πετγουει που με τη διστακτικοτητα του και την ατολμια του στα σημεια που ειχε ελευθερα σουτ, σε κρισιμα σημεία , στοιχησαν στον Ολυμπιακο.
16:23
Theocharis : Τα ιδια εκαναν και στο ΠΑΟΚ - Πανιωνιος οι διαιητες. Τραγικα σφυριγματα. Μια σφυριζαν τις επαφες, μια οχι. Αυτο τρελαινει τους παιχτες. Σε τετοιες περιπτωσεις παντα θελουν να ευνοησουν καποιον, αλλες φορες τους βγαινει αλλες οχι. Τραγικο επιπεδο διαιτησιας γενικα σε πολλα παιχνιδια σε ολη τη διαρκεια της σεζον. Η διαφορα ειναι οτι ο Ολυπμιακος ηταν χαλια εχτες και ο Παναθηναικος ειτε ετσι ειτε αλλιως εβρισκε λυσεις. Το σιγουρο ειναι οτι εχουν μικρυνει πολυ και οι δυο ομαδες και η ποιοτητα παιχνιδιων που προσφερουν ειναι κατωτερη προηγουμενων χρονων και κατωτεροι προσδοκιων για εμας τους ουδετερους.
16:24
George_74 : Μια μόνο απορία. Αν παμε φάση φάση όλο τον αγώνα δεν θα βρεθεί ούτε μια φάση στην οποία να ευνοήθηκε ο Ολυμπιακος? Πάλι καλά δηλαδή που στην τελευταία φάση γίνεται και αναφορά στα φάουλ πάνω στον Διαμαντίδη και δεν μας λένε μόνο για τα βήματα. Όσο για την συμπεριφορά των διαιτητών η εντύπωση μου είναι ότι να θέλανε να καθαρίσουν το παιχνίδι θα ήταν λιγότερο ανεκτικότητα στο ξύλο που έπεσε όταν ο Ολυμπιακός απόφαση σε στην 4 περίοδο να παίξει άμυνα για να ξαναμπεί στο παιχνίδι.
16:24
axoy : ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΝΕΙ Η ΟΧΙ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΝΤΙΔΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ
16:24
ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Η γνώμη μου για την τελευταία φάση είναι ότι φταίει ο Μπαρτζώκας διότι δεν έχει κρατήσει ταιμ αουτ.Αν είχε θα προλαβαινε στα τρια δευτερα να κανει μια καλη επιθεση...Το οτι δεν δοθηκε φαουλ στον Διαμαντηδη ηταν υπερ του ολυμπιακου γιατι θα μπορουσε να χαθει η μπαλα ή να χαθουν οι βολες στη συνεχεια...
16:25
Nik 17 : ταν το σκορ ειναι 65-67 και κρινεται απο ενα σφυριγμα δεν υπαρχει αλλοιωση αποτελεσματος.Ασχετα εαν ο οσφπ εβγαλε τα ματια του.Ειναι τοσο ντροπη να παρεδεχτειτε οτι υπαρχει αλλοιωση.Στο ποδοσφαιρο γιατι με το παραμικρο μιλαμε για αλλοιωση ενω στο μπασκετ μουγγα.
16:25
ΕΥΘΥΜΗΣ : Καλησπέρα! Έλεος πια με την καραμέλα της διαιτησίας!Ο Παναθηναικός έχει δείξει στην ευρώπη ποιος είναι και πάντα με κοντρα διαιτησία. Μπορούσε άνετα να έχει άλλα 2 ευρωπαικά (2012-2013) αν δεν τον σφαζανε εξώφθαλμα με ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελονα. Λίγο σεβασμο επιτελους σε αυτη την ομαδα -προτυπο των τελευταιων 20 ετων. Φετος εγινε παιχνιδι και με ευρωπαιους διαιτητες και το αποτελεσμα ηταν παλι το ίδιο. Ο Ολυμπιακος πρέπει να προβληματιστει που χανει το πρωταθλημα αυτη την στιγμή μόνο από την φανέλα του ΠΑΟ.
16:25
Ανεστης : Καλησπερα και απο εμενα,ειμαι φιλαθλος του ολυμπιακου και τον παρακολουθω πλεον μονο στο μπασκετ.Συγχαρητηρια στον παναθηναικο για τη χθεσινη του νικη την οποια δεν περιμενα σε καμια περιπτωση.Η εκτιμηση μου ειναι οτι στον 5ο τελικο ο παναθηναικος θα βιωσει οτι επαθε η Τσσκα Μοσχας στην Πολυ.Δηλαδη εναν ολυμπιακο που με καταθεση ψυχης θα φτυσει αιμα και στο τελος θα δικαιωθει.
16:25
HoopDreams7 : Καλησπέρα σας. Κατά τη δική μου μπασκετική λογική προσμετρώντας το μπάσκετ που έχουν παίξει ολο΄κληρη τη χρονιά, αλλά και τα ρόστερ ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Συνεχίζοντας σε αυτή τη λογική, μια σειρά τελικών (και όχι ένα παιχνίδι) στο μπα΄σκετ κερδίζει ο καλύτερος. Η φετινή σειρά τελικών μέχρι πρίν το χτεσυνό παιχνίδι βάδιζε όπως ακριβώς την περίμενα, με σαφές πλεονέκτημα δηλ του ΟΣΦΠ, καθώς το ταβάνι της ομάδας του ΠΑΟ είναι περιορισμένο... Και όμως, χτές η ομάδα με τον άπειρο προπονητή, το μικρότερο ρόστερ, το χαμηλότερο ταβάνι, την χειρότερη δυνατή ψυχολογία κέρδισε δικαιότατα..γιατί: διότι ο καλύτερος Ολυμπιακός δεν είχε την κατάλληλη προετοιμασία απο τον πάγκο του. άψυχος και χαλαρός με έναν προπονητή με έκδηλα τα σημάδια του άγχους απο την αρχή του παιχνιδιού. Το body language του coach-B μαρτυρούσε ότι ο ίδιος ήθελε ν τελειώσει το παιχνίδι πριν αρχίσει. Ότι και να γίνει στον 5ο τελικό (πλέον τα περί καλύτερης ομάδας σε σειρά τελικών πάνε περίπατο στο τελικό παιχνίδι και με αντιστραμένη ψυχολογία) το λάθος του Μπαρζώκα είναι ασυγχώρητο.
16:26
Makis13 : Μπορείτα να μου εξηγήσετε πως γίνετε όταν χάνει ο οσφπ να φταίει η διαιτησία και όταν κερδίσει να είναι όλα καλα??Το 2012 δεν ήταν οι ίδιοι διαιτητές και η ίδια ΚΕΔ??Προχθές στο ΟΑΚΑ δεν ήταν οι ίδιοι...κέρδισε δίκαια ο ΟΣΦΠ, το ίδιο και χθες ο ΠΑΟ!!!Ο κόουτς Μπαρτζώκας σε όλη την σειρά έπρεπε να πάρει απο μια τεχνική ποινή σε κάθε ματς και την πρώτη την πήρε χθες και διαμαρτύρετε...και ο ΠΑΟ αδικήθηκε χθες σε μερικέσ φάσεις(βήματα λάσμε,γραμμή κάρυ,καθαρό φάουλ πρίντεζη στον κάρυ κ.ο.κ). Ο κ.Μπαρτζώκας αν ο ΠΑΟ πάρει το πρωτάθλημα μένει άνεργος και δικαιολογήτε η αντίδρασή του...αλλά να μην ξεχνά ότι από τον χειρότερο ΠΑΟ έχει σκούπα πέρυσι με μειονέκτημα και φέτος break στο break!!Απλά δείτε τα δικά σας λάθη και όχι των μόνο άλλων!!!
16:26
t-mac : paides mia aporia..to instant replay pws isxuei sthn ellada??sta 2 teleutaia lepta exei dikaiwma h kathe omada na to zhthsei???
16:27
θανάσης : αφήστε μας να χάσουμε μόνοι μας στη τελική!!!
16:27
M15gsp : Παιδιά, εγώ πιστεύω οτι ο Γιάνκοβιτς βοήθησε παρά πολύ και πρέπει να αρχίσει να τον χρησιμοποιεί περισσότερο. Εσείς τί λέτε;
16:28
Δεν ξέρεις αν επέστρεφε, με τον Ολυμπιακό υποψιασμένο, πώς θα λειτουργούσε.
16:28
ΔΗΜΗΤΡΗΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΑΟ.ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
16:28
tomas : γιατι πρεπει να ασχολουμαστε συνεχεια με την σφυριγματα συνεχεια!τα μαθηματικα και το ποσοστα στο μπασκετ βγαζουν αποτελεσμα!
16:29
giwrgos13 : prepei kapoia stigmi o libiakos na stamatisei na asxoleitai me tin diatisia opou polakis ton exw boithisei na parei para polla match kai prwtathlimata aneksartitos athlimatos kai na asxolithei me tin omada tou....na afisei tis apeiles pos den tha adteilei paiktes stin etniki giati auta ta pragmata einai tragika..o panthinaikos borei eukola na brei kai ekeinos faseis opou adikite se kapoia sfirigmata..den boreis na milas gia diaitisia tan exeis spanouli me 1 ponto..apla mathete na xanete kai afiste tis klapses!
16:30
Nik 17 : Και ο παο στο πρωτο παιχνιδι αθλιος ηταν αλλα χαρη σε μια καλη διαιτησια του δοθηκε η ευκαιρια με 1/20 τριποντα να παρει την νικη.Γιατι να στερουν τοσα χρονια πο τον Οσφπ το δικαιωμα του κακου ματσ.
16:30
GreenGoblin : Καλησπέρα σε όλους! Με Παππά ξέρουμε τι γίνεται; Ο Ούκιτς δεν τραβάει στα τελευταία παιχνίδια; Ο Διαμαντίδης θέλει ανάσες.
16:30
Ο Ούκιτς ήταν πολύ καλός χθες αμυντικά. Αυτός έχει σημαντικό ρόλο στις προσωπικές άμυνες πάνω στον Σπανούλη.
16:30
thanasis : Καλημέρα σας. Γιατί πιστεύετε πως ο ΠΑΟ έχει σφυρίγματα που του επιτρέπουν να διεκδικεί νίκες όταν είναι σε τραγική ημέρα (3ος τελικός, 1ος ημιτελικός με παοκ) ενώ ο Ολυμπιακός στην κακή του μέρα ΠΡΕΠΕΙ να χάνει και να φταίνε σπανούλης, αγγελόπουλοι και λοιποί;
16:31
ανδρεας : Αν δεν θελουν να στειλουν στν εθνικη τους παικτες κανενα προβλημα,απλα οταν κοροιδευαν τον ντεμη για τα ιδια τωρα τα...αποθεωνουν.ευγε
16:31
γιαννης7 : Δυστυχώς δεν έχουμε την ομάδα των δύο τελευταίων ετών. Χάσαμε μόνοι μας το πρωτάθλημα. Τα περί διαιτησίας είναι για να φανατίζεται ο κόσμος.
16:31
Ηλιας : και κατι ακομη συνηθως η διαιτησια παιζει και λιγο εδρα χθες τα 2 σφυριγματα που επρεπε να παρει η εδρα που λεμε τα πηρε ο φιλοξενουμενος....πιστευετε οτι θα συμβει το ιδιο και την τεταρτη? ευχαριστω (να περασει)
16:32
Ακης : Γίνεται flopping στους αγώνες αυτούς? Σφυρίζεται? Γιατί όχι?
16:32
Γίνεται και δεν σφυρίζεται. Εδώ οι διαιτητές δεν έχουν αποφασίσει, αν και υπάρχει κανονισμός, αν πρέπει να δίνουν ή όχι επιθετικό μέσα από το ημικύκλιο.
16:33
dimitris : dimitris apo sydney thelo na sas rotiso meta apo ola ayta pou ginane poso sovaro einai to endexomeno tin tetarti na iparxoun epeisodeia?meta tha ftaine oi opadoi otan oi proedroi ton omadon simpeiferontai san xouligan eyxaristo
16:33
Στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ η πλειοψηφία του κόσμου έδωσε ρεσιτάλ. Είναι μία καλή αρχή. Δεν μας εγγυάται την συνέχεια πάντως.
16:34
geo-35 : εχετε κουρασει πια με τη διαιτησια ! δειτε ξανα ολο το ματς και ξαναμιληστε ! ελεοςςςς
16:34
pancho : ο λουκας εχθες απεδειξε για αλλη μια φορα οτι μπορει να παιξει και αμυνα.παιχταρας και πολυ αλτικοτρρος απ οτι νομιζουν οι περισσοτεροι
16:34
Παναγιώτης Ι. : Πιστεύετε πως μετάτην ψεσινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού, οι Γιάνκοβιτς και Μαυροκεφαλίδης έπρεπε να αγωνιστούν περισσότερο στο 2ο ημίχρονο; Ευχαριστώ.
16:35
Νομίζω ότι σε 40 λεπτά αγώνα τίτλου, τα ρίσκα που θα πάρει ο Αλβέρτης θα είναι περιορισμένα.
16:36
vasilis : fonazoun gia pleonektima stin teleutaia fasi tosa xronia stin mpala to basketaki pou paizoun kapoies fores den tous peirazei etsi einai basket autoi stin megali tous perioxi stin mpala pleonektima emeis sto kanoniko basket!!!
16:36
Μάρκος Ρούσσος : Καλημέρα και καλό μήνα! Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού;
16:37
Ο Μπαρτζώκας. Έχει συμβόλαιο και μην ξεχνάει κανείς ότι ο Ολυμπιακός έχει δρομολογήσει συγκεκριμένο πλάνο διετίας. Στην Ελλάδα βεβαίως είμαστε και όλα αλλάζουν.
16:37
giorgos : I diaitisia 50/50 sunolika stous 4 telikous... apla oi proedroi prepei na stamatisoun tib klapsa kai na doun ti fteei stis omades tous... o alvertis an parei to protathlima menei?
16:38
Άγνωστο. Ο Παναθηναϊκός έχει κανεί συμφωνία μαζί του ως το καλοκαίρι. Μετά μάλλον ξεκινάει όλο το πλάνο από την αρχή. Είτε με αυτόν είτε με άλλον.
16:38
Παυλος : εγω θεωρω οτι αυτα τα παιχνιδια μας δειχνουν ποιο αξιζουν να ειναι και του χρονου στην ομαδα. Εξω ουκιτς καρι ραιτ και μεγαλυτερος χρονος σε παππα γιανκοβιτς
16:39
bill_13 : goa ton pao tou xronou 2 guard to ena point guard kai ton na mporei kata syn8hkh na paiksei thn 8esh alla na einai 2ari panta efoson 8a 8elei o pao na energopoihsei papa...epishs ena center to opoio na mporei na paiksei kai ligo ksilo na mn pairnei ola ta faoul o lasme..ti lete?
16:40
Ραφαήλ : καλησπερα σας,το να μην πανε οι παιχτες του ολυμπιακου στην εθνικη δεν νομιζω οτι ειναι σωστο η εθνικη δε φταιει κατι για το σαπιο συστημα...πιστευω οτι ο ολυμπιακος δεν προκειτε να περει πρωταθλημα και αυτο γιατι δεν τον αφηνουν ορισμενοι...οπως ειδαμε ολοι μας μια διαιτισια ηταν ας το πουμε 50-50 αυτη του οακα στο προηγουμονο παιχνιδι και ειδαμε ολοι τι ακολουθησε στο τελος του αγωνα...και 20 ποντους μπροστα να ειναι ο ολυμπιακος αυτοι θα βρουν τη λυση να παρει το πρωταθλημα ο παο...εσεις πιστευετε οτι κατω απο τετοιες συνθηκες μπορει να παρει πρωταθλημα ο ολυμπιακος;
16:40
Άκης : Ο Κόλλινς έχει ισάξια αντιμετώπιση απο τη διαιτησία? Κατά τη γνώμη μου τον τιμωρούν για το εγκληματικό φάουλ που είχε κάνει πριν απο 6 μήνες στο Διαμαντίδη. Δε τιμωρήθηκε όσο έπρεπε τότε, και τώρα πληρώνει σε δόσεις....
16:40
MJ-6Stars : Καλάθης, Μπόχω,Αθηναίου,Βασιλειάδης,Παπανικολάου,Μπράμος,Καιμακόγλου,Φώτσης,Λουκάς,Βουγιούκας,Σόφο,Παπάς,Γιάνκοβιτς δεν με χαλάνε καθόλου πάντως... Δυστυχώς όσο μεγάλοι παίχτες να είναι οι Έλληνες άλλο τόσο μικρόι είναι τα αφεντικά τους..και πράσινα και κόκκινα.
16:40
karras13 : Τα βήματα του λασμε η γραμμή που πατάει νωρίτερα αλλά και το φάουλ του πριντεζη στο λει απ του κάρυ δεν είναι φάσεις που θα μπορούσε ο ΠΑΟ ν έχει παράπονα? Ρωταω γιατί πιστεύω οτι τα λάθη ηταν εκατέρωθεν
16:41
PANOS 7 : παιδια ημουν στο γηπεδο και στα πρωτα 5 λεπτα καταλαβα οτι ο παναγιωτου κ ο καρακατσουνησ ηταν σε αποστολη οπωσ και περισυ που στο πρωτο ματσ πεταξαν εξω τον αντιτσ αδικαιολογητα..αλλεσ φορεσ ειδικα φετοσ (ημιτελ κυπελ-πρωταθλημ-1 ματσ πλει οφ )θεωρω πωσ ηταν αστειεσ οι διαμαρτυριεσ μασ αλλα χτεσ δεν κρατησαν ουτε τα προσχηματα στν τελευταια φαση.πιστευει εστω ενασ πωσ δεν θα εδιναν φαουλ υπερ του διαμαντιδη αν εχανε τη μπαλα?
16:41
argentino : με την ιδια λογικη ο καραγκουνης,ο μπασινας,ο σεϊταριδης,ο φυσσας ο λυμπε ο νικοπολιδης και ο γκουμας δεν επρεπε ποτε να πανε στην εθνικη....φτηνες δικαιολογιες απο προεδρους που κραζουν τον γιαννακοπουλο,αλλα δημιουργουν κατασταση τρομοκρατιας στο δικο τους γηπεδο χωρις να φαινονται αυτοι και μετα βγαινουν και καλινε σαν τα κατσαμπακια...εχετε καταντησει αηδια...ακομα και οι υγειης ολυμπιακοι σας εχουν σιχαθει...μια φευγετε,μια μενετε,μια το ενα μια το αλλο...αυτοι και ο ιβκοβιτς παντα θα κλαιγοντε για διαιτησια...
16:41
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑ : ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΕΛΙΚΑ?
16:42
Για να είμαστε δίκαιοι, όταν αποφασίσουν οι ομάδες να παίξουν μπάσκετ.
16:42
Philip rodos : Οι χθεσινες δηλωσεις Αγγελοπουλων και του Δημητρη προ ημερων εγιναν απλα για 2 λογους...1. να καλυψουν τα μειον των ομαδων τους.. και 2. να κερδισουν σφυριγματα στο επομενο παιχνιδι.. απλα πραγματα..τα αλλα εινα αμπελοφιλοσοφιες..
16:42
Νίκος παπαδόπουλος : Πείτε ευθέως σας παρακαλώ. Για ποια διαιτησία μιλάνε? Καθόρισε η διαιτησία το ματς? Αμφότεροι αδικήθηκαν. ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ. Άλλο ματς είδα?
16:42
Michalis : Τραγικός ο Ολυμπιακός, παθιασμένος ο Παναθηναικός, τραγική η διαιτησία. Όλοι συμφωνούν σε αυτό ανεξαρτήτως ομάδας. Αλλά όταν μια ομάδα είναι σε κακή μέρα δε σημαίνει ότι δε δικαιούται και κάποια σφυρίγματα. Εγώ θέλω την άποψη σας όπως για τις δηλώσεις Αγγελόπουλων. Τι σημαίνει κύριε πρόεδρε, δε θα πάει κανείς διεθνής στην Εθνική? Είναι σοβαρά πράγματα αυτά?
16:43
ΜΙΧΑΛΗΣ : ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΟΡΙΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΜΠΑΡΓΚΟ..
16:43
dimitris : kalhspera!!!bre paidia x8es mporei o olumpiakos na htan astoxos apo thn grammh twn tripontwn,alla mhn e8elotufloume omws.oi apofaseis twn diaithtwn ekrinan shmantika to apotelesma tou x8esinou agwna.ginontai bhmata apo ton diamantidh kai pali omws exei ginei kai faoul sthn poreia tou meta kai oi diathtes mallon mperdeuthkane kai nomizan pws briskontai se agvna podosfairou opou uparxei o kanonas tou pleonekthmatos!!
16:44
Dhmhtrhs P. : ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ?ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ?ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ..!
16:44
Γιώργος76 : Εκτός απο το αγωνιστικό κομμάτι που είναι παγερά αδιάφορο και απο τις δύο πλευρές, λείπει και η σοβαρότητα τόσο σε επίπεδο παραγόντων όσο και σε επίπεδο (φυσικά) φιλάθλων. Φεύγει ο Ολυμπιακός απο το ΟΑΚΑ την πεμπτη "πρωταθλητής" στην ουσία, και την Κυριακή ο ΠΑΟ απο το ΣΕΦ. Και να σου 1000 οπαδοί του ΠΑΟ έξω απο το ξενοδοχείο να πανηγυρίζουν, σαν να μην έμαθαν απο το ΠΑΘΗΜΑ του αντιπάλου. Να δείτε που την Τετάρτη θα την πατήσουν εκείνοι. Είναι η σειρά τους:) Όσο για τους παράγοντες και των δύο ομάδων θα ήταν καλό να αφήσουν τις φωνές. Ας ενισχύσουν τις ομάδες τους και τα λέμε του χρόνου. Η διαιτησία ήταν πολύ κακή αλλα αυτό δεν σημαινει οτι ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη εχθές.
16:44
nefartma : klapse maria de thewrw oti de ginontai lathi alla opws sto basket etsi kai sto podosfai ro o olimiakos pairnei paixnidia me aniparkta sfirigmata pws einai i diaitisia sto basket einai kai sto podosfairo i mipws ekei eisai tifli
16:46
Panagiotis : Pisteuete oti I eleipsi katharou mualou tou diamantidi einai thema kourasis I ton pirane ta hronia I Kai eleipsi katallilwn paihtwn gurw tou na mporoun na ton katalavainoun?
16:47
kat.7 : Στην Ε.Ο.Κ γινονται εκλογες; πως γινεται να ειναι τοσα χρονια ο Βασιλακοπουλος; Ειμαι 17 χρονων και δεν θυμαμαι κανεναν αλλο στην εοκ
16:48
Εκλογές γίνονται, ο ίδιος βγαίνει από την δεκαετία του 80. Ο τελευταίος του ΠΑΣΟΚ
16:50
antzelina : se poion theorite oti teriazi perisotero h leksi arxigos DIAMANTIDIS H SPANOULHS?
16:51
Και στους δύο. Άλλη προσέγγιση, ίδιο αποτέλεσμα.
16:53
Makis : Εμενα αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι να καιει η μπαλα και να ειναι ικανοι να τη δωσουν στην κερκιδα για να σουταρει καποιος. Ειναι δυνατον απο παικτες τετοιου επιπεδου να εμφανιζουν αυτη την εικονα σε τετοιο ματς? Οποιος κουραστηκε να φυγει και ο νοων νοειτο.
16:53
Dimis : Σπέερααα. Ερώτηση παρακαλώ τεχνική. Αλήθεια ο απίθανος (με την κακή έννοια) Μπάρτζι το θεωρούσε σχέδιο να αλλάζει σε όλα α μις ματς και να μη βοηθάει χαμηλά ένα Σλούκα πχ με το Λάσμε; Αλήθεια; Υπάρχει ρεπορτάζ που να λέει ότι αυτό ήταν το σχέδιο; Δηλ οκ είχαν ακροβολιστεί οι 3-4 (θέσεις) του ΠΑΟ αλλά ο θεούλης Μπάρτζι φαντάστηκε ποτέ ότι ο Σλούκι με το ΛΑΣΜΕ μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνει ο Κόλλινς; Αντί να πάρει βοήθεια από έναν από τους δύο διαγώνιους της αντίθετης πλευράς από τον πασέρ; Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για το σχέδιο και το πάθος. Συλληπητήρια στον Ολυ για τα γατάκια παίχτες που με έναν Ντούντα θα γαζώνανε παντού ναι, αλλά με τον άθλιο και καρικατούρα Μπάρτζι δείχνουν πόσο λίγοι εγκεφαλικά και ψυχικά είναι...
16:54
Ο Πετγουέι όφειλε να βοηθήσει, είχε συγκεκριμένες οδηγίες που δεν ακολούθησε ποτέ. Από την άλλη, δεν περιμένεις κάτι περισσότερο από τον Πετγουέι.
16:54
Νασος : Γιατι δεν σχολιαζει κανεις το τραγικο κοουτσαρισμα του Αλβερτη στο τελευταιο διλεπτο? Γιατι δεν εχασε ο Λασμε τη δευτερη βολη για να ληξει το παιχνιδι? Γιατι δεν εγινε φαουλ πριν το ελευθερο τριποντο του Σλουκα που θα ισοφαριζε το παιχνιδι? Στην επαναφορα στα 8 δευτερολεπτα αφησαν παλι ελευθερο το σλουκα!! Ειπαμε καλος στην ψυχολογια ο Αλβερτης αλλα πηγε να τους χαρισει ενα παιχνιδι απο το πουθενα!!
16:55
Έχει επιλέξει να ζήσει και να...πεθάνει με τους έμπειρους. Την πλήρωσε την Πέμπτη, δεν την πλήρωσε την Κυριακή.
16:55
kostas : Καλημερα και καλο μηνα!Εγω για μια φαση δεν ειμαι σιγουρος.Για το καλαθι και φαουλ του γκιστ!Ηταν οντως καλαθι και φαουλ ή ο πετγουεϊ ειχε προλαβει να στηθει(αρα επιθετικο)??
16:55
DIEGITO : καλησπερα, στο 5 ματς τη Τεταρτη θα εχουν κοσμο καο οι 2 ομαδες?
16:56
Ακης : εχει καταντησει αστειο το ελληνικο μπασκετ και αυτο γιατι ασχολουνται παραπανω απο οσο πρεπει οι προεδροι και των δυο ομαδων οσο για την εθνικη θα πρεπει να ντρεπονται με τα λεγομενα τους η εθνικη ειναι ευθυνη και ολοι πρεπει να πηγαινουν
16:56
Giorgos : Η διαιτησια και η ΕΟΚ δεν αποτελουν δικαιολογια για χθες πραγματι. Επειδη ομως εχει χαθει η εμπιστοσυνη στους θεσμους στο μπασκετ, τι προτεινετε να γινει? Αλλαγη προσωπων στα υψηλα κλιμακια ΕΟΚ και ΚΕΔ? Ξενοι διαιτητες? Απογορευση εισοδου δια βιου σε παραγοντες?
16:57
Ντέιβιντ Στερν: Τί είπες; Σε μπιπ, οι διαιτητές και θα σε βρουν μπροστά τους; 2 εκατομμύρια. Τί είπατε; Οι διαιτητές είναι στημένοι, 2+2 εκατομμύρια. Τόσο απλά. Και τα χρήματα να μοιράζονται στις άλλες ομάδες.
16:57
Αντώνης : Ευτυχώς που τα παιχνίδια αυτά τα βλέπει και ο Μαρινάκης και του έρχεται η έμπνευση για τα επόμενα χρόνια στο ποδόσφαιρο και όποιος καταλάβει!!
16:57
Stel : Αυτο το θεμα με την διαιτησια πρεπει να σταματησει καποτε.Δηλαδη σε ολο το ματς δεν υπηρχαν φασεις που αδικηθηκε ο Παναθηναικος? Τα βηματα του Λασμε, ενα φαουλ πανω σε λει απ του Καρυ πεντακαθαρο, μια φαση παλι με τον Καρυ που εδειξαν οτι η μπαλα εσκασε γραμμη ενω δεν φαινεται κατι τετοιο η ενα επιθετικο που σφυριχτηκε στον Λασμε για αγκωνα στο σκριν ενω αυτο εγινε απ'ολους τοσες φορες. Ελεος δηλαδη. Μια ζωη οποτε χανει στο μπασκετ ο Ολυμπιακος η διαιτησια ειναι κακη. Στο προηγουμενο ματς στο ΟΑΚΑ ας πουμε ηταν εξαιρετικη.
16:58
αρτα13 : πως σχολιαζετε τον πολυ λιγο χρονο που παιρνει ο μπραμος (ισως ο καλυτερος σουτερ της ομαδας και απο τους καλυτερους αμυντικους της) στους τελικους?παιζει κατι με ολυμπιακο το καλοκαιρι?γιατι ακουστηκε οτι ο περπερογλου θα παει εφες και ο μπραμος οσφπ...
16:59
ΒΑΣΙΛΗΣ : Καλησπέρα σας Είμαι σαν μπασκετικός φίλαθλος 40 χρόνια στα γήπεδα. Τα πράγματα είναι τόσο απλά,που στο τέλος μπερδευόμαστε. Δεν υπάρχει παιχνίδι παγκοσμίως που να έληξε με λιγότερους από 3 πόντους διαφορά και να μην είχαμε μουρμούρες, για διαιτητές και παίκτες που υστέρησαν. ΚΥΡΙΟΙ χαρείτε το παιχνίδι κι αφήστε τη γκρίνια.Καλύτερα στο ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ με τον Αργύρη,τον Κοζάκη,τον….,τον…., παρά αυτή η αρρώστια με τα επεισόδια και το άγχος. ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.
16:59
paooogermany : Παιδια, αφου εδειξε ο Γιανκοβιτς οτι μπορει να ανταπεξελθει πολυ καλυτερα του Μπραμου, δεν νομιζετε οτι αξιζει και μια ευκαιρια ο Παππας αντι του Ουκιτς η του Ραιτ
17:00
Lefteris : Εγω Παναθηναικος ειμαι, αλλα ειδικα με την εθνικη Ελλαδος στο μπασκετ κανενας συλλογος δεν θα επρεπε να παιζει μαζι της. Σε μια ομαδα που εχει χαρισει μαγικες στιγμες σε ολους τους Ελληνες. Καποιοι ομως κατα καιρους δεν καταλαβαινουν οτι πανω απ' ολα ειμαστε Ελληνες.
