Απαγόρευσαν την είσοδο στους δημοσιογράφους στη Νέα Κηφισιά

Σκηνές απείρου κάλλους οι οποίες δεν τιμούν τους ιθύνοντες έλαβαν χώρα έξω από το κλειστό της Νέας Κηφισιάς το Σάββατο.

Απαγόρευσαν την είσοδο στους δημοσιογράφους στη Νέα Κηφισιά

Ένα από τα σπάνια φαινόμενα σε ένα γήπεδο, για οποιαδήποτε χώρα του τρίτου κόσμου, είναι να διώχνεις τους δημοσιογράφους. Το ακόμα χειρότερο είναι όταν γίνεται από έναν καινούργιο, υγιή, στο οικονομικό σκέλος, σύλλογο ο οποίος επιδιώκει να αποτελέσει ένα καινούργιο σημείο αναφοράς στο μπασκετικό γίγνεσθαι. Δυστυχώς, είμαστε υποχρεωμένοι να διαχωρίσουμε την οικονομική ευρωστία και την αγωνιστική παρουσία από την αγένεια και την απρέπεια.

Άσχετα με το αγωνιστικό κομμάτι, ότι κι αν έκανε κόντρα στον Άρη, η συμπεριφορά της διοίκησης της Νέας Κηφισιάς ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, αφού σύμφωνα με τους ανθρώπους στην είσοδο του γηπέδου, έδωσε εντολή ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ έχοντας δικαίωμα εισόδου μόνο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας.

"Αυτή την εντολή έχουμε, αυτή εκτελούμε. Δεν περνάει κανείς δημοσιογράφος, μόνο οι κάτοχοι διαρκείας" ήταν απάντηση του υπευθύνου στις 16.45 όταν προσπαθήσαμε να περάσουμε στο γήπεδο.

Πρωτόγνωρο, απίστευτο, αδιανόητο κι εν πολλοίς ασυγχώρητο για έναν σύλλογο στα πρώτα του βήματα στα σαλόνια να συμπεριφέρεται τόσο αντιεπαγγελματικά. Όσο ...νέα και αν είναι αυτή η Κηφισσιά, οι συγκεκριμένες πρακτικές είναι παμπάλαιες κι αποτυχημένες.

Εκτός γηπέδου εκτός από εκπροσώπους του Τύπου έμεινε και ο Νίκος Λεπενιώτης διευθυντής Marketing του Ολυμπιακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK