Η συζήτηση με Συρίγο, Μαγουλά, Καβαλιεράτο

Οι Γιώργος Συρίγος, Τάσος Μαγουλάς και Σπύρος Καβαλιεράτος συνομίλησαν για περίπου 2 ώρες με τους αναγνώστες του Contra.gr για όλα όσα συνέβησαν στον τελικό του ΟΑΚΑ, το ενδεχόμενο αποχώρησης του Σπανούλη από τον Ολυμπιακό και την επόμενη μέρα στους "αιώνιους".

Η συζήτηση με Συρίγο, Μαγουλά, Καβαλιεράτο
INTIME SPORTS

Το live της συζήτησης

12:10
Σε λιγότερο από μία ώρα θα αρχίσει το καθιερωμένο live chat για τον τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος. Τα γεγονότα πολλά και μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας από τώρα
12:10
Γιώργος Συρίγος, Τάσος Μαγουλάς και Σπύρος Καβαλιεράτος θα ανοίξουν τη συζήτηση και ενδέχεται να υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις. Μην ξεχνάτε ότι από εδώ μάθαμε από χθες το μεσημέρι τις σκέψεις φυγής του Βασίλη Σπανούλη.
12:11
tasos : καλησπερα...μιας και τελειωσε και τ πρωταθλημα...θελω να μ απαντησετε αν γνωριζεται κατι που να αφορα τα μεταγραφικα του παο ακομα και σε προπονητικο επιπεδο!!ακομα αν γνωριζουμε κατι για κουπερ του παοκ!!!και τελος αν υπαρχει περιπτωση ο μπραμος να μν συνεχισει στην ομαδα μας!!!ευχαριστω
12:11
ledd13 : Ειλικρινά δεν περίμενα τόσο κακό και απροετοίμαστο ψυχολογικά τον ΟΣΦΠ. Ο ΠΑΟ για πρώτη φορά έπαιξε γρήγορα, βρήκε λύσεις από άλλους παίκτες και κέρδισε. Αμφότερες οι ομάδες χρήζουν αλλαγών και για να ξαναπάρουν ευρωπαϊκό τίτλο πρέπει να αυξηθεί το μπάτζετ. Τέλος προτιμώ την παραμονή Αλβέρτη από μια λύση τύπου Ιβάνοβιτς ή Πασκουάλ. Προτιμότερος ο Κατσικάρης ή ο Ιτούδης.
12:56
Ο Σπύρος Καβαλιεράτος έχει πάρει θέση ήδη και το live chat αρχίζει
12:57
Καλό μεσημέρι απ'όλους και σε όλους. Ετοιμοι να απαντήσουμε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορούμε.
12:59
ledd13: Σίγουρα χρειάζονται αλλαγές και ενίσχυση οι δύο ομάδες, για να γίνουν πιο ανταγωνιστικές στην Ευρωλίγκα. Το θέμα των προπονητών θα μας απασχολήσει πολύ από εδώ και στο εξής.
12:59
Μαρία Μ. : Ακούγεται ότι ο Παναθηναικός θα κινηθεί για τον Νικ Καλάθη....Ο οποίος επειδή έχει την τιμωρία στο NBA ψάχνεται για Ευρώπη...Γνωρίζετε κάτι άλλο για πιθανούς πιθανούς μεταγραφικούς στόχους του Παο από την εγχώρια και μη αγορά;Ευχαριστώ πολύ!!
13:00
Μαρία Μ. : Ναι, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για Νικ Καλάθη... 
13:00
knicks : ο Μπαρτζωκας δεν εχει κανει μεταγραφες επιπεδου Ολυμπιακού, έφερε παίκτες που έπαιξαν για πρώτη φορά Euroleague. Δεν παιζουμε καποιο συστημα κατα τη διαρκεια του αγωνα, ο Μπαρτζωκας δεν μπορει να ηρεμισει τους παικτες μας, τον Σπανουλη δεν ξερει να τον χρησιμοποιει σωστα κατα τη διαρκεια του αγωνα εναντιον του παο που εχει ως αποτελεσμα να μην βγαζει εμφανισεις. Ο καλυτερος αμυντικος μας ηταν ο Μαρντι Κολινς με διαφορα. Στην χθεσινη εκπομπη ο κ. Διαμαντοπουλος ειπε τα πραγματα ετσι οπως πρεπει να γινουν, να κρατησει ο Ολυμπιακος ολους τους Ελληνες και να κανει καινουργιες μεταγραφες. Ειναι ανεπιτρεπτο για εναν προπονητη να ριχνει το φταιξιμο στη διαιτησια και να μην παιρνει ο ιδιος την ευθυνη και στο τελος να την πληρωνει ΜΟΝΟ ο Σπανουλης.
13:03
knicks : Οι μεταγραφές είναι θέμα επιλογών, αλλά και χρημάτων... Ο Μπαρτζώκας έχει ευθύνες, αλλά δεν είχε και όλα τα λεφτά του κόσμου για να ενισχύσει τον Ολυμπιακό. Σίγουρα ο Σπανούλης δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό στα ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είχε και βοήθεια απ'όλους. Ο Κόλινς δεν θεωρώ ότι είναι αυτό που χρειάζεται ο Ολυμπιακός,παρότι στην άμυνα προσπάθησε. Στο τέταρτο ματς ήταν ένας από τους βασικούς λόγους της ήττας. Εννοείται πως δεν γίνεται να την πληρώνει μόνο ο Σπανούλης κι αυτό είναι που τον έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα.
13:04
kat.7 : Καλησπερα.Αναμενο για μενα το χτεσινο το πρωταθλημα χαθηκε στο Σεφ.Για τα μεταγραφικα που πιστευετε οτι πρεπει να ενισχυθει ο ΟΣΦΠ και ποιοι ειναι οι καταληλοι παιχτες.Οσο για τον Σπανουλη δεν βλεπω να φευγει ειναι ο ηγετης αυτης της ομαδας δεν γινεται με μια στραβη να φυγει ετσι.
13:07
tasos : αναλυτικα τα οσα γνωριζεται για τα μεταγραφικα και των 2 ομαδων ποτε θα τα πειτε???εννοω ποτε θα υπαρξη συζητηση αποκλειστικα γι αυτα???ευχαριστω
13:08
knicks : κυριε Μαγουλα σε ενα προηγουμενο live chat μου ειχατε πει οτι ο Μπαρτζωκας ειναι ενας καλος προπονητης με τα συν και τα πλην του. Μπορειτε να μου πειτε ενα θετικο που εχει κανει ως προπονητης ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εκτος απο την κατακτηση Euroleague που και ο ιδιος ειχε παραδεχτει οτι πηρε ετοιμη ομαδα και ειχε "την τυχη του ατζαμη"... Εγω το μοναδικο θετικο που ειδα απο τοτε που ηρθε ο Μπαρτζωας στον Ολυμπιακο ειναι οτι πηραμε Περπερογλου (που παιζει να μην ηταν και δικη του επιλογη)
13:09
kat.7 : Ο Ολυμπιακός πρέπει πρώτα να τα βάλει όλα κάτω και μετά να ασχοληθεί με την ενίσχυσή του. Το πιο σημαντικό είναι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Σπανούλη. Είναι ενοχλημένος και με την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ και με την αχαριστία μερίδας των οπαδών, που τον βάζει στο στόχαστρο  κάθε φορά που χάνει ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό. 
Κανείς δεν είπε ότι έφυγε ο Σπανούλης, αλλά ότι δεν αντέχει και θέλει να αποχωρήσει. Οπως υπάρχουν κι άλλοι που δεν αισθάνονται καλά. Θα γίνουν πολλές συζητήσεις, υπάρχει ανοιχτό θέμα, που θα συζητηθεί με τους Αγγελόπουλους.

13:10
leeeeeeee : ti pososto dinete na meinei o spanoulis??
13:11
Προς τον Knicks. O Γιώργος Μπαρτζώκας είναι εξαιρετικός προπονητής και το απέδειξε πέρυσι αλλά και φέτος έφτιαξε μία ομάδα η οποία με πολύ πολύ λιγότερο μπάτζετ, κατάφερε μέχρι να έχει προβλήματα να πιάσει ταβάνι. Τα πλην; κάποιες επιλογές ξένων και το γεγονός ότι δεν απαίτησε να έχει ένα μεγαλύτερο τιμ. 
13:11
zots : καλησπέρα σας. Υπάρχουν πληροφορίες για τον επόμενο προπονηρή του ΠΑΟ;
13:12
Όχι ακόμα, αλλά δεν θα είναι απίθανη μία παραμονή του προπονητικού τιμ Αλβέρτη με Μανωλόπουλο-Πρίφτη. Έκαναν καλή δουλειά ιδιαίτερα στους τελευταίους τελικούς. 
13:12
LETO 23 : Geia sas apo karpatho!!! poso mporei o kalathis kai o couper tou paok na siplirosei 3D kai papa
13:13
Ο Κούπερ που θα έχει και βοσνιακό διαβατήριο μοιάζει πολυ καλή περίπτωση. 
13:13
giorgos : kalimera paidia iparxei pithanotita epistrofis sofo k xains stin omada k prepei o spanoulis n meinei
13:14
leeeeeeee : Οι πιθανότητες είναι της παραμονής. Το κλίμα αλλάζει σιγά σιγά, ο Σπανούλης βλέπει ότι υπάρχουν πολλοί που του έχουν συμπαρασταθεί από χθες και τον έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι στο τέλος θα καταλάβει ότι το σωστό είναι να μείνει, οι λίγοι δεν θα διώξουν τον Σπανούλη, οι πολλοί θα τον κρατήσουν στον Ολυμπιακό.
13:14
geri : k kabalierato o mpartzokas th figei;
13:14
Προς giorgos: Όχι για τους δύο πρώτους, ναι για τον τρίτο. 
13:15
karras13 : Πάντως οι φιλοι του ΟΣΦΠ που κατηγορούν τους πάντες γιατην ααπώλεια του τίτλου ας σκεφτούν οτι αυτοι ανάγκασαν την ομάδα τους να κυνηγάει τον τιτλο στο οακα όταν πέρυσι αρνήθηκαν να βγουν απο το γηπεδο γνωρίζοντας την προβλεπόμενη τιμωρία. Καλοί λοιπον οι αφορισμοί αλλά λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει ειδικα για κάτι που έχει γίνει 2 φορες σε 4 χρονια
13:15
Αρης : Υστερα απο ολα αυτα ο ΟΛυμπιακος ειναι εμφανες οτι θελει ενισχυση. Εγω προσωπικα στεναχωρηθηκα πολυ οταν εφυγαν Teodosic, Hines και Παπανικολαου. Ξερω, εξωπραγματικο το σεναριο να επιστρεψουν αλλα ο Ολυμπιακος με την επιστροφη αυτων των τριων συν αυτους τους παιχτες που εχει τωρα (εκτος Κολινς, Σιμονς, Σερμαντινι) δεν θα ηταν κυριαρχος σε Ελλαδα και Ευρωπη? Το κοστος και η δυσκολια τεραστια για να γυρισουν? Ο Ολυμπιακος δεν θελει να τους φερει πισω? ή και οι ιδιοι οι παικτες?
13:15
geri : Είναι ανοιχτό το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό, δεν είναι ώρα αποφάσεων. Αλλά νομίζω ότι το κλίμα δεν είναι καλό για τον Μπαρτζώκα αυτή τη στιγμή.
13:15
zzzzz : Δυστυχως η ομαδα στηριχθηκε σε ενα μονο παικτη ολη τη χρονια και αυτο πληρωθηκε και στη Euroleague και στο πρωταθλημα. Ειναι λογικο ο παικτης να σκασει καποια στιγμη αφου παιζει συνεχως μια στο συλλογο του μια στην εθνικη. Οσον αφορα το Μπαρτζωκα μπορει να προπονει ισως τον Πανιωνιο για το πρωταθλημα αλλά οχι τον Ολυμπιακο στο επιπεδο που πρεπει να παιζει. Περυσι ολα ρολαραν με μια ετοιμη ομαδα του Ιβκοβιτς(Θεος) που ακομα και εγω θα επαιρνα ευρωπαικο. Οσο για αυτους που κραζανε εχθες το Σπανουλη αυτοι οι ιδιοι γελοιοι στο Παγκοσμιο θα τον επευφημουν. Ειμαι πληγωμενη με την ομαδα μου γιατι εχει καλες μοναδες που δεν αξιοποιηθηκαν σωστα.
13:16
eddie johnson : Άδικη και σκληρή η κριτική στον κόουτς Μπατρζώκα και τον Σπανούλη. Θεωρώ πως ο Παναθηναικός από πέρυσι όταν έστηναν την ομάδα είχαν στο μαυλό τον τρόπο αντιμετώπισης του πικ εν ρολ του σπανούλη. Ο Ολυμπιακός 2 χρόνια τώρα δεν έχει βρει τρόπο να απεγκλωβίσει τον σπανούλη στα παιχνίδια με τον παναθηναικό. ΤΑ ποσοστά του τραγικά αλλά και οι προσπάθειες που παίρνει είναι τραβηγμένες μιας και δεν βρίσκει ελεύθερα σουτ. Ευθύνη λοιπόν του κόουτς εδώ αλλά ως εκεί. Άλλο αυτό και άλλο η ισοπέδωση. Όλος ο ελληνικός κορμός πρέπει να μείνει όπως και ο κόουτς. ΔΕν έχει κλείσει τον κύκλο του. 2 ψηλούς χρειάζεται η ομάδα, ένα γκαρντ στην θέση του Λο και μπορεί να τα κατεφέρει
13:16
diaries re : καβαλιεράτο θα μας πεις για τις ευθύνες του μπαρτζώκα ή πάλι για τραυματισμούς και τον τίμιο πολεμιστή colins θα μιλας?
13:16
Θανάσης : Και οι δύο ομάδες δεν πρέπει να πάρουν αποφάσεις είτε από την ευτυχία του θριάμβου, είτε από την απογοήτευση του χαμένου τίτλου. Χρειάζονται επειγόντως ενίσχυση και οι δύο, αλλιώς δεν βλέπουν Μαδρίτη του χρόνου.
13:16
Ορέστης : Καλησπέρα σε όλους!!!!!!! Τάσο, θα ήθελα την άποψη σου για την επόμενη μέρα του ΠΑΟ στην περιφερειακή γραμμή, με δεδομένο (αυτό τουλάχιστον ακούγεται) έχοντας ως δεδομένο πως το μπάτζετ θα παραμείνει στα φετινά επίπεδα. Το ξέρω ότι είναι θέμα προπονητή, απλά θα ήθελα τη δική σου άποψη. Πως τα βλέπεις τα... γερόντια των Spurs; Νομίζω ότι είναι (με βάση την πορεία στο πέρασμα των χρόνων) η πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας 15ετίας. Μπορούν ακόμα ένα δαχτυλίδι;;
13:16
Τάσο, μεγάλη συζήτηση τα μεταγραφικά. Ξεκινάμε με τον Παναθηναϊκό. Θα αποκτηθούν δύο γκαρντ υψηλής κλάσης, στην προσπάθεια να αποφορτιστεί ο Διαμαντίδης, παίζοντας λιγότερο χρόνο και μάλιστα χωρίς την μπάλα στα χέρια. Είναι επιπλέον βέβαιο ότι οι πράσινοι θα κινηθούν και για έναν ψηλό, επίσης πρώτης γραμμής. 
Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, όλα θα εξαρτηθούν από την έκβαση της υπόθεσης Σπανούλη. Χωρίς τον αρχηγό, είναι ξεκάθαρο ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα χρειαστούν κι αυτοί δύο γκαρντ για να σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος στην περιφέρεια. Επιπλέον, χρειάζεται σίγουρα ένας ψηλός, γιατί ο Σερμαντίνι με τον Σίμονς δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες, ενώ σε περίπτωση αποχώρησης του Περπέρογλου, η αντικατάσταση θα γίνει εκ των έσω (Παπαπέτρου). 
13:20
Ορέστη μου, τώρα που τελείωσαν, όλα, να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να έχει βρει τον παίκτη για την επόμενη διετία, αν τα πλέι οφ στην Κίνα τελείωναν νωρίτερα. Ήθελαν τον Σεμπάστιαν Τέλφερ και δείχνει πόσο σοβαρός είναι ο Παναθηναϊκός σε αναζήτηση ξένων. Ένας τέτοιος παίκτης ή αυτού του επιπέδου, όντως μπορεί να κρατήσει τον Διαμαντίδη δύο χρόνια φρέσκο. Δεν είναι μόνο το όνομα, αλλά κυρίως το στυλ. Τα γερόντια έχουν καλές ελπίδες όσο οι Χιτ δεν έχουν τρόπο να σταματήσουν τον Τιμόθεο.  
13:21
RedLeoN : καλησπερα και στους τρεις σας και σας ευχαριστουμε ολοι μας.Που για αλλη μια μερα θα μιλησουμε για basket στη χωρα του ποδοσφαιρου .Ελπιζω να κανετε παντα να κανετε τετοιες συζητησεις ανεξαρτητα αν εχουμε τελικους η οχι.Υπαρχει κοσμος και κοινο που αγαπαει το Basket στο συνολο του και οχι μονο πρασινα,κοκκινα ,κιτρινα η μπλε και παει λεγοντας.
13:21
κυριακή : Καλησπέρα Συγχαρητήρια στην ομάδα και ειδικά στον Διαμαντίδη. Πλέον μπορούμε να ασχοληθούμε με την επόμενη μέρα. Προπονητής Αλβέρτης ή Ιβάνοβιτς; Μποχωρίδης και Αθηναίου ή μήπως Καλάθης στα γκαρντ;
13:22
Άρη, το μόνο απ' τα τρία σενάρια επιστροφής που έχει ρεαλιστική βάση, είναι αυτό του Χάινς. Κι αυτό ακόμα είναι δύσκολο, αφού ο Αμερικανός δεσμεύεται με συμβόλαιο και ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ δύσκολα θα ανάψει πράσινο φως για να αποχωρήσει. Ο Τεόντοσιτς είναι ελεύθερος αλλά... δεν το βλέπω με τίποτα.
13:23
diaries re : Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει φυσικά τεράστιο μερίδιο ευθύνης, κυρίως για τη διαχείριση στο τέταρτο ματς και τον εκνευρισμό του. Οπως και για το ότι δεν είχε απαντήσεις στα τρικ του Παναθηναϊκού, αλλά και στην αμυντική του τακτική... Ο Ολυμπιακός παίζει εδώ και ενάμιση χρόνο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο απέναντι στον Παναθηναϊκό, δεν βρήκε ποτέ τις λύσεις. Και επίσης ο Ολυμπιακός δεν δοκίμασε κι αυτός κάτι διαφορετικό. Οπως πχ. να μαρκάρει ο Πρίντεζης τον Διαμαντίδη, όπως έκανε στο τέταρτο δεκάλεπτο στο ΟΑΚΑ και μείωσε ο Ολυμπιακός. Αργησε ο Μπαρτζώκας να αλλάξει κάτι... Οσο για τις επιλογές ξένων, οι ευθύνες είναι μισές - μισές. Γιατί είναι και το οικονομικό πάντα στη μέση.
13:23
Αλβέρτης και ότι μπορεί να πάρει ο Παναθηναϊκός σε Έλληνα γκαρντ, κέρδος του είναι. Ο δε Καλάθης, θα ήταν ο ιδανικός να συνεχίσει από τον Διαμαντίδη. 
13:23
Sanmartean : Πολλά συγχαρητήρια σε παίχτες και τεχνικό τιμ. Αυτοί οι τελικοί ανάγκασαν οπαδούς και δημοσιογράφους σε μεγάλες κωλοτούμπες, όσον αφορά την έκβασή τους. Φανηκε πόσο σημαντικό είναι το οικογενειακό κλ΄μα και η ψυχολογική προετοιμασία σε μια ομάδα. Ελπίζω να μείνουμε με έλληνα προπονητή, η περίπτωση Ιβάνοβιτς αναιρεί τα παραπάνω, διώχνει Γκιστ και θέτει σε κίνδυνο το πρόγραμμα Ελληνοποίησης της ομάδας. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα μεταγραφικά και στις δύο πλευρές. ΥΓ. το να πικάρουμε εμείς το Λαρισαίο γκαρντ είναι λογικό, Το να τον κράζουν οι οπαδοί του ΟΣΦΠ, που με αυτόν αρχηγό πήραν 2 Ευρωλίγκες και ένα πρωτάθλημα τα 4 τελευταία χρόνια, δεν το καταλαβαίνω
13:24
Philip rodos : Τελος κ αυτο το πρωταθλημα. 15 στα 17 τα τελευταια χρονια... τεραστια επιτυχια.. ομως η ομαδα του Παο σε ευρωπη τη θεωρω αδυναμη... (Curry, wright, ukic, batiste, apostolidis, ping πρεπει να αποτελεσουν παρελθον) ερωτιματικο ο μπραμος!! υπαρχει περιπτωση να ερθει ο Ιβανοβιτς???? καλημερα
13:24
Phlip, όλα ανοικτά για προπονητή, αλλά νομίζω πως ο Αλβέρτης έχει προβάδισμα. Οι παίκτες που λες νομίζω ότι είναι ήδη προς την έξοδο. 
13:25
nikos : Ο Θανασης Γιαννακοπουλος στη διαρκεια της απονομης φανηκε να κανει παρατηρησεις στον Παππα που χαμογελασε και κουναγε το κεφαλι. Στα αποδυτηρια ο ΔΔ του τραβηξε το αυτι και του εριξε ενα συμβολικο χαστουκι.Θα μαθουμε επιτελους τι συμβαινει; Κατι εχει κανει, αλλα τι;
13:25
FOTiS : Κάτι που δεν σχολιάστηκε σχεδόν καθόλου είναι οι κάκιστες εμφανίσεις του Dunston σε αντιδιαστολή με τις άριστες εμφανίσεις του με τη Real η οποία έχει σαφώς πολύ ποιοτικότερους ψηλούς από τον Παναθηναϊκό. Πως το εξηγείτε αυτό? Είναι θέμα ντεφορμαρίσματος του παίχτη ή οφείλεται σε τακτική από πλευράς ΠΑΟ?
13:27
Sanmartean, έχεις δίκιο για την αξία του οικογενειακού κλίματος και της ψυχολογικής προετοιμασίας ενόψει των μεγάλων αγώνων. Δεν ξέρω αν ο Ιβάνοβιτς θα θέσει σε κίνδυνο την προσπάθεια ελληνοποίησης της ομάδας, όμως είναι βέβαιο ότι πρόκειται για έναν σκληρό προπονητή που πάνω απ' όλα βάζει την πειθαρχία. 
13:28
Νίκο, ο Πεδουλάκης είχε πει για μία, δύο καταστάσεις...απειρίας του μικρού στο ξεκίνημα της χρονιάς. Είναι ένα ιδιαίτερο που κατά το παρελθόν έχουν ακουστεί απίθανα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός σωστά πρώτα τον εντάσσει ως ψυχολογία και μετά ως ταλέντο. Αυτό είναι το ουσιατικό πρόβλημα. 
13:28
ΧΡΗΣΤΟΣ : ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΣΤΩ..ΩΡΑΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΓΚΑΖΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΗΤΑΜ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΗ ΟΜΑΔΑ--ΕΚΑΤΣΕ ΟΜΩΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ.ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ--6 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ,33 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΒΕΡΤΑ--ΦΤΑΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΑΛΙ?---ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ--ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΔ...ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑ ΧΕΙ ΟΛΑ ΛΥΜΕΝΑ
13:28
jokerakias : Γιατί δεν ίσχυσε η απαγόρευση εισόδου του Γιαννακόπουλου; Γιατί δεν διακόπηκε το ματς για να εκκενωθούν οι κερκίδες όταν έπεσε φωτοβολίδα στον πάγκο του Ολυμπιακού στα τελευταία 2 λεπτά;Μήπως ο Σπανούλης θέλει να φύγει αηδιασμένος από την εξωαγωνιστική κατάσταση στο χώρο του μπάσκετ με τη διαιτησία και το πως αυτή τον αντιμετωπίζει;
13:28
FOTiS : Εχεις δίκιο, ο Ντάνστον δεν ήταν καθόλου καλός στη σειρά των τελικών... Ούτε στην επίθεση, ειδικά στην άμυνα. Χθες είχε το καλύτερο ranking, αλλά δεν βοήθησε καθόλου τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι πρέπει να ενισχυθούν στη θέση του σέντερ την επόμενη σεζόν, ο Ντάνστον σήκωσε μεγαλύτερο βάρος απ'ό,τι μπορούσε.
13:29
ΧΡΗΣΤΟΣ : ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΣΤΩ..ΩΡΑΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΓΚΑΖΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΗΤΑΜ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΗ ΟΜΑΔΑ--ΕΚΑΤΣΕ ΟΜΩΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ.ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ--6 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ,33 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΒΕΡΤΑ--ΦΤΑΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΑΛΙ?---ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ--ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΔ...ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑ ΧΕΙ ΟΛΑ ΛΥΜΕΝΑ
13:29
estiakos : Καλησπέρα σας, Υπάρχει νεοτερη ενημερωση σχετικά με την συμμετοχη των διεθνων παικτων του Ολυμπιακου στην Εθνικη?? Υπαρχει ενδεχομενο να γινει προσεγγιση σε Διαμαντιδη να καλυψει ενδεχόμενα κενα απουσιων??
13:31
Jokerakias: Γιατί είναι Ελλάδα και πάτησε σε μία εξωαθλητική διάταξη. Περιμένω τον επόμενο παίκτη που θα τιμωρηθεί, να κατέβει και να παίξει κανονικά. Όσο για τα πρόστιμα; Όποιος πληρώσει, θα είναι ανόητος. Ο Σπανούλης νομίζω, ότι προσπαθεί να πιέσει τον Ολυμπιακό να αλλάξει ρότα σε πολλά πράγματα. Και στο εξωαγωνιστικό. 
13:31
Ο ρεαλισμός που επέδειξε ο Παναθηναϊκός ήταν πράγματι Χρήστο ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας. Ήξεραν ότι ποιοτικά και ποσοτικά ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και εστίασαν στο ψυχολογικό κομμάτι. Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, η συνεισφορά του Αλβέρτη ήταν καταλυτική. 
13:31
estiakos : Αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα με τις ασφάλειες, κανείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν θα είναι στην Εθνική. Ούτως ή άλλως ο Σπανούλης δεν θα παίξει στο Παγκόσμιο για να ξεκουραστεί, είναι κάτι που συζητείται εδώ και καιρό και το περιμένει ο Κατσικάρης. Ο Περπέρογλου χρειάζεται κι αυτός ξεκούραση, συνεπώς το ερωτηματικό για τους παίκτες του Ολυμπιακού είναι σε ό,τι αφορά στην Ανδρών οι Πρίντεζης, Σλούκας και Μάντζαρης.
13:31
λαμπρος : πραγματικα η στιγμη που περιμενα, να τελειωσει δηλαδη το πρωταθλημα για να κανετε μια πληρη αναλυση οσον αφορα τα μεταγραφικα του Παναθηναικου (προπονητες, παικτες κλπ)!!!
13:31
MARIOS : ti ginetai me spanouli?poies allages tha kanei o pao
13:31
κωστας : ξέρω δεν έπαιξε ρόλο η διαιτησία,απ τους 15 μειώσαν στους 7,καθαρό φάουλ του μαυροκεφαλίδη στον στάνστον για να πάει στους 5 και να γυρίσει η ψυχολογία και στην επόμενη φάση ανύπαρχτο αντιαθλητικό και η διαφορά στους 11 και τους έκλεψε τον ιδρώτα και την ψυχολογία από νωρίς. 18-4 οι βολές στο ημίχρονο αλλά δεν παίξαν ρόλο μην τα πείτε και τα ξέρουμε και σας ξέρουμε
13:31
κωστακης7 : ολοι οι δημοσιογραφοι τωρα αρχιζετε και βγαζετε φημες οτι φευγει ο σπανουλης σας τ ειπε ο ιδιος? ο ανθρωπος εχοε συμβολαιο 2 χρονια και το αλλο για την εθνικη που λετε οτι σεν παει σπανουλης περπε ισχυει?
13:31
Λάμπρος : Καλησπέρα σας Κύριοι, πόσο πιθανό είναι η επιστροφή του Νικ Καλαθη στον Παναθηναϊκό, και αν έχει το μέγεθος και το βάρος να πατήσει στα παπούτσια του Διαμαντιδη. Ευχαριστω
13:31
νικος : τελικα το πηρε ο παναθηναικος γιατι ειναι καλυτερος η το εχασε ο ολυμπιακος απο δικα του λαθη ??
13:32
Το πήρε ο Παναθηναϊκός γιατί ήταν καλύτερος. 
13:32
georgette : ma twra alh8eia uparxei periptwsh apoxwrhshs tou vassilh?egw nomizw oti den apanthse gt htan stenaxwrhmenos me thn apwleia tou titlou
13:32
GG_Athens : Καλησπέρα! Θελω σχολια σας για την κινηση της Ελεονόρας Μελέτη στο twitter Μετά το ματς..
13:32
Kostas 7 : Δεν Φεύγει ο Σπανούλης..Απλά νευρίασε λίγο..τι λες Σπύρο?
13:32
Γιάννης : Καλό μεσημέρι. Τι πιθανότητες υπάρχουν να παραμείνει ο Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ..
13:33
Ηλιας7 : καλησπερα σας...συγχαρητηρια στον παναθηναικο...θεωρω ωστοσο οτι περισσοτερο το εχασε ο οσφπ παρα το κερδισε ο παο το πρωταθλημα...ευχομαι να μεινει ο κιλμπιλ και ο περπε και μετα θεωρω πρεπει να αποκτηθει ενα πολυ καλο σεντερ και ενας αντι-λο... και στη μαδριτη θα ζησουμε ωραιες στιγμες φυσικα Θεου θελοντος και τραυματισμου επιτρεποντος...ποια η γνωμη σας? ευχαριστω
13:34
κωστακης7 : Δήλωση δεν έκανε ο ίδιος, είναι πληροφορία που υπάρχει και δεν την διέψευσε ο ίδιος χθες το βράδυ, αν και είχε την πληροφορία. Η πληροφορία είναι ότι σκέφτεται να φύγει, είναι ενοχλημένος... Οχι ότι θα φύγει σίγουρα. Εχει συμβόλαιο, αλλά αν ζητήσει να αποχωρήσει, δεν πρόκειται να μείνει με το ζόρι.
13:36
Kostas 7: Νευρίασε όντως, ενοχλήθηκε πολύ, θύμωσε, στεναχωρήθηκε. Πιστεύω ότι στο τέλος θα καταλάβει ότι το σωστό είναι να μείνει.
13:37
Ηλία, πρέπει να αλλάξουν οι περισσότεροι ξένοι του Ολυμπιακού. Πλην Ντάνστον θα έλεγα εγώ και αυτός ήταν θέμα στους τελικούς και τα δύο τελευταία με την Ρεάλ. 
13:37
kill bill : ΤΙ ΘΑ ΓΗΝΕΙ ΕΜ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ???? ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΚΑΛΙΛ ΧΑΙΝΣ ? ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΗΝΕΙ ΕΜ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΙΤΗ ?
13:38
Γιάννης : Καλησπέρα κύριοι, ο Μπαρτζώκας ως head coach του Ολυμπιακού πώς σας φαίνεται τελικά; Έχει "πιάσει ταβάνι";
13:38
Την προηγούμενη εβδομάδα έγραφα Λάμπρο ότι είναι δύσκολο να επιστρέψει ο Καλάθης, όμως η φημολογία περί φλερτ με τον Παναθηναϊκό ολοένα και γιγαντώνεται. Όπως καταλαβαίνεις, ελάχιστοι παίκτες μπορούν να αλλάξουν σε τόσο μεγάλο βαθμό τις ισορροπίες στην Ευρώπη όπως ο Καλάθης. Από εκεί και πέρα, ο Ντιλέινι είναι ένα όνομα που θα απασχολήσει και τις δύο ομάδες μας, με τον Αμερικανό να είναι ένας ποιοτικός παίκτης που ταιριάζει τόσο δίπλα στον Διαμαντίδη όσο και δίπλα στον Σπανούλη. 


13:38
κωστας : ξέρω δεν έπαιξε ρόλο η διαιτησία,απ τους 15 μειώσαν στους 7,καθαρό φάουλ του μαυροκεφαλίδη στον στάνστον για να πάει στους 5 και να γυρίσει η ψυχολογία και στην επόμενη φάση ανύπαρχτο αντιαθλητικό και η διαφορά στους 11 και τους έκλεψε τον ιδρώτα και την ψυχολογία από νωρίς. 18-4 οι βολές στο ημίχρονο αλλά δεν παίξαν ρόλο μην τα πείτε και τα ξέρουμε και σας ξέρουμε
13:39
Red Bill : Πείτε μας τι θα γίνει με μπαρτζωκα και σπανουλη!ειδικα με τον τελευταίο...
13:39
giorgio : de thelw na fygei o spanoulis apo ton osfp, den prepei na fygei apo ton osfp, den prepei na fygei ap'tin ellada. Einai terastio kefalaio gia ton elliniko athlitismo. Giati i ellada 'prepei' na diwxnei synexeia ta paidia tis??? Spanoulis kai Diamantidis vgainoun mia fora....gi'auto as sovareutoun merikoi filathloi....
13:40
Προς Red Bill: Ο Ολυμπιακός πλήρωσε το λάθος της πώλησης του Παπανικολάου, λογικά δεν θα επαναλάβει το ίδιο λάθος. Μόνο που εδώ, αν φύγει ο Σπανούλης, αλλάζει όλη η ομάδα και κτίζεται από την αρχή. 
13:40
giorgio : Μακάρι όλοι οι Ελληνες να σκέφτονταν σαν εσένα.. 
13:40
κωστας : ξέρω δεν έπαιξε ρόλο η διαιτησία,απ τους 15 μειώσαν στους 7,καθαρό φάουλ του μαυροκεφαλίδη στον στάνστον για να πάει στους 5 και να γυρίσει η ψυχολογία και στην επόμενη φάση ανύπαρχτο αντιαθλητικό και η διαφορά στους 11 και τους έκλεψε τον ιδρώτα και την ψυχολογία από νωρίς. 18-4 οι βολές στο ημίχρονο αλλά δεν παίξαν ρόλο μην τα πείτε και τα ξέρουμε και σας ξέρουμε
13:40
Λάμπρος : Καλησπέρα, Θεωρείτε οτι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει πεντάρι, η πίσω απο το Λασμε, Μαυροκεφαλιδη θα πρέπει να ειναι ο Διαμαντακος; Επίσης μήπως ο Χαραλαμπομπουλος θα πρέπει να δωθει δανικός για να βρει χρόνο συμμετοχής; Ας πούμε στον Αρη σε περίπτωση αποχωρίσεις Βεζεκοφ δεν ταίριαζε;
13:40
Για το ενδεχόμενο φυγής Σπανούλη από τον Ολυμπιακό
13:40
Makis : Ο Ολυμπιακός δε χρειάζεται επειγόντως αλλαγή εδρας?(Ελληνικό)Δεν ήταν ο λόγος που έχασε το πρωτάθλημα αλλα σίγουρα το γηπεδικό παίζει τεραστιο ρόλο και απογειώνει μια ομαδα,τα παραδειγματα πολλά...Το ΣΕΦ είναι ψυγείο και χιλιομετρα από το γηπεδο..Υ.Γ.Οι παικτες οταν παιρνουν εκ. και αλλαζουν ομαδες ειναι επαγγελματιες,οταν πεφτει πιεση πανω τους γινονται ανθρωποι?...Για αυτο κερδιζουν τοσα,γιατι υποτιθεται ότι κατι κανουν παραπανω απο εμενα που κερδιζω ψιχουλα...Μη παρεξηγηθω θελω ν μεινουν Σπανουλης Μπαρτζωκας αλλα μη πανε να τους βγαλουν λάδι...φετος η χρονια ηταν ξεφτιλα
13:41
xaris : pisteueis oti an den miothei o xronos tou diamantidi tou xronou tha einai h teleutea tou xronia?
13:41
Thodoris : Οι Ιτούδης-Κατσικάρης μπορεί να παίξουν για Παναθηναικό?
13:41
ΗΛΙΑΣ : Καλησπερα σε ολους μετα απο μια πολυ καλη σειρα τελικων. Θελω να ρωτησω το εξης για τον Παναθηναικο. Πιστευετε οτι θα πρεπει να μεινει ή να φυγει ο Ουκιτς; Σιγουρα φετος ηταν πολυ κακος, αλλα πιστευω οτι ισως με σωστη προετοιμασια να επανελθει. Τι λετε;
13:42
Πολύ ικανός, τρομερά ασταθής, κόστισε στην Ευρώπη. Δύσκολο να  μείνει. 
13:43
panos : γιασαιτις, καλνιετις, κουζμινσκας, χεντριξ, τζειμς της μακαμπι, ντειβις της χιμκι, ντερικ μπραουν, ντιλεινι, πλαις, μαρκους ουιλιαμς, σιμον, μεντλει, μπογκνταν μπογκντανοβιτς, πρελτζιτς. σπυρο μια γνωμη για ολους και ποιοι θα εκαναν για τον ολυμπιακο. ευχαριστω.
13:43
στρατος ζακυνθος : θελω να μου απαντησει ο κυριος συριγος που του εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια...ποιος πιστευεις οτι θα φυγει απο τον παο;;;;
13:43
Κώστα, μόνος σου τα λες κι εν συνεχεία αυτοαναιρείσαι. Αν ακόμα κι σε ένα παιχνίδι που η διαφορά ήταν στους 20 απ' το πρώτο ημίχρονο, υπάρχει θέμα με την διαιτησία, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να μιλάμε για μπάσκετ... 
13:43
Makis : Λάδι δεν θέλουν ούτε οι ίδιοι να βγουν, ο Σπανούλης ανέλαβε την ευθύνη για την απώλεια του τίτλου. Τι άλλο να κάνει, χαρακίρι; 
Σε ό,τι αφορά στο θέμα του γηπέδου, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να φύγει από το ΣΕΦ, απλά θα μπουν κι άλλες εξέδρες για να είναι ο κόσμος πιο κοντά στις εξέδρες. 
13:43
teo 7 : ti paizei me sfairopoulo , itoudi gia olumpiako?
13:43
Τίποτα teo 7.
13:43
Extreme13 : ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑΑΑ
13:44
michalis_oropos : υπαρχει θεμα μαντζαρη στον παναθηναικο??
13:44
RedLeoN : καλαθης,βουγιουκας,μαντζαρης.και τα τρια ονοματα αυτα ειναι στοχοι του παναθηναικου .Αυτο το ξερουμε απο τον προεδρο του παναθηναικου στο τελος της σειρας των ημιτελικων με ccska.
13:44
panos : Ντέιβις, Ντέρικ Μπράουν, Ντελέινι, Μπογκντάνοβιτς θα έκαναν σίγουρα... Αλλά το θέμα είναι τα λεφτά...
13:45
gastone : ελπιζω ο Παναθηναικος να κινηθει αμεσα για προπονητη και να μην μεινει με τον Αλβερτη! Για τον απλουστατο λογο οτι δεν θελω να φυγει απτην ομαδα σε περιπτωση κακων αποτελεσματων.
13:45
rouxlas : Σπύρο καλησπέρα. Καθαρά μπακετικά είσαι ευχαριστημένος από το θέaμα που προσέφεραν οι ομάδες στους τελικούς? Για NBA τι προβλέπεις και τι θα υποστηρίζεις?
13:45
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : Καλησπερα σε ολους. Βλεπετε "σφαγη" αιωνιων το καλοκαιρι για Μποχωριδη και Κουπερ; Και αν ναι, που θα χωρεσουν; Κυριως για ΠΑΟ που εχει ηδη Διαμαντιδη και Παππα σιγουρους για του χρονου, συν οτι κοιταει και Καλαθη.
13:45
Στράτο, ο Κάρι δεν θα συνεχίσει, το ίδιο και ο Μπατίστ. Υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να μείνει ο Ούκιτς. 
13:45
michalis_oropos: Ο Μάντζαρης έχει συμβόλαιο για τον Ολυμπιακό για άλλον έναν χρόνο. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στην Ευρώπη. Εχει μπάι άουτ μόνο για το ΝΒΑ...
13:46
Andreas : Σπύρο καλησπέρα, θεωρητικά αν φύγει ο Σπανούλης, που τον βλέπεις να πηγαίνει; Barcelona ας πούμε;
13:47
giorgio : as steiloun oloi oi mpasketika asxetoi ton spanouli stin efes, afou ton thewroun axristo, gia na pairnoun oi tourkoi tin eyrwligka ta epomena xronia kai emeis na kathomaste kanape na tous koitame kai na anapoloume....
13:47
Andreas : Σπύρο καλησπέρα, θεωρητικά αν φύγει ο Σπανούλης, που τον βλέπεις να πηγαίνει; Barcelona ας πούμε;
13:47
MARIOS 13 : pisteueis pws o dedmond ths zalgkiris den einai mia aksiopisth lush gia th perifereia tou pao mias kai travaei kai poly sto scorarisma?gia antikatastaths tou curry
13:47
Andreas : Δεν ξέρω αν υπάρχει ομάδα στην Ισπανία ικανή να δώσει 2 εκ ευρώ στον Σπανούλη, αλλά και να δώσει χρήματα στον Ολυμπιακό. Μόνο στην Τουρκία μπορούν να τον πληρώσουν. Αλλά ακόμα δεν έφυγε, ακόμα δεν έχει γίνει καμία πρόταση στον Σπανούλη. 
13:48
Marios 13. Όχι τέτοιοι παίκτες δεν κολλάνε σε Παναθηναϊκό. 
13:48
kostas : κ.Καβαλιεράτε τελικά γυάλιζε το μάτι του Σπανούλη;;Ή μήπως δάκρυσε χθες;
13:48
Στεφανος : Εμένα η αποψη μου ειναι η εξης: Ο σπανουλης αξιζει ολη αυτη την κριτικη που του ασκειται. Στην πρωτη του ευρωλιγκα με τον ολυμπιακο ειχε προπονητη τον ιβκοβιτς οποτε δεν τον επαιρνε να κανει μαγκιες και να διαλεγει παιχνίδια. Περυσι, ψαχνοντας ενα χρηματικα και χρονικα μεγαλο συμβολαιο, επαιξε το μπασκετ που ηξερε και διακαιωθηκε. Φέτος, αφου το βρηκε το συμβολαιο κ αφου μας γλυκανε δυο χρονια με μεγάλες εμφανισεις, τι κανει? Τιποτα. Δε σεβεται τον κοσμο που παει στο γηπεδο και του πληρωνει το υπερογκο συμβολαιο του. Αρα? Στο καλο και να μας γραφει.
13:48
Giorgio, έστω κι αν αυτό που λες εμπεριέχει μεγάλη δόση υπερβολής, δεν είσαι μακριά απ' την πραγματικότητα. Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με παίκτες-νικητές και ο Ίβκοβιτς θα έδινε τα... ρέστα του για να πάρει τον Βασίλη μαζί του στην Κωνσταντινούπολη. 
13:48
κωστας α : ποιοι βλεπεις να φευγουν απο ολυμπιακο??με τον μπαρτζωκα τι θα γινει??οι αφοι θα κοιταξουν ελληνα προπονητη???
13:48
ΒΑΣΙΛΗΣ : Η υπόθεση του Law είναι τελειωμένη; Ο παίκτης δεν υπολογίζεται; Δεν το καταλαβαίνω γιατί να μην τον δούμε πως θα εμφανιστεί μετά τον τραυματισμό του... Δεν πε΄τας έτσι εκτός ομάδος τον MVP του τελικού 2013...
13:49
Βασίλη, ο Λο έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό αλλά ακόμα δεν είναι σαφές πώς θα γυρίσει. Αν αργήσει, δεν θα συνεχίσει. 
13:49
geri : k kabalierato o mpartzokas tha figei;
13:49
kostas: Τελικά δάκρυσε...  Παρ'όλα αυτά, παραμένει ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες... 
13:49
gate13 : 1ον ενα μπραβο στον καβαλιερατο απο εναν παναθηναικο εισαι ο πιο σοβαρος με διαφορα μπασκετικος ρεπορτερ του ολυμπιακου..2ον του μασιουλις ληγει το συμβολαιο ή υπαρχει option ανανεωσης?
13:50
gate13 : 1ον ενα μπραβο στον καβαλιερατο απο εναν παναθηναικο εισαι ο πιο σοβαρος με διαφορα μπασκετικος ρεπορτερ του ολυμπιακου..2ον του μασιουλις ληγει το συμβολαιο ή υπαρχει option ανανεωσης?
13:50
Στεφ : Ποτέ δεν πέρασε ερώτηση μου! Ας προσπαθήσω ξανά. 1. Ποιος θα είναι ο νέος κόουτς; ελπίζω όχι ο Φράγκι ή ο Ιβάνοβιτς. Προτιμώ Κατσικάρη, Ιτουδη;! ή Κουρτινάιτις. Αποψη; 2. Ο Σπανούλης είναι εγωπαθής, ναρκισσιστής;
13:50
gate13 : Δεν συμφωνούν και πολλοί Παναθηναϊκοί μαζί σου. Ματσιούλις έχει option, άρα είναι επιλογή της ομάδας.
13:51
Στεφ, άγνωστο, νομίζω ότι θα μείνει ο Αλβέρτης με το τιμ του. Είναι όπως κάθε μεγάλος παίκτης. Εγωϊστής. Μάλλον όπως οι περισσότεροι μεγάλοι παίκτες. 
13:51
νεκταριος : θεωρω οτι το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχει ο μπαρτζωκας για την εικονα του θρυλου,περσι η ομαδα ηταν προικα του ντουντα,γιαυτο κ ηταν φωτοβολιδα η περσινη ευρολιγκα,αν εφτιαχνε ο μπαρτζω την ομαδα πιθανως να ειχε την ιδια καταληξη με φετος,οσο για το θεμα σπανουλη,ειναιαπο τους καλυτερους ελληνες γκαρντ κ οποιος ολυμπιακος τον κατηγορει να του κοπει η γλωσσα,ας δουν τι αρχηγους ειχαμε πριν απο κεινον κ μετα να βαλουν ενα μετρο συγκρισης,ο kill bill πρεπει να μεινει στο λιμανι.
13:51
Λεωνίδας : Ποία είναί η γνώμή σου σπυρο?θα μηνει η όχί ο σπανουλης και το ακούγεται από ονόματά μεταγραφων και προπονητή στον ολυμπιακό? ??
13:51
Nik556 : Ξερετε αν ο ματζαρης εχει επαφες με παναθηναικο ;
13:51
εθνικος : Δυστυχως η εθνικη μας θα αποδιναμωθει εντελωσ ενω ειχαμε μια πολυ καλη ευακιρια για μεταλλιο...Ο ολυμπιακος αν φυγει ο σπανουλης ποιοσ ελληνας πιστευετε οτι θα αποκτηθει για να γινει ο νεοσ ηγετησ του ολυμπιακου..ευχαριστω
13:51
Γιώργος : Υπάρχει περίπτωση να μειωθεί το συμβόλαιο του Φώτση. Είναι αδιανόητο να παίρνει ένα εκατομύριο με τέτοιες εμφανίσεις τη στιγμή που έχει μειωθεί τόσο το μπάτζετ. Για κούπερ τι παίζει; Ο Κατσικάρης υπάρχει περίπτωση να κατηφορήσει στα λημέρια μας;
13:51
Λεωνίδας : Ποία είναί η γνώμή σου σπυρο?θα μηνει η όχί ο σπανουλης και το ακούγεται από ονόματά μεταγραφων και προπονητή στον ολυμπιακό? ??
13:52
Παύλος Γ. : Μήπως δεδομένων των συνθηκών είναι καιρός να γίνει μια μεγάλη ανανέωση στην εθνική;
13:52
Clyde_Drexler : Αν υποθέσουμε ότι ο Μπαρτζώκας δεν μένει η αίσθηση που έχεις είναι ότι θα επιμείνουμε στο ελληνικό μοντέλο προπονητή;
13:52
Το θέμα του Μπαρτζώκα είναι στα χέρια των Αγγελόπουλων. Ο κόουτς έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι..
13:52
ΦουρνοςΜικροκυματων : Χαιρεται...Διαβαζω σε πολλα site οτι υπαρχει μια πολυ μικρη πιθανοτητα να παραμεινει ο Κολλινς...Και το οτι για αντικαταστατη του Μπαρτζωκα ακουγεται ο Σφαιροπουλος...Ειμαστε σοβαροι?Δηλαδη απο το κακο στο χειροτερο..Αμα ειναι ετσι να μας το πουν οι Προεδροι για να ξερουμε και τι απαιτησεις να εχουμε...
13:52
MJ-6rings : Σπύρο, ο ΟΣΦΠ απέκτησε παίχτες στο 4 και στο 5 για να κτυπήσει τον Γκιστ και τον Λάσμε. Πήρε παίχτες που πίστευε ότι θα ήταν το ίδιο στυλ. Αντί να κάνει πραγματικό σχεδιασμό όπως ο Σοφός, προσπάθησε να αντιγράψει το μοντέλο του ΠΑΟ χωρίς επιτυχία αφού όλοι οι υπόλοιποι παίχτες ήταν διαφορετικού στυλ. Εκεί πιστεύω κρίθηκε η πορεία μαζί φυσικά με την τεράστια απουσία του Λο.
13:52
Στεφανος : Επισης, Ελληνας προπονητης με χαμηλες οικονομικες απαιτησεις και τονους μπασκετικων γνώσεων, Σουλης Μαρκοπουλος φορ πρέζιντεντ!!!!!
13:53
γιωργος απο βολο : ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΟ ΗΤΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ {ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ} ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗ. 1. ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΟΡΟΠΟΝΗΤΗ - ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ Η ΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΙΤΟΥΔΗ Η ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Η ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ.2. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΑΝΤΙ ΜΠΡΑΜΟΥ {ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΘΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ}, ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ, ΒΕΖΕΝΚΟΦ, 3. ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΛΑΘΗ, ΑΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΤ, ΚΑΜΙΑ ΕΜΦΑΝΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΕΤΗ. 3. ΚΑΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ {ΙΣΩΣ ΚΟΥΠΕΡ,ΜΠΟΓΚΝΑΝΟΒΙΤΣ ΚΑΙΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ} ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΞΕΝΟ ΣΚΟΡΕΡ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ {ΤΖΙΝΟΜΠΙΛΙ, ΣΚΟΛΑ,}. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ;; ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΙΚΤΕς;;
13:53
Dietites 13 : Gia naBohthisw ligo thn douleia sou..Prwta O Panathinaikos tha parei ksenw proponith kai karaflo..Apo Olumpiako tha fugoun Perperoglou isws o Printezhs kai sigoura o Mpartzokas...
13:53
alextz : Φετινές αναμετρήσεις με παο 6-4. Ότι και να λέτε, 6 ήττες από τον χειρότερο παναθηναικο από το 1997 και μετά είναι θέμα προπονητή. Τι θα πει χάθηκε στο σεφ το πρωτάθλημα? Τι θα πει δέχεται πίεση ο σπανουλης? Ο παο γιατί έκανε break στο break? Ήταν χαλαρός? Ο μπαρτζωκας είναι επικίνδυνα λάθος σε πολλά θέματα. Κυρίως με την συμπεριφορά του στον πάγκο. Και οι αγγελοπουλοι κάθε χρόνο μοιάζουν πιο πολύ στον γιαννακοουλο junior.δεν τους βγαίνει σε καλό. Από την νοοτροπία ξεκινάει το κακο.
13:53
Αιώνιος13 : Νομίζω δίκαια κατέκτησε ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα και ασ φωνάζουν για διατησία Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας. Αν και δεν είχε καλύτερες μονάδες, είχε καλύεερο σύνολο και πάνω απ'ολα ψυχή που χρειάζεται σε τετοιες καταστάσεις. Όλοι τον ξέγραψαν μετά το 1-2 και γι αυτό κέρδισε εμφατικ΄αστα 2 τελευταία παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν προσαρμόστηκε στις αλλαγές στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Και οι 2 ομάδες θέλουν αρκετές αλλαγές, προσωπικά σαν πράσινος θέλω 2 πλέι μεικερ, 1 σουτέρ και 1 ψηλό να παίζει με πλάτη. Τι λέτε;; Βρίσκονται 4 παίκτες που θα μας κάνουν να το σηκώσουμε στη Μαδρίτη;;;
13:54
Αιώνιε, ότι πληρώσεις παίρνεις. Αν δωθούν τα χρήματα, βρίσκονται. 
13:54
marios : Σπύρο με το χέρι στην καρδιά πιστεύεις ότι θα φύγει ο φυσικός ηγέτης ΤΗΕ ομάδας??
13:54
Ο Γιώργος Συρίγος για το δίλημμα Σπανούλη - Διαμαντίδη
13:54
Λεωνίδας : Νομίζω ότι θα μείνει, χωρίς να είναι κάτι 100% σίγουρο... Η στάση των πολλών, όμως, παίζει το ρόλο της..  
Είναι νωρίς για μεταγραφές, όλες οι αποφάσεις δεν πρόκειται να ληφθούν εν θερμώ. Επί του παρόντος, οι Αγγελόπουλοι έχουν να ασχοληθούν με τα "Ποσειδώνια" και μετά θα τα βάλουν όλα κάτω... Και το θέμα προπονητή, που είναι ανοιχτό. 
13:54
Λάμπρος : Η ΑΕΚ του τι μπάτζετ αναμένετε να εχει την νεα χρονιά; επισης ο ΠΑΟΚ θα εχει υψηλότερο μπατζετ φέτος λογο Euroleague;
13:54
marios : Οχι, πιστεύω ότι τελικά δεν θα φύγει.
13:55
Γιώργο, δεν ξέρω αν το συμβόλαιο του Φώτση είναι υψηλό ή όχι. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Παναθηναϊκός το υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι και δεν γίνεται να μπαίνει στο μικροσκόπιο επειδή ο αρχηγός της Εθνικής έκανε μέτριους τελικούς. 
13:55
Ο ΠΑΟΚ δεν πάει Ευρωλίγκα. Η ΑΕΚ, είχε ένα εκατομμύριο πέρυσι, αν ανέβει στα δύο όπως λέγεται, έχει προβάδισμα για να μπει στην τριάδα. Αλλά ακόμα έχει δρόμο ακόμα. Θέλει παίκτες, πλάνο και  κυρίως έδρα. 
13:55
Γιωργος : Το ντεφορμάρισμα του Σλουκα έχει κάποια εξήγηση; Για τις μεταγραφές δεν θα ήταν καλύτερα αντί για πολλούς μέτριους κοινοτικούς Σίμονς, Σερμαντίνι να δοθούν τα χρήματα για έναν ακριβότερο και καλύτερο παίχτη και η άλλη θέση που είναι συμπληρωματική να καλυφθεί από ταλαντούχο έλληνα;
13:56
dpetro : αν καταφέρουμε σαν ολυμπιακοι και διαλύσουμε την πιο πετυχημενη ομάδα όλων των εποχών στην ιστοριά του ολυμπιακου επειδή έχασε ένα πρωτάθλημα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ενα καλό δυάρι για βοήθεια στον Σπανούλη και ένα πεντάρι που να μπορεί να παιξει με πλάτη και τέλος. Ας σπρώξουν λεφτά εκεί που πρέπει και οχι να τα πετάνε σε μεταγραφές τις πλάκας (Μουν, Μπεγκιτς κ.ο.κ.)
13:56
Γιωργος : Το ντεφορμάρισμα του Σλουκα έχει κάποια εξήγηση; Για τις μεταγραφές δεν θα ήταν καλύτερα αντί για πολλούς μέτριους κοινοτικούς Σίμονς, Σερμαντίνι να δοθούν τα χρήματα για έναν ακριβότερο και καλύτερο παίχτη και η άλλη θέση που είναι συμπληρωματική να καλυφθεί από ταλαντούχο έλληνα;
13:56
κωστας α : καλησπερα..ποιοι βλεπετε να φευγουν απο ολυμπιακο??με τον μπαρτζωκα τι θα γινει??οι αφοι θα κοιταξουν ελληνα προπονητη???
13:56
MJ-6rings : Σπύρο, ο ΟΣΦΠ απέκτησε παίχτες στο 4 και στο 5 για να κτυπήσει τον Γκιστ και τον Λάσμε. Πήρε παίχτες που πίστευε ότι θα ήταν το ίδιο στυλ. Αντί να κάνει πραγματικό σχεδιασμό όπως ο Σοφός, προσπάθησε να αντιγράψει το μοντέλο του ΠΑΟ χωρίς επιτυχία αφού όλοι οι υπόλοιποι παίχτες ήταν διαφορετικού στυλ. Εκεί πιστεύω κρίθηκε η πορεία μαζί φυσικά με την τεράστια απουσία του Λο.
13:56
pao 13 : mporeite na anaferete kapoious paiktes pou tha htan idanikoi gia to neo roster tou pao.o maciulis tha einai 100% tou xronou sthn omada?
13:56
ΑΛΗΤΗΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΛΑΣΜΕ ΚΑΙ ΓΚΙΣΤ?
13:57
Ο Λάσμε νομίζω ότι μένει σίγουρα. Ο Γκιστ είναι ένα μικρό ερωτηματικό με το συμβόλαιό του, διότι δεν θυμάμαι αν έχει κρατήσει αυτό του Πάνκο. Οι προπονητές διαλέγουν παίκτες όχι εμείς. 
13:57
dimitris7777 : Παιδιά καλησπέρα...Διαβάζω πως τελείωσε η εθνική για Σπανούλη και Περπέρογλου,κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο;;;
13:57
l1akos : δεν ξερω αν φανηκε στη τηλεοραση,αλλα εχτες οταν εβγαλε τον Σιμμονς ο Μπαρτζωκας αλλαγη μετα τα 2 καρφωματα που δεχτηκε,του εβαλε τις φωνες ο Μπαρτζωκας και ο Σιμμονς φορτωσε τοσο που τον κρατησε ο Ντανστον για να μην του ορμησει.εξου και η χρησιμοποιηση του Σερμαντινι
13:58
Σπύρος : Παρόλο που πριν τους τελικούς όλοι έλεγαν και έτσι ήταν δηλαδή, ότι πρέπει να πάρει το πρωταθλημα ο ΟΣΦΠ, τελικά αποδείχθηκε ότι δεν το άξιζε. Μπράβο στον ΠΑΟ που απέδειξε ότι με ταπεινότητα, δουλειά και πίστη όλα ανατρέπονται. Κρίμα για την ομάδα που νόμιζε ότι μόνο με λόγια θα έπαιρνε πρωταθλημα...
13:58
ΚΩΣΤΑΣ : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ; ΑΥΤΑ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.
13:58
ΚΩΣΤΑΣ Ε : Η 25άρα του δεύτερου τελικού ήταν καταλυτική. Ο Ολυμπιακός θεώρησε ότι το πλάνο του δεν αλλάζει και ο Παναθηναικός άλλαξε πολλά. Η αντιμετώπιση του Σπανούλη αλά Πεδουλάκης, η συνταγή Διαμαντίδης σε ρόλο λίμπερο, λιγότερα ποσταρίσματα Ματσιούλις στην επίθεση και διάβασμα των αλλαγών στην άμυνα του ολυμπιακού σημαδεύοντας τα παιχνίδια ψηλός- Σπανούλης και περισσότερα drive. Αντίθετα ο Μπαρτζιώκας δεν άλλαξε τίποτα με εξαίρεση για ένα δίλεπτο την αντιμετώπιση του πικ εν ρολ όταν επαιξε ο Σερμαντίνι.
13:58
ΠΑΝΤΕΛΗΣ : Ο ΚΑΛΑΘΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
13:58
Νικος : Γεια σας και απο εμένα. Σπύρο σε ποιους αναφέρεσαι όταν λες οτι δεν αισθάνονται καλά. Ποιο είναι το ενστικτο σας για σπανούλη και περπέλογλου
13:58
GGP13 : Ποιους θα θεωρούσατε υπαιτιους για την κατασταση στο ελληνικό μπασκετ. Τι θα προτείνατε ως λύση για αυτο; Για το θέμα Καλάθη μπορει ο ΠΑΟ να είναι σιγουρος πως δεν θα επιστρεψει σε ΝΒΑ και να επενδυσει μαζι του σε συμβολαιο 3ετες;
13:58
chris : Τι εννοειτε κ. Καβαλιερατε με το ειναι ο Σπανουλης ενοχλημενος απο την κατασταση του Ελληνικου μπασκετ.
13:58
sakis : σπυρο πιστευω οτι ο ολυμπιακος εχει καλυτερο ελληνικο ροστερ απο τον παο οποτε αργα η γρηγορα με βασιλακοπουλο η χωρις βασιλακ θα αλλαξουν τα πραγματα.οι αγγελοπουλοι ειναι πολυ εξυπνοι και εχουν παρει οτι καλυτερο κυκλοφορει στο ελληνικο μπασκετ στις μικρες ηλικιες.με μεγαλυτερο παραδειγμα τον παπαπετρου που τα επομενα χρονια θα πρωταγωνιστει.χρειαζεται μια καλη επιλογη ξενων παικτων και μακαρι να επιστρεψει υγειης ο law γιαι μιλαμε για τον καλυτερο play maker της ευρωπης.ας δει και καποιος τον ντολμαν της βαλενθια ειναι απιστευτος.ΥΓ δικαια εχθες κερδισε ο παο αλλα οχι την κυριακη και εσεις οι δημοσιογραφοι πρεπει καποια στιγμη να βγειτε κα πειτε τι γινεται στο βρωμικο ελληνικο μπασκετ!
13:59
Γιώργο, ο Σλούκας δεν ήταν ο ίδιος μετά τον τραυματισμό του και αυτό αναμφίβολα επηρέασε τον Ολυμπιακό. Δεν συμφωνώ με την λογική "παίρνω έναν καλυτερο παίκτη, αντί για δύο πιο μέτριους" γιατί ο βαθμός δυσκολίας της Ευρωλίγκας είναι τέτοιος που με το νέο σύστημα διεξαγωγής του Τοπ 16, χρειάζεσαι τουλάχιστον 14-15 παίκτες για να αντέξεις..
13:59
antreas : Kalhspera sas. h apopsh mou einai oti ston olympiako oloi trala8hkan me tis epityxies ton 2 prohgoumenon xronon..... den ennow tous paiktes alla tous filathlous... isos xreiazotan mia apotyxia gia na tarakounh8ei h omada kai na perasei sto epomeno epipedo.... kata th gnomh mou 8a einai megalo la8os o olympiakos na dialysei oti extise afta ta 3 xronia.... prepei na synexhsei me thn idia syntagh.... oso gia to spanoulh to mpasket den einai opos th 10etia tou 80 kai tou 90 pou arkouse enas paikths na sou dosei to titlo....prepei oloi na kanoun thn aftokritikh tous kai pistevo oti oi sympaiktes tou ton ekse8esan anepanor8ota fetos....
13:59
Δημητρης : Καλησπερα,με την πληροφορηση που μπορει να εχετε αλλα και τι νομιζετε, ο Σπανουλης ειναι προς το να φυγει ή να μεινει ?
14:00
Μένει ή φεύγει ο Σπανούλης, μένει ή φεύγει ο Μπαρτζώκας; Απαντάει ο Σπύρος Καβαλιεράτος
14:02
GGP13: Τους αιωνίους και μόνο. Αυτοί δεν θέλουν πολύ...κόσμο αντίπαλο, διότι τους καθιστά πιο αδύναμους και τους ζορίζει στην Ευρωλίγκα. Πολλές καλές ομάδες, σημαίνει λιγότεροι Έλληνες παίκτες διαθέσιμοι. Ο χαμένος θα φωνάζει, ο νικητής θα είναι ικανοποιημένος και ο μεγάλος χαμένος το ίδιο το μπάσκετ. 
14:02
γιωργος απο βολο : ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΑΠΠΑΣ-ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ;; ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ;; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΑΟ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ 2?
14:03
Vago, νομίζω ότι ο Μπαρτζώκας έχει κερδίσει το δικαίωμα να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Κι ας μην ήταν η εικόνα του (πολλά νεύρα και ξεσπάσματα) αυτή που περιμένει κανείς απ' τον προπονητή, δηλαδή τον πρώτο που πρέπει να διατηρήσει την ψυχραιμία του όταν όλοι γύρω του έχουν επηρεαστεί από την πίεση. 
14:04
Νικος : Η ήττα φέρνει γκρίνια και βγάζει προβλήματα. Γι αυτό χρειάζεται ηρεμία τώρα και όχι εν θερμώ αποφάσεις... 
chris : Είναι ενοχλημένος από την αντιμετώπιση που έχει ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία, έχει παράπονα. Αλλά είναι ενοχλημένος και από τη συμπεριφορά των οπαδών - κάφρων, που δεν σέβονται τίποτα. 
sakis : Ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει τη διαδικασία που έχει αρχίσει και να ενισχύεται με νερά ταλέντα. Ηδη κάνει προπονήσεις και πιθανότατα θα αποκτηθεί ο 17χρονος Μουράτος. Για τον Λο θεωρώ απίθανο να γυρίσει υγιής. 
14:05
katimagiko : ΟΛΟΙ οι έλληνες του ρόστερ, μαζί κ ο κοουτς αξίζουν να παραμείνουν. όλοι. υπάρχει πολύ καλός κορμός έμπειρων ελληνων όπως επίσης υπαρχουν κ 3μικροί άξιοι προσοχής, αλλά κ χρόνου ως βασικά μέλη. απλά η ομάδα θα πρέπει να κάνει καλύτερες κινήσεις με τους ξένους. δεν γίνεται να βγάζεις χρονιά με σισό ρόστερ κ να έχεις κ παραπονα απο τον προπονητή!
14:05
Ακης : Τάσο, τελικά είχες δίκιο οτι το προπονητικό τιμ είναι ίσως σημαντικότερο απο το one man show. Respect! Θα ήθελα πάντως έναν έμπειρο προπονητή στον ΠΑΟ. Όσο γι αυτούς που υποστήριζαν οτι ο ολυμπιακος ήταν η καλύτερη ομάδα της χρονιάς τους αφιερώνω το double!
14:07
tonikukoc : θυμήστε μου τι ισχύει με ξένους και κοινοτικούς (πόσοι επιτρέπονται εκατέρωθεν). Τέλος θεωρώ πως αν θέλει ο ολυμπιακός να ανέβει επίπεδο η τετράδα πετγουέι-σίμμονς-σερμαντίνι-κόλλινς πρέπει να φύγει χθες
14:08
durand13 : παιδια ποια η γνωμη σας για Αλβερτη προπονητη..τον ευχαριστουμε για ολα φετος..μεγαη μαγκια η διαχειρηση των παικτων μετα τις σφαλιαρες σε 2ο κ 3ο τελικο αλλα αν το δουμε καθαρα αντικειμενικα απο προπονητικης πλευρας ακομα δεν ειναι ετοιμος..χθες δεν νομιζω οτι καταλαβε και προσαρμοστηκε στο σχημα μπαρτζωκα με 4 ψηλους
14:10
Φιλτράροντας τα μηνύματα, βλέπω ότι το κυρίαρχο θέμα είναι οι ριζικές αλλαγές στις οποίες η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου επιθυμεί να προχωρήσουν οι δύο μεγάλες ομάδες μας. Παιδιά, δεν γίνονται έτσι τα πράγματα. Το να διαλύεις τα πάντα, κάνοντας αλλαγές σε ποσοστό 70-80% όταν κάτι πάει στραβά, αποτελεί εγγύηση αποτυχίας. 
14:10
tonikukoc : θυμήστε μου τι ισχύει με ξένους και κοινοτικούς (πόσοι επιτρέπονται εκατέρωθεν). Τέλος θεωρώ πως αν θέλει ο ολυμπιακός να ανέβει επίπεδο η τετράδα πετγουέι-σίμμονς-σερμαντίνι-κόλλινς πρέπει να φύγει χθες
14:10
kostas : Καλησπέρα παιδιά !! Υπάρχει το ενδεχόμενο να γυρίσει ο Καιμακόγλου, Βουγιούκας , Καλάθης στον ΠΑΟ ;
14:11
Πολύ ακριβοί. Λογικό είναι να τίθενται εκτός στόχων. 
14:12
ΠΕΤΡΟΣ : Μπαρτζώκας καλός προπονητής για Μαρούσι, μέτριος για Ο.Σ.Φ.Π. Ευκαιρία για Ο.Σ.Φ.Π. να ξεκινήσει και να εγκλιματιστεί από τώρα σε μετά Σπανούλη εποχή. Όταν έρθει σε ΠΑΟ η μετα Διαμαντίδη εποχή ο Ο.Σ.Φ.Π. θα έχει ήδη δημιουργήσει κάτι νέο χωρίς Σπανούλη οπότε θα έχει προβάδισμα. Συμφωνείτε;
14:13
kimonas : παιδια συμφωνειτε οτι το θεμα με τον σπανουλη οταν παιζει με τον παο ειναι οτι δεν μπορει να παιξει απεναντι τους καλα λογω ψυχολογικων παραγωντων το θεμα ειναι να το καταλαβει ο ιδιος και να δηλωσει κολλημα η κατι τετοιο κανει κακο πρωτο στον ευατο του γιατι ειναι μεγαλος παικτης και μετα στην ομαδα του
14:13
VASILIS : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ.ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΛΟ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ,ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΚΟΡΕΡ.ΦΥΓΑΝΕ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ.
14:13
Το σχόλιο του Τάσου Μαγουλά για τον Γιώργο Μπαρτζώκα
14:13
Dennis83 : Υπάρχει περίπτωση ο Κατσικάρης να έρθει στον Ολυμπιακό; Ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού πιθανότατα θα αποχωρήσουν;
14:14
Δύσκολο έως απίθανο από την στιγμή που πάει προς εθνική. Πάντως ο Ολυμπιακός έχει κόουτς με συμβόλαιο. 
14:15
l1akos : με το Μπραμος τι γινεται?υπαρχει προθεση να ανανεωθει το συμβολαιο του?συνηθως παιχτες που βρισκονται στο τελευταιο χρονο συμβολαιου τους τα δινουν ολα στο παρκε.αυτος εκανε ακριβως το αντιθετο
14:15
Ο Γιώργος Συρίγος για το μέλλον Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό
14:15
ΠΕΤΡΟΣ : Ο Σπανούλης έχει πολλά χρόνια μπάσκετ ακόμα μπροστά του για να προετοιμάζει από τώρα ο Ολυμπιακός την επόμενη μέρα... Είναι 32 ετών και σε πολύ καλή κατάσταση σε ό,τι αφορά το κορμί του. Ο Μπαρτζώκας πήρε Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό, έγινε ο πρώτος Ελληνας που τα κατάφερε. Δεν είναι αλάνθαστος, εκνευρίζεται εύκολα, αλλά μπάσκετ ξέρει.
14:15
akis : Γιώργο μπορείς να αναφέρεις κάποια ονόματα για την περιφέρεια του παναθηναικού που πιστέυεις θα ταιριαζαν στην ομαδα?
14:15
jimmys : Υπaάρχει περίπτωση για επιστροφή hines
14:15
akis : Γιώργο μπορείς να αναφέρεις κάποια ονόματα για την περιφέρεια του παναθηναικού που πιστέυεις θα ταιριαζαν στην ομαδα?
14:15
Λίτσα Β. : Μια ερώτηση έχω μόνο: τι γίνεται από εδώ και πέρα? Οι αφοί Αγγελόπουλοι πρέπει να κάνουν ριζική ανανέωση σε ψηλούς και προπονητή. Φάνηκε πια καθαρά η ανυπαρξία πολλών εκεί μέσα
14:15
nikos : re magkes KSEKOLLATE m thn omada tou ivkovich kai egw tha epairna evrwpaiko leei o allos...exeis proponhsei pote exeis idea 9/10 etoimes omades pairnoume m ayth th logikh oloi back to back tha kanane kai o moyes tha ksanapairne to prwtatlima sthn agglia...ok ekane kapoies lathos epiloges ston pao ti na poune dld..aa ksexasa ekei ola kala epeidh kanane double..akoma kai collins wreigt fainetai poios prosarmosthke telika kai poios oxi...mia zwh axaristoi,viastikoi-anypomonoi ellhnarades
14:15
χρηστος : απορω γτ ολοι οι δημοσιογραφοι εχετε βαλθει σημερα να καλυψετε τον Σπανουλη...δεν γινεται ο ''μονιμος MVP'' της ευρωλιγκας,το μεγαλυτερο συμβολαιο,ο καλυτερος ευρωπαιος στην Ευρωπη ο τριτος καλυτερος πισω απο τους ΝΒΑers Parker και Nowitsky,o ο ηγετης αυτης της ομαδας(και δεν ξερω και εγω ακομα ποσους τιτλους εχει παρει τα τελευταια χρονια) να μην μπορει να παρει μια προσωπικη ενεργεια.απο εγωισμο και μονο. και ας την εχανε.αυτος στα τελευταια σημαντικα παιχνιδια του Ολυμπιακου ηταν απλα ανυπαρκτος.δεν μπορει να φταιει ο μπαρτζωκας αν δεν μπορει σε 8-9 παιχνιδια να μην μπορει ο σπανουλης να βαλει ενα 3ποντο.
14:16
Yiannis : Καλησπέρα, έχω κι εγώ μια απορία όλοι συζητάνε για την ηλικία του Διαμαντίδη, του Φώτση κτλπ... Ο Τζινομπίλι, ο Ντανκαν που είναι ακόμη μεγαλύτεροι πως βγάζουν την χρονιά στο ΝΒΑ που οι απαιτήσεις είναι πάρα πολύ περισσότερες;
14:16
Αθλητές πάνω από όλα και ομάδες που ξέρουν πώς να τους συντηρήσουν. 
14:17
alex : καλησπερα στην πετυχημενη παρεα.. Αν ησασταν στη θεση των διοικουντων θα αλλαζατε προπονητη? και σε ποιεσ μεταγραφικεσ κινησεις θα προχωρουσατε? απο ελληνικη και ξενη αγορα... με βαση το μπατζετ παντα
14:17
Παυλος13 : Καλησπερα. Γνωριζουμε τιποτα για Παππα? Μενει η φευγει?
14:17
Σωτήρης : Καλησπέρα παιδιά. Σπύρο σε περίπτωση που φύγει ο κόουτς Μπαρτζώκας ποιός πιστεύεις ότι αξίζει να κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Εγώ προσωπικά δεν βρίσκω κάποιον αυτή την στιγμή.
14:17
stauros : spuro pisteveis pws 8a itan kalutero sta guard o osfp na parei dileini k kuper.gnomh gia spanouli k mpartzoka
14:17
Aki, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται οπωσδήποτε ένα γκαρντ πρώτης κλάσης για να αποφορτίσει τον Διαμαντίδη. Αν αποκτηθεί ο Καλάθης, αυτόματα η ομάδα θα ανέβει ένα επίπεδο ψηλότερα. Παίκτες σαν τον Ντιλέινι ή τον Σεμπάστιαν Τέλφερ που ήταν εξαιρετικός στην Κίνα, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά. 
14:17
kat.7 : Αν ειχατε την δυνατοτητα να διαλεξετε προπονητη στον Ολυμπιακο ποιος θα ηταν αυτος ?? Εγω θελω τον Τομιτς σε περιπτωση που θα φυγει ο Μπαρτζωκας. Για Περπερογλου οι πιθανοτηες ειναι στο να φυγει?? Και αν ισχυει αυτο που ακουγετε απο την Αρχη της χρονιας για Καιμακογλου ?? Ευχαριστω
14:18
kat.7 : Αν ειχατε την δυνατοτητα να διαλεξετε προπονητη στον Ολυμπιακο ποιος θα ηταν αυτος ?? Εγω θελω τον Τομιτς σε περιπτωση που θα φυγει ο Μπαρτζωκας. Για Περπερογλου οι πιθανοτηες ειναι στο να φυγει?? Και αν ισχυει αυτο που ακουγετε απο την Αρχη της χρονιας για Καιμακογλου ?? Ευχαριστω
14:18
john : Τασο πιστευεις οτι ο παο αν παρει δυο γκαρντ τουλαχιστον ο ενασ θα ειναι υψηλου επιπεδου?ονοματα εχουν ακουστει?
14:18
Λίτσα Β. : Οι Αγγελόπουλοι δεν πρόκειται να πάρουν αποφάσεις σήμερα ή αύριο, πρέπει να τα βάλουν όλα κάτω, να τα σταθμίσουν και να προχωρήσουν. Είναι δεδομένο ότι έτσι όπως είναι ο Ολυμπιακός τώρα, δεν πρόκειται να μείνει. Και η παραμονή κάποιων, μεταφράζεται σε αποχώρηση κάποιων άλλων. Είναι ώρα για να ξεκαθαρίσουν πολλά και βέβαια να ενισχυθεί το ρόστερ. Γιατί κάθε χρόνο αποδυναμώνεται ο Ολυμπιακός.
14:19
stelios : sirigo 8a parei perissotero xrono simetoxis o papas apo tou xronoi??
14:20
kat.7 :  Αν φύγει ο Μπαρτζώκας, θεωρώ τον Τόμιτς ιδανικό διάδοχο. Ο Περπέρογλου δύσκολα θα μείνει, ο Καϊμακόγλου δύσκολα θα φύγει από την Ουνίξ.
14:20
John,Σίγουρα. Ότι πάρει νομίζω ότι θα έχει προοπτική  διετίας. Ίσως να κυνηγήσει την περίπτωση  Καλάθη περισσότερο. 
14:20
salvos : Taso giwrgo kspuro opoios 8elei apantaei. poioi pisteuete einai oi paixtes pou prepei na parei o pao gia na diekdikisei euroliga? euxaristw
14:20
Τρίαρχος : Καλησπέρα παίδες. Καλά ρε μάγκες θα μας τρελλάνετε εσείς. Η ομάδα που πήρε το ευρωπαικό στο Λονδίνο ήταν έτοιμη από τον Ίβκοβιτς και αυτή που έχασε το πρωτάθλημα 2 βδομάδες πιο μετά ήταν του Μπαρτζώκα. Με το μπάσκετ η σχέση σας πρέπει να είναι πολύ μακρινή. Γιώργο εγώ πιστεύω ότι αν φύγει Μπαρτζώκας θα είναι λάθος. Ο άνθρωπος μέχρι και ζώνη έπαιξε κάτι που δείχνει προσαρμοστικότητα και ότι δεν είναι δογματικός. Εσύ τι λες;
14:20
μιμης : δεν πιστευετε πως ο Λο εχει ολοκληρωσει τον κυκλο του στην ομαδα?εγω πιστευω πως οΟλυμπιακος πρεπει να στραφει σε επιλογη γκαρντ τυπου Ντιλε'ι'νι/Ντεντμον.να ειναι σκορερ και να βοηθα και στην οργανωση.τι γνωμη σας παρακαλω.ευχαριστω
14:20
Mark : Σπύρο, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ στο ότι δεν γίνεται να την πληρώνει μόνο ο Σπανούλης για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα. Ούτε ο Σλούκας έκανε καλούς τελικούς, ούτε ο Σίμονς κ.α. αλλά δέν έχουν δεχθεί "πυρά" από κανέναν. Σοβαρό θέμα αποχώρησης Σπανούλη ελπίζω να μην τεθεί, άλλωστε είναι ο αρχηγός - ηγέτης του Ολυμπιακού. Απλά του χρόνου, να γίνει σωστή επιλογή των ξένων που θα τον πλαισιώσουν. Τέλος, προσωπική σου άποψη, είναι σωστή η τακτική που ακολουθούν οι Αγγελόπουλοι στο θέμα των ανανεώσεων; Είδαμε στην περίπτωση του Χάϊνς και Παπανικολάου, όπου δεν ανανέωσαν έγκαιρα, ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ματσάρουν τις προσφορές που είχαν.
14:21
durand13 : ΤΑΣΟ.ΓΙΩΡΓΟ...ποια η γνωμη σας για τον κ,κατα την πρωσοπικη μου αποψη,καλυτερο προπονητη στην Α1,...Σουλη μαρκοπουλο?θα μπορουσε να κανει δουλεια στον Παο για να χτισει την επομενη φουρνια πρωταθηλητων?
14:21
Υποτιμημένος όσο δεν πάει άλλο. Αυτό είναι το ελληνικό μπάσκετ. 
14:21
Petran : Ρε παιδιά, αυτήν η Εθνική ομάδα τι φταίει; Δηλαδή ο Γκασόλ και ο Ναβάρο μαζί με τον Πριτζιόνι και τον Σκόλα είναι λιγότερο καταπονημένοι από τους δικούς μας κουρασμένους; Είναι δυνατόν να τα έχει κάνει τόσο χάλια η ομοσπονδία, να μην κρατά καμία ισορροπία και να μην έχει μαζέψει κανένα πρωτοκλασάτο, ξεκινώντας από ΔΔ; Ντροπή δεν είναι... Και εσείς δεν πρέπει επιτέλους να πάρετε μια θέση γιατί αν κατέβουμε χωρίς Σπαν, Περπε και διεθνείς ΟΣΦΠ θα ξεφτιλιστούμε και επί πληρωμής κιόλας;
14:21
Stelio, είναι άγνωστο τι θα γίνει με τον Παππά. Έχει μπόλικο ταλέντο, όμως φάνηκε ότι δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι σε μια μεγάλη ομάδα πρέπει, τουλάχιστον στην αρχή, να γίνονται υποχωρήσεις. 
14:22
Manolis : Δεν θελω να κανω ερωτηση,απλα να δηλωσω πως αν και Παναθηναικος,οφειλω να παραδεχτω οτι ο Μπαρτζωκας ειναι εξαιρετικος προπονητης και δεν πρεπει να φυγει,ουτε ο Σπανουλης αξιζει τετοια γκρινια...Περα απο τους τελικους,ο Ολυμπιακος εχει κανει μια καλη σχετικα χρονια,με ωραιο μπασκετ,και εφτασε ενα βημα πριν το Φ4 παιζοντας με το απολυτο φαβορι...
14:22
estiakos : Τάσο, who is Τελφερ????? Τι ξερεις για αυτον?? Επίσης, δεν θα ηταν ιδανικες προσθηκες οι Καλαθης και ο "Βοσνιος" Κουπερ στον ΠΑΟ????????
14:23
Σεμπάστιαν Τέλφερ. Το είχε γράψει μία ιστοσελίδα μπασκετική ισπανική πριν έρθει ο Ράιτ. Ο Καλάθης θα ήταν η προσθήκης της επόμενης πενταετίας. 
14:23
geri : k kabalierato o sfaipopoulos kanei gia twn olimpiako;
14:23
VASILIS : ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΟΛΙΓΚΑΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ.ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ?
14:23
diaries re : ευχαριστώ για την απάντηση και σορρυ αν φάνηκε επιθετικό το ύφος μου αλλά η πολύ αβάντα στον μπαρτζω με ενοχλεί
14:23
χρηστος : φυσικα να ξεχασα να δωσω συγχαρητηρια στην ομαδα των βαζελων και σε αυτον το τεραστιο Διαμαντιδη.που αν και ολυμπιακος ,εστω και αυτο το κακης ποιοτητασ πρωταθλημα το ανεβαζει 10 επιπεδα με τη συμπεριφορα του εντος και εκτος παρκε
14:23
Tolis : Γιώργο !επειδη γνωρίζεις πολλα για το μπάσκετ ,και επειδη πολλα ακούγονται αλλα λίγα πιστευω για τον Παναθηναϊκό .και επειδη συνήθως πεφτεις μεσα σε αυτά που λες!θελω να μου πεις για μεταγραφές που θα γίνουν και για ονόματα αν ξερεις κατι συγκεκριμένο !ευχαριστω
14:23
dimitris : ειναι λαθος που στηνουν τον βασιλη στο τοιχο γτ ηρθε και αλλαξε σελιδα ο ολυμπιακος .. αλλα ο λογος που δεν παιζει με παο ποιος ειναι ? μηπως ειναι παναθηναικος η πληρωμενος ?
14:24
Γιωργος : Καλησπερα. Ποιοι ειναι φευγατοι στον παναθηναϊκο; Επισης ο ματσιουλης δικαιωσε οσους τον εμπιστευτηκαν να μεινει καθως θυμιζω πως ηταν ενα βημα πριν την αποχωρηση το καλοκαιρι
14:24
whitecisse : Παιδια ποσες πιθανοτητες δινεται να γυρισει ο Καλαθης Ευρωπη και να τον αφησει ο Ζοτς ετσι που ψαχνει απεγνωσμενα Point guard!Και στα λεφτα τους Τουρκους και με εντολη Ζοτς τον συγκεκριμενο δυσκολα τον παιρνεις!Θα δωσει γη και υδωρ ο Ζοτς!Και κατι ακομα...Ιτουδης υπαρχει περιπτωση να γυρισει μετα απο αυτα που γιναν;Για μενα ιδανικη λυση για Παναθηναικο ειναι HC Ιτουδης ή Κατσικαρης και βοηθοι Αλβερτης,Πριφτης,Μανωλοπουλος!
14:24
ΒΙLL : Για τον παππά αυτό που ξέρω είναι ότι είναι τεμπελάκος στις προπονήσεις΄γι' αυτό και τον έχει φάει ο πάγκος
14:24
ΓΙΩΡΓΟΣ7 : ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΝΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 100 ΧΡΟΝΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ.2 ΧΡΟΝΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ.1-0.ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ.ΕΛΕΟΣ.2-0.ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ 5 ΤΕΛΙΚΟ.ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ.3-0.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
14:24
knicks : Κυριε Μαγουλα πραγματικα η ομαδα μας φετος επιασε ταβανι, ομως στην αρχη της σεζον ο στοχος ηταν αλλος. Για να επιμενεται με τον Μπαρτζωκα κατι παραπανω θα ξερετε. Περσι το μονο που εκανε ηταν η euroleague που ηταν καθαρα θεμα ομαδας ivkovic. Στο πρωταθλημα νικησε 2 φορες τον παο ομως εχασε σκουπα στους τελικους και εκτος απο αυτο ειχε χασει και απο τον ΠΑΟΚ εξαιτιας του οτι ειχε φαει τεχνικη ποινη στα τελευταια δευτερολεπτα. Παρακολουθησα τους αγωνες του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναικο στα play-offs και ειδα οτι ο Σφαιροπουλος παιζει πολυ καλα το pick&roll και το pick&pop σε αντιθεση με τον Μπαρτζωκα που παιζει αναρχα και με τριποντα. Περσι φυγαν οι παικτες που παιζανε με παθος Αντιτς-Παπανικολαου και πηραμε παικτες χωρις προσωπικοτητα. Πιστευω οτι αν φυγει ο Σπανουλης θα καταστραφει ο μπασκετικος Ολυμπιακος. Για μεταγραφες θα ηθελα πρωτα απο ολα να κρατουσαμε τους Ελληνες, απο ξενους μονο ο Ντανστον να μεινει (αν και προσωπικα δεν μ'αρεσει), αν κρατησουμε τον λοτζεσκι να παρει ρολο αντιΓκετσεβιτσιους και να προσπαθησουμε να παρουμε ΒΕΖΕΝΚΟΦ, ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ, εναν σεντερ τυπου ΛΑΜΠΕ της μπαρτσελονα ή οποιονδηποτε αλλον ποιοτικο στην επιθεση, σιγουρα εναν pg αλλα οχι απο την Α1. και αν ο παναθηναικος διωξει παππα να τον παρουμε αμεσως
14:24
Petran, άλλο θέμα η κούραση των παικτών και άλλο τα λάθη της ομοσπονδίας.
14:24
geri : Ο Σφαιρόπουλος είναι εξαιρετικός προπονητής, φυσικά και θεωρώ ότι κάνει για τον Ολυμπιακό. Επαναλαμβάνω όμως. Ο Ολυμπιακός έχει προπονητή, δεν έχει φύγει ακόμα ο Μπαρτζώκας. Δεν έχει ληφθεί ακόμα απόφαση, είναι ανοιχτό το θέμα. Αλλά αν φύγει, θεωρώ και τον Τόμιτς και τον Σφαιρόπουλο περιπτώσεις που πρέπει να συζητηθούν.
14:25
Γιάννης 13 : Όντως τι τρέχει με Παππα; Και εγω πιστεύω πως Ευρώπη αν θέλει να κανει κατι η ομαδα πρεπει να αλλάξει πολλα. Bramos ντεφορμε ή αυτοα ειναι και οι καλες του εμφανίσεις ήταν απλα το μπαμ;
14:25
Αρης : Γιώργο Συρίγο λες οτι "Ο Τεόντοσιτς είναι ελεύθερος αλλά... δεν το βλέπω με τίποτα" . Ο λογος ειναι το κοστος, η ποιότητά του, δεν θα θελει να γυρισει ο ιδιος, θα τον φανε αλλες ομαδες? τι ακριβως?
14:25
Mitsakos7 : Εγώ πάντως αν ήμουν Σπανούλης θα σηκωνόμουν να φύγω...Τι να κάτσει να κάνει εδώ, να τον βρίζουν και να τον κλέβουν;; Όλη η ευρώπη στα πόδια (χέρια) του είναι!!
14:25
Δημήτρης : Έχουν πει για τον DJ Cooper του ΠΑΟΚ, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τον Παναθηναϊκό, με δεδομένη την αποχώρηση του Ρόκο Λένο Ούκιτς. Από την ομάδα πρέπει να αποχωρήσουν οι: Ούκιτς,Ράιτ. Και στην θέση να έρθουν παίκτες με καλό περιφερειακό σουτ (αντι-Ράιτ), και να μην κολλάει η μπάλα στα χέρια τους(αντι-Ούκιτς)...ακόμα να έρθει ένα καλό 4άρι για αλλαγή. Ακόμα πρέπει να δοθεί χρόνος συμμετοχής στους: Παππά,.Γιάνκοβιτς (που για έναν άγνωστο λόγο δεν παίζουν), να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του νεαρού ταλέντου Μποχωρίδη...Και για να πάρουμε την Ευρωλίγκα, ας φέρουν και τον Κέβιν Ντουράντ...
14:25
στεργιος : ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΠΑΟ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΙΑ 5ΑΡΙ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
14:25
Θωμάκος : Ρε παιδιά οκ, άδικο το τόσο κράξιμο στο Σπανούλη, αλλά παίρνει 2 εκατομύρια το χρόνο. Μην τρελαθούμε κιόλας. Δεν αντέχει το κράξιμο επαγγελματίας παίχτης με αυτό το συμβόλαιο!
14:25
andi : προβλεπεται να φευγουν ραιτ, καρρι, ουκιτς και να γινουν μεταγραφες στα γκαρντ? μηπως ο παππας μπορει να ειναι ενα απο τα γκαρντ του χρονουν με αναβαθμισμενο ρολο?
14:26
Ntinos : file foti gia sena kati oi psiloi tis real den einai kaluteroi amuntikoi apo tou panathinaikou giayto den ekane polla prammata giati einai skulia lasme ghist kai fotsis kai an paratirises otan epaize o maurokefalidhs evaze pontous o dunston. paidia ti paizei me kala8h lete na girisei ston panathinaiko?
14:26
Konstantinos7 : Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για το πρωτάθλημα! Εγώ πισυεύω πως το πρόβλημα του Σπανούλη δεν είναι τόσο οι οπαδοί, όσο είναι ότι δεν υλοποιήθηκαν κάποιες από της υποσχέσεις που του δώσανε πέρσι οι Αγγελόπουλοι. Εξαπολύει πυρά κατά τον οπαδών και καλά κάνει κατ'εμέ αλλά τα πιο στοχευμένα είναι για την δοιήκιση που νιώθει ότι τον άφησε πολύ μόνο του φέτος. Πέρσι στο Φ4 υπήρξαν υπόνοιες ότι δεν τα πάει καλά με τον Β, και όταν ανανέωσε τα δημοσιεύματα λέγανε ότι πήρε εγγυήσεις ότι ο σύλογος θα συνεχίζει να στοχεύει ψηλά. Μετά την φετινή πορεία και κινήσεις, μπορεί να κατάλαβε ότι μάλλον αυτό δεν θα γίνει και επίσης ο Β στην συνέντευξη τύπου ανέφερε ότι προσπάθησε να καλύψει όσο μπορούσε τον Σπανούλη. Ti ακριβώς ενούσε με αυτό; Μήπως αυτό δηλώνει ότι αυτή η περσινή "κόντρα" έχει αναζωπυρωθεί;
14:26
ΣΗΦΑΡΑΣ : Γεια.Θα μείνει ο Σερμαντίνι;
14:26
Toli, το είπα και πριν. Αν ο Παναθηναϊκός μπορέσει να φέρει πίσω τον Καλάθη, θα ανέβει αυτόματα ένα επίπεδο ψηλότερα. Όλα τα υπόλοιπα θα εξαρτηθούν από τον παίκτη που θα αποτελέσει την βασική δύναμη υποστήριξης του Διαμαντίδη.
14:26
pap7 : Ρε δημοσιογραφακια δεν αφηνεται τις αρλουμπες με τον Σπανουλη, δικες σας δημιουργιες ειναι ολα αυτα κ ασχοληθειται με την βρωμια του Ελληνικου μπασκετ....
14:27
akis : Nomizw h entash paraegine me ton Basili ! Arostisame me tis htes eixe traumatismo mas edikse to ayth tou kai emeis apogoiteytikame apo thn apodosh tou kai to parakaname ! Th pisteuete tha dexti h ked ayto pu dextike apo ton Dyamantidh otan itan 27 kai xoris traymatismous h tha lysaksh o Basilakopoulos pou einai fanatikos Panathinaikos kai eei katastrepsei to Ellhniko basket gia pite mou ?
14:27
Βασίλης2 : Γιώργο επειδή θεωρώ ότι αντιλαμβάνεσαι σωστά το μπάσκετ θα ήθελα την τοποθέτησή σου για την αντιμετώπιση του πικ εν ρολ (κυρίως στο 5), από τον ολυμπιακό?? Γενικά η τακτική μπαρτζώκα δεν είναι δυναμικό χετζαουτ αλλά συνήθως απλή αντιμετώπιση με τον ψηλό να παίζει πίσω ή σε ορισμένες περιπτώσεις αλλαγή (Διαμαντίδη). αποτέλεσμα είναι να μην προκαλεί πρόβλημα στον αντίπαλο γκαρντ ιδιαίτερα αν είναι κλάσης Διαμαντίδη...¨ολη τη χρονιά είχε το πρόβλημα αυτό ο ολυμπιακός αλλά κανείς δεν το έβλεπε νομίζω. Ακόμη και ομάδες χαμηλής δυναμικής σκόραραν πολλούς πόντους εναντίον του ολυμπιακού πολλές φορές. Σίγουρα δεν είναι όλοι χαινς να μπορούν να παίξουν τη συγκεκριμένη άμυνα αλλά....
14:27
Panos : Νομίζω οτι ο J. Fredette θα ήταν πολύ καλός αν δεν τον πάρει ομάδα NBA φετος. Τρομερός σκορερ που δεν του δόθηκαν ευκαιρίες επειδή στη rookie σεζόν ξεκίνησε τα 5 πρώτα παιχνίδια με άσχημα ποσοστά. Μετά αν και έπαιζε λίγο την τελευταία χρονια στο σακραμέντο σκοραρε κατά ριπας σε μειωμένο χρόνο και έχει πολύ γρήγορη εκτέλεση σουτ.
14:28
ΣΗΦΑΡΑΣ : Αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, αλλά δεν δίνω ούτε μία πιθανότητα να παραμείνει.
14:28
Άθλιε ...τύπε. Πάνο, τρομερή ιδέα για Τζιμεράκο. Φαίνεται ότι θα μας έρθει στυλ...Λάνγντον.
14:29
Γιώργος Δ : Πιστεύετε ότι τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία τον Παναθηανικό διότι υστερέι σε παίκτες πρώτης γραμμης παρόλο που έχει μεγαλύτερο βάθος? Π.χ. Δεν έχει Διαμαντίδη, Ματσιούλις, Λάσμε, Γκιστ αλλά αρκετούς που παίζουν 6-7 με άριστα το 10 σε κάθε παιχνίδι...
14:29
gpol13 : Τι τρεχει με τον παυλο γιαννακοπουλο? πολυ κατσουφης ηταν. και παρα πολυ σκυθρωπος με ολους τους παιχτες
14:30
petros : καλησπερα πιστευω πως ο περπερογλου ισως γυρησει στον παο καθως σιγουρα ηταν λαθος η απομακρυνση του.
14:30
Άρη, είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων για τον Τεόντοσιτς. Κατ' αρχάς ακόμα κι αν οι μετοχές του είναι πεσμένες σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, το κασέ του δεν πέφτει κάτω απ' το 1,5 εκ το χρόνο. Τα πρωτοκλασάτα γκαρντ είναι μετρημένα στα δάχτυλα. 
Επιπλέον, δεν νομίζω ότι τον θέλει πίσω η διοίκηση, αλλά ούτε και ο ίδιος καλοβλέπει πιθανή επιστροφή του. Είναι αυτό που λένε "αν ραγίσει το γυαλί..."
14:30
Panos : Γιώργο, ποιοι βλέπεις να αποχωρούν από τους: Κάρι, Ούκιτς, Ράιτ; Στο 4-5 μένουν όλοι πλην Μάικ;
14:31
Extreme13 : Τασο ο Carry δεν πιστευεις οτι θα μπορουσε να μεινει ?? οκ ειναι ορισμενες φορες νοχελικος δεν εχει εκρηκτικοτητα αλλα βλεπεις οτι ξερει τονους μπασκετ και βαζει ποντους με πολλους τροπους.εγω τον θελω.Επεισης πιστευω πως θελουμε Ζελικο η Ιτουδη !!!
14:32
Πάνο, Κάρι και Ράιτ δεν βλέπω τρόπο να μείνουν. Ο Ούκιτς έχει απειροελάχιστες ελπίδες, απ' την στιγμή τουλάχιστον που τα πόδια του είναι σε τέτοια κατάσταση. Στο 4-5 είναι όπως το λες. Θα αποκτηθεί ένας σέντερ για να καλύψει το κενό του Μάικ. 
14:33
Όχι.Ο κύκλος έκλεισε για τον Κάρι αλλά επί του παρόντος και για τον Ζέλικο ή τον Ιτούδη. 
14:33
akis : Η ομαδα χρειαζεται προπονητη οπωσδηποτε. Απο κει και περα, στη γραμμη των guard θα γινει πληρης αναδομηση μιας και Ουκιτς, Ραιτ, Καρρυ θα κουνησουν μαντιλι. Δεν ξερω τι γινεται με Παπα, αλλα δυστυχως φαινεται οτι παει να "καει" σαν χαρτι. Κριμα γιατι ειναι μεγαλο ταλεντο αλλα φαινεται οτι εχει τεθει εκτος ομαδας και υποψιαζομαι οτι φταιει ο ιδιος! Επισης ο Μπραμος δεν εχει συμβολαιο πλεον και πρεπει να δουμε αν θα μεινει. Προσωπικα το θεωρω πολυ σημαντικο καθοτι νεος, Ελληνας και συνεχως εξελιξιμος παιχτης που αν φυγει ειναι πολυ πιθανο να καταληξει στους "απεναντι" (που μαλλον χανουν Περπερογλου και θα ψαχτουν για Ελληνα αντικαταστατη). Ελπιζω οτι θα αποκτηθει ο Μποχωριδης (εχει ομως συμβολαιο) και εχω (κρυφες) ελπιδες για Μαντζαρη (επισης ελευθερος). Ελληνες, νεοι, θα βοηθησουν στην μετα Δ.Δ. εποχη! Για αντικαταστατη του Ραιτ θα ηθελα το αμερικανακι του ΠΑΟΚ. Σπανια περιπτωση και παμφθηνος!!!! Απο κει και περα σιγουρα θα φυγουν Μπατιστ και Κινεζος. Ο μεν πρωτος πρεπει να αντικατασταθει με ενα πολυ καλο ξενο σεντερ που να παιζει με πλατη, ο δε δευτερος μπορει ευκολα να αντικατασταθει με ελληνα εκ' των εσω (βλεπε Διαμαντακος)!! Με 4-5 στοχευμενες κινησεις λοιπον (2 ελληνες καλους guard, παραμονη Μπραμος, ενα φθηνο ξενο point-guard, και ενα καλο ξενο σεντερ) η ομαδα μπορει να απογειωθει ... πως βλεπεται αυτη την αποψη?
14:33
dimitris : ειναι λαθος που στηνουν τον βασιλη στο τοιχο γτ ηρθε και αλλαξε σελιδα ο ολυμπιακος .. αλλα ο λογος που δεν παιζει με παο ποιος ειναι ? μηπως ειναι παναθηναικος η πληρωμενος ? τασο θα μου πεις?
14:33
Βαγγέλης : Παιδιά καλησπέρα, υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Διαμαντίδη στην Εθνική;
14:33
ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΟΠΕΛΑΣ4 : πιστευτε οτι ο Ολυμπικος θα κινηθει για καλυτερους ξενους ;; Ντερικ Μπραουν και Ντιλεινι οντως τον ενδιαφερουν και ποσο πιθανο ειναι να ερθουν οι συγκεκριμενοι παικτες ;;;
14:33
Μανος 13 ζωνιανα : Παιδιά ο τσαιρελης δεν ειναι διάδοχος του Φωτσαρος; Ένας μαυροκεφαλιδης στο 4. Πιο κοντρολάρισμενος από Αντώνη με ποικιλία στο παιχνίδι τ. Μάντζαρης για ΠΑΟ; Να τα σκασουμε για 3 Αρι μπόμπερ ή να μείνουμε στα εργαλεία μπραμο κ ματσιουλι ώστε να ενταχθεί πιο εύκολα κ ο Βλάντο;
14:34
παναγιωτης νικαια : σπυρο δεν ευθυνεται ο μπαρτζωκας για τον παραγκωνισμο του παπαπετρου?δεν θα κερδιζε κατι με την δυναμη του απο τον μασιουλης?επισης για μενα η διαχειριση του σλουκα ηταν τραγικη,μπορει να μην ηταν καλος στην σειρα αλλα επρεπε να ειχε παρει χρονο απο τον κολινς κ ειμαι σιγουρος οτι θα εβρισκε επιθετικα ρυθμο
14:34
Βαγγέλη, δεν βλέπω να επιστρέφει ο Διαμαντίδης στην Εθνική. Θα είναι η απόλυτη έκπληξη.
14:34
elena kalogeropoulou : Παιδιά καλησπέρα τι γίνεται με Σπανούλη και Ολυμπιακό? Και γενικά τι προκύπτει στον Ολυμπιακό ?ποιες οι σκέψεις? Θα φύγει ο Μπαρτζώκας? και μετά ποιόν σκέφτονται ? Θα γυρίσει ο Χάινς?
14:34
Γιάννης 13 : Όντως τι τρέχει με Παππα; Και εγω πιστεύω πως Ευρώπη αν θέλει να κανει κατι η ομαδα πρεπει να αλλάξει πολλα. Bramos ντεφορμε ή αυτοα ειναι και οι καλες του εμφανίσεις ήταν απλα το μπαμ;
14:34
Γιάννης 13 : Όντως τι τρέχει με Παππα; Και εγω πιστεύω πως Ευρώπη αν θέλει να κανει κατι η ομαδα πρεπει να αλλάξει πολλα. Bramos ντεφορμε ή αυτοα ειναι και οι καλες του εμφανίσεις ήταν απλα το μπαμ;
14:34
Βαγγέλης : Παιδιά καλησπέρα, υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Διαμαντίδη στην Εθνική;
14:34
Βαγγέλη όχι. 
14:35
Μανος 13 ζωνιανα : Ο Τσαϊρέλης έχει παρουσιάσει τρομερή βελτίωση και είναι σε πολύ καλή ηλικία. Νομίζω ότι και οι δύο αιώνιοι πρέπει να ασχοληθούν μαζί του. Και κατά την άποψή μου πρέπει να κληθεί και στην Εθνική.
14:35
Dimitris : Kalispera,mporei na me enimrwsei kapoios se ti paraptwma epese o Nik Klathis kai efage tin timwria sto NBA???
14:35
Clyde_Drexler : Σε περίπτωση φυγής του Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός θα επιμείνει στο μοντέλο του έλληνα προπονητή;
14:35
nikos p : heins pisw,papapetrou sth antikatastaths perperoglou,xrono symmetoxhs kai o kavvadas,paramonh spanoouli kai dj cooper..pws ta vlepetai??ennoeitai serma-simmons dromo kai collins an kai edeikse kala stoixeia me real kai pao
14:35
Clyde_Drexler : Σε περίπτωση φυγής του Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός θα επιμείνει στο μοντέλο του έλληνα προπονητή;
14:35
μιμης : δεν πιστευετε πως ο Λο εχει ολοκληρωσει τον κυκλο του στην ομαδα?εγω πιστευω πως οΟλυμπιακος πρεπει να στραφει σε επιλογη γκαρντ τυπου Ντιλε'ι'νι/Ντεντμον.να ειναι σκορερ και να βοηθα και στην οργανωση.τι γνωμη σας παρακαλω.ευχαριστω
14:35
Κωνσταντινος : Πιστευετε οτι ο σπανουλης θα παρει την σωστη αποφαση???
14:36
Μάνος Κρήτη : Νικόλα τσαιρελης( τι ωραίος παίχτης ρε φιλε) μακκολουμ ή κουπερ συν καλαθη και ταιους( απο πέρυσι τα λεω) ή λαβσλ και ν φύγουν μαικ κινέζος ουκιτς ραιτ καρυ. Τι λες;
14:36
Byronas : Μπράβο στην ομάδα για το πρωτάθλημα αν και την κούπα πρέπει να την πάρει σπίτι του ο Ελ Σιντ Διαμαντίδης που έστω και πεθαμένος να πατάεο παρκέ ο ΠΑΟ είναι άλλη ομάδα. Ας σταματήσουν επιτέλους οι συγκρίσεις με το Σπανούλη για το ποιός είναι καλύτερος πάικτης και ας συμφωνήσουμε όλοι ότι ο Μήτσος είναι ο ιδανικός συμπαίκτης. Το μυστικό για την ομάδα είναι να βρεί ένα νέο παιδί με τα αγωνιστικά και όχι μόνο προσόντα του Μήτσου, να τον φέρει τώρα στην ομάδα να συνυπάρξουν για ένα δύο χρόνια ώστε να φτιάξουμε το Διαμαντίδη της επόμενης δεκαετίας.
14:36
ΕΡΜΗΣ : υπάρχουν σκέψεις στους Αγγελόπουλους ν αλλάξουμε έδρα, π.χ. Φάληρο?
14:37
μανος : Ο τομιτς πως σας φαινετε για coach του ολυμπιακου?
14:38
geochron : Καλησπέρα σε όλους. Είναι πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε Κατσικάρη στον πάγκο του Παναθηναικού? Πιστεύω θα ήταν μια πολύ καλή κίνηση που σίγουρα θα βοηθούσε και στην όλη προσπάθεια ελληνοποίησης της ομάδας.
14:38
Πολύ δύσκολα. 
14:38
Γιάννη13, για τον Παππά τα είπαμε. Τεράστιο ταλέντο, όμως στις μεγάλες ομάδες χρειάζονται προσωπικές υποχωρήσεις. Ο Μπράμος έχει μεταπτώσεις στην απάντησή του γιατί είναι ρολίστας και όχι πρωταγωνιστής. Σκληρός παίκτης που θυσιάζεται για την ομάδα, όμως η ποιότητά του είναι μάξιμουμ 6-6,5 στα 10. 
14:38
Dimitris : Συγχωρήστε με αλλά εάν παίρνεις το 1/3/ του Προϋπολογισμού μιάς ομάδας και οι υπόλοιποι υποτίθεται ότι συμφωνήθηκαν για να σε πλαισιώσουν γιατί δεν έχεις ευθύνη όταν το Project αποτύχει; Και τι κάνεις τότε φεύγεις γιατί αηδίασες;
14:38
Clyde_Drexler : Αν φύγει ο Μπαρτζώκας, θα συζητηθεί και το θέμα προπονητή... Οι Ελληνες προπονητές είναι οι καλύτεροι, γι αυτό θα έλεγα ότι θα προτιμηθεί ελληνική συνταγή... Ομως θα τα βάλουν όλα κάτω οι Αγγελόπουλοι και μετά θα λάβουν τις αποφάσεις τους.
14:38
Θάνος : Καλησπέρα και από εμένα..... Θα ήθελα να αναφερθώ για την περίπτωση του μαντζαρη...αν είναι εφικτό και αν ναι...κατά πόσο
14:38
Γιώργος : Υπάρχει περίπτωση να μειωθεί το συμβόλαιο του Φώτση. Είναι αδιανόητο να παίρνει ένα εκατομύριο με τέτοιες εμφανίσεις τη στιγμή που έχει μειωθεί τόσο το μπάτζετ. Για κούπερ τι παίζει; Ο Κατσικάρης υπάρχει περίπτωση να κατηφορήσει στα λημέρια μας;Αν πάντως είναι να έρθει ο Ιβάνοβιτς προτιμώ τον Αλβέρτη (ψυχολογία) Πρίφτη (επίθεση) Μανωλόπουλο (Άμυνα)
14:39
Αποστόλης : Καλό μεσημέρι παιδιά. Προς Γιώργο: Επιμένεις στην άποψή σου περί απόδοσης μπασκετικής δικαιοσύνης εάν κατακτούσε το πρωτάθλημα ο ΟΣΦΠ?
14:39
ΕΡΜΗΣ : Οχι, δεν υπάρχει τέτοια σκέψη. Στο ΣΕΦ θα μείνει ο Ολυμπιακός και θα μπουν επιπρόσθετες εξέδρες.
14:39
Κιτσος Τζαβέλας : Είχα γράψει απο τις 7μιση σημερα το πρωί αλλά δεν το δημοσιεύσατε (για δικούς σας λόγους). Τα ξαναγράφω με την ελπίδα οτι θα τα ανεβάσετε: Εγω εχω να πω τα εξής: Α) Ο Σπανουλής, ενω φαινεται σκληρός, πρεπει να είναι ενός πολύ καλοσυνάτου χαρακτήρα άνθρωπος και οπως εχει φανεί ξεκάθαρα τα τελευταία χρόνια, πρέπει να είναι και πολύ ευάισθητος. Γι' αυτό και μπλοκάρει όταν του κατεβάζουν οτι μπορεί ανθρώπου νους να φανταστεί σε κάθε μάτς τα πράσινα όρκ. Β) Ποιοι ειναι οι "οπαδοί του Ολυμπιακου" που τον αμφισβητούν; Αυτοί που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα απο μπάσκετ και το μόνο που γνωρίζουν για το άθλημα είναι απο που μετράει για 2ποντο και απο που για 3ποντο; Αυτοί που ανοιγουν Νεριτ για να δουν δωρεάν τον ΘΡΥΛΟ και αυτό μόνο στους τελικούς και στο Final4; ή μήπως τα πρεζάκια και κλεφτρόνια της "7" που απο την πολλή μαστούρα δεν ξεχωρίζουν αν είσαι σε αγώνα μπάσκετ ή πόλο; Ο γνήσιος μπασκετικός φίλαθλος και οπαδός του Ολυμπιακού ξέρει τι εστί Σπανούλης, τι του εχει χαρίσει αυτός ο αθλητής, πόσο τεράστιος σε Παγκόσμια κλίμακα είναι και ποιά είναι η αξία του! Ασχετα αν στα παιχνίδια με τον Βαζ κρατάμε την ανάσα μας οταν επιχειρεί τα κρίσιμα σουτ (που by the way, θέλει καμιά 50ρια κιλά... καρύδια για να τα πάρεις πάνω σου και δεδομένης της ψυχολογίας και του κλίματος) επειδή αντιλαμβανόμαστε κάτω απο πόση πίεση παίζει σε κάθε ματς και ο συγκεκριμένος παίκτης αλλά και όλη η ομάδα! Γ) Αν οι Αγγελόπουλοι τον αφήσουν να φύγει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα έχουν χάσει τον Αρχιστράτηγο της ομάδας, τον Κολοκοτρώνη της, τον μπαρουτοκαπνισμένο ανθρωπο εκείνο που έχει την εμπειρία και τη δυναμη να τραβήξει την ομάδα μπροστά οταν θα την εχουν στριμώξει οι αντίπαλοι ή τα αποτελέσματα στην γωνία και η μπάλα θα έχει το σχήμα μιας μπάλας του ράγμπι και το βάρος μιας μπάλας του μπόουλινγκ. Λέτε σύνγαυροι να ξόφλησε απο τη μια μέρα στην άλλη ενας παίκτης σαν τον Σπανούλη; Μα πρέπει να είσαι ή χαζός ή ανίδεος ή και τα 2 για να το πιστέψεις αυτό!!! Λέτε να τον θέλει ο κατα γενική μπασκετική ομολογία ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ντούντα στην Εφές και δεν θα είναι ικανός να παίξει στον Ολυμπιακό της τιτανοτεράστιας Basket League; Θέλετε να τρελαθούμε τελείως; Δ) Θέλω να παρακαλέσω τους "γαύρους", τους οργανωμένους, τους ποδοσφαιρικούς Ολυμπιακούς και τους χομπίστες Ολυμπιακούς που θυμούνται οτι είναι Ολυμπιακοί μόνο όταν σηκώνει Ευρωλίγκα η ομάδα, να αφήσουν την ομάδα του μπάσκετ ήσυχη και αν θέλουν να τη στηρίξουν! Είτε οικονομικά, είτε με την κόσμια παρουσία τους, είτε με το να αφήνουν τους ειδικούς της ομάδας να μανατζάρουν το σύνολο. Φιλικά.
14:39
Aivar Kuusmaa : Προς Τάσο Μαγουλά, δεν είναι λίγο κάπως να μιλάμε για "ταλέντο" όταν αναφερόμαστε στον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος;; θεωρώ πως ο πάο εγκληματεί φέτος σε βάρος του ελληνικού μπάσκετ με τους χρόνους του Παππά και του Γιάνκοβιτς. Θέλω πολύ Καλάθη... έπαιζε σχεδόν μόνος του τον Ολυμπιακό στους τελικούς του '11. απίστευτος. ευχαριστώ, πρώτη φορά γράφω,
14:39
Θάνο, ο Μάντζαρης έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν νομίζω ότι υπάρχει συζήτηση για το μέλλον του. 
14:40
MJ-6rings : Σπύρο, ο ΟΣΦΠ απέκτησε παίχτες στο 4 και στο 5 για να κτυπήσει τον Γκιστ και τον Λάσμε. Πήρε παίχτες που πίστευε ότι θα ήταν το ίδιο στυλ. Αντί να κάνει πραγματικό σχεδιασμό όπως ο Σοφός, προσπάθησε να αντιγράψει το μοντέλο του ΠΑΟ χωρίς επιτυχία αφού όλοι οι υπόλοιποι παίχτες ήταν διαφορετικού στυλ. Εκεί πιστεύω κρίθηκε η πορεία μαζί φυσικά με την τεράστια απουσία του Λο.
14:41
Εσθονέ μου, συνεπίθετε επειδή ακόμα δεν έχει καταφέρει να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο, λόγω λαθών δικών του, κρατάει λίγο ακόμα την ταμπέλα. Ο Παναθηναϊκός του έδωσε την ευκαιρία ζωής που για παράδειγμα αρνήθηκε κάποτε ο Διαμαντόπουλος. Κανείς δεν θα τον διώξει αν δεν τον...αξίζει. 
14:41
GiorgosThoul : Καλησπέρα! Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φύγει ο Σπανούλης...είχε απλά μια μέτρια σεζόν, οκ το καταλαβαίνουμε και πάμε παρακάτω. Ο Μπαρτζώκας όμως κατα την γνώμη μου πρέπει να φύγει...δεν μπορεί να είσια προπονητής και κάθε φορά που συναντάς την ίδια ομάδα να χάνεις. Αυτό δείχνει οτι δεν έχεις πλάνο και οτι δεν μαθαίνεις απο τα λάθη σου.
14:42
Μάνος ηρακλειο : Κύριε συριγγο πως θα σας φαινόταν ο Ιταλός της αρμανι ή ο αμερικανός της μπαρμπερκ. Ή ο ιτουδης ή να τα σκασουνε για Μπλάτ; Οχι Ιβάνοβιτς ρε Νίκο.. Δεν ταιριάζει στην οικογένεια μας
14:42
κωστας : καλησπερα, για μενα η σειρα των τελικων διαμορφωθηκε απολυτα απο το τραυματισμο του γκιστ. οταν συνηρθε ο παο απλα εκανε το παιχνιδι του και πηρε ευκολα και τα δυο ματς που απεμεναν. απορω γιατι κανενας δημοσιογραφος δεν το εθεσε. ειναι ο πιο κομβικος παιχτης του παο.
14:42
panlag13 : ο περπερογλου θα φυγει ? τελιωσε το συμβολαιο του. τι λετε ποιος τεριαζει στην ομαδα πιο πολυ ο καλαθης η ο μαντζαρης η υπαρχει περιπτωση να αποκτη8ουν και οι 2 ???
14:43
ΧΡΗΣΤΟΣ : ΝΑ ΜΑΙ ΕΛΙΚΡΙΝΗΣ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ?Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ--ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ?ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ--ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ.ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΟΔΑ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ?ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΧΑΣΕ?ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΠΙΕΣΗ ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΜΩΣ
14:43
Αποστόλη, ουδέποτε είπα ότι αν έπαιρνε ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα, θα αποτελούσε μπασκετική δικαιοσύνη. Ψάξε ένα-ένα τα κείμενά μου και τα όσα έχω γράψει στα live του contra. Αυτό που επαναλάμβανα διαρκώς ήταν ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει περισσότερη ποιότητα και μεγαλύτερο βάθος λύσεων, ωστόσο υπενθύμιζα ότι το σημαντικότερο στοιχείο που κρίνει μια μεγάλη σειρά αγώνων είναι η ψυχολογία. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν ήταν ισχυρότερος πνευματικά και αυτό αποδείχτηκε.
Ειλικρινά απορώ από που προκύπτει αυτό το περί μπασκετικής δικαιοσύνης...
14:44
MJ-6rings : Πήρε παίκτες που πιστεύει ότι ανήκουν στο στυλ που παίζεται το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δηλαδή ψηλούς που παίζουν πάνω από το καλάθι. Και για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία του. Νομίζω ότι δεν είναι λάθος η φιλοσοφία, ίσως είναι λάθος οι επιλογές. Και φυσικά τώρα ίσως να μην τα λέγαμε αυτά, αν ο Ολυμπιακός είχε κάνει το 3-1 στο ΣΕΦ.
Κατά τα άλλα, ο τραυματισμός του Λο κόστισε και με το παραπάνω στον Ολυμπιακό, είναι ξεκάθαρο. 
14:44
FATHERGEORGE : Μήπως ο Σπανούλης για να μείναι ζητήσει κάποιες εγγυήσεις (πχ. ενίσχυση ομάδας , καλύτερο προπονητή κλπ) που θα σημαίνουν αύξηση του badget και κατα πόσο οι κ. Αγγελόπουλοι είναι σε θέση να καλύψουν τις απαιτήσεις αυτές ???
