"Λουκέτο" στο ΣΕΦ έβαλε ο Αθλητικός Δικαστής

Από τη στιγμή που το ΣΕΦ εκκενώθηκε και ο πέμπτος τελικός ολοκληρώθηκε κανονικά, ο Ολυμπιακός γλίτωσε βαρύτερες ποινές.

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
panathinaikos epeisodia sef EUROKINISSI SPORTS

Η νέα σεζόν θ' αρχίσει για τον Ολυμπιακό σ' ένα άδειο ΣΕΦ. Οι "ερυθρόλευκοι" τιμωρήθηκαν με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα συνέβησαν στον πέμπτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League και σε συνδυασμό με την ποινή της μιας αγωνιστικής που είχαν για τον τρίτο τελικό θ' αναγκαστούν να παίξουν για σχεδόν ένα... γύρο χωρίς κόσμο.

Μετά την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα ξέρουμε αν κάποιο απ' αυτά τα εντός έδρας παιχνίδια θα είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεδομένου ότι πέρυσι ο Ολυμπιακός έδωσε το έκτο εντός έδρας ματς για τη Stoiximan.gr Basket League στα τέλη Δεκεμβρίου, εύκολα γίνεται αντιληπτό πως θα περάσουν δυο μήνες μέχρι ν' ανοίξει τις πύλες του το φαληρικό Παλέ.

Η ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:

1) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για παράβαση των άρθρων 27, (υβριστικά συνθήματα που αφορούν φυσικό πρόσωπο) και 23Α (ρίψη αντικειμένων εντός αγωνιστικού χώρου), παραπτώματα κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 11-6-2017 και

2) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ: α) για σοβαρά επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσφημιστικά για το άθλημα ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 5.000,00€), β) για υβριστικά συνθήματα που δεν αφορούν φυσικό πρόσωπο, πρόστιμο 1.000,00€ και γ) για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων μετά τη λήξη του αγώνα, πρόστιμο 1.000,00€, για τον ως άνω αγώνα.

Φυσικά η ποινή είναι εφέσιμη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK