Μαρκόπουλος: "Ήμασταν οικογένεια". Σφαιρόπουλος: "Δεν θα άλλαζα τίποτα"

Γεμάτη από ευχαριστώ ήταν η συνέντευξη Τύπου του Σούλη Μαρκόπουλου μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου και την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Περήφανος δήλωσε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Μαρκόπουλος: "Ήμασταν οικογένεια". Σφαιρόπουλος: "Δεν θα άλλαζα τίποτα"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε: " Ο Πανιώνιος είναι μια σκληρή ομάδα. Αλλαξε τελείως το επιθετικό στυλ παιχνιδιού στα τελευταία δύο ματς και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα. Ο Πανιώνιος και εμείς είχαμε ματς στην Ευρώπη. Η Ευρώπη φέρνει κούραση αλλά εμείς τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο, μακάρι να υπήρχαν παλιές χρονιές που ο κόσμος περίμενε έξω από το γήπεδο. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα, η χρονιά ήταν δύσκολη γιατί είχαμε νέους παίκτες αλλά τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και ήμασταν μια οικογένεια και ευχαριστώ γι' αυτό τον Χαραλαμπίδη.

Ευχαριστώ όλους στην διοίκηση, όλο το σταφ και τους συνεργάτες μου. Αυτοί μου έλεγαν τι έπρεπε να κάνω. Ευχαριστώ τον γιο μου. Τον έπερνα τηλέφωνο 3 και 4 το βράδυ για να μιλήσουμε. Ελπίζω ο ΠΑΟΚ να έχει μέλλον και να πετύχει όλους τους στόχους.

Παλεύουμε όλοι για την τρίτη θέση έτσι όπως είναι τα πράγματα. Για το μέλλον μου είναι νωρίς. Είναι επιτυχία το πώς δημιουργήθηκε αυτό το ρόστερ.

Θα δείξει ο χρόνος αν είμαι κουρασμένος, πολλές φορές στο γήπεδο αν σε στεναχωρεί κάτι λές 'γιατί δεν πάω στο σπίτι μου;'. Αλλά μετά έρχεται ένα άλλο παιχνίδι που πάει καλά και λες 'αξίζει να είσαι εδώ'. Εχω ζήσει πολλά στον ΠΑΟΚ πέντε χρόνια και θα ήθελα να ήμουν στον ΠΑΟΚ που είχε παλαιότερα πολύ μεγάλους στόχους.

Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί έχουμε καλή σχέση.

Βγάλαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα θέλαμε μια ενίσχυση στη ρακέτα. Στόχος μας ήταν να βγούμε στην τετράδα. Το πετύχαμε και είπα στους παίκτες μου μετά τα ματς με την Κηφισιά πως δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Τους ευχαριστώ πολύ".

Ο κόουτς του Πανιωνίου τόνισε: " Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί είχαμε μια χρονιά δύσκολη και απαιτητική και την βγάλαμε εις πέρας. Η ομάδα είχε μειονεκτήματα, όπως την απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA αλλά κάναμε μια αξιόλογη ομάδα και τα παιδιά που ήρθαν βοήθησαν. Χτίστηκε μια ομάδα από την αρχή το καλοκαίρι, αυτό δεν είναι εύκολο και δείξαμε και τώρα στο τέλος δείξαμε πως είμαστε μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξης.

Σταθήκαμε σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα θέλαμε την τρίτη θέση αλλά δεν τα καταφέραμε. Η συνολική μας παρουσία ήταν πετυχημένη. Ευχαριστώ τον κ. Λιανό, τα μέλη της διοίκησης, τους παίκτες και τον κόσμο του Πανιωνίου.

Εκτός από το δεύτερο και τρίτο ματς, τα άλλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Οπως και το σημερινό. Κάναμε προσπάθεια σήμερα, δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Εγώ δεν θα άλλαζα τίποτα. Θα μιλήσουμε με την διοίκηση για το μέλλον".

News 24/7

24MEDIA NETWORK