14:45
ScottiePippen : Καλησπέρα παιδιά και απο εμένα. Εγώ αυτό που θα ήθελα να κάνω σαν ερώτηση/σκέψη είναι το εξής θέμα που δέν το έχετε ακουμπήσει ακόμα αν και υπάρχει σε δηλώσεις. Ο νέος κομισάριος του ΝΒΑ είχε αναφέρει το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας λίγκας ευρωπαικής σαν ΝΒΑ europe με τις δυνατότερες ομάδες να παίζουν εκεί. Πως ακούγεται αυτό στα αυτιά σας ? Ευχαριστω.
14:45
dimass : χαιρετώ τους μπασκετικούς ρεπόρτερ του κοντρα...θελω να κανω ερωτήσεις σχετικα με τον νέο παναθηναικο..βλεπωντας ευρωπαικο μπάσκετ εχω ξεχωρισει 2 περιπτώσεις ψηλων που θα πηγαιναν με τον λασμε..σον Τζειμς και τζοι ντορσει..θελω απαντηση για το ποιος εκ των 2 παει στο στυλ του παο..
14:45
FATHERGEORGE : Είναι ξεκάθαρο ότι ο Σπανούλης θα ζητήσει πράγματα για να μείνει. Ποια είναι αυτά; Μόνο ο ίδιος τα ξέρει. 
14:46
maolis : Καλησπέρα, αποκλείετε το γεγονός ο σπανούλης να αφήνει να διαρεύσει πιθανή αποχώρηση του για να μπορέσει να διαπραγματευτεί μεγαλύτερο συμβόλαιο ;
14:46
Νικολας : Διαμαντιδης παππας Αθηναίου καλαθης και μακκολουμ ή κουπερ τα 5 γκραντ μας. Τι λέτε;
14:46
χαχαχα : να μείνει ο Σπανούλης, έχει να μαζέψει ακόμα πολλές φάπες από τον εξάστερο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
14:46
FATHERGEORGE : Μήπως ο Σπανούλης για να μείναι ζητήσει κάποιες εγγυήσεις (πχ. ενίσχυση ομάδας , καλύτερο προπονητή κλπ) που θα σημαίνουν αύξηση του badget και κατα πόσο οι κ. Αγγελόπουλοι είναι σε θέση να καλύψουν τις απαιτήσεις αυτές ???
14:46
Μάνο, ο Μπάνκι είναι σπουδαίος προπονητής, όμως δύσκολα θα φύγει από την Αρμάνι. Ο Φλέμινγκ πρεσβεύει ένα συγκεκριμένο στυλ που δεν ξέρω αν είναι απόλυτα συμβατό με αυτά που μας χαρακτηρίζουν ως ελληνικό μπάσκετ. Ο Ιτούδης απέδειξε στην Τουρκία ότι είναι προπονητής πρώτης κλάσης. Όσο για τον Μπλατ, άστο καλύτερα. Αυτή την στιγμή είναι το πιο καυτό όνομα στην Ευρώπη και... δεν πλησιάζεται. 
14:46
dimass : Για τον Τζέιμς δεν θα διαφωνήσω, ο Ντόρσεϊ έχει στυλ παιχνιδιού που βολεύει τις ελληνικές ομάδες.
14:46
Nikolas Frankfurti : Sinxaritiria ston Pao, aksios protathlitis. Taso o Lojeski tou xronou tha ine pio dinatos kai tha to dis. Kai o Dunston den ginete na polemai monos tou.
14:47
Κώστας : Γιωργο Συρίγο: Καμία εκπομπή στη nova για τους τελικούς και για το πως θα πρέπει να εμφανιστον οι ομάδες τις νέα χρονία θα κάνετε; Γιατί δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο με τις εκπομπές euroleague και για τη σειρά των τελικών;
14:47
Κώστας : Γιωργο Συρίγο: Καμία εκπομπή στη nova για τους τελικούς και για το πως θα πρέπει να εμφανιστον οι ομάδες τις νέα χρονία θα κάνετε; Γιατί δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο με τις εκπομπές euroleague και για τη σειρά των τελικών;
14:47
Nikow : Δηλαδη τασο μας λες οτι ο λοτζεσκι σε χαλαει. Τι να πω....
14:47
giolyro : Σπύρο υπάρχει περίπτωση να ανανεωθούν πρόωρα τα συμβόλαια των σλουκα, μαντζαρη, πριντεζη; Ξέρω ότι γενικά δεν κάνουν κάτι τέτοιοι οι Αγγελόπουλοι αλλά ακούγονται διάφορα και νομίζω είναι απαραίτητο.
14:48
giolyro : Σπύρο υπάρχει περίπτωση να ανανεωθούν πρόωρα τα συμβόλαια των σλουκα, μαντζαρη, πριντεζη; Ξέρω ότι γενικά δεν κάνουν κάτι τέτοιοι οι Αγγελόπουλοι αλλά ακούγονται διάφορα και νομίζω είναι απαραίτητο.
14:48
Nikow, άλλο να λέμε για παίκτη που θα σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο και άλλο για καλό παίκτη. Ο Λοτζέσκι είναι καλός, αλλά έδειξε φέτος ότι δεν μπορεί να τραβήξει την ομάδα του. Ναι μπορεί να είναι καλύτερος του χρόνου, αν αυτός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού να βελτιώνει ξένους. 
14:49
ακης : το προβλημα με τις κακες εμφανισεις ειναι και ο τροπος που παιζει η ομαδα, και οτι ο σπανουλης εβαλε τον ολυμπιακο σε 2η μοιρα για την εθνικη παιζοντας τραυματιας (στα 32!) Ολοι τον θελουμε στην ομαδα, και οταν εισαι ο πιο ακριβοπληρωμενος (και αρχηγος) πρεπει να βγαινεις μπροστα. το εκανε και νομιζω πολυ απο εμας ηρεμησαν, αλλα θα πρεπει και εκεινος να καταλαβει οτι ο κοσμος εχει και απαιτησεις. ΥΓ. υπαρχει περιπτωση να σωθουμε απο τον μπαρτζωκα?
14:49
Θανάσης : Μάγκες για να πάρει κάποιος την ευρωλίγκα χρειάζεται δύο πράγματα: μεγάλο προπονητή και λεφτά. Και τα δύο αυτή τη στιγμή είναι στην Τουρκία (Φενέρ και Εφές), οπότε μην παραμυθιάζεστε με Μαδρίτη το 2015. Εφόσον δεν βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη οι Γιαννακοπουλαίοι, όπως έκαναν για 15-20 χρόνια μέχρι το 2012 και οι Αγγελοπουλαίοι μέχρι πέρσι, του χρόνου θα τσακώνονται τα γίδια για τον τελικό Φενέρ-Εφες. Οι δικοί μας με βάση τα σημερινά δεδομένα θα φτάσουν πάλι στο Τοπ16 και θα αποκλειστούν ηρωικά στα playoffs με 3-2. και του χρόνου πρωτάθλημα πάλι ο Παναθηναϊκός με συνοπτικές διαδικασίες.
14:49
Κώστα, τα των τελικών και της επόμενης ημέρας των δύο αιωνίων τα συζητάμε καθημερινά στο δελτίο ειδήσεων της nova, με τον Γιάννη Καραλή. Καταλαβαίνω ότι έχετε συνηθίσει να βλέπετε ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις στην Super Euroleague, όμως θυμήσου ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα ήταν στην ΝΕΡΙΤ. 
14:49
giolyro : Ναι, δεν το κάνουν οι Αγγελόπουλοι, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις πρέπει να το κάνουν. Αν τους θεωρούν ικανούς για τον Ολυμπιακό, πρέπει να τους "κλειδώσουν" για πολλά χρόνια ακόμα.
14:50
Μανος 13 ζωνιανα : Παιδιά ο τσαιρελης δεν ειναι διάδοχος του Φωτσαρος; Ένας μαυροκεφαλιδης στο 4. Πιο κοντρολάρισμενος από Αντώνη με ποικιλία στο παιχνίδι τ. Μάντζαρης για ΠΑΟ; Να τα σκασουμε για 3 Αρι μπόμπερ ή να μείνουμε στα εργαλεία μπραμο κ ματσιουλι ώστε να ενταχθεί πιο εύκολα κ ο Βλάντο;
14:50
Γιάννης Ζακυνθος : Δεν πιστεύεται οτι ήταν λάθος που δεν αντικαταστάθηκε ποτέ ο Αντιτς. Ένα δυνατό τεσσάρι θα έκανε άλλη ομάδα τον ολυμπιακό. Σκέψη για το καλοκαίρι.Εννοείται ότι δεν πρέπει σε μια νύχτα να γκρεμίσουμε ομάδα που φτιάχνεται τρια τεσσερα χρόνια. Να μην φύγει ο Σπανούλης!
14:50
ΓΙΩΡΓΟΣ : ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ...Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΗΡΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΝΑΞΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.ΕΥΓΕ
14:51
βαγγελης : 2 γκαρντ μεγαλης αξιας 1 ψηλο σεντερ να παιξει πλατη και ενα σκορ ..ισως ειναι τ στοιχεια που λειπουν απο τον παναθηναικο τι λετε κυριε συριγγο?
14:51
Nikos : Εκτός από τον Καλάθη ίσως θα ήταν καλό να κινηθεί ο Παναθηναϊκός και για τον Κουουσμα και τον Τιτ Σοκ. Τι να λέμε τώρα, ας τα χώσει να πάρει έναν playmayker τύπου Ροντριγκεθ, ας προωθήσει το Διαμαντάκο. Το 4 το έχει συμπληρωμένο και από εκεί και πέρα 2 υποφερτούς στις θέσεις 2-3. ΤΟ έχει ως το φιναλ4 τουλάχιστον έτσι.
14:51
Παναγιωτης : Καλησπερα,με σεντερ ντειβις(χιμκι) η λαμπε(μπαρτσα), τριαρι καιμακογλου αντι περπε κ γκαρντ ακορερ παμε μαδριτη.με τν προυποθεση φυσικα παραμονη του αρχηγου κ φυγη μπαρτζωκα.
14:52
Αυτό μπορεί να γίνει μονάχα σε συνεννόηση με την ευρωλιγκα. Επιπλέον, ο Στερν είχε ξεκαθαρίσει ότι μέχρι το 2020 δεν πρόκειται να γίνει άνοιγμα στην Ευρώπη. 
14:53
ΓΙΩΡΓΟΣ : ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΑΘΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΤΙΛΕΙΝΙ,ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ???
14:53
Γιάννης Ζακυνθος : Αποδείχθηκε λάθος η φυγή Αντιτς και αυτό ήταν καθαρά επιλογή του Μπαρτζώκα. Οταν έφυγε βέβαια πίστευα κι εγώ ότι δεν ήταν λάθος, στην πράξη όμως ο Πέτγουεϊ δεν κατάφερε να τον αντικαταστήσει. Εκανε καλά ματς, αλλά δεν είχε διάρκεια. Αν φύγει ο Σπανούλης, ο Ολυμπιακός κτίζεται από την αρχή, αν μείνει όμως δεν σημαίνει ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Χρειάζεται ενίσχυση ο Ολυμπιακός.και με τον Σπανούλη στο ρόστερ του.
14:54
Γιώργο, άλλη περίπτωση του Καλάθη κι άλλη του Ντιλέινι. Αν πράγματι γυρίσει στην Ευρώπη ο Καλάθης, δεν πρόκειται να υπογράψει για λιγότερο από 1,5 εκ. Ο Ντιλέινι κοστίζει περίπου το 1/3.
14:54
panos7 : duskola vriskeis paixth san ton spanoulh...eleos pia me to kraksimi sto proswpo tou.....pistevw pws tha meinei sto telos...enan antilaw k ena deutero center...tha eimaste komple...alla k swsth diaxeirhsh ths psuxologias olh thn xronia apo dw k sto eksis..tha uparksei suzhthsh me paixtes pou lhgoun ta sumvolaia tous tou xronou?/
14:54
αδιάφορος : Αισθάνομαι ότι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Αυτό το πράγμα στο Μπάσκετ που οι διατητές από 10λεπτο σε 10λεπτο αλλάζουν τον τρόπο σφυρίγματος δεν υπάρχει. Ξεκινάει η 3η περίοδος και αρχίζουν και σφυρίζουν κάθε επαφή με αποτέλεσμα στο 5' να βαράνε και οι 2 βολές. Στις 2 πρώτες και στην 4η έπαιζαν ξύλο στη ρακέτα και δεν σφύριζαν τίποτα. Δεν ισχυρίζομαι ότι απαραίτητα σφύριζαν την μία ή την άλλη ομάδα αλλά δεν σφυρίζουν το ίδιο σε όλο τον αγώνα.
14:55
Θανάσης : Μάγκες για να πάρει κάποιος την ευρωλίγκα χρειάζεται δύο πράγματα: μεγάλο προπονητή και λεφτά. Και τα δύο αυτή τη στιγμή είναι στην Τουρκία (Φενέρ και Εφές), οπότε μην παραμυθιάζεστε με Μαδρίτη το 2015. Εφόσον δεν βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη οι Γιαννακοπουλαίοι, όπως έκαναν για 15-20 χρόνια μέχρι το 2012 και οι Αγγελοπουλαίοι μέχρι πέρσι, του χρόνου θα τσακώνονται τα γίδια για τον τελικό Φενέρ-Εφες. Οι δικοί μας με βάση τα σημερινά δεδομένα θα φτάσουν πάλι στο Τοπ16 και θα αποκλειστούν ηρωικά στα playoffs με 3-2. και του χρόνου πρωτάθλημα πάλι ο Παναθηναϊκός με συνοπτικές διαδικασίες.
14:55
Θανάσης : Μάγκες για να πάρει κάποιος την ευρωλίγκα χρειάζεται δύο πράγματα: μεγάλο προπονητή και λεφτά. Και τα δύο αυτή τη στιγμή είναι στην Τουρκία (Φενέρ και Εφές), οπότε μην παραμυθιάζεστε με Μαδρίτη το 2015. Εφόσον δεν βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη οι Γιαννακοπουλαίοι, όπως έκαναν για 15-20 χρόνια μέχρι το 2012 και οι Αγγελοπουλαίοι μέχρι πέρσι, του χρόνου θα τσακώνονται τα γίδια για τον τελικό Φενέρ-Εφες. Οι δικοί μας με βάση τα σημερινά δεδομένα θα φτάσουν πάλι στο Τοπ16 και θα αποκλειστούν ηρωικά στα playoffs με 3-2. και του χρόνου πρωτάθλημα πάλι ο Παναθηναϊκός με συνοπτικές διαδικασίες.
14:55
panos7 : Σωστές όλες οι παρατηρήσεις σου, συμφωνώ απόλυτα. Οχι, δεν υπάρχει συζήτηση για ανανεώσεις, καλό είναι οι Αγγελόπουλοι να αλλάξουν τακτική και να προχωρήσουν σε ανανεώσουν, ειδικά όταν μιλάμε για ξένους.
14:55
bill_13 : taso pisteveis oti me 3d,maciulis,gist,lasme,fwtsh mavrokefalidh,energopoihsh pappa giankovic thn pros8hkh mpoxwridh kala8h sta guard opws epishs kai enos psilou(styl dorsey) o pana8hnaikos 8a einai pio dynatos tou xronou?
14:56
κωστας : προw συνονοματο:οχι βρε παιδία πάλι διαιτισία; όταν ένα ολόκληρο ημίχρονο ο ολυμπιακός αναλώνεται σε επιθέσεις 3 πόντων ήταν δεδομένο εξαιτίας της αστοχίας και της έλλειψης επιθετικού ότι ο παναθηναικός θα το εκμεταλευόταν.
14:56
Καλός άνθρωπος : Πολυ ανώτερος ο τσαιρελης απο βρνζεκοφ κυριοι
14:56
bill 13, Κτίζει κορμό αλλά θέλει και άλλους παίκτες. Λάσμε παρόντος, θέλει έναν ψηλό που θα σκοράρει στην ρακέτα, δουλειά που έκανε ο Σόφο. 
14:56
κωστας : προw συνονοματο:οχι βρε παιδία πάλι διαιτισία; όταν ένα ολόκληρο ημίχρονο ο ολυμπιακός αναλώνεται σε επιθέσεις 3 πόντων ήταν δεδομένο εξαιτίας της αστοχίας και της έλλειψης επιθετικού ότι ο παναθηναικός θα το εκμεταλευόταν.
14:57
aris13 : auto pou pisteuw egw einai oti o spanoulis tha figei apo ton osfp kai apo tin ellada. oso gerw stomaxi kai na exei kapoios oso upomoni kai na kanei einai toso megalos o ntoros pou ginete gyrw apo to onoma tou pou logika tha ligisei eimoun exthes sto gipedo... ena gipedo oloklirw ton ebrize ton douleue apo tin ari ws sto telos.. giati na min paei kapou eksw na paiksei 4-5 xronakia irema basket kai na teleiwnei oikogeniarxis anthrwpos..ti lete??
14:57
Καλός άνθρωπος : Ναι, αλλά μην ξεχνάς ότι έχουν 10 χρόνια διαφορά. Ο Τσαϊρέλης είναι σαφώς πιο έτοιμος τώρα, αλλά ο Βεζένκοφ έχει τρομερή προοπτική. Θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, θα παίξει σίγουρα στο ΝΒΑ.
14:57
Θανάση, μεγάλος προπονητής χρειάζεται οπωσδήποτε. Τα λεφτά όμως δεν νομίζω ότι είναι τόσο απαραίτητα. Ο Ολυμπιακός του '12 και του '13 κόστιζε δύο και τρεις φορές λιγότερο σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, ενώ και φέτος το αγωνιστικό μπάτζετ της Μακάμπι δεν ξεπερνούσε τα 6εκ.
14:57
tasos : καλημερα η επομενη μερα λεει αμεση αποχωριση Μπαρτζωκα,στα 2 χρονια στην ομαδα,2 νταμπλ ο παο με προπονητες πεδουλακη,αλβερτη και πριφτη!! δεδομενη παραμονη σπανουλη και προσθηκη ενος ποιοτικου γκαρ επιπεδου λο ωστε να κραταει ψηλα το τεμπο της ομαδας οταν ο σπανουλης ειναι στον παγκο κατεβασμα του λοτζεσκι στο 2 και προσθηκη του καιμακογλου στο 3-4 να δεσει η ραχοκοκαλια της ομαδας. αποκτηση 2 ψηλων οπου ο ενας θα ειναι τυπου νταστον και ο αλλος θα μπορει να παιξει με πλατη και να εχει και σουτ απο μεση αποσταση,απαραιτητη η διατηρηση του κορμου και ο νεος προπονητης να συνεχισει στην ιδια φιλοσοφια που εχει ο συλλογος τα τελευταια 3 χρονια,οχι αποφασης εν θερμω και πισογυρισματα ευχαριστω
14:57
Δημητρης-Λεχαινα : Ο ολυμπιακος θα κινηθει σιγουρα για Μπραουν απο Καοδ/Ντιλε'ι'νι και Ντεντμον και στο 5 εχω την εντυπωση οτι θα παιξουν σοβαρα ξανα τα ονοματα των Χα'ι'νς και Πολ Ντε'ι'βις.τι λετε εσεις?ο Περπε κατα ποσο θεωρειται οτι ειναι κοντα στην εξοδο?
14:57
HoopDreams7 : Καλησπέρα σε όλους. Ο ΠΑΟ με 2 πραγματικά καλά παιχνίδια όταν έπρεπε πήρε το max που του αναλογούσε. Αντίστοιχα μέγιστη η ευθύνη του coach-B που το επέτρεψε να συμβεί έχοντας καλύτερη ομάδα (όλη τη σεζόν) και momentum (4ο τελικό). Και όμως κατάφερε να αντιστρέψει απο μόνος του το πλεονέκτημα!! Ο 'λίγος' Αλβέρτης κατάφερε να γυρίσει απο το -25 και το break στο ΟΑΚΑ και όχι μόνο να μν πάθει 'πανωλεθρία στο ΣΕΦ, αλλά να κάνει το break2break. Μπαρζώκας: 2 χρόνια δεν έχει βρεί το τρόπο να παίξει τον ΠΑΟ και αφήνει τον ΣΠανούλη να 'πνίγεται' χωρίς καμία βοήθεια. Δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή του ΟΣΦΠ. Δεν άλλαξε το πλάνο ώστε να βρεί αντικαταστάτη του lAw που ήτανν καίριος για το plan B του ΟΣΦΠ. Τέλος, πέρσυ έχασε τους τελικούς μάρς χωρίς ποτέ να μπέι η ομάδα στο γήπεδο.. Congrats στον ΠΑΟ γτ υπερέβει εαυτόν, 'μαύρο' στον Μπαρζώκα γτ το επέτρεψε να συμβεί και δεν διαχειρίστηκε το υλικό του με τον καλύτερο τρόπο, στο καλό και να μας γράφει...
14:58
aris13 : auto pou pisteuw egw einai oti o spanoulis tha figei apo ton osfp kai apo tin ellada. oso gerw stomaxi kai na exei kapoios oso upomoni kai na kanei einai toso megalos o ntoros pou ginete gyrw apo to onoma tou pou logika tha ligisei eimoun exthes sto gipedo... ena gipedo oloklirw ton ebrize ton douleue apo tin ari ws sto telos.. giati na min paei kapou eksw na paiksei 4-5 xronakia irema basket kai na teleiwnei oikogeniarxis anthrwpos..ti lete??
14:58
Konstantinos7 : Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για το πρωτάθλημα! Εγώ πισυεύω πως το πρόβλημα του Σπανούλη δεν είναι τόσο οι οπαδοί, όσο είναι ότι δεν υλοποιήθηκαν κάποιες από της υποσχέσεις που του δώσανε πέρσι οι Αγγελόπουλοι. Εξαπολύει πυρά κατά τον οπαδών και καλά κάνει κατ'εμέ αλλά τα πιο στοχευμένα είναι για την δοιήκιση που νιώθει ότι τον άφησε πολύ μόνο του φέτος. Πέρσι στο Φ4 υπήρξαν υπόνοιες ότι δεν τα πάει καλά με τον Β, και όταν ανανέωσε τα δημοσιεύματα λέγανε ότι πήρε εγγυήσεις ότι ο σύλογος θα συνεχίζει να στοχεύει ψηλά. Μετά την φετινή πορεία και κινήσεις, μπορεί να κατάλαβε ότι μάλλον αυτό δεν θα γίνει και επίσης ο Β στην συνέντευξη τύπου ανέφερε ότι προσπάθησε να καλύψει όσο μπορούσε τον Σπανούλη. Ti ακριβώς ενούσε με αυτό; Μήπως αυτό δηλώνει ότι αυτή η περσινή "κόντρα" έχει αναζωπυρωθεί;
14:58
Panos : Επίσης τι νομίζεις οτι χρειάζονται θάντερ και κλίπερς για να πάρουν του χρόνου πρωτάθλημα στο nba?
14:59
Γιάννης : Παιδιά υπάρχει μια φήμη σε τουρκικό μπασκετικό site οτι ο Σπανούλης είναι ενοχλημένος με την ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΙΤΟΥΔΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... Μια πρόσληψη η οποία θα ανακοινωθεί ΣΥΝΤΟΜΑ.. ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ;;;;
14:59
konstantinos : taso , spuri kai giwrgo kalispera. egw eimai o prwtos pou lew oti o spanoulis prepei na meinei ston olumpiako kai na kremasei ti fanela. stin eurwpi einai super epituximenos 100 % alla stin ellada prepei na poume oti exei apotuxei se polu megalo vathmo, 4 xronia exei parei ena prwtahlima kai ena kupello pou an thumaste itan travmatias kai den epaikse katholou, dld exei 1/7 telikous me ton pao kai apo autous 0/4 apo persi pou oloi leme oti exoume kaluteri omada apo ton pao kai oti o pao einai o xeiroteros poiotika ta teleutaia 8 xronia. auto einai kritiki pou lew kai oxi apaksiwsi. exoume paiksei 30 paixnidia peripou me ton panathinako ta teleutaia 4 xronia, egw thumamai peripou tria kala paixnidia tou spaNOULI.enas paixtis autis tis aksias den prepei na exei psuxologika kai ofeile na vrei lusi meta po tosa paixnidia. gia na min pareksigithw o spnoulis prepei na meinei oxi alla 2 xronia mono , alla 5 ston olumpiako. den nomizw oti apaksiwsa, einai kritiki isws sto megalutero basketballista tis eurwpis ta teleutaia duo xronia pou stin ellada apetuxe plirws. thelw ti gnwmi sas
14:59
Νικος_Πειραιας : Παντως και ο Σπανουλης, φαινεται πολύ ευαισθητος.Ετσι ειναι ο επαγγελματικος αθλητισμος.Μην ξεχναμε πως παιρνει 2,5 μυρια τον χρόνο, τα οποία πρέπει να δικαιολογεί καθε χρόνο.Εδω εμεις παιρνουμε 1000 ευρώ το μήνα και τα ακούμε στις δουλειες μας καθημερινά....
15:00
αδιάφορος : Αισθάνομαι ότι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Αυτό το πράγμα στο Μπάσκετ που οι διατητές από 10λεπτο σε 10λεπτο αλλάζουν τον τρόπο σφυρίγματος δεν υπάρχει. Ξεκινάει η 3η περίοδος και αρχίζουν και σφυρίζουν κάθε επαφή με αποτέλεσμα στο 5' να βαράνε και οι 2 βολές. Στις 2 πρώτες και στην 4η έπαιζαν ξύλο στη ρακέτα και δεν σφύριζαν τίποτα. Δεν ισχυρίζομαι ότι απαραίτητα σφύριζαν την μία ή την άλλη ομάδα αλλά δεν σφυρίζουν το ίδιο σε όλο τον αγώνα.
15:01
HoopDreams7 : Καλησπέρα σε όλους. Ο ΠΑΟ με 2 πραγματικά καλά παιχνίδια όταν έπρεπε πήρε το max που του αναλογούσε. Αντίστοιχα μέγιστη η ευθύνη του coach-B που το επέτρεψε να συμβεί έχοντας καλύτερη ομάδα (όλη τη σεζόν) και momentum (4ο τελικό). Και όμως κατάφερε να αντιστρέψει απο μόνος του το πλεονέκτημα!! Ο 'λίγος' Αλβέρτης κατάφερε να γυρίσει απο το -25 και το break στο ΟΑΚΑ και όχι μόνο να μν πάθει 'πανωλεθρία στο ΣΕΦ, αλλά να κάνει το break2break. Μπαρζώκας: 2 χρόνια δεν έχει βρεί το τρόπο να παίξει τον ΠΑΟ και αφήνει τον ΣΠανούλη να 'πνίγεται' χωρίς καμία βοήθεια. Δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή του ΟΣΦΠ. Δεν άλλαξε το πλάνο ώστε να βρεί αντικαταστάτη του lAw που ήτανν καίριος για το plan B του ΟΣΦΠ. Τέλος, πέρσυ έχασε τους τελικούς μάρς χωρίς ποτέ να μπέι η ομάδα στο γήπεδο.. Congrats στον ΠΑΟ γτ υπερέβει εαυτόν, 'μαύρο' στον Μπαρζώκα γτ το επέτρεψε να συμβεί και δεν διαχειρίστηκε το υλικό του με τον καλύτερο τρόπο, στο καλό και να μας γράφει...
15:02
ΓΙΩΡΓΟΣ : Για ποιο λόγο ασχολείται τόσο έντονα η δημοσιογραφία με τον Ολυμπιακό και τις ορέξεις του σπανούλη & σια;; Αν είχε πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, θα δείχνατε την "σκοτεινή" πλευρά του ΠΑΟ και το τι θα έκανε ο Διαμαντίδης;; Δεν νομίζω. Σε αυτό μπορείτε να απαντήσετε; anyone?
15:02
xaik14 : Σωστά...αποτυχία η φετινή χρονιά,άμπαλος ο Σπανούλης, ανίκανος ο Μπαρτζώκας.Προφανώς την εποχή πριν του Σπανούλη και με υπερτριπλάσια μπάτζετ οι χρονιές ήταν καλύτερες για τον Ολυμπιακό, είχαμε τρελαθεί στις κούπες! Α ξέχασα! ναι οταν ήρθε ο Σπανούλης πήραμε 2 euroleague και ένα πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια με αυτόν καλύτερο παίχτη. Αλλα φυσικά με μια άσχημη χρονιά τα ισοπεδώνουμε όλα. όσον αφορά το μπαρτζώκα σίγουρα ευθύνεται για τις επιλογές παικτών αλλα μεχρι εκεί. απο τη στιγμή που έμεινε με αυτούς τους παίκτες δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. όποιος ξένος ακούσει οτι στον Ολυμπιακό δεν θέλουν το Σπανούλη θα πετάζει τα μυαλά του.Ο Ουμπιακός είναι απλα πολύ τυχερος που έχει αυτόν τον παίχτη. Αν φύγει αυτοί που τώρα τον κράζουν θα είναι οι πρώτοι που θα λένε οτι χωρις αυτόν δεν μπορούμε.Γι αυτό καλύτερα να σκεφτόμαστε πριν κράζουμε τον οποιοδήποτε έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα μας....
15:02
vangelis : Κυριε Συριγο εχω την εντυπωση οτι ο Γιαννακοπουλος εχει το μυαλο του οτι ο Ζοτς ειναι εφικτο να επιστρεψει του χρονου που ληγει το συμβολαιο του και θα παει με τον Αλβερτη και την επομενη σεζον! Στεκει αυτο???
15:02
Πασχάλης Τ. : Ματσιούλις μένει; Φάνηκε πόσο σημαντικός είναι. Το πιο κρύο αίμα μετά τον Φώτση πιστεύω. Ο Παππάς θα πάρει χρόνο του χρόνου στα σημαντικά παιχνίδια ή σιγά σιγά να τον ξεχνάμε τελείως; ΥΓ: ο Σπαν πρέπει να πάει για μια τελευταία διοργάνωση στην Εθνική και μετά ας σταματήσει τελείως. Παγκόσμιο είναι, όχι Ευρώ που γίνεται κάθε 2 χρόνια! Μακάρι να πήγαινε και ο Περπε... ΥΓ2: Μακάρι να έρθει κανονικός προπονητής αν και σεβόμαστε και ευχαριστούμε τον Φράγκι για την δουλειά του αυτούς τους μήνες! (Ιτούδης-Κατσικάρης ιδανικοί αλλά δύσκολο)
15:03
dimitriis : Ο σπανουλης περα απο εγωπαθης σιγουρα βγαζει μεγαλο κομπλεξ εναντιον του παναθηναικου.επαιξε μεγαλο ρολο ο τροπος που εφυγε απο τον παο.αν χτες επαιρνε το πρωταθλημα σιγουρα θα εμενε.τελικα ειναι λιγος για εμενα.
15:03
Attilio : Ο Βασίλης είναι κάτι παραπάνω από σημαία. Είναι η ζωντανή ιστορία, είναι το Α και το Ω αν θες να συνεχίσεις σε υψηλό επίπεδο. Είναι μεγαλειώδης η στιγμή που αναλαμβάνει την ευθύνη και ΟΛΟΙ όσοι αγαπάμε το μπασκετικό Ολυμπιακό οφείλουμε να τον σεβόμαστε και να τον στηρίζπουμε. Στα εύκολα και τα δύσκολα. Μάγκα Βασίλη μην ακούς μαλακίες από άσχετους. Θα είσαι εδώ μέχρι την ημέρα που η φανέλα σου θα κρεμαστεί τον υψηλότερο ιστό του ΣΕΦ
15:03
GT13 : Pisteuw pos o panathinaikos thelei allages sto 50% tou roster.Vasi apodoshs sinolika diamantidis,lasme,gist,fotsis einai oi paixtes pou tha sinexisoun sigoura ston Pao.Stis meres prepi na kerdizeis ta sumvolea sou kai autoi oi 4 ta kerdisan.Ti paizei me Papa gt dn xrisimopoiite?
15:03
Pesma : o panathinaikos xreiazetai paixtes na stiriksoun ton diamantidi. na mporei o mitsos na paiksei 16-20 lepta poiotika oxi 35 lepta me tin psuxi sto stoma.. an ginoun swstes prosthikes tha kanei kaluteri xronia tou xronou o diamantidis.
15:04
Nikos : Τώρα που τελείωσε η χρονιά, υπάρχει περίπτωση να σπάσετε την ομερτά εσείς οι δημοσιογράφοι και να μας πείτε τι και πότε παίχτηκε με τον Παππά και έμεινε μεταξύ ...βαθέος πάγκου και εξέδρας? Πότε, δηλαδή και γιατί τσακώθηκαν με τον Γιαννακόπουλο κι έπεσε η "γραμμή" στους προπονητές να τον βάλουν στο ψυγείο?
15:04
vangeli, πρόσφατα οι Τούρκοι βγήκαν στην αγορά (Γκεραρντίνι) και με όποιον έρχονται σε επαφή μιλούν για διετές πλάνο. Άρα, πριν το καλοκαίρι του '16 δεν έχει νόημα να μιλάμε για τον Ζοτς. 
15:04
Δημήτρης : Σφαιρόπουλος, Φλέμινγκ, Ζούρος για ΟΣΦΠ?
15:04
Δημήτρης : Σφαιρόπουλος, Φλέμινγκ, Ζούρος για ΟΣΦΠ?
15:06
Δημήτρης : Και οι τρεις είναι καλοί και κανονικοί προπονητές... Αλλά δεν ταιριάζουν όλοι οι προπονητές σε όλες τις ομάδες. 
15:06
Ο Λάνγκφορντ κάνει πάνω από 1εκ. ενώ για τον Χάκετ η Αρμάνι πλήρωσε πριν από λίγους μήνες αρκετά λεφτά στη Σιένα για να τον αποκτήσει. Η πρώτη περίπτωση είναι δύσκολη, η δεύτερη απίθανη...
15:06
Πετρος : Μαγουλά ένα σχόλιο για την περιβόητη μετάδοση του ντέρμπι στο καραισκάκη;; μετάνιωσες;; ξέρεις φαντάζομαι ότι γίνεται χαμός στα μμε..
15:06
Pesma : o panathinaikos xreiazetai paixtes na stiriksoun ton diamantidi. na mporei o mitsos na paiksei 16-20 lepta poiotika oxi 35 lepta me tin psuxi sto stoma.. an ginoun swstes prosthikes tha kanei kaluteri xronia tou xronou o diamantidis.
15:07
CHRIS 7 : Καλησπερα θεωρω την καλυτερη λυση να μεινουν και Μπαρτζωκας και Σπανουλης και απλα να γινουν 1-2 κινησεις ....εσεις τι λετε ??
15:08
Pesma, είναι ακριβώς όπως το λες. Φέρε στο μυαλό σου τον ρόλο που είχε το '09 ο Σάρας και έχεις ακριβώς ότι χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά ο Διαμαντίδης.
15:08
Δήμητρα : Το θέμα είναι πως σε περίπτωση που φύγει ο Σπανούλης από τον Ολυμπιακό και αν υπολογίσουμε οτι του χρόνου είναι πολύ πιθανό να σταματήσει και ο Διαμαντίδης τότε το ελληνικό μπάσκετ 8α γίνει όλο και πιο φτωχό...Τέτοιοι παίκτες πρέπει να μένουν εντός συνόρων..
15:09
CHRIS 7 : Ο Ολυμπιακός χρειάζεται 2-3 διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ του και όλα θα γίνουν καλύτερα. Ομως το θέμα προπονητή δεν είναι τόσο απλό. Δεν ξέρω κατά πόσο θα κάνει καλό στον Ολυμπιακό η παραμονή Μπαρτζώκα αν μείνει το ίδιο ρόστερ. Νομίζω ότι με το ίδιο ρόστερ και μικρές αλλαγές θα φύγει ο κόουτς και με τον ίδιο προπονητή θα αλλάξει μεγάλο μέρος του ρόστερ...
15:09
Ο καθένας έχει δικαίωμα στην γνώμη του. Είτε φέτος, είτε το 2010 που τόσο εγώ, αλλά κυρίως ο Σκουντής δεν βγαίναμε από το σπίτι μας στον 3ο τελικό της Α1 ή πρόπερσι στον ΣΚΑΪ. Είναι μία μετάδοση για ένα συγκεκριμένο μέσο κι ένα συγκεκριμένο κοινό εκτός Ελλάδας. Αν έχει ειπωθεί κάτι ψευδές ή έχει αποκρυβεί πραγματικότητα(μπουκάλι σε Αναστασίου) το συζητάμε. Ρωτήστε λίγο την ιστοσελίδα που το διέδωσε παντού, γιατί δεν το κάνει με όλες τις μεταδόσεις παντού. Ας δούμε τί είπαν στην Νόβα για το μπουκάλι στον Αναστασίου. Το επιλεκτικό είχε σκοπό και όχι εμένα. Ευχαριστώ για την ευκαιρία να απαντήσω. Δεν νομίζω ότι την άκουσες επί τούτω;
15:10
Θανάσης : Μάγκες για να πάρει κάποιος την ευρωλίγκα χρειάζεται δύο πράγματα: μεγάλο προπονητή και λεφτά. Και τα δύο αυτή τη στιγμή είναι στην Τουρκία (Φενέρ και Εφές), οπότε μην παραμυθιάζεστε με Μαδρίτη το 2015. Εφόσον δεν βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη οι Γιαννακοπουλαίοι, όπως έκαναν για 15-20 χρόνια μέχρι το 2012 και οι Αγγελοπουλαίοι μέχρι πέρσι, του χρόνου θα τσακώνονται τα γίδια για τον τελικό Φενέρ-Εφες. Οι δικοί μας με βάση τα σημερινά δεδομένα θα φτάσουν πάλι στο Τοπ16 και θα αποκλειστούν ηρωικά στα playoffs με 3-2. και του χρόνου πρωτάθλημα πάλι ο Παναθηναϊκός με συνοπτικές διαδικασίες.
15:10
νικ δε γκρικ : ''ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας που έχει φορέσει τα ερυθρόλευκα'' οχι δεν ειναι ο κορυφαιος, ενας πολυ καλος παιχτης ναι, με πολλα σκαμπανευασματα στην αποδοση του ναι, αλλα οχι ο κορυφαιος! Οσο για χτες, ειδα το 1ο 10λεπτο και οταν ειδα το MR. Spanoulis να χανει και τις 2 βολες καταλαβα οτι ολα τελειωσαν!εκλεισα την TV και εφυγα να παω να φαω ενα γιαουρτη!
15:10
πανος13 : Περαστε επιτελους μια ερωτηση μου!!! Πιστευετε πως ο μαντζαρης του χρονου θα παει στον παναθηναικο;;
15:11
Γιαννης : Σπυρο ο κοσμος του ολυμπιακου στηριζει και εινια ευγνωμων για τα οτι εχει προσφερει ο σπανουλης . Μακαρι να μεινει και του χρονου . ΜΕ μια προσθηκη διπλα του θα κανει παπαδες .. Συμφωνεισ ;
15:11
Δήμητρα, έχεις την οξυδέρκεια να δεις το θέμα σφαιρικά, μένοντας μακριά από αφορισμούς και ακραίες τοποθετήσεις. Πράγματι, χωρίς Διαμαντίδη και Σπανούλη το ελληνικό μπάσκετ θα είναι πιο φτωχό και θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής. Επιπλέον, είναι διαφορετικό όταν τέτοιοι παίκτες-ηγέτες βρίσκονται εντός των συνόρων.
15:11
στεργιος : ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΠΑΟ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΙΑ 5ΑΡΙ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
15:11
πανος13 :  Οχι, δεν θα είναι στον Παναθηναϊκό, γιατί έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. 
15:11
Prasinofrouros : Και τι έγινε ρε παιδιά αν αποχωρίσει ο Σπανούλης από την Εθνική. Τι επιτυχίες έχει η Εθνική με τον Σπανούλη για ηγέτη? Κάζο στο προολυμπιακό και αποτυχία στο περυσινό ευρωμπάσκετ.......
15:11
Prasinofrouros : Και τι έγινε ρε παιδιά αν αποχωρίσει ο Σπανούλης από την Εθνική. Τι επιτυχίες έχει η Εθνική με τον Σπανούλη για ηγέτη? Κάζο στο προολυμπιακό και αποτυχία στο περυσινό ευρωμπάσκετ.......
15:12
giwrgos 30 : ολοι λενε δεν εχει προπονητη ο παναθηναικος,αλβερτης εξω κλπ κλπ,ο ΠΑΟ μας κερδισε χωρις προπονητη....ο ΠΑΟ εχει προπονητη -προπονητες κανονικοτατους!Πριφτης-Μανωλοπουλος!!γιατι δε το βλεπουν οι πολλοι?μαζι με φραγκι δε θα ηταν λαθος να συνεχισουν!αν ερθει ο καλαθης θα ηταν κινηση ματ.τι κασε απαιτειται στο περιπου,γνωριζετε?
15:13
Thanasis : O Law έβλα εστο Φσμπκ οτι προπονείται κλπ κλπ ..Είναι μέος της ομάδας ετσι δεν είναι..οποτέ μπορει και να μην γυρίσει??
15:13
osfp : kyrie magoula thewrw oti eiste anideos me basket...kanete diarkws aforismous kai genikeuseis...ousia mhden...auta ta opoia exete pei sth diarkeia twn telikwn einai epieikws aparadekta! tha perasei kanena mnm otan kanoume kritikh ston kyrio magoula? einai sto apuroblhto?
15:13
Just went through
15:13
prasinofroure, με ηγέτη τον Σπανούλη η Εθνική κατέκτησε τρίτη θέση στο Ευρωμπάσκετ του '09, με ένα ρόστερ που αυτή η επιτυχία ήταν σαν... χρυσό μετάλλιο. 
15:14
teddy : Πώς κρίνετε την γενικότερη συμπεριφορά Μπαρτζώκα; Μπορεί μία ομάδα να διατηρηθεί μεγάλη με έναν άνθρωπο σαν κι αυτόν στον πάγκο, πέρα από τις αδιαμφισβήτηες γνώσεις του;
15:14
teddy : Πώς κρίνετε την γενικότερη συμπεριφορά Μπαρτζώκα; Μπορεί μία ομάδα να διατηρηθεί μεγάλη με έναν άνθρωπο σαν κι αυτόν στον πάγκο, πέρα από τις αδιαμφισβήτηες γνώσεις του;
15:14
Γιαννης : Τασο βγαλε την 5αδα των τελικων
15:14
kostas : Τι γράφει με τόσο πάθος ο καίσαρης εκεί πίσω;;;
15:15
Διαμαντίδης, Κόλλινς, Μασιούλις, Πρίντεζης, Λάσμε
15:15
Γιωργος απο Πατρα : Παιδια ο Παναθηναικος εχει σαφες προβλημα με το πενταρι του αυτο το ειδαμε και στη Ευρωπη αλλα και στα παιχνιδια με τον Ολυμπιακο Ξερετε αν θα γινει κατι σε θεμα μεταγραφης?
15:16
kostas : Είναι δυνατόν να αρχίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου και να ρωτάς τι κάνει ο Καίσαρης; Μπες στην πρώτη σελίδα του contra.gr και θα δεις
15:17
Νικολας : Μετά την επιστροφή Μπατίστ και Φώτση, την ενδεχόμενη επιστροφή Καλάθη και τις φήμες για Βουγιούκα μήπως υπάρχει πληροφορία ότι σκέφτεται και ο Νίκολας να διακόψει τη συνταξιοδότησή του για να επιστρέψει στην ομάδα; Έλεος παιδιά! Πάμε παρακάτω να χτίσουμε τη νέα δυναστεία!
15:17
sakis : ΣΠΥΡΟ δειχνει καλος ο μουρατος μακαρι να συνεχισουν οι αγγελοπουλοι σε αυτο αυτο το στιλ!κανε καποια στιγμη ενα αφιερωμα στα νεα ταλεντα του ελληνικου μπασκετ στις μικρες ηλικιες
15:17
kat.7 : Τασο για ΝΒΑ τι βλεπεις.Φετος ο Βασιλιας θα καθαρισει πιο ευκολα τα παππουδια
15:17
kat.7 : Τασο για ΝΒΑ τι βλεπεις.Φετος ο Βασιλιας θα καθαρισει πιο ευκολα τα παππουδια
15:17
ννΙΚΟς : Πως ακριβως το κερδισε αυτο το δικαιωμα ο Μπαρτζωκας κυριε σιριγο?Ομαδα μοντελο ισωπεδωθηκε μεσα σε ενα καλοκαιρι,κακςς επιλογες παικτων εκανε,η διαχειριση της ψυχολογιας των παικτων χειριστη,ο Παναθηναικος μας κερδιζε δυο χρονια με τον ιδιο τροπο,μεχρι και ο Σπαν κοντευει να φυγει αφου τον εξεθεσε ο κοουτς.
15:18
teddy, το είπαμε και πριν. Ο προπονητής είναι ο πρώτος που πρέπει να διατηρεί την ψυχραιμία του, ακόμα κι αν γίνεται... βομβαρδισμός γύρω του. Επιπλέον, όλη η αυτή η νευρικότητα και τα ξεσπάσματα που χαρακτήρισαν τον προπονητή του Ολυμπιακού, για μένα είναι σημάδια αδυναμίας. Ο Μπαρτζώκας είναι προπονητής τοπ κλάσης, όμως κάποιες στιγμές φάνηκε σαν να τον σκεπάζει το βάρος της ευθύνης. 
15:18
Takhs)Xalandri : Ειλικρινα τισ τελευταιες μερες εχω βαρεθει να ακουω τα ιδια και τα ιδια...αυτονοητα πραγματα δηλαδη... για Σπανουλη που δεν παιζει, για γκρινιες για Μπαρτζώκα για ελειπες ροστερ για λάθη μεσουης περιόδου απο τη διοικηση και το προπονητικό τιμ. Για μεταγραφες φιάσκο της τελευταιας στιγμς για διαιτησια κτλ κτλ κτλ... Ρε παιδια, δεν ειμαστε ουτε τυφλοί ούτε αγραμματοι. Σταματήστε πια αυτη τη καραμέλα. Ελιωσε. Παμε γι αλλα. Εχετε κανει τοσα λαιβ και αναλωνεστε στα ιδια και στα ιδια...το λογο δεν εχω καταλαβρι. Τςρα θα ασχολειθούμε κανα 2-3 βδομαδες με το αν μεινει ο βασιλης η όχι στην ομάδα του Ολυμπιακου. Αυ΄το θα το κρίνει ο ιδιος κκαι οι Αφοι Αγγελοπουλοι. Αν πραγματικά θελετε να κανουμε μπσκετικη κουβέντα ασ μιλησουμε για μπασκετ και οχι για συνομωσιες. Μπασκετικα γαρ όμως. Τροφή για σκέψη, εχει ασχοληθεί κανεις πραγματικα για να μάθει λιγακι πως ειναι όλη τη χρονιά φέτος τα εργομετρικά τεστ του Ολυμπιακού?? Για τους περισσοτερους παίχτες...όχι όλους...κυρίως για τους καυκάσιους... νοών νοήτω...
15:18
Θέμης : Βάλτε Καίσαρη να ομαδοποιεί τα μηνύματά σας ρε παιδιά.. Να βγαίνουν ωραία και θεματολογικά όπως στα δικά του live chats. Όσον αφορά τον ΟΣΦΠ, θέλει άλλους 2 παίχτες επιπέδου Χάινς. Αν δεν μπορούν να βάλουν αυτά τα λεφτά, τότε πρέπει να αποδεσμεύσουν το Σπανούλη. Μόνος να στηρίζει την ομάδα απλά δεν γίνεται..!
15:19
Vasilis-UK : Ο Μπαρτζώκας πρέπει να φύγει όχι τόσο λόγω τεχνικών ικανοτήτων(υπάρχουν καλύτεροι,υπάρχουν χειρότεροι)αλλα για τον λόγο ότι έχει σταματήσει να εμπνέει τους παίχτες του.Είναι ολοφάνερο ότι δεν υπάρχει σεβασμός,πιστη στο πρόσωπο του.Θυμου τι έγινε στο πρώτο δεκάλεπτο όταν έβγαλε τον Simmons,άρχισε να του φωνάζει κι ο Simmons αντί να κάτσει του αντιμίλησε!Αν ήταν ο Ίβκοβιτς τώρα ο Simmons θα χρειαζόταν οδοντίατρο.
15:19
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΟ : Ο νεος προπονητης της Εθνικης ποιος θα ειναι;; Και πιστευετε οτι ο Παππας μπορει να αποκτησει χρονο στο ροτέισιον του χρονου αν μεινει ο Αλβερτης, η με οποιονδηποτε προπονητη;
15:19
ννΙΚΟς : Πως ακριβως το κερδισε αυτο το δικαιωμα ο Μπαρτζωκας κυριε σιριγο?Ομαδα μοντελο ισωπεδωθηκε μεσα σε ενα καλοκαιρι,κακςς επιλογες παικτων εκανε,η διαχειριση της ψυχολογιας των παικτων χειριστη,ο Παναθηναικος μας κερδιζε δυο χρονια με τον ιδιο τροπο,μεχρι και ο Σπαν κοντευει να φυγει αφου τον εξεθεσε ο κοουτς.
15:19
Γιάννης7 : Πες τα Σπύρο θεωρώ ότι η μη εκλείψει καθαρού μυαλού όλοι την χρόνια κ το άγχος στο κάποιες επιλογές είναι το πρόβλημα του φετινού ολυμπιακού όταν εκνευρίζεται ο προπονητής σου εκνευρίζοντάι κ οι παίκτες.
15:20
Byronas : Μπράβο στην ομάδα για το πρωτάθλημα αν και την κούπα πρέπει να την πάρει σπίτι του ο Ελ Σιντ Διαμαντίδης που έστω και πεθαμένος να πατάεο παρκέ ο ΠΑΟ είναι άλλη ομάδα. Ας σταματήσουν επιτέλους οι συγκρίσεις με το Σπανούλη για το ποιός είναι καλύτερος πάικτης και ας συμφωνήσουμε όλοι ότι ο Μήτσος είναι ο ιδανικός συμπαίκτης. Το μυστικό για την ομάδα είναι να βρεί ένα νέο παιδί με τα αγωνιστικά και όχι μόνο προσόντα του Μήτσου, να τον φέρει τώρα στην ομάδα να συνυπάρξουν για ένα δύο χρόνια ώστε να φτιάξουμε το Διαμαντίδη της επόμενης δεκαετίας.
15:20
Petway sto 3!!!! : Thewreis oti exoun katalavei ston olympiako giati xasame thn seira me ton pao? Giati alles 10 fores na ginotane h seira me tetoio tropo paixnidiou liges tha kerdizame ... Me sxhmata dhladh pou dhmiourgousan missed match. ... Otan pshlwse thn omada eixe pl kala apotelesmata... Se elegxo rib kai amyna
15:21
kwstas : kalispera taso kai giwrgo...uparxei thema me ivanovic;; i dioikisi exei parei tin apofasi na allaksei tin filosofia stin omada kai na mpei me ligo kaluterous oikonomikous orous ston sxediasmo ;;;euxaristw
15:22
Νίκο, η ομάδα μοντέλο δεν ισοπεδώθηκε μέσα σε ένα καλοκαίρι. Με το μπατζετ να είναι αρκετά περιορισμένο, η διοίκηση έκρινε ότι έπρεπε να πουληθεί ο Παπανικολάου και να γίνει συγκεκριμένη προσφορά στον Χάινς. Αυτή ήταν η βάση πάνω στην οποία έχτισε ο Μπαρτζώκας, ενώ ήρθε απ' το πουθενά και ο τραυματισμός του δεύτερου σημαντικότερου παίκτη της ομάδας (μετά τον Σπανούλη), του Λο. Είναι εύκολο να διατηρήσεις τα κεκτημένα υπό αυτές τις συνθήκες;
15:22
Μπάμπης : Θέλω να ζητήσω από τον Σπύρο, ένα σχόλιο για την κόντρα του Ολυμπιακού με τον Βασιλακόπουλο
15:22
Τατίλας : Τάσο, γιατί κάθε φορά που σχολιάζεις ένα ματς προσπαθείς να πεις κατι διαφορετικό από όλους τους υπόλοιπους δημοσιογράφους? Σου αρέσει να κάνεις εντύπωση?
15:23
Όχι, μου αρέσει να έχω δίκιο. 
15:23
Alex7 : Ποια ειναι η διαισθηση σας σε οτι αφορα την διαθεση των Αγγελοπουλων να ενισχυσουν σημαντικα και ουσιαστικα την ομαδα..??Υπαρχει?
15:24
ΣΩΤΗΡΗΣ Ηγουμενίτσα : Κ .Καβαλιερατο πιστευω οτι οι παίχτες ήταν κατώτερη των περιστάσεων και λόγο Μπαρτζοκα .ο προπονητής της Κηφισιάς δεν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω ;;φοβερή ομαδα παίχτες με λίγα χρήματα ,ο Λο θα ειναι στην προ τραυματισμού κατάσταση ο βεζεκοφ εχει θέση στην ομαδα !!!
15:24
ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΟΠΕΛΑΣ4 : Γιωργο προτιμας Ντερικ Μπραουν ή Αντρες Νοτσιονι στη θεση του Πετουει στον ΟΣΦΠ ?? Ο Βεσελι βλεπεις να γυρναει Ευρωπη φετος ??
15:24
Μπάμπης : Αυτή η κόντρα κάνει κακό και στον Βασιλακόπουλο και στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό μπάσκετ. Κανείς δεν κερδίζει κάτι, όλοι χάνουν κάθε χρόνο και περισσότερα... 
15:24
mixalis : kalispera paidia, pisteuw pws to prwtathlima gia ton olumpiako den xathike mono ston 40 teliko, alla kai ston 1o. O olympiakos meta apo polla xronia katafernei na kanei diplo sto oaka. kai ws gnwston, epeidi einai olumpiakos den mporei na to diaxeiristei psyxologika! (an rixnw euthines ston mpartzwka, ekei tis rixnw!) (kai den einai h prwth fora pou o mpartzwkas den katafernei na krathsei thn omada sugkentrwmeni) apla re paidia ena parapono exw...an to prwtathlima htan KATHARO kai o olumpiakos ola auta ta xronia eixe parei ta dipla pou tou analogousan(toulaxiston 6) den tha eixe na antimetwpisei kanena komplex kai kanena nomo sto oaka!NAI, exei psuxologika o olumpiakos, otan den mporei na piesei to idio stin amuna opws o panathinaikos, otan den tha parei to foul sti diisdisi...o paixtis me tetoia antimetwpisi den mporei na paizei opws mporei...GIA NA MIN PAREKSIGITHW, MILAW GIA OLOUS TOUS TELIKOUS, PERA TOU XTESINOU, pou den xreiastikan oi nomoi tou oaka giati o olumpiakos den mpike pote sto match. Opws kai o panathinaikos sto podosfairo fetos, pou kerdise 3-0 sto karaiskakis me 30 vathmous diafora ap tin korufi...an htan 3 vathmous diafora ap tin korufi tha kerdize??? Oso gia to thema spanouli, opoios krazei, opoios thelei na fugei, ena tha tou pw...mallon ksexnaei kai einai TOSO ASXETOS pou den tou aksizei na ksanadei olumpiako oute apo tilewrasi 10 intswn... oso gia giannakopoulo,marinaki, stamathste na ta dialuete ola giati kapoioi stenaxwriounte pragmatika... VASILI ALANI, gia mena tha eisai o KALUTEROS THS EUTWPIS kai ponto na min ksanavaleis...auta! (den eixa erwthsh,apla apopsi)
15:24
Κωνσταντίνος : Καλησπέρα , μπράβο ρε Αρχηγέ που είχες το θάρρος να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν μακάρι και οι υπόλοιποι να κάνουν το ίδιο.Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τρείς προσθήκες ( κατά την γνώμη μου ) HINES υγιής LAW και έναν παίκτη να πάρει την ομάδα από το χέρι όταν μπλοκάρεται ο Σπανούλης στύλ FAST EDDIE . Η ομάδα του basket μας έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές στην Ευρώπη και δεν πρόκειται να τις σβήσει τίποτα , το μόνο που πρέπει να γίνει είναι αυτοκριτική και ανάλυση των λαθών . Και ο κόουτς και οι πρόεδροι να μάθουν από τα λάθη τους και θα τα ξαναπούμε με τους ακατανόμαστους. ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ..........
15:25
Extreme13 : Τάσο ακου σχέδιο :ΚΑΛΑΘΗ , ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ με αυτους τους 2 και καμια αλλη μεγαλη προσθηκη ο παναθηναικοσ τα μπορει ολα. παππας(βασικος 50-50) με καλαθη στο 1.Μητσοσ καρυ στο 2 , βλαντο καιμακογλου ματσιουλις 3 , φωτσαρος γκιστ 4 , λασμε μαυροκεφαλιδης 5..αυτες τις 2 υπερβασεις αν κανουμε εχουμε για 2-3 χρονια ομαδαρα
15:25
eddie7 : 1998 κηδεια απο Πετζα στο ΣΕΦ 1999 κηδεία απο Ραντζα-Τζεντιλε στο ΣΕΦ 2000 κηδεια απο Εντουαρντς-αλεξαντερ στο ΣΕΦ 2001 κηδεια απο ΤΑU στο ΣΕΦ 2002 κηδειες απο Ντικουδη και Ουντριχ στο ΣΕΦ 2003 Κηδεια απο Μπαρτσα στον Κορυδαλλο 2004 και 2005 κηδεια ολη η χρονια 2006 κηδεια στον Γιονας στο ΣΕΦ 2007 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ NON CALL 2008 κηδεια απο ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ 2009 κηδεια μετα τις..10 μερες στο ΣΕΦ 2010 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2011 κηδεια στον 1ο τελικο αλλα κ απο Σιενα στο ΣΕΦ 2013 κηδειες στον 1ο κ 3ο τελικο στο ΣΕΦ 2014 κηδεια στιν 4ο στο ΣΕΦ... ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ;;;;
15:26
Θοδωρή, ο Νοσιόνι είναι ψυχάρα, αλλά έχει φτάσει 35 και τα πόδια του δεν τον κρατούν πλέον. Ντέρικ Μπράουν μια χαρά παίκτης. Όχι όμως τοπ κλάσης. Ο Βέσελι νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στην Ευρώπη..
15:26
Petros_egira : Σπύρο, αν είναι δυνατόν να βαφτίζουμε τον Τόμιτς διάδοχο του "αποτυχημένου-φετος" Μπαρτζώκα. Ναι πήρε το Ευρωπαϊκό αλλά έχασε με κατεβασμένα τα χέρια δύο πρωταθλήματα από ποιούς; Τον Πεδουλάκη και τον Αλβέρτη. Ξένος προπονητής αύριο το πρωϊ και βέβαια όχι ο Μεσσίνα...
15:26
ΣΩΤΗΡΗΣ Ηγουμενίτσα : Ο Μπαρτζώκας ήταν επιτυχημένος προπονητής και στο Μαρούσι και στον Πανιώνιο και στην Ολύμπια Λάρισας. Φέτος απέτυχε, ίσως να πρέπει να φύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά παραμένει ένας από τους κορυφαίους Ελληνες και μην ξεχνάμε  ότι έμεινε στην ιστορία ως ο πρώτος Ελληνας που κέρδισε την Ευρωλίγκα.
15:26
Παιδιά, ευχαριστούμε για τη συμμετοχή. Καλό μεσημέρι και... ψυχραιμία!
15:27
Extreme13 : Κανενας Μαντζαρης στον Παναθηναικο.Παιχτης πιο φαντασμα δεν υπαρχει..0 νευρο 0 θρασος αθλητικο δεν παει πουθενα..ουτε για ολυμπιακο κανει πιστευω χωρις παρεξηγηση.
15:28
kefalonia 7 : kaname mia kaki xronia kai exei ginei xamos.aoyo poso kani o mantzaris poso o perp feygei o span.gia onoma toy theoy.oloi oi ellhnes prepei na meinoyn me treis prosthikes kalvn ksenon kai pame pali gia euroleague
15:28
Νίκος : Θα το ξαναγράψω μιας και περνάτε μόνο τους ίδιους και τους ίδιους. Σπύρο, ξέρω οτι το πάω μακριά, αλλά με Κατσικάρη παίζει να δούμε κάτι? Ξέρω οτι τον θέλει σαν τρελός και ο Βατούνιν. Απο την άλλη θα υπάρξουν αντιδράσεις όπως και με Γιαννακη όταν ήταν σε Ολυμπιακό και Εθνική. Δεν έχει ο Ολυμπιακός τη πολυτέλεια να "φτιάχνει" προπονητες ξανά. Θες έτοιμο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και με εμπειρία. Ποιός Σφαιρόπουλος? Είμαστε σοβαροι? Ας μείνει τότε ο Μπαρτζώκας.
15:28
fotis_prasinos : Καλησπέρα, προσωπική μου άποψη είναι πως δεν φταίει ο Μπαρτζώκας, ούτε βέβαια πως ο Παναθηναικός είναι κατά πολύ καλύτερος ή χειρότερος, απλά είναι λάθος το ό,τι μια ομάδα τέτοιου επιπέδου όπως είναι ο Ολυμπιακός, βασίζεται στην απόδοση ενός παίκτη και όχι στην συνολική απόδοση. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός με τον τρόπο που αντιμετωπίζει το εκάστοτε παιχνίδι, είναι σαν να τα παρατά χωρίς προσπάθεια όταν ο Σπανούλης δεν είναι σε καλή μέρα. Ο Σπανούλης το ξέρουν ακόμα και οι πέτρες, πως ναι είναι παιχτάρα, όπως και ο Διαμαντίδης. Είναι και οι δυο ηγέτες. Τώρα η συγκριση είναι η εξής, Μια κακή μέρα του Σπανούλη έχει πολλές πιθανότητες να φέρει ήττα στον Ολυμπιακό αλλά μια κακή μέρα του Διαμαντίδη, δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια κακή μέρα του Διαμαντίδη. Αυτό πρέπει κατά την προσωπική μου άποψη να διορθωθεί, ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που μπορεί να κατακτήσει πολλά, αλλά πρέπει να είναι μια ομάδα και όχι ο Σπανούλης και οι τριγύρω. Έχει καλό υλικό αλλά αναξιοποίητο. Καλησπέρα και πάλι.
15:29
Nikow : Τασο πιστευω οτι ο λοτζεσκι ειναι μια χαρα παιχτης. Δεν ειναι σπανουλης και ουτε ο ηγετης της ομαδας μου αλλο δεν τον πηρα για αυτο τον σκοπο. Μην ξεχνας οτι εχω (είχα) και το περπελογλου. Αρα με αυτα τα δεδομένα πιστευω η μεταγραφη του λοτζεσκι ειναι επιτυχημενη
15:30
Takis : Ειλικρινα τισ τελευταιες μερες εχω βαρεθει να ακουω τα ιδια και τα ιδια...αυτονοητα πραγματα δηλαδη... για Σπανουλη που δεν παιζει, για γκρινιες για Μπαρτζώκα για ελειπες ροστερ για λάθη μεσουης περιόδου απο τη διοικηση και το προπονητικό τιμ. Για μεταγραφες φιάσκο της τελευταιας στιγμς για διαιτησια κτλ κτλ κτλ... Ρε παιδια, δεν ειμαστε ουτε τυφλοί ούτε αγραμματοι. Σταματήστε πια αυτη τη καραμέλα. Ελιωσε. Παμε γι αλλα. Εχετε κανει τοσα λαιβ και αναλωνεστε στα ιδια και στα ιδια...το λογο δεν εχω καταλαβρι. Τςρα θα ασχολειθούμε κανα 2-3 βδομαδες με το αν μεινει ο βασιλης η όχι στην ομάδα του Ολυμπιακου. Αυ΄το θα το κρίνει ο ιδιος κκαι οι Αφοι Αγγελοπουλοι. Αν πραγματικά θελετε να κανουμε μπσκετικη κουβέντα ασ μιλησουμε για μπασκετ και οχι για συνομωσιες. Μπασκετικα γαρ όμως. Τροφή για σκέψη, εχει ασχοληθεί κανεις πραγματικα για να μάθει λιγακι πως ειναι όλη τη χρονιά φέτος τα εργομετρικά τεστ του Ολυμπιακού?? Για τους περισσοτερους παίχτες...όχι όλους...κυρίως για τους καυκάσιους... νοών νοήτω...
15:31
Τάκης : Συγνώμη , βλέπω και γράφεται για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού και βλέπω για Fredette και Καλάθη... Πιστεύω ότι, παρά το θέμα με το ντόπινγκ του Καλάθη, δύσκολα θα φύγει απο το nba... Ο Fredette είναι παίχτης στυλ Καπόνο, τρομερός επιθετικά, αλλά λίγος αμυντικά... Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός πρεπει να κοιτάξει τον Κούπερ του ΠΑΟΚ και τον Μποχωρίδη του Άρη... Επίσης, χρόνος συμμετοχής σε Παππά και Βλάντο... Τέλος, ένα 5αρι στυλ Βουγιουκα, ώστε να ποστάρει καλά... Εσείς τι λέτε;
15:33
vazelos : Taso giati kata ti gnwmi sou o Tsori exase to penalti? Htan to psyxologiko varos megalo h to vare se se styl de variesai 8a to riksw kai o,ti ginei? epishs giati eipes oti kanei ahdies o abeid sto 3o goal pou ekane ton toksovolo? eyxaristw!
15:34
Γιατί το ίδιο είχα πει σε μετάδοση για πανηγυρισμό του Κλέιζα στο ΟΑΚΑ. Σε ένα γήπεδο που έχεις κερδίσει, δεν πας να προκαλέσεις. Ο Μπεργκ δεν πανηγύρισε ποτέ έτσι και σωστά έπραξε. 
15:34
giannis : Καλά όλα αυτά, χτες δίκαια έχασε ο Ολυμπιακός, αλλά εγώ ξέρω ότι με κανονική διαιτησία το πρωτάθλημα θα είχε τελειώσει απ΄την κυριακή. Ας κατέβουν με σχοινά φούφη παναγιώτου αναστόπουλο στο παγκόσμιο
15:37
kostas : Η συμπεριφορά προς τον Σπανούλη από οπαδούς του Ολυμπιακού (αν και μειοψηφία πιστεύω) δεν μου κάνει εντύπωση. Δεν λέω ότι συμφωνώ απλά ότι ήταν αναμενόμενη αν ερχόταν η αποτυχία. Η ισοπέδωση και η θεοποίηση είναι όψεις του ίδιου (ελληνικού) νομίσματος. Στην Πόλη την ανατροπή από το -19 την έκαναν Παπανικολάου, Σλούκας, Πρίντεζης, Μάτζαρης αλλά οπαδοι και δημοσιογράφοι αποθέωναν KillBill. Στο Λονδίνο, τα ίδια, τα 3 τρίποντα μπήκαν στο -4 και όχι στο -17. Μιλάμε για παικταρά όμως στην προσπάθεια να υπερτονιστεί η προσφορά του και η νίκη του ΟΣΦΠ να τον πάρει απ' τον ΠΑΟ (μετακίνηση η οποία είχε γραφτεί το '10 και στο contra ότι θα άλλαζε τις ισορροπίες στην Ελλάδα), νομίζω υποβάθμισε την προσφορά των υπολοίπων παικτών και απέδωσε στον Σπανούλη ικανότητες σχεδόν "Μεσία" που δεν διαθέτει. Με όμοιο τρόπο που σήμερα υποβαθμίζονται οι ευθύνες των υπολοίπων και υπερτονίζεται η δική του. Πάντα φιλικά
15:37
eddie75 : Καλησπέρα σας, Η εθνική καλό θα είναι να κάνει μια ανανέωση. δεν είναι κακό και βάση ετήσιων αγώνων είναι αποδεκτό η καταπόνηση των παιχτών. Απο εκεί και πέρα αν και Ολυμπιακός αλλά μπασκετικός φίλαθλος δίκαια ή μη το πήρε ο ΠΑΟ το πρωταθλημα αυτό που μας ανυσηχεί είναι το θέαμα γενικότερα που έπρεπε να θηλώνει όλη την ευρώπη στην τηλεόραση χωρίς έκτροπα. Όσον αφορά τον σπανούλη αντί να παρακαλάμε νε γυρίσουν και οι υπόλοιποι ξενιτεμένοι έλληνες στo Ελληνικό πρωτάθλημα τα ισοπεδώνουμε όλα. Τακτικά (γνώμη μου) Ο σπανούλης χρειάζεται κάποιο στήριγμα δίπλά για να αποσυμφορίζεται όταν όλη η αντίπαλη ομάδα είναι επάνω του. Οπως είναι στημένες οι ομάδες αν έβαζε τα σούτ ο Ολυμπιακός κέρδιζε αν τα έχανε δεν μπορούσε να σπάσει την κλείστή άμυνα του Παο και έχανε. Απο την άλλη είναι και θέμα προπονητή να βγάλει συστήματα για να βοηθήσει. τέλος ένα μπράβο στην κηφισιά και στην σειρά Πανιωνίου - Παοκ που είδαμε ωραίο μπάσκετ
15:38
ΠΑΝΟΣ : Καλησπερα παιδια, το προβλημα δεν ειναι ο Σπανουλης, ειναι ο Μπαρτζωκας που δεν καταφερε δυο χρονια να βρει αντιδοτο στο σχεδιο εξοντωσης του Σπανουλη απο τον παο. Με Ουκιτς και δυο γρηγορους ψηλους πανω του. Και η ψυχολογια προφανως θα παιζει καποιο ρολο οταν ενα γηπεδο ολοκληρο σου βριζει μαναδες και παιδια, ποσο ακομα οταν ακους και τους δικους σου "φιλαθλους" να λενε μ@λ@κιες. Στους -20 στις βολες ξεραν να "πανηγυρισουν" στους -8 ομως ολο το γηπεδο ουρλιαζε στις βολες του, τελος παντων. Μενει ο Βασιλης φερνουμε αλλα δυο καλα γκαρντ αν δεν μπορει ο Λο, φερνουμε εναν ψηλο καλυτερο του Ντανστον και ενα αξιπρπεπες τεσσαρι. Λεω δυο γκαρντ γιατι ακουγεται εντονα και με λεπτομερειες (που κ ποτε) το οτι ο Μαντζαρης εχει υπογραψει στον παο.
15:38
Γιώργος : Κύριε Τάσο θα ήθελα να σχολιάσω ένα θέμα που είπατε σε προηγούμενο σχολιασμό σχετικά με την διαιτησία. είχατε πει ότι οι διαιτητές μετα΄από ΛΑΘΟΣ μη καταλογισμό του καλαθιού του περπέρογλου οι διαιτητές έκαν λάθος υπερ του οσφπ με τον καταλογισμό εν΄ςο φάουλ. όπως καταλαβάινετα αυτό δεν είναι το ίδιο μιας και στην μία περίπτση ακυρών 2 πόντους ενώ στην άλλη από πολλά έσω ΤΙΠΟΤΑ. απλά θα σας θυμήσω τι η διαφορά στο ΤΕΛΟΣ ΗΤΑΝ 2 ΠΟΝΤΟΙ!!! το ότι υπάρχει τουλάχισμόν ανοχή και εύνοια υπέρ του παο δεν νομίζω ότι υπάρχει νοήμον άνθρωπος που να την το βλέπει. ευχαριστώ για την απάντησ σας.
15:39
μπουγατσας : βρε παιδια ντροπη!!! τολματε να βριζετε τον Σπανουλη? Μηπως θυμοσαστε που ακριβως ημασταν στην π.Σ. εποχη? απο ποτε ειχαμε να σηκωσουμε πρωταθλημα και ευρωπαικο?..Μας εκανε ξανα ανθρωπους και τολματε να τον βριζετε?...Απο μενα ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΙΛΑΡΕ

News 24/7

24MEDIA NETWORK