Μαυροειδής: "Χρωστάμε κάτι στον Ολυμπιακό"

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι η ΑΕΚ έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μαυροειδής: "Χρωστάμε κάτι στον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα "Ώρα":

Για το αν οι απουσίες του ΠΑΟΚ έκαναν τους παίκτες της ΑΕΚ να αισθάνονται πιο χαλαροί στο Game 3 της σειράς: «Δεν ήταν θέμα χαλαρότητας. Το ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που συσπειρώνεται όταν έχει απουσίες και παίζει καλύτερα. Περισσότερο είναι το άγχος που είχαμε εμείς, γιατί όταν είσαι στην έδρα σου και πρέπει να κερδίσεις και μπαίνει το πρέπει, κάποια στιγμή κάνεις και λάθη. Ιδιαίτερα στην επίθεση κάναμε πάρα πολλά. Στην άμυνα ήμασταν καλοί σε όλη σχεδόν την διάρκεια. Αυτό πιστεύω μας κράτησε και αυτό πρέπει να κρατήσουμε για την συνέχεια».

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να νικήσει το άγχος: «Νομίζω τελείωσε το άγχος τώρα. Δεν μπορείς με τον Ολυμπιακό να έχεις άγχος. Παίζεις με μειονέκτημα έδρας, απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας. Δεν χρειάζεται να έχεις άγχος. Σε αυτά τα ματς θεωρώ ότι θα παίξουμε πολύ καλύτερα, γιατί δεν είμαστε πιεσμένοι».

Για το αν θεωρεί ότι η «Ένωση» έχει αφήσει κάτι... στη μέση με τον Ολυμπιακό: «Θεωρώ ότι χρωστάμε κάτι στον Ολυμπιακό. Την... χαρίσαμε την νίκη στο ΟΑΚΑ. Δεν πρέπει να ξανακάνουμε το ίδιο λάθος».

Για το αν ίδιος πιστεύει ότι η ΑΕΚ μπορεί να κάνει «μπρέικ»: «Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα τοπ επιπέδου Euroleague. Θα είναι δύσκολα, αλλά εμείς θα παλέψουμε όπως παλεύουμε άλλωστε και σε κάθε ματς. Δείξαμε στο τελευταίο ματς ότι μπορούμε. Γιατί να μην το πετύχουμε και εκεί, εφόσον κάνουμε ένα καλό και συγκεντρωμένο παιχνίδι όπως εμείς θέλουμε;».

Για το τι έχει αλλάξει στους «κιτρινόμαυρους» σε σχέση με το τελευταίο ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα, έχουμε βρεθεί καλύτερα με την ομάδα. Μέρα με τη μέρα δενόμαστε περισσότερο, γινόμαστε περισσότερο ομάδα και αυτό θα το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο».

Για τον Μάικλ Έρικ: «Είναι ψηλό παιδί, αθλητικό και μπορεί να μας βοηθήσει σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού. Κάθε παιδί μπορεί να βοηθήσει, αν είναι συγκεντρωμένος και κάνει αυτά που του λέει ο προπονητής».

News 24/7

24MEDIA NETWORK