Ο Γιώργος Πρίντεζης μεγάλωσε... 18 χρόνια μέσα από μία φωτογραφία!

Η καριέρα του Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό θυμίζει γλυκό...παραμύθι και οι Πειραιώτες θέλησαν να την προβάλουν μέσω ενός ξεχωριστού αφιερώματος (PHOTOS).

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όταν το 2000 υπέγραφε σε ηλικία 15 ετών στον Ολυμπιακό και παρουσιαζόταν επίσημα σε συνέντευξη Τύπου μαζί με μεταγραφικά αποκτήματα όπως οι Ντίνο Ράτζα, Ντέιβιντ Ρίβερς και Νίκος Μπουντούρης, ο Γιώργος Πρίντεζης δεν θα μπορούσε να φανταστεί σε καμία περίπτωση τη διαδρομή που θα ακολουθούσε.

Και όμως, 18 χρόνια μετά, ο "Πριντ" όχι μόνο παραμένει πιστός στην ομάδα που αγαπάει αλλά αποτελεί συνώνυμο της σύγχρονης ιστορίας της μπασκετικής ομάδας, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να τον τιμάει επιλέγοντάς ως κεντρική φιγούρα στο δεύτερο τεύχος του επίσημου oline περιοδικού της.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μεγάλωσε... 18 χρόνια μέσα από μία φωτογραφία!

"Σ’ αυτό το δεύτερο τεύχος φιλοξενούμε μια μεγάλη συνέντευξη του Γιώργου Πρίντεζη αλλά κυρίως μια φωτογράφιση έκπληξη. Ο "Πριντ" τα λέει όλα, και για τον "Πριντ" τα λένε όλα οι προπονητές που έχουν περάσει από την καριέρα του", αναφέρει μεταξύ άλλων ο επίσημος Ολυμπιακός στην παρουσίαση του εν λόγω τεύχους.

Φυσικά, η φωτογραφία του Πρίντεζη το 2000 στο αριστερό μέρος και αυτή του 2018 στο δεξί, είναι "όλα τα λεφτά" μαζί με τον τίτλο: "The Specialist" (Ο Σπεσιαλίστας).

Ο Γιώργος Πρίντεζης μεγάλωσε... 18 χρόνια μέσα από μία φωτογραφία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK