Με Σχορτσανίτη η προπόνηση

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης την Παρασκευή έμεινε εκτός προπονήσεων λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο, ωστόσο το Σάββατο συμμετείχε σε μεγάλο μέρος του προγράμματος του ΠΑΟΚ.

Με Σχορτσανίτη η προπόνηση
Σχορτσανίτης-ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Βελτιώθηκε η κατάσταση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη όσον αφορά τις ενοχλήσεις στο γόνατο. Εξαιτίας αυτών ο Ελληνας σέντερ έμεινε εκτός προπονήσεων την Παρασκευή, ωστόσο συμμετείχε σε μεγάλο μέρος του προγράμματος του Σαββάτου.

Ο "Σόφο", που υποβλήθηκε σε μαγνητική για προληπτικούς λόγους, θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ για τους αγώνες με Ολυμπιακό και Λιμόζ αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στην οποία θα είναι το επιβαρυμένο γόνατό του.

Κατά τα άλλα, το Σάββατο ο Μαρκόπουλος δεν είχε προβλήματα εκτός φυσικά από αυτό με τον Κώστα Βασιλειάδη που συνέχισε με θεραπεία για τις ενοχλήσεις στο πέλμα και δεν θα παίξει κόντρα σε Ολυμπιακό και Λιμόζ.

"Στοπ" στο γρήγορο τέμπο του Ολυμπιακού

Στον ΠΑΟΚ ξέρουν καλά πως έχουν τρομερά δύσκολη αποστολή απέναντι στον Ολυμπιακό ο οποίος έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Χίμκι στο δεύτερο ημίχρονο. Στον "Δικέφαλο" κυρίως στέκονται στο ότι δεν θα πρέπει να αφήσουν το σύνολο του Σφαιρόπουλου να "τρέξει" και να επιβάλλει τον ρυθμό του έχοντας ένα γρήγορο τέμπο στο παιχνίδι του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK