Μένει στο "Ζηρίνειο" η Κηφισιά, δεν προχώρησε το σχέδιο για τη Χαλκίδα

Η Κηφισιά δεν αλλάζει έδρα, το σχέδιο της μετακίνησης στη Χαλκίδα δεν προχώρησε για ένα και μόνο λόγο.

Μένει στο "Ζηρίνειο" η Κηφισιά, δεν προχώρησε το σχέδιο για τη Χαλκίδα

Η Κηφισιά θα παραμείνει στο φυσικό χώρο της! Η εξεύρεση πόρων άλλαξε τη στρατηγική της διοίκησης και το "Ζηρίνειο" θα είναι και τη νέα περίοδο, στο πρωτάθλημα της Basket League, η έδρα της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Η Κηφισιά ήταν έτοιμη να προχωρήσει σε μετακόμιση και να παίξει για ένα χρόνο στη Χαλκίδα, η οποία από την πρώτη στιγμή έδειξε διάθεση να "επενδύσει" με κάθε τρόπο σε μια τέτοια πρωτοβουλία. Όπως δηλαδή είχε συμβεί προσφάτως με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Αιτία ήταν η αδυναμία στήριξης από την τοπική κοινωνία, τόσο σε επίπεδο προσέλευσης στο γήπεδο όσο και οικονομικής ενίσχυσης.

Την ύστατη ώρα όμως και μετά από συζητήσεις με το Δήμο, βρέθηκε λύση στο πρόβλημα. Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ "η προσπάθεια απέδωσε και ο δήμαρχος εξασφάλισε στην ομάδα μια οικονομική βάση που μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για την καινούρια αγωνιστική περίοδο".

Από εκεί και πέρα οι διοικούντες την Κηφισιά περιμένουν από τους "ντόπιους" φιλάθλους "να αποδείξουν έμπρακτα την αγάπη τους με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας και τη μαζική προσέλευση στους αγώνες της στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1".

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

Κύπρος ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Γιαλλουρίδης στο NEWS 247: Να μην θυσιάσουμε την Κύπρο

Τους κινδύνους της «άνισης διαπραγμάτευσης» για την επίλυση του Κυπριακού υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο NEWS 247 o Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής κ. Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, ο οποίος τονίζει ότι «η ελληνική πλευρά δεν διαπραγματεύεται με τους Τουρκοκύπριους, αλλά ουσιαστικά με την Άγκυρα»

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