17:00
Lefteris : Εγω Παναθηναικος ειμαι, αλλα ειδικα με την εθνικη Ελλαδος στο μπασκετ κανενας συλλογος δεν θα επρεπε να παιζει μαζι της. Σε μια ομαδα που εχει χαρισει μαγικες στιγμες σε ολους τους Ελληνες. Καποιοι ομως κατα καιρους δεν καταλαβαινουν οτι πανω απ' ολα ειμαστε Ελληνες.
17:00
καμπεας : πολυ προβλεπε κ προβλεψιμο ολο αυτο το στησιμο της συζητησης....αναλυση επι αναλυσεων..στατιστικα..τεχνικα χαρακτηριστικα και μπουρου μπουρου..κ οταν πεφτει ερωτηση για την διαιτησια..ναι μεν αλλα...πειτε την γνωμη σας σταρατα βρε παιδια μια φορα..ελεος..δεν βλεπετε?δεν εχετε κριση?
17:01
Dimiris Gouskos : Zhtw sugnwmh gia ta greeklish alla vriskomai sto ekswteriko.... kati xioumoristiko... o magoulas giati pote pote pote pote den einai sthn wra tou sta live-chats ?????? :D
17:01
Ε, τα μεγάλα συγκροτήματα βγαίνουν πιο αργά....Συμπτωματικές συμπτώσεις.
17:02
OMG13 : ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΛΑΣΜΕ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ;ΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΠΑΤΗΣΕ ΓΡΑΜΜΗ Ο ΛΑΣΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ;ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΚΑΡΥ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ,ΤΟ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΣΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΙΧΤΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ;
17:02
Michalis : Ένα σχόλιο για τα ρίσκα του Αλβέρτη κ.Τάσο. Χθες του βγήκαν όλα π.χ. να αφήνει ελεύθερο τον Κόλλινς στο τρίποντο και να ανεβάζει τον Γκιστ συνεχώς στον Σπανούλη με κίνδυνο στο Low post. Αυτό με μια δεδομένη ευστοχία του Ολυμπιακού (όπως στο 3ο ματς) δε θα γυρίσει μπούμερανγκ?
17:03
Είχε διαβάσει το τιμ του Παναθηναϊκού το παιχνίδι. Δεν πήγαν απλά για να παίξουν με καρδιά και ψυχή. Είδαμε κάποια πράγματα διαφορετικά. Η παρουσία του Γκιστ, το έλεγα συνέχεια, είδατε πόσο αλλάζει όλο το παιχνίδι.
17:04
Στέφανος 13 : Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα 1) Θα φάνε οι πρόεδροι του Ολυμπιακου τιμωρία για τις εμετικες δηλώσεις? 2) Ο Δημήτρης Γιαννακοπουλος θα είναι την Τετάρτη στο Οακα? Αν όχι, ποιος θα τον εμποδίσει να μπει? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
17:04
christo : den simfono taso....o albertis den ine proppnitis, akoma. k katadefteron o jiancovic ine poli kaliteros apo olous tous alous pou eeis...carry bramos k ta alla .
17:05
ΚΩΣΤΑΣ : ΚΑΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ. ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ, ΕΞΑΙΡΩ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΡΙΓΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗ ΣΠΥΡΙΑΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. ΤΕΛΟΣ. ΚΑΙΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ. ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ 50-50 ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΥΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΗΝΣΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΛΟΓΕΡΟΙ ΑΥΜΝΗΤΕΣ Ή ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΕΝΑΣ Ή ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΤΟ BREAK ΣΤΟ ΒΡΕΑΚ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ. ΤΕΤΑΡΤΗ 50-50.
17:05
ΒΙΛΛΑΚΟΣ : Ελεος εχετε περασει απειρα μηνυματα απο συγκεκριμενα ατομα που κλαψουριζουν και εγω που σας εστειλα ενα και κανω μερικες ερωτησεις γυρω απο το μπακσετ με γραψατε . ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΧΑΝΟΥΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ . ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΗΘΙΚΟΥΣ" ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΜΠΟΛΟΥΖΑΚΙΑ ΕΜΠΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΑΔΙ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο Δ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ@@@ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
17:05
chris13 : Ειναι αληθεια οτι ο ΠΑΟ ειναι πολυ κοντα σε Καλαθη-Μποχωριδη για το καλοκαιρι;;
17:05
Όχι.
17:06
mixalis : loipon egw eimai panathinaikos kai auto pou den mporw apo tous filous tou olumpiakou einai auto to pragma...emeis tin pemepti kai afou xasame(i pliopsifia toulaxiston)katsame kai xeirokrotisame tin omada mas paradexomenoi tin anwterotita tou olumpiakou kai den ta riksame stin diaithsia akurwnontas kai tin sumperifora tou dhmhtraki..giati loipon otan xanei o olympiakos prepei panta na ftaine oi diaitites kai otan kerdizoun einai ola kalws kamwmena????paidia mikrenetai tin omada sas kai den to aksizei..exei kanei spoudaia pragmata...einai krima...
17:06
Paco : Ήμαρτον πια ρε παιδιά... Εγώ Παναθηναϊκός είμαι αλλά δεν μπορώ να μην βλέπω και την πραγματικότητα η οποία είναι πως ο Ολυμπιακός έχει φέτος πολύ πληρέστερη ομάδα με περισσότερες επιλογές και φρεσκάδα... Ο ΠΑΟ δείχνει κουρασμένος και στηρίζεται σε 7-8 παίχτες που κάνουν υπερπροσπάθεια... Αλλά μα τω θεώ απορώ με όσους ασχολούνται με τη διαιτησία αντί να κοιτάνε τα τραγικά λάθη που γίνονται στον φετινό Ολυμπιακό που με σωστή καθοδήγηση και πλάνο θα μπορούσε να κερδίζει τον ΠΑΟ σε κάθε ματς με 15-20 πόντους. Είναι πολύ εύκολο να φταίνε πάντα οι διαιτητές όμως, γιατί έτσι δεν κοιτάμε ποιοι πραγματικά φταίνε. Στην πυρά λοιπόν οι διαιτητές και το πρόβλημα λύθηκε...
17:06
petros : καφριλα των οπαδων σε ολο το μεγαλειο...οι μεν παναθηναικοι ( οπως και εγω ) διαμαρτυρονται στο ποδοσφαιρο οτι ο ολυμπιακος ελεγχει καταστασεις οι δε ολυμπιακοι οτι ειναι παντα καλυτεροι..το αντιστοιχο γινεται στο μπασκετ με τους ολυμπιακους και παναθηναικους..σε αυτο βεβαια συμβαλουν και καποιοι δημοσιογραφοι της πλακας που για προτωσελιδα βαζουν χυδαιοτητες και φανατιζουν ανεγκεφαλους...ελατε με την οπισθεν και τα σχετικα...για παραγοντες μην μιλησουμε χειροτεροι απο χουλιγκανς...
17:06
GEORGE12 : ΣΧΕΣΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ - ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ???? ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΣΤΟ 2ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ????
17:07
Chris 13 : Θεωρώ ότι πρέπει ο Αλβέρτης να κάνει πιο γρήγορα τις αλλαγές του. Για παράδειγμα βάζει τον Μαυροκεφαλίδη 5 λεπτά και μετά τον ξαναβάζει στο επόμενο δεκάλεπτο. Συμφωνείτε;
17:07
Σε δύο παιχνίδια επέλεξε τον Διαμαντίδη για 37 λεπτά. Την πάτησε στο ένα, παραλίγο να την πατήσει στο δεύτερο. Δύσκολο όμως να αλλάξει πλάνο.
17:07
ledd13 : Αν και δεν το περίμενα, η ομάδα μου κέρδισε. Θεωρώ ατυχείς τις δηλώσεις των ιδιοκτητών του ΟΣΦΠ. Το ξαναγράφω, δεν είναι μόνο ο Γιαννακόπουλος που υπερβαίνει τα εσκαμμένα, είναι και η άλλη πλευρά. Εύχομαι να γίνει ένας 5ος τελικός χωρίς έκτροπα και ας κερδίσει ο καλύτερος.
17:08
nikos.s : ok!παντα η διαιτησια ειναι το προβλημα στην Ελλαδα,κ για τους μεν κ για τους δε!!τα ιδια καθε χρονο!!!ας φερουν διαιτητες απο Ευρωπη τοτε...,αλλα και παλι κ σε αυτη την περιπτωση,καποιος θα ειναι 'αδικειμενος'!!!ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ
17:08
άρης : πέρυσι ήταν η τραβηγμένη φανέλα στον Άντιτς, ΄φετος τα ανύπρκτο φάουλ στον Ματσιούλης!!Κανένας παίκτης στην Εθνική!!Δεν τα έχετε δει αυτά;
17:08
kostis83 : πιστευετε του χρονου παππας και γιανκοβιτς θα παρουν περισσοτερο χρονο συμμετοχης?σιγουρα φετος στηριζομαστε στους πιο εμπειρους παικτες αλλα ως ποτε?οι παλιοσειρες εχουν μεγαλωσει πλεον.ο διαμαντιδης του χρονου δεν πιστευω οτι θα μπορει να αντεχει 35 λεπτα μεσα στο παρκε
17:08
Jimaldinho : Γεια χαρά σε όλους! Η ομάδα δεν ξύπνησε, υπνωτισμένη σε όλη τη διάρκεια με κάποιες εξάρσεις. Δεν κατάφερε να διαχειριστεί τη θέση του φαβορί. Για τη διαιτησία, νομίζω τόσα χρόνια έχουμε εμπεδώσει πως πρέπει να νικήσουμε και αυτούς για να γίνουμε Πρωταθλητές. Δε μου έκανε εντύπωση η ήττα. Η ρίζα του Παναθηναικού είναι βαθυά, για να κοπεί είναι πολύ δύσκολο. Κάποια στιγμή όμως θα κοπεί. Φέτος είναι ευκαιρία. Μακάρι να το καταλάβει και η όλη η ομάδα και να τα δώσει όλα στο Μεγάλο Τελικό.
17:09
Δημητρης : Και ρωταω εγω: Ο Ολυμπιακος εχει χασει τα τελευταια 10 χρονια με καθε πιθανο και απίθανο τροπο απο τον Παο. Με ροστερ που ειχαν σουπερ σταρ του ΝΒΑ μεχρι και τον ΠΙΝΙ Γκερσον. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ βρισκετε ολοι να γραψετε στο τελος ενα συμπερασμα που απαλασσει τη διαιτησια. Γιατι ; Τι κακο εχει να γραψεις την αληθεια ; Αφου μεσα σας ξερετε καλα, το βλεπετε, το μυριζετε , το αισθανεστε οτι ο Παο και ο Γιανακοπουλοβασιλακοπουλος δεν θα αφησουν ΠΟΤΕ ο Ολυμπιακος να παρει ανασα ! Για να δω μια προβλεψη για τον αγωνα της Ττετρτης !!! Ή καλυτερα, αμα ερχοταν καποιος και σου ελεγε εισαι αναγκασμενος να παιξεις οτι εχεις και δεν εχεις στο στοιχημα το ματς αυτο, οι διαιτητες θα ερθουν απο το ΝΒΑ, τι θα το επαιζες 111 Ε;; εεεε ;;;;
17:09
ΟΣΦΠ : Παιδια να μην γελιομαστε.... ολος ο παο είναι ο διαμαντισης αυτην την στιγμη λογω ελλειψης αλλων περιφερειακων που μπορουν να οργανωσουν....οποτε η εντολη προς την διαιτησια ηταν ξεκαθαρη...να μην μαρκαριστεί ο Διαμαντίδης.Ποτε ξανα ο Μαντζαρης εχει κανει 5 φαουλ και σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα συμμετοχης?Απλα ο ολυμπιακος φταιει γιατι χτες ξεχασε ότι στην Ελλαδα πρεπει να νικησει τον παο και τους διαιτητες.
17:09
Jack : Όπως για παράδειγμα οτι ο ολοι οι πρωταγωνιστες του παναθηναικου επαιζαν με 4 φαουλ η το καρφωμα του Gist που τελειωνε ουσιαστικα το παιχνιδι και το χρεωσαν βηματα η κατι γραμμες που δεν πατηθηκαν ποτεκαι ολα αυτα τα τελευταια 3 λεπτα , τωρα εκει εσυ βλεπεις οτι υπαρχει δολος . Ειστε κομπλεξικοι . Οι βολες στο τελος που εχουν φτασει οι ουνοι στην γραμμη για να δημιουργησουν πιεση, και οι διαιτητες δεν διακοπτουν, Α εκει ειναι καλα Ε ?Οποιος ειδε το παιχνιδι θα ειδε λαθη εκατέρωθεν . Απλα δεν θα γινεται ποτε ΠΑναθηναικος .
17:10
MAkis : διαμαντιδης 37 λεπτα 1 φαουλ. Μαντζαρης 5 φαουλ σε 8 λεπτα. Αυτη η ασυλια με τον Διαμαντιδη δεν χωνευεται. Οποτε θέλει κερδιζει φαουλ και βεβαια δεν κανει ποτε
17:10
Ζήσης : Θεωρείτε πως το παιχνίδι του ΠΑΟ με miss match (είτε στην άμυνα με τον Γκιστ στην περιφέρεια είτε στην επίθεση με τον Λάσμε να μένει με κοντό) είναι κάτι που αδυνατεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός; Κι αν όχι, με ποιον τρόπο πιστεύετε πως θα μπορούσε να το κάνει;
17:10
ΧΑΛΦΙ : ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 5 ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ....
17:10
kane : Επιθετικό φάουλ του Νταστον που γκρεμίζει τον Μαυροκεφαλίδη δεν δίνεται, ο κάρυ σώζει την μπάλα κανονικά την δινουν στον οσφπ, βήματα του Λάσμε που δεν υπήρχαν και εβγαινε φάτσα με το καλάθι στο τελευταιο τρίλεπτο του παιχνιδιού, δώσανε την μπαλα στον οσφπ σε αρχη επιθεσης του ΠΑΟ ενώ ποτέ δεν πατησε την τελική γραμμη ο Λάσμε, το 3ο φάουλ του Λάσμε ανυπαρκτο όπου το δώσανε για να διορθωσουν το αντικανονικο κόψιμο στην προηγουμενη φάση, κλπ... Λάθη γίνανε και από τις δύο πλευρές... Καλλυτερα να μην φωναζουν οι γαύροι και να κοιταξουν πρώτα την δική τους καμπούρα και ότι ο προπονητής τους διαμαρτύρεται από το πρώτο λεπτό και για όλα, ακόμα και για τα προφανή...
17:11
ΑΚΟΜΠΛΕΑΡΙΣΤΟΣ : Ρε, παιδιά ηρεμία... Μόνο στην Ελάδα γίνονται αυτά.... Όλοι μας είδαμε χτες ότι ο ΠΑΟ απ' το 1' έως το 40' ήταν καλύτερος του ΟΣΦΠ.... Γαιτί ξά;χνουμε διακιολογίες για τις ήττες... Όλοι πάλι είχαμε δει ότι ο ΟΣΦΠ ήταν καλύτερο την Πέμπρη απ' τον ΠΑΟ.... Η μεγάλη διαφορά όμως ήταν ότι την Πέμπτη μόνο ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ γκρίνιαζε.... Αντίθετα όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟ ανγνώρισαν την ανωτερότητα του ΟΣΦΠ... το χθεσινό όμως παραλλήρημα των ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΑΙΩΝ είναι κάτι το διαφορετικό,,,, ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ...... και από κοντά όλοι οι δήθεν ανεξάρτητοι κολαούζοι... Δεν είδαν ότι 5' λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι είχε αδειάσει σχεδόν το ΣΕΦ...ΓιατΙ;;;;;;;;; Προς ένδειξη δισμσρτυρίσας γιασ την σφαγιαστική διαιτησία μήπως;;; 'Η γιατί έβλεπαν ένα ΟΣΦΠ να διασύρεται από την αρχή από τον ανώτερο ΠΑΟ;
17:11
PROCTULUS 13 : εγω ξερω που για την ηττα φταινε οι φιλαθλοι του οσφπ!!!!!αφηστε την διατησια και αλλαχτε νοοτροπια!
17:12
Gladiator : Μπορώ να καταλάβω τις διαμαρτυρίες του Μπαρτζώκα για τη διαιτησία, είναι ένας εύσχημος τρόπος για να καλύψει την δική του ανυπαρξία στο κοουτσάρισμα (ίσως και τον εκνευρισμό του για το ότι θα μείνει χωρίς ομάδα). Οι δημοσιογράφοι όμως γιατί παίρνετε τη σκυτάλη, όταν μια προσέγγιση στο ματς χωρίς οπαδικά γυαλιά δείχνει ότι στο χθεσινό ματς, ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος από τον ΟΣΦΠ. Μόνο στις δικαιολογίες μένετε και χάνετε την ουσία. Προφανώς η απογοήτευση για την μη κατάκτηση του τίτλου χθες, σκεπάζει την ουσία.
17:12
iman : Λοιπον καταρχας να πω οτι ειμαι ολυμπιακος χθες ο αγωνας ηταν αθλιος απο μερια του ολυμπιακου παιχτες βαρομετρα οπως σπανουλης, περπερολγου και πριντεζης απλα κοιμοντουσαν, ο παναθηναικος εκανε το παιχνιδι που ξερει καλυτερα εριξε το λασμε,γκιστ στο σπανουλη και κερδισε επαιξε πολυ καλες αμυνες , οσο για τη διατησια αθλια οχι που δεν εδωσε στο τελος τα βηματα του διαμαντιδη και το ακυρωθεν καλαθι του περπερογλου που βρηκε ταμπλο , δε ξερω γιατι οι ομως οι αγγελοπουλοι να κανουν αυτο το λαθος για την εθνικη ενταξει προστατευουν τους παιχτες του αλλα η εθνικη ειναι ομαδα που βλεπουν ολοι οι ελληνες οχι μονο ολυμπιακοι. γνωμη μου ειναι στο επομενο παιχνιδι ο ολυμπιακος να παιξει με λιγοτερο σπανουλη και πιο σλουκα γιατι σλουκας κανει αυτο που δε κανει ο σπανουλης σουταρει οταν μπορει και βλεπει παιχτες εν αντιθεση με το σπανουλη που σουταρει εκτως ισορροπιας και παει μεσα για να φαει ταπα
17:12
Ιωάννης Πανόπουλος : Πιστεύω ότι το άγχος και τα νεύρα του Μπαρτζώκα, επηρεάζουν αρνητικά την ομάδα στους αγώνες. Εσείς τι πιστεύετε;
17:12
Θεόφιλος : Κουράγιο παίδες!ευχαριστούμε για την παρέα.ετσι κ αλλιώς αν την Τετάρτη το σηκώσει ο ΟΣΦΠ πάλι εσείς θα φταίτε και τα κοράκια
17:13
Στέφανος 13 : Χθες οι ουγκ (οπαδοί του Ολυμπιακου) βριζανε τον κ.Γιαννακοπουλο και τον Διαμαντιδη.Επισης κατα την διάρκεια του αγώνα πετούσαν συνεχώς κροτίδες και καπνογονα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ενα νεφος.Μετα το τέλος του αγώνα πάλι επεισόδια. Θα υπάρξει τιμωρία για αυτά η θα αθωώθει όπως ο Αγγελοπουλις οταν έκανε χειρονομίες. Ευχαριστώ
17:13
ΟΣΚΑΡ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ (ΑΟΥΤ ΤΕΛΙΚΑ) : Καλησπερα και απο μενα παιδια! Περα απο τους τελικους που ξεκαθαρο φαβορι ειναι ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ θα ηθελα να ρωτησω κατι. Πιστευετε οτι αν παρει ο ΠΑΟ το πρωταθλημα θα μεινει το τεχνικο επιτελειο οπως εχει (γιατι εμενα δεν με χαλαει ουσιαστικα προπονητη εχουμε τον πριφτη και κοουτς τον Φραγκι) ή θα παμε σε λυση Ιβανοβιτς ή Πασκουαλ που τωρα τελευταια ακουγεται πολυ αν δεν παρει πρωταθλημα η Μπαρτσα;; Ευχαριστω και συγχαρητηρια και στους τρεις για τις αναλυσεις σας και στο contra και στην superbasketball
17:14
κωστας πατρα : ολο αυτο το πανηγυρι των δηλωσεων το κανουν κομπλεξικοι παραγοντες αδουλευτοι και ακαματοι.ναι φταιει η διαιτησια. αν ο ολυμπιακος ομως ειναι ανικανος να παιξει το ματς της χρονιας με τη δυναμικη που απαιτειται,το τελευταιο που φταιει ειναι η σφυριχτρα.μην προδικαζετε τιποτα.χαθηκε ενα ματς μπολ.υπαρχει αλλο ενα. θρυλε γερα.τα περι εθνικης και μη συμμετοχης των παιδιων δεν τα σχολιαζω καν.
17:14
Αχιλλέας : Είμαι Ολυμπιακός.Την Πέμπτη δεν υπήρχε διαιτησία αρνητική για τον Ολυμπιακό; Ο Ολυμπιακός μέσα στο οακα είχε αρχ@@@α και κέρδισε.Χθές για μένα δεν είχε.Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό με το σεφ και τα επεισόδια!Ευχαριστώ.
17:14
Αρης : Το παράδοξο του Σπανούλη πώς το εξηγείτε; Τι φταίει και δε μπορεί να σταθεί στο ύψος του απέναντι στον ΠΑΟ;
17:15
Καταρχάς η άμυνα του Παναθηναϊκού. Μετά ισορροπημένα η δική του ζέση για νίκη και η αδυναμία συμπαικτών του να βάλουν ελεύθερα σουτ.
17:16
Greg1971 : Είμαι43 ετών, Ολυμπιακός και ήμουν στο γήπεδο χτες.Έχω μελετήσει έως ένα βαθμό τα στατιστικά και θεωρώ ότι έχω μια καλή εικόνα του τι συνέβη. Θα ήθελα να θυμήσω σε όσους διαβάσουν το σχόλιο μου, τον τρόπο με τον οποίο έκλεψε φέτος στο Μιλάνο το παιχνίδι η Μακάμπι και πήγε στον τελικό όπου σήκωσε την κούπα. Εννοώ όλα στο δευτερόλεπτο, φάουλ, επαναφορές, βολές, λάθη. Όχι ότι αν είχε σφυριχτεί το φάουλ στον Διαμαντίδη εκείνος θα είχε χάσει τις βολές και ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε στα 7" που απέμεναν... Απλά έμεινε ένα γιατί σε όσους είδαν το ματς. Γιατί 3 φάουλ που έβγαλαν αίμα δεν σφυρίχτηκαν; Δεν τα είδαν; Μα πώς; 1, 2, 3 ; Εκτίθενται έτσι. Ας έκαναν τη δουλειά τους και τι θα λέγαμε σήμερα; Μπράβο στον ΠΑΟ θα λέγαμε και φυσικά στον Αλβέρτη που ήταν ψύχραιμος και δεν προκάλεσε σε καμια στιγμή του ματς. ΕΠίσης ξεκαθαρίστε μας τι γίνεται με τα ίνσταντ ριπλευ και αν θα έπρεπε να χρησιμοποιθηεί στην φάση του καλαθιού του Περπέρογλου.
17:16
Manos chios : Εγώ πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θέλει ένα παίχτη σαν τον Παπανικολάου διότι ο μασιουλης με τν λοτζεσκι έχει τεράστιο πλεονέκτημα,ενώ δεν καταλαβαίνω τη μη χρησιμοποίηση Παπαπέτρου
17:16
george : ο ολυμπιακος ήταν καλύτερος σε 2 παιχνίδια και όχι 3 παιχνιδια. Είναι δυνατον στο πρώτο παιχνίδι να θεωρείτε ότι ο ολυμπιακος έπαιξε καλύτερα ένα ολόκληρο παιχνίδι παίζοντας για 5 λεπτα στο τέλος. Στην πρώτο ημίχρονο το σκορ ηταν 24-8 και στο τελος του τρίτου 10λεπτου 10 ποντους μπροστα ο ΠΑΟ.
17:17
Δημήτρης : Παίρναμε τόσα χρόνια το πρωτάθλημα με την ίδια υπερομάδα που κατακτούσε ευρωλίγκες, έφταιγαν οι γκρίζοι λύκοι. Πήραμε το πρωτάθλημα πέρυσι με 0-3 και έφταιγε η διαιτησία και το γεγονός οτι "είχαν αδειάσει οι μπαταρίες του Ολυμπιακού". Κάνουμε το μπρέικ τώρα, φταίνε οι διαιτητές και το γεγονός οτι ο Παναθηναικός είναι ανώτερος πνευματικά(όχι μπασκετικά) από τον Ολυμπιακό. Δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του ο Σπανούλης είναι το σύνδρομο του ΟΑΚΑ. Παράκλιση προς τους φίλους ολυμπιακούς. Σας παρακαλώ πολύ, για μία-μόνο μία φορά- ασχοληθείτε με το μπάσκετ και με τη δική σας ομάδα και αφήστε τις δικαιολογίες. να μπορούμε να συζητήσουμε σαν άνθρωποι. Ξεχνάμε παίκτες-συστήματα-προπονητές-έδρες-ιστορίες και ασχολούμαστε με διαιτητές και προέδρους. Καταλαβαίνετε και εσείς οτι κατάντησε αηδία. Έτερον, γιατί πιστεύετε οτι ο Μπαρτζώκας επέμενε στις αλλαγές να στέλνει τον Σλούκα πάνω στον Λάσμε και γιατί δεν χτύπησε τη ρακέτα του Παναθηναικού που είχε φάουλ;
17:17
Κωστίνιος : Ρε παιδιά για τον Μπαρτζώκα δεν θα πει κανείς τίποτα. Μικρό rotation, παροπλισμός παιχτών, κρίσιμα λάθη και κακή ψυχολογία ομάδς και κυρίως καμία ηρεμία με τόση γκρίνια που έχει φέτος. Στην Πόλη δεν πήρε 13ο παίχτη (με Σπανούλη 50-50), εχθές Λάσμε με 4 φάουλ κανείς δεν το σημάδευε, όταν καίει η μπάλα κανένα επιθετικό πλάνο
17:18
κοστασ παπαδοποθλοσ : για μενα η διαιτησια οταν τελειωσε το ματσ και για πολλους ολυμπιακους ηταν πολυ καλη γιναν λαθη και τια τις δυο πλευρες λογικο γιατι το αθλημα ειναι δυσκολο... Ο ολυμπιακος προσπαθει να βρει ΑΛΟΘΙ σε ενα ματσ που θεωρουσε σιγουρο δικο του... Οπως λετε για τα λαθη που εγιναν κατα του ολυμπιακου περιμενω απο εσας που ειστε αντικειμενικοι να επισιμενετε και τα λαθη που γιναν σε κρισιμα σημεια του αγωνα κατα του παναθηναικου.. Βηματα στον Λασμε σε ενα σημειο που αν εβαζε το καλαθι θα ηταν το ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ που δεν ηταν στα 2 λεπτα και θα πηγαινε η διαφορα παλι στους δεκα..... αλλη μια φαση στο τελος που δειχνει οτι παταγε γραμμη ενω δεν παταγε... Τι συζηταμε για διαιτησια...4 φαουλ λασμε 4 φαουλ ματσιουλις 4 φαουλ γιανκοβιτσ και ποσοι αλλοι ...οι διαιτησια εκανε λαθη που ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ σε εναν αγωνα μπασκετ... Δεν υπαρχει κανενα θεμα κατα την γνωμη μου διαιτησιας απλα ο Ολυμπιακος η το συστημα ολυμπιακου πρεπει να βρει ενα ΑΛΟΘΙ για μια αλλη μια ηττα που ηταν ντροπιαστικη ......σε ενα ματσ ΦΙΕΣΤΑΣ..... Δυστυχως πρεπει να βρουμε ενα αλοθι....... Θεωρω λοιπον ακομα και εσεις που γραφετε οτι δικαιως εχει καποια παραπονα απο τους διαιτητες το κανετε για να κρατησετε καποια πολιτικη και οχι οτι το πιστευετε.... Μπραβο στο Φως για το πρωτοσελιδο του .... Πειτε μου μια φορα που εχει κερδισει ο παναθηναικος και δεν εχουν βαλει θεμα διαιτησιας ..καμια εδω περισυ εχασαν 3 0 και παλι για διαιτησια ειπαν.... Μια απολυτα δικαια νικη ...απλα οταν οι αγγελοπουλοι καναν αυτες τις δηλωσεις ..καπιοι γραφικοι κατι πρεπει να γραψουνε...
17:19
Αλέξανδρος ΑΕΚ : Μιλάνε πολλοί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ για διαιτησία και μπασκετ και οι περισότεροι δεν ξέρουν τους κανονισμούς. Έχουν δίκιο για κάποια λάθη των διαιτητών για την ομαδα τους αλλά δεν βλέπουν και τι στήριζαν και από την άλλη μεριά. Ας δουν και σε ποσες φάσεις αδικήθηκε ο ΠΑΟ.
17:19
Ζήσης : Θεωρείτε πως το παιχνίδι του ΠΑΟ με miss match (είτε στην άμυνα με τον Γκιστ στην περιφέρεια είτε στην επίθεση με τον Λάσμε να μένει με κοντό) είναι κάτι που αδυνατεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός; Κι αν όχι, με ποιον τρόπο πιστεύετε πως θα μπορούσε να το κάνει;
17:19
Βαγγέλης : Είδα το Διαμαντίδη με σκυμμένο κεφάλι να φεύγει στην αρχή του τρίτου ματς. Θέλω να δω και τον σπανούλη μετά το "κόψιμό" του από την εθνική. Μα καλά τους παίκτες ποιος τους ρωτάει; Δούλοι αφεντάδων είναι; Και μεις σαν φίλαθλοι τι κάνουμε; Γιατί ασχολούμαστε για να θησαυρίζουν οι ανεγκέφαλοι πρόεδροι και οι συνομωσιακές φυλλάδες τους; Τέτοιος λαός είμαστε...αυτό το μπάσκετ μας αξίζει...
