Ένταση μετά το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ

Έντονα παράπονα εξέφρασαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη για τον αυστηρό έλεγχο κατά την είσοδο της αποστολής στο Παλέ, αλλά και την ανακοίνωση των "κιτρίνων".

Ένταση μετά το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι της αποστολής του ΠΑΟΚ είχαν έντονα παράπονα από τον αυστηρό, σε υπερβολικό βαθμό όπως ισχυρίζονταν, έλεγχο που δέχθηκαν κατά την είσοδό τους στο "Nick Galis Hall".

Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης εξέφρασαν με έντονο ύφος τη δυσαρέσκειά τους στον κομισάριο του αγώνα Αλέκο Σιμιτόπουλο, αλλά και στους επικεφαλής της Αστυνομίας.

Ο Τέλης Ζουρνατζίδης επισήμανε πως ο κομισάριος έκανε ιδιαίτερα αυστηρό έλεγχο ακόμη και στον Σούλη Μαρκόπουλο, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έφερναν ως παράδειγμα και ένα παιδάκι που υπήρχε μαζί τους στην αποστολή.

Επιπλέον, ο τιμ μάνατζερ του Δικεφάλου έκανε παράπονα στους ανθρώπους του Άρη για το γεγονός ότι στις κερκίδες υπήρχαν υπεράριθμοι φίλαθλοι (παραπάνω απ' όσους επιτρεπόταν για κεκλεισμένων των θυρών), ωστόσο υποστήριξε χαρακτηριστικά πως: "Εμείς δεν θα βγάλουμε ανακοίνωση όπως κάνατε εσείς μετά το πρώτο ματς στο Παλατάκι (σ.σ. για υβριστικά σε βάρος του Γκάλη) και δυναμιτίσατε την ατμόσφαιρα."

Διαβάστε ακόμη:

Άρης - ΠΑΟΚ 92-88

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