17:20
sakis : σπυρο αισχος με την προστασια στον διαμαντιδη θα σιχαθουμε το μπασκετ παει στην ευρολιγκα και γελαμε και στην ελλαδα φενεται καλυτερος και απο τον γκαλη.ευτυχως προλαβαμε και ειδαμε γκαλη οσο για το καλο παιδι του ελληνικου αθλητισμου αηδια και ντροπη.πιστευω να ξυπνισουν οι αγγελοπουλοι και παικτες του ολυμπιακου και να πανε στην εθνικη φωτσης παππας και ο τζορτανομιτσογκαλης
17:20
ΚΑΡΤΙΣ : ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΥΤΕ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΟΥΤΕ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΦΟΝΑ.. Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ..ΛΥΠΑΜΑΙ...
17:21
Κάνεις λάθος. Και οι δύο είχαν πολλές φορές αναφορές για διαιτησία.
17:21
Σπανοβαγγελοδημήτρης Νικόλαος : Η διαιτησία ήταν κακή και έκανε εκατέρωθεν λάθη. Δεν έκρινε αποτέλεσμα. Τον έφαγε το άγχος τον Ολυμπιακό, η κακή εμφάνιση του Σπανούλη και ο αρκετός χρόνος παραμονής του Κόλινς στο παρκέ. Απο την άλλη ο ΠΑΟ διαχειρίστηκε σωστά τα 35 λεπτά του παιχνιδιού και αυτό φάνηκε να είναι αρκετό. Αυτά...
17:22
Πιλοτος : Ο Βαζελακοπουλος, εχει κανει ερμαιο του την Εθνικη εδω και τοσα χρονια! Οι κοκκινοι δεν πανε Εθνικη, οχι εξαιτιας της διαιτησιας χτες, αλλα λογω των ασφαλισεων. Γιατι δεν δινουν λοιπον τα συμβολαια να τελειωνουμε; Αυτο το σιχαμα του παπουλη που θελει να οριζει οσπου να πεθανει, της τυχες του Ελληνικου μπασκετ ποτε θααποσυρθει;
17:22
nikos : ενα μπράβο στον αλβέρτη για το καλο διαβασμα του ολυμπιακού
17:23
berg : δηλαδη φταιει μονο η διαιτησια,που τα λαθακια της τα εκανε εδω που τα λεμε οπως τα εκανε και την πεμπτη ,και το 0/10 του καλυτερου παιχτη του οσφπ δεν φταει?ο διαμαντιδης στα 34 ετρωγε σιδερα επαιξε 37 λεπτα...ο παο βρηκε τις λυσεις απ τον παγκο με γιανκοβιτς και λουκα...ο οσφπ δεν πηρε τιποτα απο περπερογλου-κολινς και ο σλουκας ξυπνησε αργα...με την ιδια λογικη και ο παο εχει παραπονα απο την πεμπτη,αλλα γι' αυτα μαλλον ευθυνεται ο τραμπουκος προεδρς που εχει,ενω οι αφοι αγγελοπουλοι ειναι αγιοι...πρεπει να σεβαστουν την εθνικη και να σταματισουν να εκβιαζουν καταστασεις με καθε τροπο...
17:23
sakis : μπαβο σπυρο να και ενα καλο νεο καλιο αργα παρα ποτε φαινεται τους ξυπνησε ο μαρινακης
17:23
Βαγγελης : Στεγνη - Ψυχρη αλητεια απο τον ενα προεδρο (κριμα γιατι αν και ειμαι Ολυμπιακος η οικογενεια του στο μπασκτε μας εχει κανει περηφανους πολλες φορες ως Ελληνες)....Ευτυχως οι εξεδρες ειναι αρκετα νορμαλ...Οχι παθος απο τον Ολυμπιακο....Παντα εκτος νερών ο Σπανουλης...Τουλαχιστον εχτες δεν επαιρνε προσπαθειες απο τα 10 μετρα....οποτε καλυτερα απων παρα εξαιρετικα αρνητικος...
17:24
Γιωργος : Καλησπέρα σας, εγώ τα καταλαβαίνω και συμφωνώ με την πολύ κακή εμφάνιση των παικτών του Ολυμπιακού χθες. Μια ερώτηση να θέσω μόνο: Αν η διαιτησία στα πρώτα 4 παιχνίδια ήταν 50-50 ποιο θα ήταν το σκορ τώρα? Μήπως 3-1 υπέρ του Ολυμπιακού?
17:24
ΟΣΚΑΡ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ (ΑΟΥΤ ΤΕΛΙΚΑ) : Οι Αγγελοπουλοι και γενικα ο ΟΣΦΠ δειχνει τεραστιο κομπλεξ απεναντι στον ΠΑΟ ενω αντιθετα παραγοντες προπονητες και παικτες του ΠΑΟ εχουν μαι αισθηση υπεροχης και ανοτεροτητας. Συμφωνειτε;;
17:24
Λευτέρης : Εντάξει. Ο Ολυμπιακός πραγματικά κάκιστος χθες. Πολύ άστοχος, πολύ άτολμος. Παρόλα αυτά η αλήθεια είναι πώς τον αγώνα όπως εξελίχθηκε τον καθόρισε η διαιτησία. Έχει καταντήσει αηδία να χάνουμε αγώνες από βολές και γκρι. Ναι ο Παναθηναικός έπαιξε καλύτερα. Αλλά δεν έπρεπε να κερδίσει. Πάντως η ομάδα χρειάζεται πολύ δουλειά. Χθεσ φάνηκε πώς εν μπορούσαν να διαχειριστούν τον ρόλο του φαβορί. Και ας πει κάποιος στονΣπανούλη να αφήσει τους εγωισμούς. Οι πραγματικά μεγάλοι παίχτες ξέρουν πότε είναι σε κακό βράδυ και κοιτάνε να βοηθήσουν με άλλους τρόπους και όχι με 0/10 σουτ. Λίγη προπόνηση στις βολές δεν βλάπτει!
17:25
φιλαθλος : Καλά με ποιο δικαίωμα θα απαγορευτεί η συμμετοχή στο Παγκόσμιο σε αυτούς τους παικταράδες που μερικοί από αυτούς είναι στη Δύση της καριέρας τους και είναι από τις τελευταίες τους ευκαιρίες να παίξουν σε μια γιορτή του μπάσκετ.Δείτε τους Ισπανούς που παρόλο που είναι από κάθε καρυδιάς καρύδι (Βάσκοι, Καταλανοι, Ισπανοί) και θα είχαν κάθε λόγο να δημιουργούν πολώσεις μέσω των ομάδων τους(Μπαρτσελόνα, Νπιλμπάο) και δε χρησιμοποιούν την Εθνική για μικροσκοπιμότητες.Εύχομαι για το καλό του Ελληνικού μπάσκετ να ανέβουν ξανά στο υψηλότερο επίπεδο οι ομάδες της Θεσσαλονίκης και η Α.Ε.Κ γιατί το δίπολο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακου θα είναι η καταστροφή του Ελληνικού μπάσκετ. Έχει καταντήσει αηδία κάθε χρόνο με τα ίδια και τα ίδια. Καλές οι Ευρωλίγκες, αλλά όσο υστερούμε σε θέματα παιδείας και πολιτισμού ...
17:25
Μανώλης οσφπ : Γιωργο.Το ελληνικο μπασκετ ολοενα και μικραινει.Με τετοιες στασεις απο τους προεδρους των δυο ομαδων,ειδικα του γιαννακοπουλου,τα επεισοδια καθε χρονο στο σεφ και αυτα τα διαιτητικα λαθη(που δεν επιρρεασαν χθες το αποτελεσμα αλλα εβγαλαν εκτος ρυθμου τον ολυμπιακο)μικραινουν τις ομαδες μας.σε λιγα χρονια προβλεπω πατο στην euroleague οπως και με την εθνικη στο eurobasket
17:25
kimon001 : Καλησπερα.RESPECT τον διαμαντιδη αυτα τα πραγματα δεν θα τα μπορει να τα κανει σπανουλης.ειδατε ποσο μεγαλη διαφορα επαιξε ο γκιστ χτες και το ματς της πεμπτης δεν μπορουσε να τα κανει ολα ο λασμε
17:25
Mario : Dystyxos , to provlima me ti diaitisia einai oti sto OAKA oi diaitites paizoun edra eno sto SEF den eunooun pote ton Olympiako. Kai i eunoia tou PAO pigazei perissotero apo ton ypervoliko sevasmo kai anoxi pou deixnoun oi diaitites sto Diamantidi! Xtes epaixe 20 amynes sto low post me psilotero paikti kai to proto tou faoul to ekane nomizo sto 3o dekalepto! Eno o mantzaris den epaixe oute 8 lepta synolika! Auti i anomoimorfia sta sfyrigmata einai proklitiki. Den milame kan gia tin eukolia pou pairnei faoul o diamantidis ( pou einai men prosopikotita ) alla ston spanouli den symvainei to idio ( pou exei to idio varos san paiktis)
17:26
Αντωνης : Γιωργο η επομενη μερα τι ξημερωνει για τον ΠΑΟ..απο προπονητη και παιχτες τι ακουγεται...κυριως ελληνες γιατι ο κορμος πρεπει να ελληνοποιηθει και παλι...
17:27
ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ13 : Να σας ρωτήσω κάτι,δηλαδή τώρα θέλουν να μας πουν οι Αγγελόπουλοι ότι έχει παράγκα ο ΠΑΟ στο μπάσκετ;
17:29
Iverson2001 : Καλησπέρα και στους τρεις και συγχαρητήρια για το επίπεδο της συζήτησης και τη νηφαλιότητα που δείχνετε. Φρονώ ότι η νίκη του ΠΑΟ είναι δίκαιη χθες, παρά τα ορθά παράπονα για τη διαιτησία, όπως δίκαιο είναι το μέχρι στιγμής 2-2. Για τη χθεσινή νίκη θεωρώ κλειδί μεταξύ άλλων το γεγονός ότι παίκτες όπως ο Πέτγουεϊ που κατ' εμέ ήταν μαζί τον Π΄ριντεζη ο κορυφαίος του τρίτου τελικού, δεν μπόρεσαν ελέω του τρόπου που στήθηκε ο ΠΑΟ. Πιστεεύ ακόμη ότι κελιδί της σειράς έιναι οι σταθερά καλές εώς εξαιρετικές εμφανίσεις του Διαμαντίδη (χωρίς αυτόν ο Λάσμε π.χ. χθες δεν θα ήταν ο ίδιος), γεγονός που οφείλεται στην αδυναμία των γκαρντ του ΟΣΦΠ αυτή την περίοδο να τον αναχαιτίσουν (ο Μάντζαρης που άλλοτε ''του έβγαζε τα συκώτια" δεν κάνει καλή σειρά, ο Κόλινς που διαβάζαμε ότι αποκτήθηκε και για αυτό το μαρκάρισμα δεν αποδίδει πολύ αποτελεσματικά επάνω του, ενώ και ο σπανούλης σε ορισμένα διαστήματα που τον μάρκαρε στο χθεσινό αγώνα φάνηκε ότι μάλλον το μαρκάρισμα δεν είναι δική του δουλεια). τι λε΄τε για αυτό; Πιστεύω ότι εδώ είναι ένα από τα key points της σειράς, τα λιγότερο ''χτυπητά'', αλλά καθοριστικά. Υ.Γ. Για τα περί Εθνικής κλπ τα είπατε ήδη. Εγώ προσωπικά εκφράζω την αγανάκτησή μου σχετικά, για έναν ακόμη λόγο. Πώς είναι δυνατόν να προκαταλαμβάνεις τις προθέσεις και τη βούληση των παικτών, λες και είναι μικρά παιδιά και άβουλα όντα;Οι παίκτες (κοκκινοι και πράσινοι) είναι ιδιοκτησία της ομάδας, πράγματα, άβουλοι μισθοφόροι; Η στάση αυτή προσβάλει πρώτα από όλα τους παίκτες του ΟΣΦΠ ως προσωπικότητες, δεεν ξέρω αν αντιληφθήκαμε ή τονίσαμε όσο θα έπρεπε και αυτή την παράμετρο...Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή συνέχεια.
17:30
Dimitris : Tragiko ayto me tous mikrous.Pragmatik perimenw toulaxiston po ton patera tou Papapetrou na apofasisei gia ton gio tou.Kanena symvolaio den leei oti o proedros apofasizei gia tin Ethniki omada.Einai tragikoi.....
17:30
ΜΑΙΚ : κανένας στην εθνική απο τον ολυμπιακό ούτε στο γήπεδο ούτε στην τηλεόραση δεν θα δω την εθνική ντροπή στους διοικούντες του ελληνικού μπάσκετ ο Ζαβλανός σχολίασε τις δηλώσεις των Αγγελοπουλων για το Γιαννακοπουλο που σιωπή μπραβο
17:31
PROCTULUS 13 : εγω ξερω που για την ηττα φταινε οι φιλαθλοι του οσφπ!!!!!αφηστε την διατησια και αλλαχτε νοοτροπια!
17:31
apostolis : Καλησπερα κ καλο μηνα..Ευκολο το αλλοθι δυσκολη η αληθεια για τον Ολυμπιακο σε αυτο το ματς..θεωρω οτι ο μπαρτζωκας ας μ επιτραπει η εκφραση εχει χασει τη μπαλα και ισως απο τις πολλες διαμαρτυριες κ γκριματσες τ σε καθε αμφισβητουμενη φαση το δικιο του ..δν ειναι συνεντευξεις τυπου αυτες..προσπαθει συνεχεια να μειωσει τν αξια τ παναιηναικου μ αυτα π κανει..οντως η ομαδα δν ειναι καλυτερη ποιοτικα αλλα.ποιος λεει οτι κερδιζουν οι ποιοτικοτερες ?! Π.χ ευρωλιγκα 2012 οσφπ -τσσκα ..ευχαριστω
17:32
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ : Ο ΛΑΣΜΕ ΣΤΟ +6 ΒΑΖΕΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΔΥΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ Ο ΑΛΒΕΡΤΗΣ .ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑΦΟΡΑ ... ΒΑΖΕΙ Ο ΛΑΣΜΕ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΠΑΣΑ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗ ΤΑ ΛΑΘΗ .
17:33
Kostas Gikas : Εγω ένα ξερω να πω....ότι το παιχνιδι το εχασε ο Ολυμπιακος και δεν το κερδισε ο Παναθηναικος!Εχει κερδισει ανωτερες ομαδες είναι ανωτερος αλλα η ηττοπαθεια που δειχνει και η ψυχολογια του είναι απαραδεκτη!Χτες 4 περιφερειακοι παικτες παιζουν τα μηλα πετωντας ο ενας στον άλλο την μπαλλα σαν να είναι καρβουνο!Ο Μπαρτζωκας ερειπιο δεινει εικονα πληρους καταρευσης...ο Κολινς απλα προκλητικος να μην μπορει να σκοραρει από το΄Λοου ποστ και ο Σπανούλης που δεν μπορει στα συγκεκριμενα παιχνιαδια στον 1 ποντο!Ο Διαμαντίδης διαβασε τον Ολυμπιακο στο τελευταιο 10λεπτο στο Οακα...εει που ειδαμε ομαδα με 16 ποντους διαφορα να παιζει καθυστερηση για να κρατησει το σκορ!Και τι κραταει?Ότι αν και καλυτεροι είναι κοτες λυρατες!Στο συγκεκριμενο παιχνιδι!Και παιζει τρια δεκάλεπτα ετσι...ποσο λερασε μπροστα?Κοντα 16 ποντους!Μετα εσκασε αλλα το πουλακι ειχε πεταξει!Οφείλεις να μην εγεσαι Ολυμπιακος αλλα να παιξεις σαν Ολυμπιακος γιατι ξερεις ότι και εθρικη διατησια θα εχεις και τα παντα!Αλλα....παιζεις τα παντα μπροστα στον κοσμο σου οντας καλυτερη ομαδα!Και τους πουλας ολους σε ένα ματς που περα από τις δικαιολογιες...ξερουμε ολοι τι σημαινει!Τωρα πλεον σε ξερουν δεν σε φοβούνται καθολου ακομη και αν παιξεις με τον Λε Μπρον Τζειμς!Ετσι κερδίσαμε την ΤΣΣΚΑ...ετσι την Ρεαλ!Η ψυχολογια είναι το παν!Και εμεις δεν εχουμε....!Οσο αφορα τον Μπαρζωκα η αγωνια του στο προσωπο..δειχνει αδυναμια όχι νευρα!Και κανει αλλαγες με υποβολες τον βοηθο>Είναι ηδη ξενο σωμα!Ενας γνήσιος Ολυμπιακος!
17:33
Θανασης : Οκ...οταν καλεσουν ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ τον Διαμαντιδη σρην εθνικη...θα πανε και του Ολυμπιακου...μεχρι τοτε κανεις
17:34
ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Συμφωνω με τον Μαγουλα πριν τον 4ο τελικο ειπε οτι ο ΟΣΦΠ ειναι το απολυτο φαβορι και ο ΠΑΟ το αουτσαιντερ και προεβλεψε οτι οποιος παρει το ματς θα παρει πρωταθλημα. Ετσι πιστευω πως θα γινει ο ΠΑΟ δεν χανει 2η φορα στο σπιτι του απο τον ΟΣΦΠ γιατι ΣΕΦ και ΟΑΚΑ δεν εχουν την ιδια δυναμικη κακα τα ψεματα!!
17:34
Παναγιώτης : Εφόσον πλεόν οι διαιτητές και η ΕΟΚ δεν σέβονται τους παίχτες της εθνικής που έχουν προσφέρει τόσα και σε συλλογικό επίπεδο με την κατάκτηση ευρωπαικών και στην εθνική, τότε ας πάρουν τους μπασκετμπολίστες του ΠΑΟ που για να κερδλιζουν σημαίνει οτί έχουν καλύτερους παίχτες... τι τους θέλουν τους δικούς μας? Τί τον θέλουν τον Σπανούλη άμα μένει με 1 πόντο στο κρισιμότερο παιχνίδι ή τον Μάντζαρη αν σε 8 λεπτά βγαίνει με 5 φάουλ? Ο Διαμαντίδης που είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη με τόσους τίτλους γιατί δεν πάει στην Εθνίκή? Γίνεται ο προπονητής της Εθνικής να μην τον θέλει? Γιατί δεν τιμωρείται? Μήπως ο Βασιλακόπουλος δίνει εντολές? Για μένα είναι η μόνη λογική εξήγηση έπειτα από τόσες φορές που έχω ακούσει οτί ο Βασιλακόπουλος στέλνει παίχτες με δικιά του προτροπή στον Παναθηναικό... και ιδιαίτερα πέρυσι που με δικιά του προτροπή πήρε ο Τρινγκερι τον Φώτση επειδή επέστρεψε στον Παναθηναικό. Και για να κλείσω δεν γίνεται κάθε χρόνο όλες οι κρίσιμες αποφάσεις των διαιτητών να είναι υπέρ του Παναθηναικού και μετά να βγαίνεται όλοι εσείς οι "αντικειμενικοί" και να λέτε για παλικαρίσια νίκη όταν με διαιτητικά λάθη κρίνεται στον πόντο... άμα τα έπερνε ο Ολυμπιακός αυτά τα σφυρίγματα τι θα γινόταν?
17:35
Μανώλης οσφπ : Γιωργο.Το ελληνικο μπασκετ ολοενα και μικραινει.Με τετοιες στασεις απο τους προεδρους των δυο ομαδων,ειδικα του γιαννακοπουλου,τα επεισοδια καθε χρονο στο σεφ και αυτα τα διαιτητικα λαθη(που δεν επιρρεασαν χθες το αποτελεσμα αλλα εβγαλαν εκτος ρυθμου τον ολυμπιακο)μικραινουν τις ομαδες μας.σε λιγα χρονια προβλεπω πατο στην euroleague οπως και με την εθνικη στο eurobasket
17:36
Όλοι να καταλάβουμε ότι το ελληνικό μπάσκετ δεν μικραίνει στους τελικούς, ότι κι αν συμβεί, αλλά επειδή δεν υπάρχει πρωτάθλημα. Το φωνάζω καιρό τώρα, μακάρι να χάναμε δύο ευρωλίγκες και να είχαμε έξι ομάδες την μία κοντά στην άλλη. Αυτό όμως θα σήμαινε ότι οι αιώνιοι, θα είχαν ανταγωνισμό και δεν το θέλουν.
17:36
Μαριος : Η φαση του Πετγουεη και του Γκιστ ειναι ξεκαθαρη, ο Πετγουεη πηγε κατα πανω στον Γκιστ, εστω και αν εκανε μισο βημα. Δηλαδη πηγε/επεδιωξε να συγκρουστει με τον Γκιστ. Ειναι αμυντικο φαουλ και οφειλεται 100% στην χαζομαρα του Πετγουεη που πήγε να εκβιασει το επιθετικο. Υγ: Ειμαι Ολυμπιακός, αλλα τα σωστα πραγματα να τα λεμε.
17:36
Xristos7 : Ο ΠΑΟ εδώ και τουλάχιστον 10παιχνιδια μα τον ολυμπιακό παίζει με το ίδιο τροπο, το τεχνικό team του ολυμπιακού δεν έχει ευθύνη για τις συνεχόμενες ήττες με τον ίδιο ακριβώς τροπο;
17:37
Chris : Αυτο νομιζω δεν εχει συμβεί ποτε ξανά..ειναι ντροπή όχι μονο για τους κ.Αγγελοπουλους αλλα και για τους ίδιους τους παίχτες που το δέχτηκαν..σε καμία περίπτωση οτι κ αν εχει συμβεί δεν πρέπει να μπλέκεται η εθνική που μας εχει δώσει τόσες χαρές..σαν ολυμπιακος ντρέπομαι για την στάση της ομάδας..
17:37
Mixalis : Καλά κανει και τους γλενταει ο μαρινακης!
17:37
panos nikaia : γιατι η μη συμμετοχη των παιχτων του ολυμπιακου στην εθνικη εχει περαστει ως κοντρα στο κατεστημενο της διαιτησιας κτλπ?οι αγγελοπουλοι δεν ηταν ξεκαθαροι 15 μερες τωρα με τα ασφαληστηρια των παιχτων?
17:37
πανος : Για τον Αντετοκούμπο, ποιός είναι υπεύθυνος που δε θα πείξει με εθνική; η ομάδα του δεν είναι;
17:38
Είναι ικανός ο Βασιλακόπουλος και η παρέα της φεγγαρόπετρας, να ανακοινώσουν τιμωρία των Μπακς. Πέντε αγώνες μακριά από το Μιλγουόκι.
17:38
Σωτηρης 13 : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΠΛΑΝΟ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΕΦ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΑΥΤΟ Ο ΑΛΒΕΡΤΗΣ?ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΑΛΒΕΡΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ?
17:38
xplosive79 : Όλοι συμφωνήσατε ότι η διαιτησία δεν είναι υπεύθυνη για το αποτέλεσμα , θα διαφωνήσω και θα σας παραθέσω τα παρακάτω: 1. 1.Τεχνική ποινή σε Μπαρτζώκα επειδή μίλησε ενώ στην δεύτερη φάση του αγώνα του παναθηναϊκού κατεδάφισαν τον μπάγκο. 2. 2.Τάπα Λάσμε σε Περπέρογλου ενώ η μπάλα έχει κτυπήσει ταμπλό 3. 3.Φάουλ Περπέρογλου σε Μασιούλις και τρεις βολές ενώ δεν τον έχει αγγίξει 4. 4.Τα τουλάχιστον 2 από τα 5 φάουλ του Μάντζαρη πολύ αυστηρά ενώ κανείς δεν βλέπει το πως χρησιμοποιεί τους αγκώνες ο Διαμαντίδης. 5. 5.Βήματα του Λάσμε που παίρνει καλάθι και φάουλ. Δεν αναφέρω τα τελευταία 10sec ούτε τις άπειρες χαμένες βολές ούτε την αστοχία από το τρίποντο. Θα αναφέρω τον παράγοντα ψυχολογία και τον εκνευρισμό που προκαλείται σε όλη την ομάδα . Ναι ο ολυμπιακός μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και τον αιφνιδίασε ένας ψυχωμένος Παναθηναϊκός, αλλά με αυτά που συμβαίνουν κατά την διάρκεια του αγώνα ο ολυμπιακός παίζει με εκνευρισμό , βιαστικά.. Εκτός από τον παναθηναϊκό , δεν φταίνε οι διαιτητές; Και κάποιος θα μου πει επαγγελματίες είναι , ναι , αλλά και άνθρωποι που όσο και να μην το θέλουν και οι ίδιοι επηρεάζονται. Αυτό θεωρώ ως το σημαντικότερο λόγο επιρροής στο αποτέλεσμα από τους διαιτητές και επίσης δεν λένε ότι η καλύτερη διαιτησία είναι αυτή που περνάει απαρατήρητη; Χθες ήταν παρούσα και πολύ μάλιστα.
17:39
xaris : Ειμαι ολυμπιακος και το μονο που εχω να πω ο ολυμπιακος χθες ηταν αθλιος ! ο παναθηναικος κανει αυτο που κανει παντα κραταει το σκορ στο 65 κοντα και κερδιζει με καλες αμυνες δε με νοιαζει η διατησια αλλα οχι και να χανεις 10 βολες και στα τριποντα να εχεις 18 % τωρα για την εθνικη που δε θα πανε παιχτες ε αυτο ειναι η ξεφτυλλα τν προεδρων μας που πανε και κανουν τετοια η εθνικη ειναι γι ολη την ελλαδα οχι για τους προεδρους
17:39
XRISTOS : Φωναζει ο γιαννκοπουλος την πεμπτη και ο ΠΑΟ εχει ευνοικη διαιτησια την Κυριακη--Οποτε σου λενε οι Αγγελοπουλοι λες να πιανει το κολπο τελικα?ας φωνάξουμε και μεις και βλέπουμε.αυτα τωρα με την εθνικη είναι ιστοριες για αγριους..το κακο είναι ότι ο Δημητράκης τους εκανε ιδιους με εκεινον σε διαστημα 2 χρονων...Κριμα...
17:39
nikos : διαιτησια παντα 'χειρουργικα' σφαζει τον Ολυμπιακο τα τελευταια χρονια στο μπασκετ οπος γινεται και στο ποδοσφαιρο υπερ του Ολυμπιακου. Συμπεριφορες τυπου προεδρου παναθηναικου ειναι απαραδεκτες, τυπου προεδρων ολυμπιακου λιγοτερο απαραδεκτες, και αγωνιστικα ο Ολυμπιακος δεν σκοτωσε τον αντιπαλο του, πολυ αγχος και σ'αυτο φταιει ο προπονητης που γενικοτερα μου ειναι συμπαθης αλλα το προταθλημα γι'αυτο το εχασε περσι....πολυ γρινια και νευρα.....παιχτε μπασκετ......
17:40
Πάνος : @Συρίγος Οι παίκτες φαντάζομαι δεν πήγαν στη Νέων γιατί η ομάδα έχει ακόμα υποχρεώσεις. Να τελειώσει την Τετάρτη το πρωτάθλημα και θα δούμε ποιος θα πάει στην Εθνική και ποιος όχι. Υποστηρίζω τον Ολυμπιακό και φυσικά δεν συμφωνώ με τις δηλώσεις αυτές, εννοείτε πως πρέπει να πάνε στην Εθνική οι παίκτες του ΟΣΦΠ.
17:42
σακης : ο ΠΑΠΑΣ γιατι δεν παιζει?
17:43
Γιατί ο Αλβέρτης είναι καθολικός. Ε, μα πια. Παιδιά, ο Παππάς και ο Γιάνκοβιτς έχουν μέλλον στην ομάδα, δεν μπορεί να τους εμπιστευτεί και να τους φορτώσει με το άγχος μίας ήττας.
17:43
πανος : λαθος κ μικροπρεπεια των αγγελοπουλων να εμπλεκουν στα παιχνιδια τους την εθνικη..η εθνικη δεν ειναι τσιφλικι κανενος..τοσα χρονια που ο κορμος της εθνικης αποτελουνταν απο παικτες του παναθηναικου γιατι δεν ειχε τεθει θεμα συμμετοχης τους ή οχι λογω της ασφαλισης?
17:44
Βαγγέλης : San Antonio Spurs ή Miami Heat? Ποιος πιστεύεις ότι θα πάρει το πρωτάθλημα στο NBA? (1000% καλύτερο μπάσκετ από αυτό που βλέπουμε εδώ και αξίζει να ξενυχτίσεις)
17:44
Μαϊάμι. Βλέπεις όμως ότι περιμένουν πρώτα να τελειώσουν οι ελληνικοί τελικοί και μετά να αρχίσουν αυτοί. Σου λένε, μην μας πάρει καμιά φωτοβολία.
17:45
spiros : taso dilonis katholou metaniomenos gia tis dilosis sou?? pou estefes protathliti prin gini kan to mats sto sef?? giati den les ke e4na signomi ston kosmo?? paradeksou ta lathoi sou san andras mia fora!
17:46
Τί πώς πού; Θα διαβάσεις το κείμενο και θα ζητήσεις συγνώμη αν δεν λέω ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα την Κυριακή; Ένα πράγμα έγραψα που φυσικά δεν διάβασες: Ο νικητής του τέταρτου τελικού, παίρνει πρωτάθλημα. Το στηρίζω ακόμα.
17:46
Κοστας Φ : Το μπασκετ ειναι απλο αθλημα, οπως απλη και η διαιτησια του, ειδικα με 3 διαιτητες στο παρκε. Ο Ολυμπιακος ηταν χειριστος εχθες, ομοιως και οι διαιτητες, ακολουθησαν οι ιδιοκτητες, γενικα ολοι χειριστοι εχθες εκτοσ απο τον ΠΑΟ ποθ νεκραναστηθικε.Ειμαι οπαδος τοθ Ολυμπιακου αλλα δεν εθελοτυφλω.Και οι 2 τοπ ομαδεσ μας ειναι για τα πανηγυρια. Η Μακαμπι με παρομοιο μπατζετ με τοθς 2 αιωνιους πηρε την κου καιπα φετος.ο λογος απλος δινουν ολοι την ψυχη τους και δεν κρυβονται πισω απο την μπαλα στα δισκολα. Εαν οντως οι παιχτες του Ολυμπιακο θεορουν οτι ειναι καλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟ ας το αποδειχουν σε 2 ημερες,Και επιτελος το προπονητικο team του Ολυμπιακου ασ δειχει τα βασικα στους παιχτες...πως μπαινουν οι βολες ασ πουμε,,,, μα πραγματικα θεωρειτε τον Μπαρτζωκα σοβαρο στο κοουτσαρισμα? κοιμαται τον υπνο του δικαιου..ευτυχως που διπλα του καθεται ο Τομιτσ
17:46
ironman : ολοι οι ολυμπιακοι στηριζουμε τους αγγελο στο θεμα της εθνικης. Δε μας ενδιαφερει τι θα κανει η ομαδα του Βασιλακοπουλου, να παει ο Διαμαντιδης το καλο παιδι να παιξει. Οι μονοι που τους ενδιαφερει τι θα κανει η ομαδα του Βασιλακοπουλου ειναι οσοι τα παιρνουν και πανε ταξιδακια με τα πουλμαν της χαρας. Ανεβαστε το αμα σας βασταει
17:47
Παιδιά είναι 2160 μηνύματα. Απαντούμε σε όσα περισσότερα γίνεται. Συγνώμη για όσα παραλείπουμε, ποτέ μα ΠΟΤΕ σε αυτό το σάιτ, δεν κόπηκε μήνυμα που είχε άποψη. Μόνο ύβρεις.
17:48
Γιώργος Α. : Το πρόβλημα αγαπητοί κύριοι δεν είναι ούτε ο ένας αγώνας ούτε το ένα καλάθι (ταμπλώ) που δεν μέτρησε. Εννοείται ότι αν γινόταν μια στο τόσο και για όλες τις ομάδες περίπου σαν το ΝΒΑ θα αντιδρούσαμε (μάλλον). Όμως, τα λάθη -τα καθοριστικά- σε σημαντικά παιχνίδια έχουν ΑΜΙΓΩΣ κόκκκινο χρώμα. Δηλαδή για να νικήσει ο ΟΣΦΠ τον ΠΑΟ πρέπει να παίξει δυο επίπεδα πάνω από αυτόν; Πότε θα επιτρέψουν στον κακό Ολυμπιακό να νικήσει τον κακό παναθηναικο;Πότε θα σταματήσουν τα ακυρωθέντα καλάθια, τα κινητά σκριν, τα non call κλπ; Στο μπάσκετ δεν κερδίζει σώνει και καλά ο άψογος αλλά ο λιγότερο κακός...
17:48
Στεφανος : γεια σας παιδιά τι κάνετε ... Ειμαι Ολυμπιακος εχω να δω μπαλλα απο τότε με το μαρινακι και τον cice σιχάθηκα το ελληνικό προταθλημα σημερα κύριε Βασιλακόπουλε σιχάθηκα και το μπάσκετ με αυτά που ειδα . Ευχαριστούμε πολυ κύριοι για αυτο που μας κάνετε να μην βλέπουμε ποτε κανενα ομαδικό άθλημα στην Ελλάδα ευχαριστούμε ευχαριστούμε
17:48
Chicago : Geia sas paidia,ego panathinaikos eimai kai synexizo na parakoloutho tin omada (kai sto podosfairo kai sto basket)parolo pou leipo xronia apo tin Ellada. I erotisi mou einai i exis: vlepete kaipoio tropo gia na allaxei oli auti i tragodia pou legetai ellinikos athlitismos (giati mexri kai se tavli to'xoune na skotothoune oi opadoi stin Ellada) otan o fanatismos xekina apo tous idious tous idioktites ton omadon? Ego pantos den vlepo sotiria, kathe persi kai kalytera. Lene florous tous amerikanous alla edo den yparxei oute ena astynomikos se paixnidia eno stin Ellada se ligo tha kalesoun kai ton strato na voithisei.
17:49
Ha Ris : Γιατί κλήθηκε ο Χριστοδούλου στην εθνική νέων, δεν είναι Κύπριος; Και γιατί να πάνε γενικά οι παίκτες να παίξουν εθνική, όταν είναι ανασφάλιστοι; Εσείς θα πηγαίνατε να καλύψετε ρεπορτάζ για λογαριασμό του contra, οπουδήποτε, αν δεν ήσασταν σε περίπτωση (χτύπα ξύλο) ατυχήματος στο δρόμο ασφαλισμένοι;
17:50
Βασίλης : Όπως χάσαμε και οι οπαδοί(ο γραφών επίσης) το κάνανε τουμπεκί αναγνωρίζοντας πως ο ολυμπιακός ήταν καλύτερος,ας αφήσουν τον κόσμο του οσφπ να κάνει το ίδιο και μην τον φανατίζουν. Δεν υπάρχει λόγος κάθε φορά για διακοπές,προπηλακισμούς κλπ. Λάθος αμάξι στοχεύσατε....
17:50
θοδωης : πως μπορει ο μπαρτζωκας με καποιο σχημα να ελευθερωσει τον σπανουλη από τον γκιστ και τον λασμε?
17:51
Μπορεί να γίνει μόνο αν μπουν τα σουτ των άλλων γκαρντ οπότε η άμυνα θα ανοίξει, όπως στον τρίτο αγώνα σε έναν βαθμό.
17:51
Δημήτρης : Λέτε ότι ο Παναθηναικός είναι χειρότερος και ο Ολυμπιακός καλύτερος. Εγώ βλέπω ότι στα game 1 και 4 o ΠΑΟ ήταν καλύτερος και κέρδισε, στο game 2 ο Ολυπιακός σάρωσε και στο 3 ήταν πολύ καλός και σαφώς κέρδισε δίκαια και στα δύο. Η συνολική εικόνα αφήνει μια καλύτερη αίσθηση του Ολυμπιακού αλλά όχι τόση ώστε να γίνεται αυτό θέσφατο. Και μην ξεχνάμε ότι ο Παο παίζει με 5 το πολύ παίχτες και πάλι είναι ζωντανός. Για μένα βλέπουμε γενικά κακό μπα΄σκετ και απλά στο τέλος θα βασιλεύσει ο μονόφθαλμος. ΑΝ και Παναθηναικός δεν μπορώ να χαρώ αν το πάρουμε μετά τα αίσχη του ΔΔ, Αλλά χτες πραγματικά με ξενέρωσαν και οι Αφοι Αγγελόπουλοι που μάλλουν παίρνουν μαθήματα ήθος από τον πρόσφατο φίλο τους και δημοτικό σύμβουλο Β Μαρινάκη. Θα ήθελα ένα σχόλιο πάνω σ αυτά....
17:52
Για να είμαστε δίκαιοι οι Αγγελόπουλοι, δεν έβρισαν. Βγήκαν και ανακοίνωσαν ότι πίστευαν. Δικαίωμά τους. Κρίνονται για λόγια και πράξεις.
17:53
John : Ισχύει ότι ρωτήθηκαν παίχτες του Ολυμπιακού για το ότι δεν θα επιτρέψουν οι Αγγελόπουλοι να πάνε Εθνική και ετοιμάζουν βαλίτσες για εξωτερικο;
17:53
Όχι.
17:53
Periklis : Kalispera paidia. Olympiakos eimai. Sunxaaritiria sto pao pou axize ti niki an k i diaitisia dn itan kali (ekane lathi k apo tis duo plevres). Thewrw anousio na milame gia ti xthesini diaitisia dedomeno oti o olympiakos htan toso kakos. Omws, sto paixnidi tis pemptis, i diaitisia htan aparadekti k nomizw giauto polis kosmos tou olumpiakou stekete k stis xthesines tous apofaseis. K gw mazi sas oti lathi ginode ( k exthes nomizw oti htan panw katw moirasmena an evlepe kapoios to mats memonomeno) alla se sundiasmo me to mats tis pemptis einai duskolo na min beis se deuteres skepsies...
17:54
Χάρης : Και μια αμιγώς μπασκετική ερώτηση: Τις πταίει για τα τραγικα ποσοστά του Ολυμπιακού φέτος στις βολές; Είναι δυνατόν επαγγελματίες παίκτες να μην μπορούν να εκτελέσουν ΣΩΣΤΑ βολές;
17:54
chr7 : Στον Γιαννακόπουλο θα επιτραπεί η είσοδος ή η ποινή θα ισχύσει πάλι μόνο για το καλοκαίρι?
17:54
ΦΙΛΙΠ : ΟΛΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΟ 5 ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ...
17:55
κωστας : Ειμαι ολυμπιακος και συμφωνω οτι η ομαδα ηταν κατωτερη των περιστασεων απο το 8 μεχρι το 35 ομως θεωρω οτι η διαιτησια επαιξε σημαντικο ρολο και εξηγω. Πειτε μου και τη γνωμη σας αλλα η διαιτησια του πρωτου ημιχρονου ηταν φοβερα εχθρικη προς τον ολυμπιακο. Και αυτο επαιξε φοβερο ρολο στο μυαλο ολης της ομαδας. Και αυτο πιστευω ηταν το κλειδι του παιχνιδιου. Το οτι η ομαδα εχασε τη συγκεντρωση της απο τα σφυριγματα και οχι απο την καλη εικονα του παναθηναικου
17:55
χρηστος : Γιωργο :ο παναθηναικος νομιζω αυτη τη στιγμη εχει το ψυχολογικο μαζι του..και αυτο θα κρινει πολλα.αλλα δεν εχει τελειωσει ακομα τιποτα.κακα τα ψεματα break στο break θεωρω πως μονο ο παο μπορουσε να κανει..χθες θεωρω πως ηταν πολυ καλυτερος και δικαιως κερδισε.οσο για την διαιτησια δεν θα ασχοληθω γιατι κατανταει γραφικο..το να βαζεις την εθνικη ειναι ντροπη αναμεσα σ ολα αυτα.θεωρω πως ο παναθηναικος ευκολα δυσκολα θα το παρει..τι πιστευεις?
17:56
xarhs : kalispera kai apo emena. Re paidia imarton na asxoloumaste me tin diaitisia...sto break toy olimpiakou itan mprosta se olo to paixnidi me 2yifia diafora., sto telos an den ekane lathos o diamantidis isos eixame tin pliri anatropi...auto ti deixnei?? oti apla o olimpiakos prospathise na paixei gia na sintirisei tin diafora sto 4o dekalepto kai paraligo na to plirosei ....to idio antistoixa ekane exthes kai o pao...eixe eukairies me kari kai oukits na paroun tin eswteriki na skoraroun s mia adia amina...logo piesis yila...alla protimousan na rokanisoun ton xrono...kai paraligo na to plirosei o pao auto...twra giati kolame stin diaitisia den mporw na to katalavw...eginan lathoi ekaterothen apo tous diaitites...akoma kai sto +5 o lasme xoris vimata karfonei..kai tha pigene sto +7 alla oi diaitites eipan vimata...ti eprepe na ginei dld na stamatisoun oi paixtes na paizoun? imarton deite to basket pou paizoun i pou prospathoun na paixoun oi 2 omades kai afiste tous diaitites
17:57
Βαγγελης. : θεωρω οτι την Τεταρτη ο Σπανουλης θα βαλει 20 ποντους,αλλα θα κερδισει ο ΠΑΟ.Στην Ελλαδα ποτε δεν εχει συμβει να σπασει τρεις φορες η εδρα κ μαλιστα στο τελευταιο παιχνιδι κ ομως λογω ψυχολογιας.ποια ειναι η γνωμη σας παιδια?
17:57
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΖΕΡΟΙ : Μπορειτε να μου απαντησετε προς τι τοσο μιζερια για τους διαιτητες;;; ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ εμεις οι αντικειμενικοι φιλαθλοι μπορουμε να διαπυστωσουμε οτι δεν εχουν διαμορφωση αποτελεσμα. Και οι 2 ομαδες προσπαθουν να βρουν δικαιολογιες. Μονο που υπαρχει μια διαφορα. Οι φιλαθλοι του ΠΑΟ αντεδρασαν τελειως αρνητικα απεναντι στις ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ δηλωσεις του Γιαννακοπουλου ενω αυτοι του ΟΣΦΠ ζητωκραυγαζαν για αυτην την αποφαση για την εθνικη. Οσο και αν ποναει αυτο σαν αντικειμενικος πρεπει να το πω. Περαστε σας παρακαλω το μηνυμα γιατι οι φιλαθλικη ανικειμενικοτητα λυπει παρα μα παρα πολυ. Αυτη η αποψη μου τι πιστευετε;;
17:58
Στεφανος : Καλά κάνουν οι αγγελοπουλοι! Μπας και σεβαστούν την μοναδική ομαδα που παίζει σε γήπεδο και οχι σε στο λας βεγκας με τους πρεζακιδες
17:58
Νίκος : Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι διαιτητες μπήκαν να σφυρίξουν όλες τις επαφές και ότι βλέπουν. Όταν κάποιος παίρνει μια τέτοια απόφαση πρέπει να σκεφτει και τις συνέπειες. Τα σφυρίγματα προκάλεσαν εκενευρισμό και ο Ολυμπιακός έχασε τον έλεγχο του ματς. Αντι να τρέξει πήγε πάλι σε χαμηλό τέμπο αρα και σκορ και έχασε το ματς..
17:59
mackey messer : Το είχαν κάνει και οι παίκτες της ΑΕΚ, κύριε Μαγουλά το 2000, με τους σημερινούς θιασώτες της απόφασης των αδελ΄φων Αγγελόπουλων συναδέφλους σας που τώρα χειροκροτούν, να κατακεραυνώνουν τους ''Γκαντέμη, Χασάπη, Ηλία'', όπως τους αποκαλούσαν τότε. Η γνώμη σας είναι σαφής και με πολλή προσοχή την λαμβάνω υπόψει, δεν νομίζεται όμως ότι η εν λόγψ σύκγριση είναι κάπως αδόκιμη; τότε οι ίδιοι οι παίκτες της ΑΕΚ, αυτοβούλως - κατά την ταπεινή μου ά΄ποψη, λανθασμένη ίσως, κακώς , ΚΑΚΙΣΤΑ- βγήκαν και δήλωσαν ότι αποχωρούν προσωπικά. Δεν υπάκουσαν σε άνωθεν εντολές που δόθηκαν ερήμην τους. Αυτό που με ξένισε, καίτοι σεβόμενςο το αναφαίρετο δικαίωμα των αδελφών Αγγελόπουλων να υπερσπισθούν τον εαυτό τους, όπως κρίνουν ότι πρέπει, εφόσον αδικούνται, είναι η δήλωση του τύπου πατέρα που λέει ότι δεν θα αφήσει το 15χρονο γιο του να βγει έξω το Σάββατο το βράδυ. Οι ίδιοι οι παίκτες εν προκειμένω ρωτήθηκαν; τόσοι συνάδελφοί σοπυ χθες στο ΣΕφ, ως αργά, μία δήλωση ή μια ερώτηση σε παίκτη του ΟΣΦΠ, για το πως βλέπει τις δηλώσεις αυτές γιατί δεν είδαμε; Πώς δεχόμεθα μία δήλωση ιδιοκτήτη (δεν με νοιάζει αν είναι Αγγελόπουλος ή Γιαννακόπουλος) που ανάγει παίκτες, σε άβουλα υποκείμενα, απλά ''πράγματα'' στην ιδιοκτησία της ομάδας και τούτη την πτυχή θα ήθελα παρακαλώ να την σχολιάσεις.Όσο δίκαιο και να έχει ένας ιδιοκτήτης ή να κρίνει κατάλληλο, αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρίας βρίσκω ντροπή το να βγαίνει και να παγορεύει κάποιος σε παίκτες - ενήλικες ανθρώπους να πάν ε στην Εθνική ερήμην τους. Φιλικά πάντοτε.
17:59
Στεφανος : Καλά κάνουν οι αγγελοπουλοι! Μπας και σεβαστούν την μοναδική ομαδα που παίζει σε γήπεδο και οχι σε στο λας βεγκας με τους πρεζακιδες
17:59
Stathis7 : Το ότι ο Ολυμπιακός καταφέρνει και νικάει κόντρα στην διαιτησία δεν σημαίνει τίποτα. ΔΕΝ είναι αναγκασμένος να το κάνει. Το ότι ο Ολυμπιακός ήταν κακός, αλλά ο αγώνας τελείωσε μόνο με ένα καλάθι διαφορά, σημαίνει και ότι ο Παναθηναικος ήταν κακός ανα διαστήματα. Ως πότε θα γίνεται αυτο; Ως πότε θα το ανέχεται αυτό ο Ολυμπιακός, χωρίς να αντιδράσει παρά μόνο με απλές ανακοινώσεις; Τόσα χρόνια βαρέθηκαν οι Αγγελόπουλοι και αντέδρασαν επιτέλους ενάντια στην σαπίλα. Όταν παίρνεις wild card με τα λεφτά που πήρες από την εφορία του Ολυμπιακού, ενώ ο Τράκης δηλώνει 600.000Ε απαιτείς σεβασμό. Όταν παίζουν 10 διεθνείς παίκτες, το μόνο που ζητάνε οι Αγγελόπουλοι ειναι ισότητα.
18:01
gidi_rosso : Κυριε Μαγουλά είστε άξιος συγχαρητηρίων αφου πριν ο αλλέκτωρ κακαρίξει τρεις πεσατε μέσα στα γραφόμενα σας για ΑΤΥΧΕΣ ΣΥΜΒΑΝ... Το σωστό να λέγεται εσείς τα γράφατε από την προηγούμενη Τετάρτη... "Η ανεπίσημη θέση του Γιώργου Βασιλακόπουλου είναι ότι όλο το θέμα θα τελειώσει με τους τελικούς χωρίς παρενέργειες αλλά συνεργάτες του τονίζουν πως ένα…ατυχές συμβάν μέσα σε αυτά τα παιχνίδια, μπορεί να τινάξει το θερινό πρότζεκτ της εθνικής στον αέρα." Αααααααχχχχχχχχχχ..... αυτά τα ΑΤΥΧΗ ΣΥΜΒΑΝΤΑ
18:02
Πέτρος : Συγχωρέστε μου τον κυνισμό, αλλά ουδεμία σημασία έχει (κατά την απόψή μου) ποιά ομάδα θ ακατακτήσει τελικά το πρωτάθλημα, πέρα βέβαια από τα της εσωτερικής κατανάλωσης, αφού τα ευρωπαϊκά εισιτήρια είναι έτσι κι αλλιώς καπαρωμένα... Οι φίλαθλοι (ακόμα και οι οπαδοί) θα έπρεπε να έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν και να ευχαριστηθούν μια σειρά τελικών μεταξύ δύο εκ των καλυτέρων ομάδων της Ευρώπης. Η συμμετοχή στην Εθνική, τώρα, είναι σαφώς άλλο πράγμα. Δε συμφωνώ με προηγούμενο σχόλιό σας και πιστεύω πως αποτελεί ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. Οποιαδήποτε προσπάθεια παρεμπόδισης αθλητή από παράγοντα θα έπρεπε να επισείει σοβαρή τιμωρία του τελευταίου και αποδέσεμευση/προστασία του πρώτου. Ευχαριστώ
18:02
παναγιωτης : Θέλει 8,8 δεπτ για την λήξη του παιγνιδιού. Ο Διαμαντίδης εχει την μπάλα του γίνονται 3 φαουλ, δεν δίνονται, πηαγαίενει η μπαλα στον λα΄σμε στα 2,5 γίνετε φαουλ και δίνεται. Εαν έχανε την μπάλα ο διαμαντιδη και έβαζε καλάθι ο Ολυμπιακος, δεν θα διαμαρτύρεται ο Παναθηναικός ακόμα ??? Παντού στην ευρωπη σφυρίζεται το πρωτο φαουλ και οχι το.... πεμπτο αφού πέρασαν και 6,3 δεπτ. Ευχαριστω....
18:02
Dennis83 : Καλησπέρα σε όλους. Ο κύριος Βασιλακόπουλος γιατι δεν δημοσιεύει τα ασφάλιστήρια των παικτών ετσι ώστε να λυθεί τουλάχιστον αυτό το θέμα. Γιατι τους περιφρονεί επιδεικτικά (τους Αγγελόπουλους); Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχεί καποια επικοινωνία ; Οι παίκτες του ολυμπιακού είναι σύμφωνοι με το να μην πάνε στην εθνική η θα σηκωθούν να φύγουν απο το ελληνικό πρωτάθλημα.
18:03
Milos Teodosic : Ο Παο φετος παιζει πραγματικα πολυ ασχημο μπασκετ πονανε τα αμτια μου καθε φορα που τον βλεπω.. Ο Ολυμπιακος απο την αλλη ειναι σταθερα καλυτερος του Παο αλλα εγκλωβιζεται στο αηδιαστικο μπασκετ που παιζει η ομαδα του Φραγκι.... Βασιλακη κατι τους χρωστας την Τεταρτη
18:04
Κώστας : PG: Καλαθης, Ζήσης, Βεργίνης SG: Βασιλειάδης, Αντετοκούμπο SF: Παπανικολάου, Καιμακόγλου PF: Φώτσης, Μαυροκεφαλίδης C: Μπουρούσης, Σόφο, Βουγιούκας Την καλύτερη εμφάνισή της η Εθνική την έκανε το 2009 με μισή ομάδα.Το μοναστήρι να ναι καλά. Κρίμα μόνο για τους σπουδαίους αθλητές του ΟΣΦΠ.
18:04
Κωστας-Γιαννενα : Οκ να δεχτώ ότι αδικήθηκε στην τελευταία φάση ο Ολυμπιακος.....στην προηγούμενη φαση που δωσανε βηματα στον Λασμε ήταν???Θα ήθελα το σχόλιο σας για τον Μπαρτζώκα....όσες φορές τον εδειχνε η καμερα διαμαρτυροταν συνεχεια.....δεν ειναι δυνατόν να τον αδικούν σε κάθε φαση!!!
18:05
σπυρος : κύριε μαγουλα, σε ενα προηγουμενο live chat μου ειχατε απαντησει οτι ο μπαρτζωκας ειναι ενας καλος προπονητης με τα θετικα και τα αρνητικα του. Πιστευω οτι ειναι απαραδεκτο προπονητης να ριχνει φταιξιμο στους διαιτητες μετα απο τετοια τραγικη εικονας της ομαδας του. Πιστευω οτι ο μπαρτζωκας φταιει κατα ενα μερος που δεν παιζει καλα ο σπανουλης εναντιον του παναθηναικου. Ποια ειναι η αποψη σας?
18:07
tsak : Λοιπόν δυο απλά πράγματάκια..Ναι η διαιτησία είναι κακή με πολλά λάθη για το ΜΠΑΣΚΕΤ, όχι για τον ολυμπιακό όχι για τον παναθηναϊκό, πολλά χρόνια τώρα. Είναι κρίμα γιατί το μπασκετ είναι το εθνικό μας σπορ και πρέπει να το διαφυλλάξουμε κόκκινοι και πράσινοι. Είμαι ολυμπακός, είμαι ευτυχισμένος για αυτά που κατέκτησε η ομάδα τα τελευταία χρόνια, είμαι πικραμένος για χθες. Για τα ''φρέσκα κουλούρια'' λοιπόν ας παίζαμε καλά (που δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι και στο τέλος ακόμα, μην γελιέστε ο βάζελος μας έβαλε) και ας νικουσαμε και την διαιτησία!! Δεν θα παραπονιόμαστε συνέχεια!! Δεν γίνεται!! Και τέλος άστοχες δηλώσεις από αγγελόπουλους που κάνουν σα μικρά παίδια!! Αφήστε κάτω την εθνική και μην την πιάνεται στο στόμα σας!!!
18:09
peris7 : Καλησπέρα !Για μένα όλα αυτά περι διαιτησίας είναι παρηγοριά στον άρρωστο.Απογοητεύτηκα πλήρως από τους Αγγελόπουλους.Κάτι μπασκετικό ήθελα να ρωτήσω.Είναι δυνατόν μετά από 10 αγώνες πέρσι και φέτος ο μοναδικός τρόπος που έχει βρει ο Μπαρτζώκας για να σπάσει την άμυνα του παο να είναι τα τρίποντα από τα 8 μέτρα και τα ποσταρίσματα του 3 και 4...;Για μένα έχει τεράστια ευθύνη...και την άποψη σας.Υ.Γ Ευτυχώς που υπάρχει Σπανούλης.
18:09
ΓΙΩΡΓΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : ΓΙΩΡΓΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ (ΧΑΜΕΝΕΣ ΒΟΛΕΣ, ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕΜΑΡΤΙΝΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ, ΑΣΤΟΧΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΟΛΛΙΝΣ ΚΑΙ ΣΕΜΑΡΤΙΝΙ, ΑΦΑΝΤΟΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ - ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΛΑΘΙ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΑΜΠΛΟ Η ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ LAY UP ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΑΟΥ ΑΠΟ ΦΩΤΣΗ ΣΤΟΝ ΝΤΑΝΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ, ΦΑΟΥΛ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΤΠΤ). ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΓΙΑ 700 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 2,5 ΕΚΑΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ. ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΜΕ. ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΦΕΤΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
18:09
Μισό Κιλό Φέτα : Φέτος πιστεύω κανένας φίλαθλος δεν είναι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του και θα πρέπει του χρόνου να διορθώσουν τα λάθη τους ή την ψυχολογία τους. Ο κάθε υγιής φίλαθλος θα έπρεπε να καταδικάσει τις δηλώσεις από τους προέδρους της ομάδας του είτε Ολυμπιακός είτε Παναθηναϊκός. Ο Γκίστ δείχνει να είναι το βαρόμετρο του Παναθηναϊκού με τα γρήγορα πόδια, το πάθος και τη θέληση. Από guard βλέπετε κάποιον ζεστά για Παναθηναϊκό καθώς ο Ούκιτς φαίνεται ακόμα δε μπορεί να αποδώσει (λόγω του τραυματισμού..?), ο Κάρυ είναι μεγάλος και δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα και ο Παππάς δεν υπολογίζεται (για κάποιο λόγο..)
18:10
Γιώργος : Κύριε Μαγουλά, κανείς δεν σας ζητάει να είστε αντικειμενικός. Παρόλα αυτά, όποιος έχει δει το χθεσινό παιχνίδι μπορεί να καταλάβει ότι οι αναφερόμενοι στους ρεφ χαρακτηρισμοί τύπου "φοβισμένοι" και "τα έκαναν θάλασσα", πέρα από άδικοι και ανεδαφικοί, είναι ικανοί μόνο να προκαλέσουν τον κάθε απαίδευτο Έλληνα χουλιγκάνο (συμπεριλαμβανομένων και των προέδρων, εκατέρωθεν). Το ξέρετε πολύ καλά, η παρεκτροπή δεν θέλει τίποτα παραπάνω από ένα απλό πάτημα και μια αφορμή. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ!
18:11
Αφού ήταν. Θέλετε ένα παράδειγμα: δεν μετρούν το καθαρό καλάθι του Περπέρογλου και αμέσως μετά, πριν καν κάνει επίθεση ο Παναθηναϊκός, ένα άλλο...καϊνάρι δίνει επιθετικό φάουλ νομίζω στον Λάσμε. Θέλετε άλλη απόδειξη; Γιατί στο β μέρος πρόσεξαν και δεν έκαναν χοντράδες;
18:12
Περικλής : Παράγκες, στημένοι διαιτητές, στημένα παιχνίδια, πουλημένοι παράγοντες και αργυρώνητοι δημοσιογράφοι έχουν εμφανιστεί σε όλα τα αθλήματα. Από το ποδόσφαιρο μέχρι το μπαντμιντον. ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ, παράγοντες και δημοσιογράφοι έχουν χαρακτηριστεί ως "μασονία". Στο μπάσκετ του Βασιλακόπουλου. Αναλογιστείτε ποια είναι η διαφορά μιας "παράγκας" από τη "μασονία". Συζητάμε σήμερα για την στημένη χθεσινή διαιτησία, αλλά ούτε ΜΙΑ εφημερίδα, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δημοσιογράφος του αθλήματος δεν μιλάει για το έγκλημα αυτό. Όλοι αντιμετωπίζετε το θέμα ως "ναι, κακή η διαιτησία, αλλά....". Μια ξεκάθαρα στημένη διαιτησία είναι απλώς κακή. Ετυχε (για μια ακόμη φορά). Εσείς οι ίδιοι πολλάκις έχετε κάνει λόγο για "σφαγιαστική διαιτησία" σε ευρωπαϊκούς αγώνες και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Αλλά, ω του θαύματος, η φράση αυτή ΠΟΤΕ δεν έχει ακουστεί για εγχώριο αγώνα. Π Ο Τ Ε. Προφανώς, διότι οι διαιτησίες στα ντέρμπι είναι πάρα πολύ καλές ή απλώς....κακές. Δεν μπορώ να σας κρυψω βεβαια ότι σας θαυμάζω για τον τρόπο που προστατεύετε το προϊόν (το μπάσκετ) από το οποίο τρώτε ψωμί. Αλλά, έλεος κάπου κύριοι.
18:12
Κάνεις ένα λάθος. Εδώ λέμε πολλές φορές ότι οι ομάδες μας ευνοούνται στην Ευρωλίγκα και σίγουρα δεν αδικούνται.
18:17
Κάπου εδώ τελειώνουμε. Ξεκινήσαμε στη μία και φτάσαμε στις 18.15 Ένα μεγάλο συγνώμη στα παιδιά που δεν πήραν απάντηση. Και πάλι ευχαριστούμε για το επίπεδο της συζήτησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK